Dålig uppdatering igen!

Hej alla!

Dålig uppdatering i know. Och jag ska försöka bli bättre, jag lovar! Men iallafall, igår kväll så var jag på cirkelträning, och fyfan vad jobbigt det var den här gången! Jag har inte varit där på flera gånger sen sportlovet, och jag kan säga att det verkligen märktes, man orkade typ ingenting. Men det kändes iallafall bra efteråt. Jag trodde att jag skulle ha världens träningsvärk idag, men faktiskt inte, kanske lite i benen om man går i trappor, men inte annars. Men det kommer säkert imorgon annars..

Anyways, i morgon så har vi sovmorgon, så vi börjar inte förrän 08:55! Värsta nice ju! Vi har nämligen ingen klf, så då fick vi sovmorgon istället. En "bra start" på påsklovet eller (?). Fast sen har vi dom värsta lektionerna, usch! Vi har till exempel SO, NO och matte.. Men den här gången ska jag nog se till att inte blir utkastad från SOn som jag, Lotta & Hampus blev i måndags... hehe..

Men men, nu hade jag tänkt att jag skulle gå och hämta glass och sen börja med matteläxan, suck!

Nu går jag till skolan

Godmorgon alla!

Nu ska jag gå till skolan, fast vi egentligen börjar halv 9. Men Millah hade kommit dit lite tidigare idag så hon ville att jag skulle komma tidigare jag också, haha, men jag gör väl det för hennes skull, jag har ändå inget bättre för mig till att fördriva tiden heller så :)

Hittade btw aldrig sladden igår, så det blir senare idag (får vi hoppas) som ni får höra om helgen i Karlstad.


Monday

Hellu!

Nu är jag hemma från skolan. Och nu hade jag tänkt att berätta om helgen i Karlstad, men jag hittar inte urladdningssladden till kameran! Så därför tänkte jag vänta med det tills jag hittar den. Jag ska fråga pappa när han kommer hem från jobbet, så håll ut! Antingen får ni veta om helgen senare ikväll eller imorgon.

Men nu måste jag läsa ikapp massa bloggar och göra andra saker som jag har missat, vi hörs senare!

Hemma igen

Hejhej!

Nu är vi hemma igen. Och jag har inte kunnat bloggat nå i Karlstad pga av att det inte fanns nåt trådlöst internet på hotellet.. Så det var rätt onödigt att ta med datorn egentligen..

Jaja, men från det ena till det andra, jag ska gå och lägga mig nu och sen skriver jag om helgen imorgon och lägger upp bilder och sånt (:

Godnatt!

Karlstad, here we come

Hej allihopa!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Jag borde egentligen inte sitta här, för jag måste börja packa. För vi ska nämligen till Karlstad idag, och bussen går 15:30. Vi får en egen buss utan massa folk.. eller, det blir ju massa folk om vi ska åka med den, hehe ^^ Men tillbaka till ämnet, jag har inte packat ett dugg eller börjat funderat på vad jag överhuvudtaget ska ha med mig. Datorn vet jag redan, och kläder förstås, men sen har jag ingen aning. Det är ju iof bara över en helg, men ändå. Jag fick iallafall sluta klockan vid 11:40 (lunch) i skolan idag, så det var nice. Så sen dess har jag ätit och setat lite vid mammas dator.

Igår när jag satt här och skulle göra en grej på bilddagboken så dog min dator, så därför skrev jag inte nå mycket, men det var inte så mycket mer som hände ändå, mer än det som jag skrev. 

Fast nu måste jag börja tänka över vad jag ska packa, så vi hörs senare, när jag har kommit till hotellet. C ya!

Fjätervålen

Hej!

Idag hade vi som sagt friluftsdag med skolan.. Och det var väl rätt kul, förutom att allt var vitt så man inte såg ett skit! Förutom det och att det snöade så håret blev fucked up så var det bra (; Jag hade inte behövt platta håret idag kändes det som när vi hade åkt ett tag och håret började bli lockigt och trassligt, hehe.. Men jag och Emma åkte iallafall på massa konstiga ställen som inte ens var backen, och man såg kanske 7 meter framför sig, men inte mer, för där var det vitt! Så det var lite läskigt för ibland kom det nån sten eller ett gupp mitt i allting, när man inte var beredd, fast det var rätt kul ändå för att Emma åkte först så då var det hon som flög först, haha!


Nu har jag iallafall gjort läxan och lite sånt. Eller.. jag har franska kvar, men jag kommer inte lära mig det så enkelt så det tar vi senare, men jag har iallafall gjort sammanfattningen till engelskan. Men smart att jag glömde mappen med allt i skolan då! Så nu blev det på nåt papper bara, för jag hade inget annat. Men men, vi får hoppas att Mona nöjer sig med det ändå.

Nu ska jag iallafall läsa bloggar och sen blir det duschen!


Duktig...eller?

Hej allihopa!

Nu känner jag mig lite duktig, hehe.. Jag var med på gympan idag, vilket inte händer så ofta. Men ändå fast jag nästan aldrig är med så vann jag en "tävling" där det var två stycken som skulle vara vargar, och så skulle dom yla, haha, och sen när dom gjorde det så skulle resten springa från ena sidan till den andra, och dom som då blev tagna skulle stå still på den platsen dom blev tagna på och vara träd.. hehe... Men iallafall så blev jag kvar sist som inte blev tagen! Yay, så då vann jag kan man säga (: Och sen så har jag nyss gjort 110 situps, 10 armhävningar (hehe, fast på knä) och nåt annat grejs med armarna - 35 stycken. Men jag ska iallafall snart gå och fråga pappa om pengar till matsäck tills imorgon, och sen blir det en dusch innan Grey's Anatomy!

Ha en fortsatt bra kväll!

Friluftsdag imorgon

Hejhej!

Imorgon är det friluftsdag, till Fjätervålen! Wiiho! Det kommer nog bli najs tror jag. Jag ska iallafall va med Emma där :) Millah & Lotta ska inte dit, för dom kan inte åka. Så för dom blir det att ut och gå på förmiddagen och så ska dom bada på eftermiddagen.. Tråkigt! Men iallafall, jag har typ bestämt allt jag ska ha med mig imorgon, men jag vet inte hur jag ska få med mig allt bara.. Hm, jag ska bära mina svinlånga skidor, mina stavar, väskan med pjäxor och hjälmen och sen en till väska med matsäck... Herregud, jag får tvinga pappa att skjutsa mig till busshållplatsen som ligger inte ens 100 meter från mitt hus, haha! Eller så ska jag visa att jag är "bäst" och bära allt själv ändå, vi får se hur jag gör, det kan bli intressant, hehe...

Vi kommer åka från busshållplatsen 08:10 och komma hem igen runt 17:00! Jag kommer somna! Haha, efter en hel dag med slalomåkning så lär jag bli rätt trött..

Jaja, vi får se hur det går imorgon, jag ska iallafall försöka ta lite kort.. Fast det kommer isåfall bli med min mobil, men det får lov att bli så. Jag har inget bättre, för nu har ju Linnéa förstört displayen på sin kamera så den kan jag inte ha...

Matlagning

Hej allihopa!

Liiite dålig uppdatering idag.. Men här kommer anledningen!

Idag när jag kom hem från skolan så skulle jag göra mat, till alla. Det var bara jag hemma och som slutade tidigt så det var därför. Men jag skulle iallafall göra kycklingwok, och det blev faktiskt bra! Så nu kan jag göra det ^^




Sen så började jag & Linnéa bråka om datorn uppe.. Min dator (som jag sitter vid nu) är så konstig och dör bara hela tiden, så det blir så jobbigt och sitta här om man håller på med nåt och sen så stänger den bara av sig. Men men, det finns ingen annan dator ledig just nu så.. Vänta, nu tappade jag bort mig märkte jag, jag & Linnéa bråkade om mammas dator, så var det ja. Och sen så hade Linnéa mitt linne på sig, och jag hatar när hon tar mina kläder! Så då bråkade vi ännu mer för det. Men sen kom mamma hem och tog datorn så båda blev utan, och så var jag sur så jag la mig på sängen och läste lite, men sen blev jag så himla trött så jag fick lov att sova en stund. Så jag ställde mobilen på 17:45 (klockan var 17:36), men sen när mobilden larmade så stängde jag av den och somnade om, haha! Sen vaknade jag 19:32 istället ^^

Och från det ena till det andra så kan jag visa er dörren & golvet som blev så tjusigt efter att jag hade krossat nagellacket, haha!

dörren

golvet blev lite grått

hyllan


Presenter

Hej alla läsare!

Förlåt för att jag har blivit så dålig på att uppdatera.. Men jag har inte haft tid och lust att blogga. Och sen vill jag gärna ha bilder till nästan varje inlägg så det blir lite roligare att läsa, men det tar ju lite tid att ladda in bilder och så från kameran. Men jag ska försöka att bättra mig igen!

Anyways, nu sitter jag i mitt & Linnéas rum och lyssnar på musik. Tidigare idag så har jag varit i skolan bara och smashat vårat enda svarta nagellack på golvet... Det var inte så bra.. Så nu måste jag införskaffa ett nytt! Men men, jag tänkte iallafall visa er två grejer som jag fick av Hanna i födelsedagspresent (i efterskott) i lördags. Ett armband och ett par örhängen som hon har köpt i Thailand (:




Isac & Noel

Här kommer bilder från dagens plask!








Fotografering

Hej alla läsare!

Nu har Hanna åkt hem för hon fick inte sova här som vi tänkte att hon skulle.. Men vi har iallafall varit ute och knäppt massa fina bilder som ni ser här nere! Det måste vi lugnt göra om Hanna! Det var bra att vi fick ta igen tiden sen du var i Thailand ♥ Jag kommer nu lägga upp bilder på Hanna och sen efter kommer det bilder på Isac & Noel från tidigare idag när dom plaskade ute i slasket, haha! Enjoy!










Kolla hennes blogg HÄR! Det är jag som har gjort designen (:

Solen skiner!

Hej allihopa!

Idag skiner solen och det är jättevarmt ute, verkligen! Snart kommer Hanna hit, och vi ska nog ta modellbilder, så jag ska sminka henne och sånt, roligt! Jag skulle egentligen har gjort det med Lovisa tidigare idag, men sen ångrade vi oss.

Nyss så har jag varit ute och tagit lite bilder på Isac & Noel när dom plaskade i slaskvattenpölarna, haha! Så dom kommer upp här på bloggen lite senare när jag har laddat ur kameran (;

Men nu ska jag gå ut i solen och fortsätta vänta på Hanna, vi hörs senare!

Dagens fråga


Svar: Jag började sminka mig i 6an, alltså när jag var 12. Och det är bara jag, mamma, Linnéa & Matilda som sminkar sig. Men Matilda har bara mascara.

Nyfixad i håret

Hellue!

Dålig uppdatering, igen! Förlåt för det, men jag har typ inte varit hemma nå idag. Först så var jag i skolan till 13:40. Efter det följde jag mamma och handlade. Sen var jag hemma och åt och pratade lite med Linnéas (och mina) kompisar som var här, och sen gick jag till Sara Ek för att hon skulle klippa och färga mitt hår, och nu är jag hemma därifrån. Och det vart jättebra, tack för hjälpen :) Bild kommer i morgon!

Jag skulle kanske till fritte först med Samantha & Millah, men det blev inte så ändå, så nu sitter jag här istället. Men jag ska väl snart gå och tvätta bort mitt smink och sen ska jag nog kolla på New Moon som vi fick hem i brevlådan idag. Jacob är sååå snygg! Håller ni inte med?



Nej, nu får vi höras mer imorgon. Jag har inget mer att skriva.

Dålig uppdatering

Hejsan!

Sorry för dåligt bloggande de senaste dagarna, men jag har inte haft nåt intressant att skriva om helt enkelt. Idag har jag till exempel bara setat vid datorn, ätit, tränat liiiiiite till fysik provet vi har i morgon, och jag fattar ingenting! Det kommer gå dåligt.. Men haha, jag måste bara berätta vad Lotta gjorde på NO:n idag! Hon ville inte vara med på lektionen så hon typ struntade i att jobba och sånt, och eftersom hon inte gjorde det hon skulle så sa Annette (läraren) såhär - jag citerar:

Annette: Nu får du sluta med det du håller på med! Ska vi inte ha nån lektion eller!?
*Alla blir tysta*
Annette: Vill du ha lektion?
Lotta: Nej..
Annette: Men då kan du gå härifrån då!
Lotta: Ja! *Tar sina grejer och går hem*

Hahahha, klockrent Lotta!


Haha, ni får en bild på mina naglar med det nya, gröna nagellacket jag köpte förra veckan.. Och ärligt så tyckte jag att det var fult, men jag ska ha det ändå ^^

Göra matteläxa - check!

Hej allihopa!

Nu är jag klart med matteläxan, haha och jag har hållit på med den sen halv tre typ ^^ Men jag har kollat lite på tv i mellan och ätit. Sen så fattade jag inte riktigt först, men sen kom jag på hur man gjorde. Jag har iallafall gjort 20 tal på två och en halv timme.. Vad duktig jag är *host*...


Dagens fråga

Svar: Om du har sett mig på tv och tycker att mitt hår är stort/fluffigt där så var det för ett halvår sen ^^ Nu plattar jag håret varje dag, och därför blir det för platt utan "fluffpulver" för att all volym försvinner då jag plattar det, så därför vill jag helst inte vara utan pulvret, för det funkar inte nå bra att tupera mitt hår heller (;


Godis och matte

Hejhej!

Nu sitter jag med solen i ryggen och ska alldeles snart börja med matteläxan. Jag gick in på Ica direkt efter skolan och köpte CocaCola och choklad, så blir pluggandet lite roligare.



slänger in en bild på mina naglar också när jag ändå håller på

Dagen i skolan idag har inte varit så rolig.. Det var så tråkiga lektioner och hela dagen har gått segt. Vi får hoppas att det blir bättre i morgon.

Panik

Hej bloggen!

Alltså, jag får panik snart! Jag måste ha "fluffpulver" innan jag dör! (Okej, där överdrev jag). Men mitt hår är bara konstigt och elektriskt och platt hela tiden! Det gillas inte! Men inte förrän på fredag kan jag ha en chans att få nåt, för jag har inga pengar och mamma får inte pengar förrän på fredag...

 
Innan har jag haft Osis+, men det gör håret så statiskt, så jag ska prova Lanza igen och se om det är bättre.

Tråkigt

Hej allihopa (:

Nu sitter jag vid pappas dator, och det är bara jag & Alex hemma. Jag slutade som vanligt på tisdagar runt 14 idag. Nice! Men en sak som inte var lika nice som hände idag var att vi inte hade någon hemkunskap, så vi skulle egentligen ha fått håltimme då, MEN istället får vi lov att vara med killarna på NO:n! Fast vi fick iallafall kortare lektion än vad vi skulle ha haft, men ändå..

På håltimmen iallafall så gick jag, Millah, Lotta & Emma först till ica för att köpa glass. Sen gick vi hem till mig och kollde klart på Wild Child som vi började se för ganska längesen nu. Sen när vi kom tillbaks till skolan hade vi bara två korta lektioner kvar och sen gick jag hem.

Och nuuu, är jag här, och vet inte vad jag ska göra. Jag har läst bloggar, kollat bilddagboken, kikat runt lite på H&M.se och nu ska jag snart kolla facebook. Jag är lite sugen på att göra lösnaglar...Men det är så drygt att göra vissa saker när man har sånna. Och så ska vi åka skidor på gympan imorn, så jag skippar nog det. Men jag ska iallafall måla nytt nagellack, det röda var inte sååå jättesnyggt, och sen har det farit bort färg redan. Det kommer väl bild på hur det blev sen, men nu ska jag kolla vidare, vi hörs!

Digga kaninöronen


Ojjojojjojoj, den osminkade sanningen! ;o


Behöver inte läsas

Hejsan!

Bara så ni vet, det här är det jag har gjort idag i skolan när vi har haft massa damp, så ni kanske inte fattar allting, så ni måste inte läsa det ^^

Nu är jag hemma från skolan. Seriöst, jag trodde att det här skulle bli en lång och tråkig dag, haha, men istället så hade jag, Lotta, Millah, Hampus, Adam och Felix asmycket damp! Haha, det var längesen jag har skrattat så mycket alltså! Det började på matten när jag och Lotta.. gjorde nåt? x) Sen fortsatte det tills vi slutade typ. Och på högstadiet får man egentligen inte kvarsittning, men ändå har jag lyckats skaffa mig en :o Det var på SO:n som vi bara satt och skrattade konstant så det var därför, och så fick vi stanna i 10 minuter.. Och sen kom Felix på att han skulle va "duktig" eller nåt, så han frågade Jörgen (läraren) "Haru skjutit nån brinde då?" (brinde = älg på älvdalska). Och så äre en lärare på Höjden som heter Lars Lindås, och så brukar vi kalla han för Lars Brindflås, så då började vi asgarva bara för det, liksom "brinde - brindflås" ^^ Sen på svenskan skulle vi skriva sagor, och så skrev Hampus om en "monster kowsa" (hans påhittade djur) som hette Mohammed Ali Kanali Finali Korry! Hahaha! Det här var den roligaste dagen på länge! Jag älskar våran klass, för vi är nästan aldrig seriösa på nånting, alla andra klasser är så strama och kan aldrig göra nåt litet oseriöst, men bara för att vi gör massa sånt så "hatar" alla lärare oss x)

Wipeout

God kväll alla läsare (:

Kollade ni på wipeout ikväll? Haha, det är så kul att se alla som ramlar och gör illa sig x) Och sen kommentarerna som "kommentarsgubbarna" sitter och säger, haha! Det var synd att inte Kissie var med, det hade varit nåt att skratta åt! Haha, skadeglädje ^^


Haha, tänk er Kissie på dom här bollarna xD

Nu har jag iallafall duschat och borstat tänderna och sånt, så nu snart ska jag väl försöka sova.. I morgon äre ju måndag igen -.- Det gillas inte! Men jag ska längta till fredag nu hela veckan så jag kan färga håret :) Jag tror att jag ska ha lite åt det rödare hållet, rödbrun typ, och sen med ljusare slingor.. kan det va nåt? (: Jaja, vi får se vad det blir, men nu ska jag bara kolla några grejer och sen sova, så godnatt!


Hårfärger

Hellue alla bloggläsare (:

Jag vill färga håret! Jag vill ha slingor.. Ungefär som på bilderna här nedanför. Det är typ nån av dom hårfärgerna jag vill ha, men jag måste köpa hårfärg /: Och till det behöver man pengar...Vilket jag inte har..



Vilken färg tycker ni?

Nya kategorier

Hej allihopa!

Nu har jag gjort nya kategorier, till exempel cupcakes, naglar & shopping (; Kika gärna in där!

Designhjälp

Hej!

Jag har sett att det är några som undrar hur man gör bloggdesigner. Det finns en sida jag brukar ta hjälp ifrån, och den heter http://mimmisdesign.blogg.se/. Där finns det mesta man ska kunna för att fixa en bra bloggdesign. Gå bara in under "Designhjälpsguide". Sen får man testa olika grejer själv osv, men där finns iallafall "grunderna" (:

Congratz

Grattis på namnsdagen Matilda & Millah!


Hade bara bild på Matilda (syster)

Scones


Nu har jag ätit scones så jag spricker! Nejdå, men gud vad mätt man blev! Jag fick så tråkigt och jag var hungrig så jag bakade scones (: Så nu har jag, Linnéa & Matilda ätit sånna och kollat på "Huset Anubis", men jag fattade inte så mycket om vad det handlade om ^^

Frågor och Svar

När? Var? Jag älskar Lady GaGa, och när ska du på det? Snälla svara!
Konserten är i Globen den 7de och 8de maj. Och jag ska gå på extrakonserten den 8de.

Hej Amanda! :)) Jag undrar om du kan hjälpa mig att berätta hur man gör när man får sån där fakta om sig själv typ eller du har skrivit lite om dig själv där, jag undrar hur man gör så att den syns där som på din och att man inte behöver trycka typ på någon slags bild. Tacksam för svar, jag vill verkligen veta hur man gör!
Om du går in på http://mimmisdesign.blogg.se/2008/february/designhjalp-gor-din-egen-presentation.html så kan du läsa om hur man gör (: 

Var köpte ni husbussen?
I Överkalix


Film

Hello!

Nu har jag kollat på "Hannah Montana - the movie" och ätit mackor. Matilda har kommit hem från Hilma. Linnéa sitter vid datorn... Alltså händer det inget speciellt. Jag ska väl gå och duscha snart tror jag, och så funderar jag på om jag ska göra brun-utan-sol ^^ Men jag har inte bestämt mig än.. hehe...

Röda nails

Hej alla läsare!

Solen skiner, det är klarblå himmel och 2 plusgrader ute (y) Alla förutom jag och Linnéa är i Wäsa och åker slalom.. Jag orkade inte och Linnéa är förkyld eller nåt? Men iallafall, idag vaknade jag runt 10 tror jag... Så det blev ingen lång sovmorgon som igår ^^ Men det var lika bra, så kanske jag somnar nångång ikväll sen.

Nyss så tog jag bort mitt gamla nagellack och målade naglarna röda med mitt nya nagellack jag köpte i torsdags (:


Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.. Tips? Annars lär det nog bli att jag sitter här skulle jag tro (;

Lady GaGa



Alltså, gud vad jag längtar till Lady GaGa konserten den 8de maj! Jag har ju sett henne live en gång tidigare. Den 2 augusti förra sommaren, på Grönan. Det var grymt, fast jag nästan inte såg nåt ^^ Men den här gången kommer det bli ännu grymmare!

Melodifestivalen

Hellu!

Har kollat på Melodifestivalen för ett tag sen. Och ärligt tyckte jag att Eric Saade skulle vinna, dels för att han är snygg (a) men sen var hans låt bäst, enligt mig.. Anna som vann var inte nå bra tyckte jag. Vem tyckte ni skulle vinna? Men ändå, om man tänker efter så brukar det inte vara så bra artister som vinner, hehe..


Svar på frågestunden

Vad är ditt favorit program?
Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Hannah Montana & Magi på Waverly place

Vad är din favorit bok?
Millenium Triologin (;



Har du bra betyg?
Jadå, jag har inget IG än så länge (:

Hur lång är du?
Jag är typ 166 cm

Hur mycket väger du?
Typ 63 kg

Vart vill du helst resa?
Till Thailand eller Karibien

Vad använder du för kamera, du tar verkligen jätte fina bilder!
Tack! Jag använder pappas systemkamera, som är en PENTAX

Ligger Saxdalen nära Älvdalen ?
Haha, ingen aning (:

Vet du vart det ligger?
Haha, nej

Hur var resan?
Till Turkiet menar du? Den var underbar!



Hur kom ni med i Familjen Annorlunda, alltså anmälde man sig eller nåt?
Det var tv4 som ringde oss och undrade om vi ville vara med

Ska ni vara med nästa säsong?
Vi vet inte om det blir någon mer säsong, och vi vet ju inte om dom vill ha med oss ännu en gång heller (:

Vem bråkar du mest med av dina syskon?
Linnéa & Lovisa

När ni ska få ett syskon, hur säger era föräldrar det till er? Säger dom det till alla eller först till dom stora & sen dom små eller hur gör dom?
Ehm.. Det har väl varit lite olika, men när mamma väntade Isac & Noel så var vi på semester och så sa hon ”Vad tror ni själva, i mars blir vi elva”. Men då visste vi inte att det var tvillingar så vi blev ju tolv sen istället ^^

Har ni flyttat till lägenhet, varför?
Ja, det har vi. Det var för att vi ville bo centralt, så man slapp skjutsa överallt vart man än skulle. Och så slipper vi åka buss till skolan nu (:

Hur är det att vara med på tv?
Jag tycker att det är pinsamt, så jag brukar inte kolla på programmet med hela familjen, jag kollar det på datorn sen istället, haha!

Skulle du inte kunna lägga upp receptet på dina fina cupcakes? Snälla!
Jo, det kan jag (:



Vad gjorde ni mer i Turkiet än att dansa magdans och åkte piratskepp?
Vi var på bazaar (stavning?) Och på turkiskt bad. Det kommer nog med i nästa avsnitt.

Vilka saker förutom Turkiet resan och friggeboden har ni fått för att ni är med i
programmet?
Vi har fått cyklar, blöjor, nappflaskor och sånt till Isac  & Noel, vi har fått en säng till Theo… Haha, alltså jag kommer inte ihåg vad vi har fått mer x)

Vad brukar du göra med dina syskon?
Jag brukar ta hand om dom eller bråka med dom :)

Brukar du bli blygare när dem filmar eller är du som vanligt?
Haha, när jag inte syns så mycket så undviker jag kameran ^^ 

När flyttade ni?
Vi flyttade i slutet av november

Hur känns det att ha så många syskon?
Nu ska ni få ett kort svar; ibland är det rolig, ibland är det jobbigt (;

Vad är det bästa och sämsta med att ha en stor familj?
Alltså, jag har fått frågan ”Vad är det bästa med så många syskon” jättemånga gånger, men jag har fortfarande inget bra svar på det x) Men det sämsta är väl att man inte kanske alltid kan ha kompisar hemma hos sig och vara ifred och sånt.

Tycker du det känns som du får mindre kläder och sånt än dina kompisar bara för att du har en stor familj?
Nej, det tycker jag nog inte. Jag har de grejer som jag behöver (y)

Finns det någon annan stans i Sverige du skulle vilja bo, isåfall var?
Stockholm eller Göteborg – fast jag ska flytta till något av dom när jag börjar gymnasiet

Vad är roligast med att vara med i Familjen Annorlunda?
Turkiet resan

Eftersom att du har så många syskon, vem är du mest med eller vad man ska säga, vem är du tajtast med?
Linnéa eller Evelina

Jag undrar om du kan göra en video och lägga ut på din blogg där du går runt i huset och typ, det här är vardagsrummet, här är mitt och Linnéas rum... Och så vidare.
Jag har ju ingen bra kamera att filma med, men jag skulle kunna ta kort i varje rum och skriva vems det är (: Om det skulle va kul?

Gillar du och titta på din familj i Familjen Annorlunda?
Haha, nej

Vart i Turkiet var ni?
Vi var i Belek

Kommer det komma en ny säsong av Familjen Annorlunda?
Ingen aning

Isåfall kommer eran familj vara med?
Ingen aning (:

Vad är din favorit sport och kolla på, alltså inte den roligaste och utföra?
Haha, jag gillar inte sport överhuvudtaget

Om ni blir förfrågade att vara med i en säsong till av programmet, kommer ni att vara med då?
Vi vet inte. Det beror på vad dom vill att vi ska göra den här gången… Jag menar, vi har ju gjort det mesta nu redan eftersom vi har varit med två gånger

Vem tycker du är jobbigast av dina syskon?
Lovisa :D

Skulle inte du kunna videoblogga någon gång?
När jag har en bra kamera att göra det med (;

Hur kommer det sig att du aldrig har bott hos din pappa och varför gör du inte det?
Jag vet inte, mamma och Jesper (som min riktiga pappa heter) skiljde sig när jag fortfarande låg i magen, och sen har jag bott och växt upp med mamma och Jörgen. Och varför jag inte bor hos han nu är för att han har bott i Gbg tills två år tillbaks då han flyttade till Älvdalen, och nu är han borta och jobbar i veckorna (:

Jag åker konståkning och på din mammas hemsida stod det att du också hade gjort det? Hur långt kom du och varför slutade du?
Jag gick bara två gånger och var med på fem uppvisningar tror jag det var… Men sen blev det för dyrt och så var det inte i Älvdalen längre, och därför slutade jag.

Är de inte många i din skola som tycker de är roligt att de är någon i från sin skola är med i tv?
Haha, jag vet inte x) De säger inte så mycket faktiskt

Har du en egen dator?
Japp, jag har en bärbar Toshiba

Vad använder du för mascara?
Den heter Lash Architect och är från L'oréal Paris



Kan inte du lägga upp en videoblogg när du sminkar dig? Jag tycker att du sminkar jättebra (:
Tack! Jo, jag ska försöka när jag har en kamera att filma med, haha (;

Har eran familj pratat om att ni vill spela in en till säsong?
Nja, bara lite, men vi vet inte om det ens blir en till säsong och om dom vill ha med oss igen (:

Vilka anmälde er till Familjen Annorlunda eller anmälde ni er själva?
Det var tv som ringde oss

Vilka "shop online" affärer tycker du mest om?
Melba, H&M och Gina Tricot

Har många på din skola eller i din klass börjat "fjäska" för dig sen ni var med i tv?
Haha, nej

Vilken är din favoritlåt?
Ojoj, det finns många. Men just nu är det bland annat Happyland – Amanda Jenssen

Har du eller din familj kontakt med några andra familjer från Familjen Annorlunda?
Mamma har lite kontakt med dom andra, och jag har bara pratat med Corrinda från Uppsala på facebook någon gång (:

Vad tycker du om dom andra familjerna från Familjen Annorlunda?
Jag tycker att dom i Märsta är rätt ”tråkiga” men att familjen Wetterholm är bra (y)

Vad brukar du titta på när du kollar på tv?
Haha, Disney Channel, MTV eller kanal 5

Vad brukar dina kompisar säga om Familjen Annorlunda?
Dom säger inte så mycket, dom kanske kommenterar om det har varit nåt roligt/konstigt i programmet bara

Vilken annan familj gillar du bäst som är med i Familjen Annorlunda?
Wetterholm

Har Matilda glasögon? Såg att hon hade det på Linnéas blogg
Ja, det har hon. Hon fick det för ett par veckor sen



Är Jörgen din riktiga pappa?
Nej, min och Alex riktiga pappa heter Jesper

Vad brukar ni äta för mat hemma?
På vardagarna är det väl ”vanlig” mat som makaroner & köttbullar och spaghetti & köttfärssås. Men på helgerna kanske vi äter tacos eller hamburgare… Ja, ni fattar (;

Tycker du om fetaost?
Haha, nej

Hur många kusiner har du?
8 st. Fiffi som jag skrev om för ett tag sen är våran kusin (:

Fixar du ditt hår på morgonen (plattar osv)?
Ja det gör jag, jag plattar det jämt och sen fixar jag det med spray och sånt.

Jag bara undrar vilken klass du går i?
7A

Gör du bloggdesigner?
Jag kan göra åt andra om dom skickar bilder och sånt (:

Hur kändes de att bli filmad, alltså kände du dig tvingad med att ha smink & sånt?
Haha, ja faktiskt, fast i Turkiet orkade man inte. Det var så jäkla varmt och sen badade man ju och höll på.

Fick ni eran semester till Turkiet sponsrad från TV4 eller betalde ni?
Vi fick den sponsrad. Men vi fick lov att fixa passen själva och ha egna fickpengar och sånt.

Var det kul i Turkiet?
Det var underbart!

Vilken av dina syskon gillar du mest?
Jag gillar ju självklart alla, men inte samtidigt, haha! Närå, men det varierar, beroende på om dom är sura/dumma/snälla/glada osv 

När fyller alla år i din familj?
Pappa – 20 april
Mamma – 3 april
Alex – 13 maj
Jag (Amanda) – 1 februari
Linnéa – 21 november
Matilda – 9 mars
Lovisa – 17 september
Evelina – 26 januari
Olivia – 14 maj
Theodor – 11 januari
Isac & Noel – 24 februari

Vad tror du alla dina syskon + du själv kommer jobba som?
Ingen aning. Men jag vill iallafall bli make-up artist eller liknande (:

Har ni några smeknamn till alla barn?
Alex – Alex (han heter ju Alexander egentligen) eller Ajax (av hans kompisar)
Jag (Amanda) – Manda eller Mandy
Linnéa – Nea
Matilda – Tilda, Tildis
Lovisa – Lovis
Evelina – Lina
Olivia – Oliv
Theodor – Theo
Isac – nej
Noel - Nonis

Kan man göra mycket i Älvdalen?
Haha, har jag inte svarat på det i tv redan eller? Jag skojja, men det beror på vilken årstid det är. På vintern kan man åka i Wäsa när dom har det öppet. På sommarn kan man ju bada och sånt.

Hur ser man skillnad på Isac och Noel?

Ni avgör, Isac till vänster & Noel till höger (y)

Hur många besökare har du ca?
Jag har runt 300 läsare varje dag

Och hur många besökare har din mamma?
Jag vet inte

Visst var ni med i Sverige Campar tror jag de hette. Jag missade det, kan man se nånstans på nätet?
Det vet jag faktiskt inte 

Hur har du lärt dej att sminka så fint?
Jag kollar sminkbloggar, youtube och sen har jag helt enkelt lärt mig själv (:



Favoritplagg?
Jeansleggins

Något du inte kan leva utan?
Vännerna och familjen <3

Hur mkt pengar brukar du spendera i månaden?
Det är lite olika, det beror ju på om jag ens har några pengar ^^

Stavas Väsa med v eller w? Det står ofta olika :P
Jag skriver Wäsa när jag menar slalombacken, och Väsa när jag menar stället där farmor & farfar bor (; Man uttalar det likadant med V, men jag skriver det annorlunda.

Vem hejar du på i Melodifestivalen? Vem tror du vinner?
Jag har inte kollat på det (: Men jag har hört Eric Saades låt, och den var väl rätt bra, men den är en så typisk Danny/Erik/Ola/Måns låt… Så jag vet inte

Vem tycker du är roligast i din familj? Varför?
Haha, jag själv! Närå, men kanske Isac och Noel eller Theo bara för att dom har sånt humör. Igår så hade Isac pallen inne på toan, och så fick han inte ställa den där han ville så han kastade iväg den på golvet och satte sig på golvet och skrek x)

Skämdes du när Tina visade upp ditt pass?
Haha, ja

Vad tar du på kvällen när du är sugen på något gott?
Varm choklad eller godis

Kan du inte berätta nåt roligt minne du har med din familj?
Turkiet resan och alla semestrar vi gjort med husbussen (;

Är ni lika coola i verkligheten som ni är på tv?
Haha, självklart ^^

Brukar du hjälpa till mycket hemma?
Bara när jag måste 

På tv4.se står de att man kan titta på era semesterbilder. Men de går inte för mig. Kan inte du lägga upp dom på bloggen?
Det finns ju hur många som helst, men jag kan lägga upp dom flesta om ni vill?

Går Tina typ i skolan?
Ja, hon har börjat plugga, fast vad vet jag inte ^^

Är Jörgen din och Linnéas riktiga pappa?
Inte min

Din brorsa Alex, var väl inte med i Familjen Annorlunda? Varför inte?
Han ville inte ha uppmärksamheten. Men var med i förra avsnittet och kommer vara med i det sista också.

Är det drygt med alla filmkameror mitt i facet haha?
Haha, jo, man fick ju lov att tänka på vad man gjorde hela tiden så man inte kom och gjorde nåt jättekonstigt ^^

Är allting "plötsligt" när ni spelar in eller blir det tex. att du säger blabla och sen måste ni ta om de?
I första säsongen var det mer saker som hände plötsligt, för filmaren var bättre då, men nu i andra säsongen var det så att man fick lov att ta om saker oftare. 

Vad heter ni alla i mellannamn?
Anders Jörgen
Tina Maria Therese
William Alexander
Tove Amanda
Edith Linnéa
Tina Matilda
Elin Lovisa
Maja Evelina
Mimmi Olivia
Anders Theodor
Isac Oscar
Noel Victor

Hur mycket ungefär av de ni spelar in kommer med?
Om vi filmar ungefär 8 timmar, så tar dom kanske bara med en kvart.

Vad heter Matildas och Linnéas bloggar?
http://neaajohansson.blogg.se/
http://lifeofmatildajohansson.blogg.se/

Vad ska du välja för inriktning på gymnasiet sen när du börjar?
Ingen aning

Hur mycket kostade Turkiet resan?
Mycket pengar (:

Vill du ha barn och så när du blir större?
Njaeae, tror inte det, fast jag vill kanske ha en flicka som isåfall ska heta Elora.

Var cyklarna bra, och vilka färger var dom i? Fick alla en varsin?
Det var bara jag & mamma som fick en varsin, och båda var vita. Men jag vet inte om dom är nå bra än, för jag har inte hunnit prova min ^^

Hur ofta träffar du din biologiska pappa?
Inte så ofta faktiskt, men jag ska träffa han på påsklovet (:

Vilken stylingprodukt klarar du dig inte utan, och varför?
Menar du till håret, som typ hårspray osv? Isåfall kan jag faktiskt klara mig utan nånting alls, för det har jag gjort de senaste dagarna, för då har både hårsprayen och ”fluffpulvret” varit slut.

Favoritsport?
Slalom

Har du några andra syskon på din riktiga pappas sida, förutom Alex?
Nej

Skulle du vilja ha ett till syskon, kille eller tjej isåfall?
Nej, jag tycker det räcker nu ;P

Vad brukar du göra på fritiden?
Sitta vid datorn, fota eller vara med kompisar

Vad är ditt största intresse?
Fotografera… tror jag



Varför tycker du om att blogga?
Jag vet inte varför, jag tycker det är kul bara (:

Är systemkameran hela familjens?
Det är pappa som har köpt den, så det är ju egentligen bara hans. Men jag & Linnéa lånar den ibland.


Sovmorgon?

God morgon bloggen... Eller god dag?

Hehe, jag vaknade för ungefär en halvtimme sen (a) Men jag fick lov att sova ut, jag har varit så jäkla trött på morgonen när man ska gå upp till skolan så jag fick lov att ta lite sovmorgon (y) Haha!

Idag vet jag inte vad som händer. Det blir nog inget speciellt, vad jag vet. Just nu sitter jag iallafall med musik och chattar (;

Men vi får höras senare, ha det bra i solskenet :)


Lady GaGa

Öjj, jag kom på en sak som jag inte har sagt..
Och det är...
Att...
Jag ska...
På...
Lady GaGa den 8de maj :'D



Åh, det kommer bli så jävla grymt!

Fritte

God midnatt (:

För ungefär en timme sen, eller lite mer, så kom jag hem från fritte. Där var jag med Millah och Samantha (; Det var roligt, vi satt typ och dampade och höll på som vanligt! Och nu har jag lärt mig att göra ett "klick ljud" med tungan, haha så jag satt och störde Millah med det när hon egentligen hade ont i huvet.. Förlåt :'D

Fast nu har jag inget mer att skriva, så jag ska sova nu, jag håller typ på att somna när jag skriver ^^

Svar på tal


Haha, det var 18 plusgrader i solen, och termometern sitter vid fönstret där solen lyste ^^ Och vi bor i Älvdalen - norra Dalarna.


Wäsa är nice

När jag kom hem igår så pratade jag lite med Lovisa och Malin - Lovisas kompis. Sen satte jag mig här lite innan mamma sa att jag skulle gå och skära grönsaker och börja med köttfärsen tills vi skulle äta tacos. Så jag gjorde köttfärs och Malin & Lovisa fick fixa grönsakerna (;



När vi var klara så kom mamma hem efter att ha hämtat de små hos dagmamman. Och då var det mat och sen for vi till Wäsa och åkte slalom. Och då vare en som skulle göra backflip i ett hopp, som inte slutade sådär jättebra precis.. Så han fick lov att bli hämtad med skoter uppe i backen och han blödde i facet nånstans :/ Men det verkade ha gått bra ändå för han va i skolan idag ^^ Ehm.. sen var Samantha, Hanna & Ronja där i Wäsa också och åt tacobuffé (jag åt ju inte eftersom vi hade ätit hemma redan) så vi pratade med dom en stund. Sen gick vi ut igen och åkte sista åket, men då stannade liften! Såklart.. och det var bara fem minuter kvar innan som skulle stänga. Så Mark fick lov att åka upp och fixa liften, och då var klockan tio över nio, så då sa han att alla som inte hoppade av vid ettan skulle han äta till frukost... Tror ni att det var nån som hoppade vi ettan? Nej. Så han åkte ner och stannade liften igen.. När man var mitt i backen ^^ Eller, jag var nästan högst upp, för jag var en av dom första som hoppade på, mohaha! Men ändå ^^ Jaja, ointressant för dom som inte var där, men jag hade lust att skriva det ändå.

Sen när vi iallafall kom hem så var jag så jäkla trött, så jag orkade inte blogga, så jag gick och tog bort sminket och allt sånt och sen somnade jag nästan direkt. Naaaaajs!


Mora med skolan

Okej, hej igen!

Igår så var jag i Mora med skolan. Vi skulle på rättegång och Zorn gården. Det var två rättegångar vi skulle på - en om bedrägeri och en om grovt rattfylleri. Båda var astråkiga, man fattade typ ingenting. Haha, men en grej var kul, och det var att först så kurrade Millahs mage rätt högt, sen gjorde Emmas och sen min, och det hördes asmycket så vi höll på att få ett skrattanfall mitt i rättegången (; Hade nog inte varit så bra, hehe.. Men sen iallafall, när vi hade kollat på båda så fick vi gå och äta vart vi ville, så jag & Millah gick till Sibylla ^^ Sen fick vi gå runt i affärer och sånt. Så inne på Cubus köpte jag två nagellack och ett läppglans (: Och så köpte jag godis på.. öhm... nån affär som jag inte vet vilken det var, haha *senil* x)



Men sen iallafall, när klockan var typ fem i ett så skulle vi gå bort till Zorn gården och vänta utanför... Och då gjorde vi det, och det kom inga fler, så då gick vi typ in dit och så kom vi försent bara för att vi väntade och inte visste vart vi skulle.. Men när vi väl var där inne så var det väl ganska intressant, ganska. Roligare än på rättegångarna iallafall (:

Sen på bussen tillbaka var det otroligt mycket damp alltså! Fast det var roligt, för oss.. Kanske inte för dom andra, men vem bryr sig? Haha!

Men nu ska jag gå och äta, kommer snart igen!

Sorry

Heeej alla läsare!

Nu kommer det bli massa inlägg som jag inte skrev igår med bilder och sånt.. Så ifall ni tänker på datumet - skit i det, för nu kommer jag skriva som om det var igår! Jag hade nämligen inte tid alls att skriva igår. Först så kom jag inte hem förrän typ 16:40, sen satt jag här lite och prata med en kompis på msn och sen skulle jag hjälpa till att fixa mat innan vi skulle till Wäsa klockan 18. Såå, ni fattar varför det inte blev nåt. För sen kom jag inte hem från Wäsa förrän vid 21:30 typ, och då var jag astrött, så då gick jag och tvättade bort sminket och sånt och sen somnade jag typ direkt.

Förresten, frågestunden är slut! Jag kommer göra ett inlägg med alla frågor och svar i morgon (:

Men men, nu kommer det snart massa inlägg! Hörs om en stund!

Vårkänslor

Hej alla läsare (:

Solen skiner och det är ashärligt väder ute! Närmare bestämt 18 plus grader! Nu märker man även att det snart är vår, jag blev blöt om fötterna genom skorna för att snön håller på att smälta så allt blir blött ^^ Ännu ett vårtecken. Mera sånt!



Vårtecken

Men iallafall, här kommer det ett par bilder på fikat som vi åt igår när Matilda fyllde år.


hemgjord tårta


hemgjorda semlor


Sol

Morning sunshine!

Nu sitter jag med solen i ögonen och väntar på att klockan ska bli typ fem i åtta så jag kan börja gå till skolan ^^ Härligt att det är sol igen :) Det är jättekul att det så många som ställer frågor i frågestunden! Fortsätt fråga! Den kommer hålla på tills i morgon klockan 18:00, så ni har tid på er att fråga mer frågor (;

Nej hörni, nu ska jag gå och plocka ihop de sista grejerna innan jag drar. Vi hörs senare idag!


Grattis Matilda

Hej allihopa!

Nu har jag precis ätit god mat som bestod av klyftpotatis, lövbiff & beasås (; Till efterrätt blir det tårta.. tror jag ^^ Matilda fyller nämligen 11 år idag! Grattis till henne <3



Tidigare idag så somnade jag i soffan x) Jag var så himla trött! Men det beror nog på att jag inte somnade förrän 12 igår och gick upp halv 6 i morse.. hehe, men det gick verkligen inte att somna igår. Det blev som vanligt att jag började prata med Linnéa. Anyways, nu är jag inte lika trött längre, och det är bra så jag orkar kolla på Desperate Housewives klockan 21:00!

Förresten så har Hanna kommit tillbaks till Sverige nu! Hon har varit i Thailand en månad, men nu.. är hon hemma igen! Wihoo! :'D

Håltimme

Heej allihopa!

Nu sitter jag hemma med Emma, Millah & Lotta som sitter och kollar på nåt dåligt program på tv ^^ Än så länge har det inte hänt så mycket i skolan.. Vi har bara haft matte och hemkunskap. Sen när vi kommer tillbaka så har vi svenska och engelska, sen slutar vi.

Nu har jag inget mer att säga. Sååå hejdå (:

-


Förresten, jag drar igång frågestunden nu också när jag ändå håller på! Den kommer vara tills på torsdag, men ställ frågorna i det här inlägget! Ni kan fråga om mig/min familj/Familjen Annorlunda/varför vi flyttade till lägenheten osv osv (:

God Morgon

God morgon!

Idag börjar vi skolan igen efter ett härligt sportlov.. Och det är en grej som inte är så rolig som händer idag, men jag tänker inte berätta vad det är. Men iallafall, nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli mer än vad det är, så jag kan gå nån gång ^^ Alltså, jag vet inte varför jag går upp så onödigt tidigt xD Jag får liksom asmycket tid över som jag inte vet hur jag ska fördriva, haha! Fast idag var tanken att jag skulle ställa min mobil på alarm tidigt eftersom jag trodde det skulle bli jättesvårt att gå upp, men sen vaknade jag och var inte alls trött, haha, så då vare ju bara att gå upp ändå (:

Aja, men jag ska väl gå och borsta tänderna nu.. Vi hörs kanske när jag kommer hem på håltimmen, annars blir det när jag kommer hem!


De bästa svenska filmerna som finns

Hej bloggen!

Dålig uppdatering idag, men jag har sträck-kollat på Millenium Triologin, vilket tog ungefär 7 timmar och 25 minuter ^^ Jag började kolla på den första vid 10 i morse, och alldeles nyss var den sista slut. Rätt chill dag faktiskt.



I morgon är det skola... Jag lär knappast komma upp lätt i morgon bitti skulle jag tro. Jag har försökt att gå upp runt 8-9 de senaste dagarna och försökt att vända tillbaks dygnet, då jag har varit uppe till typ 2 och sovit till 11 innan. Men det har inte gått så bra direkt.. så vi får väl se hur det blir imorn. Men vi börjar iallafall inte förrän halv 9, så liite sovmorgon blir det allt, och sen slutar vi 14:05 och har en håltimme på en timme och 50 minuter (y)

Men aja, nu ska jag gå och måla naglarna, haha!

16:55 skrev jag det här inlägget egentligen, men det gick inte att publicera det för min dator hängde sig.


Hell yeah


Rekord :'D haha!

En till frågestund ?

Hejhej!

Jag funderade på om jag ska göra en till frågestund.. tycker ni det? Ni kan fråga vad som helst isåfall, typ saker om mig/min familj/Familjen Annorlunda/varför vi flyttade osv osv. Kommentera om ni tycker att jag ska ha en frågestund eller inte. Och om det är många som vill det så ser jag till att fixa den i morgon. Och då får den hålla på längre än den förra gjorde (:

Nej hörrni, nu ska jag gå och torka håret, vi hörs lite senare!

In the ghetto

En låt som jag har fastnat för är;



Tove Östman Styrke - In the Ghetto

Störande

Hellue!

Nu är jag sur! Eller inte direkt sur, mer irriterad kanske. För att vi inte har nånstans där man kan kolla på "läskiga" filmer utan att man stör nån eller att de små också kollar. Jag hade kunnat kolla i min dator, men den dör hela tiden, för senaste gången jag kollade på en film så stängdes datorn av när det var typ 7 minuter kvar av filmen.. Rätt störande... Jag hade tänkt att jag skulle se hela Millenium Triologin i sträck, och det tar typ 7 timmar att se alla filmer. Men jag ska nog se dom i morgon när de små är hos dagmamman. Vi har nämligen studiedag imorn, så det är ingen skola, så då kan man ju passa på (y)

Men nu ska jag fortsätta chatta med Johanna <3

Dagens fråga


Svar: Tack så mycket! :) Jo, jag använder foundation, löspuder & rouge i ansiktet. Eyeprimer, ögonskugga, eyeliner, kajal & mascara på ögonen och läppglans på.. ja, läpparna.




New design

Hej alla läsare!

Nu har jag äntligen gjort klart designen, hope you like it :) Den får duga ett tag nu tycker jag! En grej som jag har tänkt på om jag ska börja göra.. Och det är att skriva med stor bokstav i början av meningar, vilket jag inte har gjort tidigare. Varför vet jag faktiskt inte, det bara blev så ^^ Haha!

En grej till bara.. Om man går tillbaka i arkivet så kommer rubrikerna se helt cepe ut för att jag visste inte hur man gjorde när man skulle ändra stora bokstäver i rubriken innan, och nu när jag kom på det så ändrades bara dom inläggen jag skriver nu efter. Jag har ändrat dom senaste för att det inte skulle se helt missbildat ut x) Men bara så ni vet det. Och sen är det en sak till, och det är det där med rubrikstypsnittet... Några av er kommer kanske se det som jättestora feta bokstäver istället för det typsnittet (Edwardian Script ITC, alltså den jag har i headern) som jag har. Och det är väl bara för att ni helt enkelt inte har det typsnittet installerat på eran dator, eller nått? De flesta tror jag kommer se den texten jag har egentligen, men jag vet att nere på pappas dator till exempel så ser det jättekonstigt ut om jag går in på min blogg, för han har inte det typsnittet... Förstår ni hur jag menar? Det gäller självklart inte alla, så de som ser rubrikerna som vanligt behöver inte bry sig om det här alls (; Det är bara för er som kanske inte ser det som det ska och undrar om jag har blivit knäpp och valt jättestora udda bokstäver istället, haha!



Men men, nu ska jag gå och äta, vi får höras senare!


Bilden talar


Jag ska

hej!

jag vet att min blogg ser förjävlig ut, och jag ska ändra den igen för att jag blev nog inte riktigt nöjd med headern.. och sen att det bara är svart och vitt...jag vill ha en färg, typ rosa eller lila tror jag (; hehe, men vi får se vad det blir, men först så vill jag att linnéa går ifrån mammas dator så jag kan göra designen där, ifall min dator skulle dö så allt skulle försvinna om jag inte hunnit spara osv.

Nu har Matilda en blogg

heej allihopa (:

nu har jag hjälpt matilda (min syrra) att göra en blogg. så det är jag som har gjort designen åt henne (: kika gärna in på hennes blogg här.


Erik Grönwall kommer till Mora imorgon

"god morgon" alla läsare (:

idag skiner solen och det verkar bli ett riktigt najs väder idag! i morgon är det dags för vasaloppet, och gissa vem som kommer vara där och kolla på det!? ERIK GRÖNWALL! jag måste dit :ooo fast om jag kan vet jag väl inte riktigt...men jag vill!

men men, från det ena till det andra, i morse så kom isac & noel in och väckte mig och linnéa, och såhär söta var dom då (:



men nu ska jag gå och äta frukost, hejduue!


Kallt

hejhej!

nu är jag tillbaks från wäsa, och usch vad kallt det var att åka! tidigare idag så var det +10 grader (y) men nu när vi åkte hade det sjunkit till -15 :/ men det var rätt kul att åka ändå (:

jag precis innan vi skulle åka (dålig mobilkamera)

men nu ska jag gå och äta nåt, vi hörs i morgon <3


Snart Wäsa

hej bloggen!

nu ska jag alldeles strax gå och äta och sen blir det wäsa! ni får två snabba bilder på min sminkning och mig så länge (:

förresten, jag ska fixa klart min design, jag har bara inte hunnit.. eller, om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat (a)


En fundering

hejhej!

sorry for bad update, men det har inte hänt något märkvärdigt idag som har varit värt att skriva om. jag har bara setat vid datorn, fixat mig, gått och hyrt film - "luftslottet som sprändes" som äntligen har kommit på dvd!, sen har jag kollat på den filmen, jag har gjort lite av den nya bloggdesignen och nu sitter.. hehe, jag menar, nu ligger jag här i sängen. jag kunde inte åka till wäsa idag som jag ville, för jag hade ingen skjuts :'( men iallafall, snart ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag nog sova. inte för att jag är trött, men jag måste försöka vända tillbaks dygnet tills det är skola igen /: vi var liksom uppe till halv 4 en natt hos farmor och farfar och så sov jag till 13:45 en dag... det går inte för sig om det snart är skola igen!

en grej bara som jag har tänkt på är: vad gör alla på lovet egentligen!? det är nästan aldrig nån inne på msn eller nånting.. rätt tråkigt faktiskt, såhär på kvällarna om man vill ha nån att chatta med. men men, det är väl som det är. nu har jag inget mer att skriva, så vi hörs imorn!


uppochner?


Ojdå

vet ni vad jag just la märke till.. att det här inlägget blir inlägg nummer 300! och det kommer "firas" med en ny design. fast egentligen är det inte därför jag kommer göra en ny, det har jag tänk på länge, men att det just blev samtidigt som mitt 300de (säger man så?) inlägg var ju lite kul (: men iallafall, eftersom jag kommer göra en ny design så kommer min blogg säkert att vara lite rörig nu ett tag, men det blir bättre sen, hoppas jag ^^


.


är ni släkt med henne`?? eller bara en kompis? (alltså fiffi)

 

svar: fiffi är våran kusin (;

kika in på hennes blogg på http://josefinesvenssons.blogg.se/


Känner mig fet

hej allihopa (:

alltså, jag har ångest på grund av allt godis.. det är inte vanligt att jag äter så mycket, och plus att jag inte har varit på cirkelträning på två veckor gör inte saken bättre, haha! jag känner mig astjock, ungefär som på videon i förra inlägget, haha! okej - kanske inte så tjock, men ni fattar ^^

nu har jag iallafall duschat, vilket kändes behövligt. snart ska jag gå och torka håret, sen ska jag äta...fast i min fantasi säger jag; "NEJ, jag måste sluta trycka i mig massor av mat och godis!".. haha, skämt å sido (;

Vem kan stoppa oss...

...när vi bara rullar fram?



hahahahha! här rullar jag och fiffi i farmors vardagsrum X''D 

Barnhemmet

hejhej, mitt i natten snart (:

nu har vi kollat på "barnhemmet". den var ganska bra, men slutet kom liksom så plötsligt. och först fattade man typ ingenting, fast sen kom vi på hur allt hängde ihop ändå ^^


Desperate Housewives

ooh, snart äre äntligen "desperate  housewives" igen.. ska bli spännande att se vem det var som dog eller vad som hände (:


Myskväll

hejsan (:

nu har jag, fiffi & linnéa varit på byn och köpt godis och hyrt film för över 200 spänn! haha, tjockisar :'D så ikväll blir det alltså myskväll med film (barnhemmet) och massa godis (y) jag och linnéa ska sova här i natt också.

förövrigt så har vi...ehm.. det vill jag inte ens kommentera :) haha!



Botemedel tack!

nu sitter jag iallafall i väsa med fiffi & linnéa :) vi har haft damp och gjort väldigt omänskliga saker XD jag och linnéa sminkade fiffi lite onaturligt ^^ haha, bilderna förklarar allt...hehe..




Evelina

hellue!

jag skrev typ inget igår för att jag det var nå fel med blogg.se, så det gick inte att logga in /: men jag knäppte iallafall kort på evelina (: så här kommer det några stycken, enjoy!