FILMTIME

hej (:

nu har jag kollat på "män som hatar kvinnor" i en och en halv timme... mer orkade jag inte ^^ men nu ska jag snart gå och städa i mitt & linnéas rum.. kul... men ni får ha det bra så länge så hörs vi senare igen!




NAGELLACK

hej bloggen!

nu har jag försökt att måla naglarna... och jag kan säga att det går inte! jag vet inte varför men det blir så dåligt bara! jag kan inte måla med fel hand och då blir det dåligt ;/ så jag har tagit bort det två gånger och nu tänker jag inte göra om det nå mer!

men nu ska jag se på film, hejdue!

NY DESIGN

hellooooo!

nu har jag äntligen gjort en ny bloggdesign! jag vet inte hur länge jag kommer ha den, men den får duga så länge (:

GET A LIFE AMANDA

heej!

jag vaknade för en timme sen ungefär.. det är soligt och kallt ute...jag fyller fjortis i morgon :'D jag vet inte vad jag ska göra idag...jag lyssnar på spotify och kollar på "sonny with a chance" samtidigt.. jag vill inte åka skidor på gympan i morgon bitti...jag har inget liv XD så jag säger hejdå så hörs vi senare!


GODNATT

hellu!

nu har vi kollat på "the proposal", den var rolig ^^ och nu ska jag läsa bloggar och sen tvätta bort mitt smink och sen ska jag sova, så jag skriver mer i morgon, hejdå och godnatt!

THE PROPOSAL

hej allihop (:

nu ska jag snart äta varma mackor och senare ska vi se på "the proposal" och äta chokladpudding, chips, popcorn & godis (; det ska väl bli najs! men så länge får ni en bild på "dagens jag"!


PROMENAD

heej!

nu har jag nyss varit ute på en liten promenad med mamma för att isac & noel skulle somna i vagnen ^^ men jag fick iallafall en ny mascara från domus, vilket jag behövde! sen så hyrde vi en film tills ikväll när pappa inte är hemma, så dom som är hemma ska väl se på film och sånt (: men nu ska jag snart gå och duscha och fixa mig lite och sen ska jag nog börja fixa en ny bloggdesign tror jag (;

så vi hörs!

GOD DAG

god morgon.. eller, god dag? ^^

idag vaknade jag av att de små sprang runt och skrek.. och så kom jag på att jag inte hade tvättat bort mitt smink igår ;/ lagom trevligt att se ut som om jag hade varit på fest hela natten och kommit hem runt 6 på morgonen ^^ haha! jag skojja, men nu sitter jag iallafall här och äter frukost och har lady gaga i lurarna (y) annars idag vet jag inte vad det blir.. men nånting ska jag väl hitta på (: men ha det så bra så länge!

STYLIST

hejhej alla läsare!

för ett tag sen kom jag hem från sara där jag var med mamma för att jag skulle vara hennes "stylist" när hon ska på disco i wäsa. först så sminkade jag henne här hemma och sen skulle jag fixa hennes hår och naglar där hos sara (; det vart väl rätt bra. men nu sitter jag iallafall här hemma vid köksbordet igen... som vanligt.. (H) mohaha!

öjj, en grej förresten.. på tal om spöken och det där så har det faktiskt dött en 3 årig flicka här 1901 av strypsjuka & mässlingen :/ så det är kanske hennes sko som står bredvid bakugnen.. eller så är det nån av hennes syskons sko...men ändå, ganska läskigt, men synd om henne på samma gång... liksom, bara vara tre år.. det är liksom som om theo skulle dö! :o nej usch! så får vi inte tänka!

nu ska jag läsa bloggishar :'D ha det bra!

SPÖKEN

hej!

tidigare idag så var de som bodde här i lägenheten innan oss här och hälsade på lite, och då fick vi veta en grej... att det har eller spökar här fortfarande :o till exempel så var det ingen som kunde sova inne i alex rum, fast varför sa dom inte.. de hade kunnat höra fotsteg eller ljud som om någon rullade spelkulor på golvet... och en gång när hon som bodde här innan skulle gå upp med massa saker så skulle hon låsa ytterdörren innan men hade fulla händerna så hon tänkte hur hon skulle göra, men så plötsligt så vreds låsgrejen om! och den är rätt trög att vrida :o och sen var det dörren upp till matilda, lovisa, evelina & olivias rum... den har varit väääldigt trög att stänga förr, så när dom hade stängt den riktigt så kunde den öppnas jättelätt helt ljudlöst och stanna på exakt samma ställe varje gång :o och sen så har det tydligen dött en flicka här för längesen, och plus att det står en gammal barnsko vid den gamla bakugnen :o "tänk om hon har blivit bränd i bakugnen!?" närå.. men alltså, jag blev nästan lite rädd där ett tag, inte för att jag eller av oss andra har märkt nåt men ändå.. eller jo, mamma har kunnat höra som om nån är på nedervåningen och går om hon sitter hemma uppe vid datorn, fast det bara är hon hemma :s jag har alltid trott på spöken, men har aldrig märkt/hört eller drabbats av nåt, men nu kommer jag säkert bli mer uppmärksam om det :/ usch! jag är inte rädd för spöken så, men det är ändå rätt läskigt...

har ni sett eller hört spöken? eller spökar det hemma hos er?

men nu ska jag iallafall äta, så vi hörs senare!

SLUTA TIDIGARE

hellu :'D

idag fick vi sluta tidigare i skolan (y) jag slutade typ 13:35, och vi skulle egentligen sluta runt 15:00! så det var ju najs början på helgen (;

annars idag vet jag inte vad det blir.. kanske se nån film ikväll eller nåt sånt. jag ska eventuellt göra en ny design, men bara kanske (: vi får se, men nu ska jag göra en macka (; vi hörs!


FÖRSOVNING IGEN

god morgon!

nu sitter jag och äter frukost - mackor, varm choklad & grädde (; och idag... så försov jag mej faktiskt lite grann, igen! jag vet inte vad det är för konsigt, men jag har börjat göra det mer och mer på senaste tiden :/ det gillas inte! fast den här gången var det ärligt inte så mycket, bara 40 minuter ^^ men ändå, jag hann inte duscha då, men det är ändå så drygt att platta håret sen, så det var nästan lika bra ;P

men nu ska jag bara äta upp och sen ska jag klä på mig (: hejdå!

THINGS THAT I WANT


hello again!

har kommer det en bild på saker som jag tycker är coola/fina/kreativa (; sånthär gillar jag, saker med lite annorlundare "stil"... jag har ett armband som är handbojor precis som halsbandet & örhängena på bilden (: och så gillar jag gul, lila och rosa... ja, som ni märker så gillar jag lite "uddare" smycken. mitt handbojarmband är ett av mina favoriter, så jag hade gärna haft de andra sakerna till (;

FISKEDAMM

he-he-hejsan? ^^

nu firar ica-kortet 20 år, så idag fick man smaka grejer på ica, man fick gå "tipspromenad" och fiska fiskdamm (y) haha, jag fiskade fiskdamm XD men mest för att det var hanna & ronja som var där, och för att det var gratis XD mohaha, så nu ska jag snart sätta en tatuering på handen ^^ man fick dinosaurie-ice age-kinderägg-tatueringar, typ :'D haha, så jag och hanna ska ha en varsin på handen i morgon XD tatuering-på-handen-power! lalala

jaja, men nu ska jag gå och göra nåt...vad vet jag inte.. det får vi se, eller just ja, fixa tatueringen ^^ haha!

DAGENS SKÄMT

hej allihopa!

nu har jag precis ätit pannkakor med grädde och hjortronsylt :'D sååå gott! och så har jag tränat in franskaglosorna i hjärnan (y) så nu kan jag dom! nu ska jag nog gå och städa i mitt rum och byta sängkläder...HAHA, dagens skämt XD sällan att jag gör det! närå, men jag ska göra det, fast inte nu, kanske senare ;P fast först ska jag lyssna på muuuusik och läsa bloggar (; ha det!

SMOOTHIE OCH MUSIK

halloj (;

nu har jag precis kommit hem from school (y) snart ska jag börja träna in 16 franska glosor tills i morgon.. kul...not! men om man har en smoothie och musik så ska det väl gå bra (; om jag inte hinner dricka upp smoothien det vill säga ;P men men, nu ska jag bara kolla lite sidor och sen blire plugg! så vi får höras senare! 


TRÄNINGSVÄRK

hellu!

nu är jag väldigt trött och ska alldeles snart gå och lägga mig, och klockan är bara nio! :o ännu ett kort i taket! ^^ närå, men jag har inget bättre för mig och så har jag sån träningsvärk sen igår, fyfan jag kan knappt gå i trappen.. eller, jag kan knappt gå nånstans! XD och skidåkningen gjorde det inte bättre kan jag säga, haha! vi får hoppas att det går över snart (; men iallafall, vi hörs i morgon, byebye!


MATTELÄXA

hejhej!

nu känner jag mig duktig (; jag har gjort matteläxa :o kors i taket! närå, men jag har gjort typ 13 tal tror jag att det blev (: jag har legat efter lite grann, just för att jag inte har gjort så mycket läxor (a) vad var det, 6 av 13? XD haha! men vi har matte i morn så då får jag också göra mer än 1-4 tal bara som det har blivit på sistone.. (a) inte bra... alldeles för lite ^^ men men, det jobbar vi igen i morgon också :'D men jag får inte glömma min ipod bara som jag gjorde idag...för då kan jag verkligen inte räkna, haha! ^^

jaja, men nu ska jag läsa bloggar :'D

JAG HATAR ATT ÅKA SKIDOR

hej!

ja, rubriken säger allt.. jag HATAR verkligen att åka skidor! jag var ju med och åkte idag på gympan, och jag kan säga att jag gör ALDRIG om det! fyfan, jag och anna-lotta åkte, och när klockan var 12:45 så mötte vi jonas (gympaläraren) som sa att det inte var så långt kvar och att vi skulle åka till vi såg lillan (också lärare).. och när vi kom till henne så sa hon att det var typ mindre än halva kvar, typ bara 2 km... BARA!? men iallafall så åkte vi väl vidare, och det tog aldrig slut! det måste vara de längsta kilometrarna jag har varit med om! det tog ju evigheter tills vi var framme, och lite innan vi hade mött lillan så var klockan runt 13:13, och när vi kommer tillbaka till skidstadion så är den 13:30 :o och då var alla på väg ner till skolan igen! alltså, jag såg ut som en panda runt ögonen och mitt hår såg ut som mossa.. anna-lotta var alldeles röd/rosa/blå/lila om kinderna och snö fulla huvudet XD hahaha! och när vi kommer tillbaks och ska gå in i omklädningsrummet så säger jonas persson: "åh, har sminket runnit eller? XD". hahahha! jag & lotta började undra om vi var katter eller nåt med nio liv, för vi dog typ tre gånger.. typ...det kändes som det XD vi gjorde en video när vi åkte och höll på att "dö" och en när vi var på väg ner till skolan igen, och på den sista så sa lotta: "jag vet inte om jag ska vara glad för att gud lät oss leva, eller om jag ska hata honom för att vi fick lov att plågas så länge!" XD haha! vi kom typ 20 minuter försent till franskan, men det gjorde inget för gympaläraren hade ringt och sagt att vi skulle komma senare ^^ ah, och sen fick vi sluta tio minuter tidigare för att massa folk skulle med bussen, vilket betyder att vi bara hade franska i typ en kvart jag & anna-lotta XD alltså, ni har ingen aning om vad som hände där ute i skogen.. det var snö i ögonen, stora, feta snöflingor så man inte såg nåt! sen kunde vi inte vägen och trodde vi hade åkt fel (fast det hade vi inte). sen tog det aslång tid. det var kallt och blött. vi ramlade flera gånger och massa mer! fyfan för skidor alltså, jag förstår inte hur emma kan tävla i att åka skidor, haha XD jag och lotta ska till vasaloppet och ropa till alla som åker att dom är idioter! haha XD närå, men kanske^^

ja.. där har ni min dag...så nu tycker jag att jag förtjänar hårinpackning, ansiktsmask och en lååååååång dusch! fast det tar vi lite senare när jag har setat här ett tag ;P men ni får ha det bättre än mig! :'D hörs senare!

BRA FRUKOST

god morgon!

nu sitter jag och äter frukost (y) fil, flingor, mjölk & en cupcake :'D idag har jag lite träningsvärk i benen och skulderbladen.. fast inte så mycket (:

usch, idag har vi gympa och ska åka skidor ;/ det är sååå tråkigt! eller, gympa är tråkigt överhuvudtaget! men jag måste börja vara med på gympan ändå, fast jag helst hade varit ute och gått till soptippen (som man brukar) eller nån annan stans XD haha!

men nu ska jag äta upp och sen fixa lite annat innan jag ska till skolan, så ha det bra!

CIRKELTRÄNING

hejhej (;

nu har jag just kommit hem från cirkelträningen, det var riktigt nice! härligt att få röra på sig (: men just nu är jag väldigt trött, så jag ska bara äta och sen hoppa in i duschen och sen blir det sängen! och så hoppas vi att jag inte försover mig i morgon som jag gjorde förra veckan ^^ för i morgon är det dessutom vanlig dag igen -.- usch! men det är en ganska kort dag iallafall, vi slutar typ 14:20, så det är inte så farligt.

nu ska jag äta, hejduue!

Cupcakes

hej bloggen!

jag hade börjat skriva ett inlägg för ett tag sen, men sen så dog datorn ;/ och så orkade jag inte starta den igen och så fick jag lov att göra mat. jag gjorde tacos (y) duktig jag! mohaha! men iallafall, nu kommer bilderna från cupcake baket istället (; enjoy!


muffinssmeten

muffinssmet i formarna

fina formar från lagerhaus

smeeeeeeet

muffins i ugnen

"miffons" klara

frosting - utan bär

frosting ingredienser

bären - hallon & blåbär

frosting - med bär

färdig frosting - konstig färg på bilden men...

spritsen med frosting... jag kan säga att det var frosting överallt! XD

färdiga cupcakes (; - inte så fina men... dom duger att ätas (;

all disk som blev ^^

florsocker ^^

mjöl - på bänken, golvet och spisen (syns inte så bra på bilden)

haha, ja... mycket städning blev det sen XD men nu är allt det borta (y)


GRATTIS

hej bloggen!

nu har jag slutat skolan för idag (y) klockan 11:10 fick vi sluta :'D det var najs! och vi började halv 9.. så vi gick alltså bara 2 ½ timme i skolan :o hade vi gått vanlig dag så skulle vi ha gått till 14:20 typ, fast det är inte så mycket det heller, och vi skulle också ha haft två timmars håltimme då ju (; jaja, men det är iallafall najs.. jag mötte förresten dagmamman och de små när jag skulle hem, dom hade varit på gympa (: det var evelina, oliv, isac & noel, men inte theo för han är hos farmor i väsa, men dom kommer nog kanske hit senare, när evelina har varit hos tandläkaren, kanske.. men iallafall, snart ska jag börja baka cupcakes för att evelina fyller år idag :'D<3 grattis! hon fyller 6 år, så hon har fått presenter på morgonen och sånt (: men men, vi får höras senare så ska ni få se bilder från när jag bakar ;) ha det bra så länge!

grattis evelina <3


YES

hej dom som läser!

nu har jag sett "guldbaggegalan 2010" och noomi rapace fick ju priset för bästa kvinnliga huvudroll :'D YES! och sen var det fler priser som rörde "män som hatar kvinnor", och det är också bra! wihoo! som jag skrev tidigare så hoppade jag över avsnittet av "familjen annorlunda" ikväll, just för att det var när jag började skolan och för att jag ville se guldbaggegalan istället (;

men nu är jag väldigt trött så jag ska bara borsta tänderna och sen sova, så vi får höras i morgon! hejdå!

GULDBAGGEGALAN

hello!

ikväll är det ju "familjen annorlunda" på tv, men jag ska inte kolla på det idag :D för det första så vill jag inte, bara för att det är programmet när jag börjar skolan och för det andra så vill jag kolla på "guldbaggegalan" och se om noomi rapace tar hem priset för bästa kvinnliga huvudroll (; jag hoppas att hon gör det, för jag tycker hon är bästa kvinnliga huvudrollen :D


DUKTIG JAG

hejj (;

nu är jag tillbaka från utvecklingssamtalet, och affären.. men iallafall så gick det bra på samtalet, dom sa att jag inte ska prata på lektionerna, sen ska jag jobba bättre, dvs mer än vad jag gör för att jag har mer att ge och sist så ska jag vara med på gympan ^^ ja, det var väl typ det enda som dom sa att jag skulle göra.. och förresten att göra mer matteläxor, där jag bara hade gjort 6 av 13 ^^ hehe! (a)

nu ska jag se om bilddagboken funkar, allting hänger sig bara, men nu ska jag kolla igen, så vi hörs!

UTVECKLINGSSAMTAL

hejhej!

idag fick jag lov att gå upp till sporthallen ;/ det var kallt! men jag slapp iallafall åka skidor, som jag hade tänkt att vara duktig att vara med på, men sen sa dom att det var för kallt så man fick välja på att åka skidor/vara inne/gå till jonas, så då valde jag att gå.

nu sitter jag i köket och väntar på att klockan ska bli ett, för då ska jag på utvecklingssamtal.. jag är nästan nervös XD det blir nästan lite "läskigt" att få veta vad lärarna tycker om mig, haha! närå, men det ska väl gå bra. jag fick iallafall veta att jag fick VG på engelskaprovet vi hade dagen efter jullovet (; så det är ju en bra sak ^^

men nu ska jag gå och köpa lite grejer till mami, vi hörs!

HEMMA IGEN

hejj (:

nu är vi hemma igen...suck! efter en lång, dryg och seg resa så är vi hemma igen.. ganska jobbigt faktiskt om jag ska va ärlig, hade hellre varit kvar i sthlm (; men man måste ju hem, tyvärr, eftersom det är skola och vanligt i morgon -.-

just nu är jag väldigt trött, jag somnade lite när vi var på väg hem i bilen, men inget innan, och vi var uppe till efter 1 igår natt och gick upp vid 11...haha, vi satt och spelade kort aslänge XD och vi körde nånting som hette "skitgubbe", och så om två personer la likadana kort så blev det nåt som hette "juck" eller "tvångsjuck" XD hahah! jag skrattade typ varje gång nån fick sånt där ^^ mest för att jag var trött och har sämst humor.. haha!

aja, men nu ska jag kolla massa bloggar och sen ska jag väl packa upp alla grejer...drygt!

SHOPPAT

heeejsan!

nu sitter jag vid min dator igen, mycket bättre! jag har inte orkat starta den innan, men nu sitter mamma vid den andra datorn, så då kunde jag inte ^^ men iallafall, idag så har vi varit och shoppat (; jag fick 4 byxor, underkläder, pyjamas och lite andra smågrejer (y) i morgon så åker vi hem :'( men innan det så måste vi dricka chailatte på wayne's coffee, för det blev inget idag ;/ hehe...

men nu måste jag vara lite social med de andra, så vi hörs i morn!

The Studio

hellu!

nu har vi kommit tillbaks från stan för ett tag sen. vi har varit "modell-för-en-dag" på the studio (y) det var väl rätt kul, men man fick vänta så länge och så blev jag inte helt nöjd med sminket...jag hade kunnat gjort det bättre ;P haha! men iallafall, sen så åt vi mat på K15, och det blev plankstek (; efter det gick vi till wayne's coffee och drack varm choklad med grädde & marschmallows, åt blåbär- och chokladmuffins och mamma drack latte. i morgon ska vi prova att dricka chailatte som alla verkar dricka (; sen gick vi väl runt och kollade lite innan vi skulle gå och hämta min mobil på hittegodset.. MEN, det var stängt och är inte öppet i helgen heller! :o så jag får inte åt mej mobilen förrän i veckan om jag har tur! ååh :@ vad sur jag blir! men så går det om man inte har mobilen i jackan eller nån annan stans där man kan stänga fickan...

här kommer det iallafall några bilder från the studio, jag är inte helt nöjd med bilderna men... jag gillar inte att vara med på kort överhuvudtaget...




nu ska linnéa ha datorn och jag ska hämta min b&j glass (: hörs i morgon!

LYCKAD DAG

hejhej mitt i nattem (;

nu sitter jag i vällingby och ska snart gå och lägga mig, jag är astrött! idag har det varit en jobbig dag.. men jag kan iallafall berätta det som hänt (y) först så slutade jag skolan vid 12, fast kom inte hem förrän vid halv 1, och då skulle jag bara äta och packa klart allting för vi skulle åka halv 2 typ. ah, och sen när vi kommer till mora så kommer inte tåget för det var nå fel (?) så vi fick lov att åka buss till borlänge...lagom rolig! men sen fick vi iallafall åka tåg till stockholm, men få fanns det typ inga platser :/ så vi gick väl mellan vagnarna där flera varv och försökte hitta nån plats att sitta som inte var baklänges.. men det gick inte så bra så vi satt oss i restaurangvagnen istället (y) sen när vi kom fram iallafall så var vi hungriga så vi åt på pizzahut! och sen, utan att jag märkte det, så tappade jag min mobil :o så det var nån tåggrej som hade hittat den och lämnat in den på nåt hittegodsgrejs ^^ så den ska vi hämta imorgon... lyckad dag, huh? men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, så vi hörs i morgon! godnatt!

GOOD MORNING

godmorgon!

nu sitter jag och väntar på att mina byxor ska klara i torktumlaren..

idag åker vi, äntligen! men först måste jag klara av klf, SO, matte och engelska, men det ska jag väl klara av ^^ jag har inte så mycket mer att säga, men jag skriver mer innan vi åker, och så tror jag att jag tar med datorn faktiskt, men jag har inte bestämt mej helt än..

men nu måste jag iallafall gå, så vi hörs senare!

DET ÄR MYCKET NU

hejhej!

sorry för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid. först så har jag varit hos sara och klippt luggen lite kortare och toppat håret, och sen så har jag hållt på med att försöka tänka ut vad jag ska ha med mig imorgon, och jag kan säga att det är mycket kvar! jag får panik, jag har fan inga byxor ;o jag måste ha nya! hittar förhoppningsvis några i sthlm, men problemet är att jag inte har några pengar, så jag hoppas att mamma betalar då (a) haha!

jaja, men nu måste jag gå och lägga mig, så vi inte får repris av vad som hände i morse.. hehe.. godnatt!

HATAR ATT FÖRSOVA MIG

hej allihopa!

imorse kunde jag inte blogga för att jag försov mig till 08:52! och jag som vanligtvis går upp vid 05:20 :o alltså, jag har inte hört min mobil larma en endaste gång tror jag, men när jag kollade på mobilen så stod det att larmet var aktiverat, på klockan 05:10, som jag brukar ställa in den på.. suck! så det blev att vakna med ett ryck och försöka komma någorlunda tid till skolan, men jag tror att jag kom 10 minuter en kvart försent.. hehe...men det gjorde inget att jag försov mig, hade det varit nåt annat hade det säkert det.

idag är det bara en dag kvar tills vi åker till stockholm :'D så nu måste jag packa alla saker och för det första bestämma allt jag ska ha med mig och på mig... det kan bli lite svårare...

men vi hörs senare!


JOBBIGT

hej!

nu har jag kommit tillbaka från cirkelträningen för en stund sen.. fyfan vad jobbigt det var alltså! men inte så konstigt eftersom jag inte har gjort nåt på aslänge efter jul och allting... men iallafall, nu sitter jag och har lady gaga i hörlurarna (; jag ska nog gå och fixa en till macka tror jag, sen blir det duschen och sängen (y)

CIRKELTRÄNING

halloj!

nu ska jag snart till cirkelträningen, så jag skriver mer sen när jag kommer hem! see ya

INTE LÅNGT KVAR

hello (:

nu sitter jag här och lyssnar på musik & äter kiwi (; jag kom hem för typ en kvart sen. idag när jag hade håltimme så gick jag & millah först till domus för att hon skulle köpa en grej, och sen gick vi hem till mig och kollade på new moon, åt popcorn, rostade mackor och drack o'boy (y) riktigt najs!

nu längtar jag verkligen till torsdag :'D bara 1 ½ dag kvar! i morgon slutar jag runt 14:15 och på torsdag får jag sluta efter lunch, alltså vid 12 (; så nu hade det ju varit bra om jag började tänka ut vad jag ska ha med mig och på mig på plåtningen (y)

ikväll ska jag iallafall på cirkelträning, finally! eller.. det är ju rätt jobbigt, men det känns bra efteråt, och plus att jag inte rör på mig ett dugg annars så...(; jag ska kanske börja simma sen..men bara kanske, för jag får eksem av kloret så jag vet inte.

men jag vet iallafall att nu ska jag läsa bloggar (; så vi hörs igen senare!


SÖMNLÖS NATT

hejhej!

inatt har jag sovit asdåligt :/ först så vaknade jag 02:54 och sen dess kändes det som att jag vaknade var tionde minut.. så när det sen var dags att vakna på riktigt så var det inte lika enkelt att ta sig upp...

men nu måste jag gå och klä på mig & borsta tänderna, vi hörs!

FAMILJEN ANNORLUNDA

hejsan hejsan!

nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda ^^ jag kan inte påstå att jag tycker om att se mig själv på tv, men.. jag överlever, jag syns inte så mycket faktiskt, så då är det lugnt (; haha!

men nu ska jag kolla vidare, jag skriver mer i morgon bitti (; ha en fortsatt bra kväll!

DEPRIMERAD

hellu!

idag har det varit en seg, tråkigt och deprimerande dag.. :/ för det första så är det måndag, det gillas inte...sen så har det snöat hela dagen och bara varit grått och tråkigt ute. sen så är varken anna-lotta, adam eller axel i skolan, vilket är skittråkigt för att det är dom som gör allt kul.. men förhoppningsvis är iallafall lotta tillbaks i morgon. men sen iallafall så har alla lektioner gått jättesegt och jag har haft ont i huvet. men det har gått över nu. men en sak är jag nästan överlycklig för... jag känner smak på det jag äter igen!!! :'D det är faktiskt höjdpunkten på hela dagen, det var inte ens så god mat i skolan, men det blev gott ändå bara för att jag kände vad det smakade :'D och så kände jag till och med att det luktade mat i matsalen (y) för alla övriga som var i skolan, eller vem som helt överhuvudtaget skulle ju inte bry sig, men jag blev asglad :'D för i morse så kände jag ingenting, varken lukt eller smak, men i skolan gjorde jag det! wiihoo!

nu ska ni få se min "att-göra-lista" för idag;
1. jag skulle ha gjort matteläxan...men jag glömde den i skolan, IGEN
2. rensa/vika i min garderob
3. skriva på bloggen (det gör jag nu)
4. kolla fb, bdb, sd, bloggar mm
5. äta massa saker bara för att jag känner smak igen :')
6. titta på film, troligtvis new moon (;
7. börja tänka ut vad jag ska ha med till stockholm (y)
8. lyssna på musik ^^ (gör jag redan)
9. kolla på familjen annorlunda, kanske ^^
10. ladda in ny musik i min mobil & ipod
11. sova

jao, det var allt jag kom på just nu, men nu ska jag äta, så vi hööööörs!

VITPEPPAR

god morgon!

nu sitter jag i köket och har precis ätit frukost.. och vitpepparkorn, för evelina har spytt inatt :/ ew! hoppas bara att det inte är magsjuka eller nåt så nån mer blir smittad tills på torsdag när vi ska till stockholm :o för jag ska dit oavsett om jag blir sjuk eller inte! sådeså (y) men nu måste jag gå och borsta tänderna och se så jag har allt till skolan idag -.-' men vi hörs senare!

GÖRA RENT MITT SMINK - CHECK

hellu (:

nu har jag rensat och gjort rent mitt smink, finally! så nu är det gjort iallafall.. nu var det ju bara resten^^ men det får bli imorgon (; nu ska jag snart gå och lägga mig, jag måste bara kolla lite bloggar och farmville x))

ja, jag har inte så mycket mer att säga, så vi får höras i morgon bitti (:

MYCKET STÖRANDE

hejhej <3

för ett tag sen kom jag hem från farmor & farfar.. och sen dess har jag bara setat här, druckit varm choklad med grädde, kladdkaka och sallad ^^ riktigt tråkigt, eftersom jag inte har fått tillbaka smaken än...jag får panik på det här snart! det har varit såhär i precis en vecka idag. och om det inte går över snart så... ja, jag vet inte vad jag gör, det är liksom astråkigt att äta kakor, chips och andra goda saker.. eller, ärligt, att äta andra saker över huvudtaget är astråkigt.. och så kan jag inte andas heller när jag äter för att jag är så täppt i näsan typ hela tiden ;/ och eftersom man andas med näsan när man äter så måste jag andas med munnen...mycket störande! men, det är inget jag kan göra nåt åt, det är väl helt enkelt bara att vänta tills det går över. även om det går rätt segt tycker jag..

VÄSA

hej bloggen ♥

nu sitter jag i väsa hos farmor & farfar (: vi skulle egentligen ha åkt slalom i wäsabacken, men liften var trasig :/ men det var ändå "rätt" bra, för då slapp jag knäppa kort till liftkorten ;P och anledningen till att jag inte vill det är att jag inte har nå smink XD haha! så det får bli en annan gång (;

igår kan jag säga att det blev inte mycket gjort utav det jag skulle.. snarare så blev ingenting gjort! så jag ska försöka göra det idag istället när vi kommer hem. anledningen till att vi är här i väsa är förresten för att vi ska äta souwattn' (stavning? haha).

jao... men nu vet jag faktiskt inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare!

eller jo, en grej till. angående min design & header... den ser ut så bara för att den jag hade innan var så j*vla ful alltså, jag fick panik på den, och sen när jag skulle försöka sätta in en annan så länge så gick det inte? men jag ska fixa en ny helt och hållet sen efter att vi har varit i stockholm (; så tills dess får det se ut såhär ^^


ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE

go' kväll bloggen (:

nu har jag precis kommit hem från millah (; vi hade asrolig, eller iallafall jag XD vi spelade först buzz, och sen satt vi och dampade och åt glass medans vi försökte få igång en film som tydligen var väldigt invecklat? XD haha! men det var bara för att vi skulle kolla på filmen i playstation 2 och inte i en dvd... jaja, men iallafall, när vi väl hade fått igång filmen så var den asdålig XD ingen fattade nånting? det var typ en blatte som for runt på massa ställen och gjorde saker? så vi stängde av den och spelade GTA istället :'D hahahah! rosa flygande ambulanser är coolast! <3 och att såga i chrysler med motorsåg är också rätt skojj XD hahaha! ja, som sagt, jag har haft väldigt kul ^^

men nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag var trött eller nåt när jag var hos millah för alla bara flummade och hade damp XD och så ska vi till wäsa i morgon och åka slalom (y) men ni får ha det bra så hörs vi i morn!


PIZZA ÄR GOTT OM MAN KÄNNER SMAKEN

hello everybody!

just nu sitter jag och käkar pizza.. och det är astråkigt för jag känner ingen smak eller lukt på nånting! det är som om jag skulle sitta och hålla för näsan och äta, det smakar ingenting! och jag vet inte vad man kan göra åt det ;/
snart bara jag har ätit klart ska jag gå och klä på mig och platta håret lite, för halv 7 typ så ska jag ju till millah (:

men ni får ha det bra så länge!

NEW MOON IN MY HEART

hejj (;

idag vaknade jag väl vid 11. jag kollade nästan klart på new moon igår, (alltså gud vad jag älskar filmen...eller iallafall två av skådespelarna ;P) men när det typ var tio minuter kvar bara så höll jag verkligen på att somna, så jag fick lov att lägga mig. så jag kollade klart på den för ett tag sen istället.

ikväll blire filmkväll hemma hos millah för hon fyller år i morgon (:

idag ska jag göra "massa" saker! närå, men det är iallafall 3 saker^^ först så ska jag rensa och vika i min garderob. sen ska jag rensa mitt smink och försöka sortera det så det blir en någorlunda ordning och sist ska jag kanske möblera om i mitt & linnéas rum, jag får panik på det, så jag ska se om det går att ha det på nåt annat sätt (:

men nu ska jag iallafall kolla vidare, vi hörs!


TATUERING

hej!

jag har funderat på om jag ska skaffa en tatuering när jag blir äldre (; men jag kanske inte vill ha en som sitter kvar hela livet, utan en såkallad soft tattoo istället. den håller i ungefär 5 år, och det hade nog isåfall varit bättre med en sån för att jag vill ha en rätt stor på ryggen isåfall, fast inte hela livet dock. och den tatueringen jag vill ha är en sån som lisbeth salander har i stieg larsson filmerna ;P men det får vi allt se hur det blir med den saken ^^
här kommer iallafall en bild på tatueringen, inte den bästa eftersom bilden är tagen från trailern på flickan som lekte med elden. men men, här kommer den iallafall (;


ja, som sagt väääldigt dålig bild, men där ser ni iallafall helheten

nu ska jag kolla facebook, sen kanske jag sätter på nån film, vi får se, hejdå så länge!

NEW MOON

heeeejan!

idag i skolan skulle vi egentligen ha slutat tre, MEN vi fick sluta typ tjugo över två (y) så nu sitter jag här och pratar med folk på msn (; ikväll blir det nog att se på new moon, fast inte på bio som alla andra töntar ska, för jag har laddat hem den (a) och så har jag redan sett den två gånger (; en gång på bio, när det var premiär och sen en gång hos hanna.

men nu vet jag inget mer att skriva, så vi hörs!

VANTAR

hej bloggish (;

nu har jag precis varit på sportaffärn, domus & ica och kollat efter vantar med linnéa & mamma, men vi hittade inga. antingen var dom fula, för små/stora eller inte varma nog. men men, jag överlever, det är inte akut att jag behöver vantar just nu, för jag är inte ute så ofta. det är ungefär bara till och från skolan som tar 10 minuter sammanlagt ^^ och så har jag ett par som jag bara använder när jag åker slalom (;

jao, nu ska jag måla topplack på mina naglar.. tyvärr så har jag inga lösnaglar ): men jag ska se till att skaffa nya tills vi ska till stockholm (; men vi hörs! <3

HELIUM

hellllu!

nu ska jag berätta en otrevlig sak som hände imorse! när jag vaknade iallafall så skulle jag gå ut ur mitt rum, MEN... det gick inte! för på kvällen så hade linnéa dragit ur handtaget från dörren för att matilda var så dryg och skulle gå in där hela tiden. ah, och sen så var det bara ena handtaget på utsidan som satt i, men inte på insidan... smart... och dörren var liksom helt stängd så man kunde inte göra något. så jag väckte linnéa och frågade hur jag skulle få upp dörren eller om det andra handtaget var i rummet, men hon visste inte. det låg nämligen på hyllan utanför rummet -.- ja, så jag försökte väl vrida på den lilla grejen som var från handtaget utifrån, men det gick inte. haha, och sen skulle jag försöka va bra och öppna med ett kreditkort XD och jag kan då säga att det inte gick så bra som på filmer^^ men sen kom jag på att jag hade massa nagelgrejer som man gör fransk manikyr och sånt med, och då hittade jag världens bästa sak som fick upp dörren utan problem :'D jag är ju bara för bäst! haha! alltså, jag ringde till både mamma & pappa på övervåningen, men bådas mobiler var avstängda, och jag ville inte ringa på vanliga telefonen ifall den skulle väcka de små. haha, vilken dramatisk morgon XD

i skolan idag iallafall på no;n så fick vi dra in helium från ballonger :'D det var fan asroligt! man lät som små töntar XD vi fick två ballonger var med helium att dra in och prata konstigt med, och en som vi fick ta hem med helium, men, när man kom ut i minusgraderna så krympte den :o så jag fick lov att dra slut på den :A

jaja, men nu ska jag kolla vidare, ha det bra!

THE SIMS

hejsan hejsan!

nu har jag precis ätit kvällsmat (y) och innan det har jag endast spelat sims. så egentligen vet jag inte vad jag ska skriva... ehm... det är phineas & ferb på tv xD haha! äh, jag vet inte vad jag ska skriva, hejdå^^

TJUV UNGAR

heeejsan ♥

nu har jag kommit hem från skolan för en stund sen. då var bara lovisa, matilda & malin här, fast matilda sover.. och när hon vaknar ska jag slå henne (kanske) för hon har tagit min 20ing! och det värsta är att hon även ljög när jag frågade om det var hon, och hennes kompis höll med om att det inte var dom :o men egentligen så var det lovisa som hade tagit den ÅT henne, för att hon inte vågade eller nåt, och så har dom sen gått till ica och redan köpt upp den! fyfan! den ska hon betala tillbaka! alltså, visst, en tjuga...kanske överdriver jag, men när jag gick in i mitt rum och såg plånboken så var den öppen och det låg bara en femtiolapp kvar av 84 kronor som jag hade från början.. och sen låg det en tia på golvet och fyra kronor i evelinas plånbok... och problemet är att man inte kan gömma saker nånstans utan att någon tar/hittar det ändå -.-

jaja, nu fick jag skriva av mig lite^^ men nu ska jag spela the sims 2 :'D börjar bli beroende igen...inte bra..

BILDEN SÄGER ALLT


VAD VÄLJER DU?


TWISTER

hejhej!

nu sitter jag och "kollar" på filmen "twister", eller, den slutade alldeles nyss. tidigare idag har jag typ bara setat vid datorn och så har jag spelat the sims 2 :'D det var jättelängesen jag gjorde det, men linnéa har börjat spela det igen, och så smittar det av sig ;P haha!

jag är fortfarande förkyld och så, men det bli nog skolan i morgon ändå, för det är inte lika mycket som det var i morse... men iallafall, nu ska jag kolla bloggar och snyta mig^^ men vi hörs!

SJUK IGEN

hellu bloggen!

igår så mådde jag inge bra alltså... jag hade ont i huvudet, var snorig och täppt i näsan så jag knappt kunde andas, jag hade ont i halsen och var väldigt trött och hängig :/ och samma sak var kvar när jag vaknade i morse, förutom att jag inte hade ont huvudet längre... men istället så "tröck" det i skallen på mej... men nu är det iallafall bättre, jag sitter och kollar på "step up" med linnéa som också är hemma för att hon vaknade med migrän ;/ 

men nu ska jag gå och dricka juice (; vi hörs!

INTE SÅ HEMSKT

hejhej!

nu har jag precis kollat på premiären av "familjen annorlunda"... men, det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde.. jag syntes ju inte speciellt mycket det här avsnittet^^ haha!

iallafall...sen har farmor & farfar varit här och fikat för att theo fyller år. så det var tårta, sockerkaka, kakor & saft (: men nu ska jag kolla bloggar och fb, så vi hörs i morgon bitti (:

KALLT UTE

hellu!

idag så fick jag faktiskt skjuts upp till sporthallen, men inte av pappa, för han åkte till jobbet mycket tidigare än jag började, så då fick mamma skjutsa, nananananana! haha, jag skojja! men iallafall, sen så var jag inte med på gympan, så då fick jag (plus massa andra som inte heller var med) gå ut och gå, hem till jonas, och det är faktiskt rätt "långt", och så var det svinkallt! mina ben domnade nästan bort kändes det som, det gjorde fan ont för att det var så kallt! usch! och jag hade bara jeansleggins på benen :/

förresten så kom jag på en till grej, att anna-lotta också fyller år idag, hon fyller fjortis (;

ikväll är det även "familjen annorlunda" premiär! usch! :o jag är faktiskt lite "nervös" för att kolla på det ;P alla kommer säkert säga såhär i morgon: "åh, jag såg dej på tv igår".. och då tänker jag svara: "ja, jag med" :'D haha!

här kan ni se trailern på programmet;


GRATTIS

god morgon bloggen!

idag kan jag säga att jag verkligen inte försov mig.. alltså, jag vaknade 04:23 och kunde inte somna om :o det var mer än en timme kvar innan jag egentligen skulle gå upp...så idag lär jag nog vara väldigt trött på eftermiddagen när vi sitter och har någon lam lektion skulle jag tro -.-

idag fyller förresten theodor 3 år! :'D GRATTIS! <3
så vi har sjungit för honom, fast han kom ner tio över 6 ungefär och ville ha välling och sen satt han sig i soffan. men sen när vi sa att han fick lov att vara i sängen och "sova" när vi kommer och sjunger så sprang han upp och la sig igen :P men han blev iallafall glad för sina presenter, även fast det bara var fyra stycken (: han fick en målarbok med blixten mcqueen, en leksaksbil, kritor och gosedjurslejon (:

nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa klart lite grejer, så vi hörs senare!

ÄCKELMACKA

hello!

nu har jag precis ätit en såkallad, äckelmacka... ni som läser fattar nog inte vad det är, och ärligt så vet jag inte varför det kallas så heller^^ men det är iallafall stekt ägg och bacon mellan två brödskivor som är stekta på en sida var. det är säkert väldigt onyttigt, men gott! jag åt faktiskt en sån till frukost också idag...hehe, tjockis.. men skit samma. emh.. nu ska jag snart gå och kolla så jag har allt är klart tills i morgon, och så ska jag försöka lägga mig i tid ikväll så jag orkar gå upp. jag ska nog se en film och hoppas att jag somnar, men det tvivlar jag på.. men ni får ha det bra, jag tror inte att jag kommer skriva nåt mer inlägg idag...kanske...

SAMMA MISSTAG IGEN

god morgon... eller, iallafall för mig..

igår gjorde jag samma "misstag" som jag inte skulle, jag skulle inte vara vaken till efter 2 och sova till 12 idag, men det gick ju inte sådär jättebra. jag kommer aldrig komma i tid till skolan imorgon. men men, det får gå ändå.. nu ska jag iallafall gå och äta frukost, för jag är ashungrig, vi hörs sen! (:

FUL

halloj!

usch vad den här designen blev ful alltså! haha! jag ska göra en ny någon dag när jag har mer tid att sitta och hålla på med den, för idag så var jag rätt "stressad" så det blev inget bra. en anledning till att den heller inte blev så bra är att jag inte har photoshop... jag har nåt annat program som är nåt "liknande", men det är inte lika bra...och då kan man inte fixa allt som man kanske hade velat :/ men men, det är bara så..

nu ska jag dra, byebye (;

DÅLIG DATOR

hello (:

nu sitter jag vid min dåliga dator igen...jag hatar den! den stängs av bara sådär ibland och så är den så seeeeeg! jag hatar verkligen att använda den, så därför önskar jag mig en NY när jag fyller år, fast det lär jag ju knappast få, men iallafall.. på måndag börjar skolan igen -.- jag hatar skolan! alltså, jag verkligen hatar att gå i skolan! det är fan det värsta som finns, och så börjar vi veckan med idrott... hur sämst kan det bli? direkt efter lovet och allt...suck! jag tänker kräva skjuts upp till sporthallen då, aldrig att jag GÅR upp dit i den här kylan...never! och inte kan man ha täckbyxor eller liknande heller för att det får inte plats i skåpet ;s

jaja, nu har jag skrivit av mig lite grann, nu ska jag försöka hitta på nåt annat att göra, ha det bra!

NEW


TIDSFÖRDRIV

Du heter: Amanda
Smeknamn: Manda/Mandy
Låt som när du är ledsen sörjer till: The Climb
Beroende av: Pengar
Vad tror folk om dig: Att jag är rolig? XD
Stämmer det: Haha, jaa
Vad får du oftast komplimanger för: Vet int
Vad säger du för att imponera på någon: Haha, brukar inte imponera på folk ^^
Hur imponerar man på dig: Vet inte
Brukar du skratta för dig själv: Hahaha, ja! Jag har inget liv!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Det var nåt kedjebrev
Var bor du: Älvdalen -.-
Trivs du där: Nej
Äger du några converse: Ja, självklart
Sprit, cider, vin eller öl: Cider (y)
Brukar du bli för full: Nejj
Är du allergisk mot något: Ja, många saker
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer
Antal timmar sömn inatt: 9
Brukar du komma i tid: Till vad? ^^
När mår du bra: När jag får pengar :'D
När blev du fotad senast: Idag, av Olivia
Hur känner du dig nu: Irriterad på grund av Theodor
Vanligaste färg på dina kläder: Svart..
Vad tycker du om fötter: Ew
Vad saknar du: Kompisar
Hade du en bra kväll igår: Jadå
Favorit dryck på morgonen: O'boy
Rakar du benen: Jao
När brukar du oftast gå och lägga dig: De senaste veckorna, vid 2
Är du blyg: Ibland
Sysslar du med någon idrott: Nejs...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha, jag vet inte xD
Är du nöjd med ditt liv: Sådär
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Sover
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Många
Vad längtar du till: Tills jag blir rik (vilket jag blir...enligt mig)
Har du bra vänner och äkta vänskap: Jag har dom bästa vännerna som finns <3
Vad använder du för schampo: Disp
Hur gammal är du: 13.. snart 14
Tycker du om någon just nu: Ja
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Gillar du golf: Minigolf :'D
Vilken tid gick du upp idag: Runt 11
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Japp
Är det okej att gråta: Ja?
När grät du senast: Kommer inte ihåg
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa allt jag vill ha & åka utomlands
Bär du glasögon eller linser: Inget av dom
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nje
Har du piercing: I öronen
Vill du gifta dig: Nej
Vill du ha barn: Nej
Solar du ofta: Nej
Är du bra på att laga mat: Haha, jo visst, mästerkocken själv (H)
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Rätt så (;
Är du musikalisk: HAHA
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Jordgubb
Tror du på ett liv efter döden: Nej
Tycker du om sushi: Vet inte, har aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn eller choklad
Har du tandläkarskräck: JAAA!!!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Beror på
Vilken ögonfärg har du: Grön
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Ibland
Röker du: Nejje
Hur ofta tränar/motionerar du: Eeehhehe....
Senaste låt du hörde: 4ever


FÄRGAT HÅRET

hej bloggen!

nu har jag färgat mitt hår (; men bild kommer senare.
det var bara det jag skulle säga, jag ska äta nu, bye!

SNART NY DESIGN


MAKKAPAKKA

hejhej (:

idag vaknade jag vid 11. egentligen ska jag försöka vända tillbaks dygnet tills skolan börjar på måndag, men det går inte så bra... jag somnar inte förrän vid 2 på nätterna och sover till 12 på dagarna ungefär.. :/ men men, jag har några dagar kvar att försöka vända tillbaks tiderna igen. anyways, nu sitter jag och typ kollar på tv...fast det är rätt dåligt, det är makkapakka XD haha! idag vet jag inte vad jag ska göra.. som vanligt...man kan inte vara ute för att det är så kallt och här inne finns det typ inget att göra. jag ska försöka göra en ny bloggdesign och färga håret idag iallafall, det är det enda jag vet typ (;


makkapakka ^^

nu ska jag kolla farmville så inte mina växter vissnar ;P

WISHES




- armband och andra smycken
- avril lavigne's parfym black star
- l'oreal serie expert volume expand
- new moon
- webbkamera filmen
- plattång
- godis
- pengar/presentkort
- smink
- nagellack
- luftslottet som sprängdes filmen
- biobiljetter
- icurl
- löshår clips/extensions av äkta hår
- britney spears parfym circus fantasy
- volumemaster
- samsung ST550
- apple powerbook
- wildflower by kenza funny night
- solglasögon
- lösögonfransar
- ipod nano
- iphone
- lösnaglar
- kläder (ej på bild)

det här är det som jag önskar mig i födelsedagspresent (; fast jag vet att jag knappt kommer få hälften av det, men man kan ju alltid hoppas att jag får det mesta ;P haha!


FILMTIME

hejj ♥

idag har jag kollat på "män som hatar kvinnor" och "flickan som lekte med elden" när jag var hemma själv. senare ikväll ska jag färga håret (; bild kommer sen! idag har förresten linnéa, matilda & lovisa kommit hem från fjällen...

nu ska jag kolla bloggar och sen blir det nog färgning av håret tror jag (: vi hörs!

INGET INTRESSANT

hellue! ♥

just nu sitter jag vid mammas dator och är skiiithungrig, så jag ska snart gå ner och äta nåt. jag har inte skrivit nå mycket idag på bloggen för att jag har inte haft något intressant att skriva om. jag skulle skriva ett inlägg men det enda jag skrev var; "hejj bloggen" ungefär.. jag kom inte på något att skriva om...jag hade ändå inte gjort något speciellt så det kändes rätt meningslöst. fast ärligt talat så har jag egentligen inget vettigt att skriva nu heller^^ så jag ska gå ner nu och ätaaa och sen sova, haha såååå go' natt då ♥

FARMVILLE

heeejsan allihopa (:

today vaknade jag vid 12. sen följde jag mamma & evelina till affären för att jag skulle köpa hårfärg. öjj förresten, jag har hittat hundringen som jag fick av mormor som jag tappade bort, eller, rättare sagt så var det evelina som hittade den och visste vart den var utan att säga nånting! jaja, men iallafall, jag köpte hårfärg. sen åt jag fruuukost. och nu sitter jag här (y) agnes, alexandra & vici är här också btw. idag vet jag inte vad det blir riktigt, kanske så blir det att knäppa kort på evelina, men hon är inte säker på att hon vill ändå fast hon sa det igår.

nä, nu måste jag kolla farmville innan mina ananas vissnar! :o
hahaha! xD vi hörs sen!

KALLT

go' kväll bloggen (:

nu är jag ganska trött och ska snart gå och lägga mig.. inte för att jag säkert kommer somna på länge, men ändå...jag ska nog fortsätta läsa "flickan som lekte med elden" som jag gjorde för en stund sen innan jag gick och tog bort mitt smink & borstade tänderna och sånt (;

evelina sa till mig idag att hon ville knäppa kort med mig i morgon :'D då blev jag glad, det är inte ofta det är hon som kommer och säger att hon vill (: men då iallafall vill jag vara ute och knäppa kort. dels för att det blir bättre ljus och så har hon inte varit ute och knäppt kort på vintern förut. men vi får se om det blir så för det är väääligt kallt ute, runt 25 minus! och det är inte så bra, inte bara för att det blir kallt att vara ute, utan också för att värmen fungerar inte i lägenheten nu ;/ så det var typ bara 15 grader här inne i morse :o usch! men nu har vi iallafall tagit hit ett element som vi hade i friggeboden när vi bodde i rot och en fläkt typ som blåser värme? och så eldar vi, så nu är det iallafall normalstemperatur här inne (;

jag tidigare idag (:


nä, nu ska jag bara kolla till farmville ^^ och sen blir sängen, go' natt ;*

GRATTIS

Jag hade nästan glömt bort att Minde fyller år idag! :o



Grattis Minde på 13-års dagen! <3 Hoppas du har haft en bra dag!
HURRA HURRA HURRA HURRA! eller nåt..? :D


CAMP ROCK

hej (:

idag har det inte hänt mycket. jag vaknade vid elva. sen kollade jag på "camp rock" med evelina, olivia & theodor. mamma har inte varit hemma så jag har fått vara "barnvakt" till e, o & t, men det är inte så svårt för dom sköter sig bra själva. nu är jag väldigt hungrig.. jag har bara ätit frukost idag, och det var runt ett.

jag har förresten funderat på om jag ska byta design på bloggen... jag tror att jag ska det, men är inte heeeelt 100% säker. vi får se (:


MÄSTERKOCKEN SJÄV

hellu (:

jag har nyss ätit och kollat på "flickan som lekte med elden"... :'D jag hittade förresten också lösnaglar, så jag har filat dom så dom passar (; jag ska antingen måla dom och sånt i morgon eller senare ikväll, vi får se hur jag gör. haha, nu kom jag på en till grej som jag gjorde XD när jag skulle sätta på filmen så ville jag ha popcorn också, men vi hade inga mikropopcorn, så då tänkte jag prova att göra på spisen i kastrull istället...och ni kan säkert gissa hur det gick? mästerkocken själv ni vet...haha not! XD det brände fast i botten och så började det lukta brännt hela nedervåningen! haha, så det ska aldrig göra om ^^


nu ska jag kolla vidare på bloggar och lite sånt, hööörs (;

DÅLIG UPPDATERING

go morgon bloggish!

som ni märker har jag inte skrivit så mycket de senaste dagarna. igår var jag med hanna, och då hade jag inte tid att skriva helt enkelt. men men, nu ska jag försöka bättra mej igen (;

idag vaknade jag vid 10 tror jag? och jag kunde verkligen inte somna inatt, jag vet inte varför men det gick då väldigt dåligt iallafall. från det ena till det andra så snart ska jag nog gå ner och klippa mej, fast bara topparna.

igår åkte linnéa, matilda och lovisa till fjällen med farmor & farfar, och dom kommer vara där tills på torsdag (:

idag vet jag inte vad jag ska göra.. hade jag haft lösnaglar skulle jag ha gjort nya sånna, men när jag gjorde nya sist så slösade jag en omgång för att dom blev så fula så jag slängde dom ^^ men men, jag får väl hitta på nåt annat. men nu ska jag iallafall gå ner och se vad som händer (: vi hörs!


HANNI

hej alla läsare!

idag har uppdateringen varit väldigt låg... dagen började med att jag vaknade
vid 13:14 och satte mig vid datorn direkt. sen efter en timme typ så ringde
hanna och undrade om vi skulle göra nåt idag. så då vare bara att hoppa in i
duschen och fixa sig i största allmänhet och sen kom hon väl runt halv fyra tror
jag? vi satt väl mest på mitt rum vid datorn och pratade och sånt innan vi gick
hem till henne. och jag kan säga att det var jävligt kallt alltså! jag tror det var
runt 18 minus! usch! ah, men sen så gav vi hunden mat och sen gick vi upp till
datorn och pratade med folk på msn och lyssnade på musik (; efter ett tag blev
vi ashungriga (vi hann inte äta hemma innan vi gick för maten var inte klar) så
då gick vi ner i källaren och tog bullar (y) sen gick vi upp till datorn igen och sen
blev vi mer hungriga så vi gick ner och tog thaimat som vi åt vid datorn (; sen
gick vi ut med hunden i en minut knappt xD mohahah! sen satt vi datorn och sen
åkte vi hit och hade "fest"... hehheeh.. och jag satt en isbit i halsen! det var
hemskt,  den var asstor :o hahaha! ja..och nu sitter vi och gör typ ingenting.
vi ska nog snart gå och kolla på film, kanske (:

men vi hörs i morgon!

UTOMLANDS

hejhej (:

ledsen för dålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte haft något
intressant att skriva om. jag & linnéa har varit barnvakt åt isac och noel
när mamma & pappa var på bio, avatar. den ska nog kanske jag och linnéa
se på söndag. det beror på om jag hittar min hundring som jag "råkade"
lägga nånstans utan att komma ihåg vart..(a) hehe...men jag måste leta
upp den om jag ska kunna köpa hårfärg (och gå på bio), vilket är nödvändigt!
jag har gått runt med ungefär två centimeters utväxt ett bra tag nu. senaste
gången jag färgade håret var dagen efter att vi hade kommit hem från turkiet,
vilket är snart tre månader sen :/ jag hoppas att det finns billig hårfärg för
annars blir det så dyrt att köpa två förpackningar. aja, vi får se vad det blir.

idag har jag gått och tänkt på turkiet och thailand hela dagen nästan. jag
vill åka utomlands igen! jag orkar inte vara kvar här och frysa! det finns
ingenting att göra här och allt är så dyrt. jag vill bort härifrån i minst en
vecka! jag vill kunna gå runt i bara shorts & linne och ligga och steka i solen
hela dagarna (H)! inte behöva bry sig om vad som händer i omvärlden, bara
njuta! men tyvärr är inte livet så enkelt när man är 13 år och har 9 syskon
och bor i älvdalen...suck! jag vill vara rik!

nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mej med musik och drömma
om mitt perfekta liv när jag är vuxen.. typ, eller nåt? haha! god natt! xD <3

HELLO 2010

hello 2010!

nyårsafton igår var jättebra! vi åt supergod mat och hade det väldigt lugnt ändå.
vi åt toastskagen/krutonger till förrätt. älgstek, potatisgratäng (<3), sallad, gelé
till varmrätt och pannacotta med hallon & blåbär till efterrätt (y) yummy! sen när
vi hade ätit och sånt så kollade några på tv och några spelade kort (: sen innan
tolvslaget så gick vi ut och hade cider och skålade i och smällde några raketer,
mysigt! vi såg massor av "khom loys", typ som "ljusballonger" som folk skickade
upp i luften, det var jättefint (: sen stod jag, matilda & mormor kvar ute en stund
och pratade, och efter det så gick vi in och kollade på "mr. & mrs. smith" som
gick på ettan. och när den var slut så var jag jättetrött! så då var det bara att gå
och lägga sej på den stenhårda madrassen i rummet uppe.. (jag & linnéa sover
på madrass nu för att mormor & janne skulle låna våra sängar tills idag).

ja, sen idag så vaknade jag väl runt tolv tror jag, och sen har jag inte gjort så
mycket mer än att spela "trebello" med mormor, janne & linnéa (: haha, men jag
förlorade med -20 poäng XD och linnéa vann :A

nu ska jag gå och äta och umgås med främmandet innan dom åker hem igen.
ha det bra! <3