Ont i halseeen

Godmorgon!
Idag är en sån dag då jag skulle kunna stanna hemma. Min hals dödar mig. Det gör så jävla ont och nån idiot åt upp alla halstabletter som godis eller nåt igår.. Så nu måste jag vänta tills jag har lunchrast så jag kan gå och köpa fler. D:::

Åh, jag orkar inte. Hejdå.

Chupa Chups ♥


Jag blev just fett sugen på Chupa Chups klubbor... Synd bara att den enda affären i Älvdalen som brukar ha dom inte har det just nu!!!!!!!! Det stör mig jättemycket. Tror jag ska gå på klubbjakt om ett tag... Bättre än tuggummin? Neeee.

Tiiiisdag

Hej!
Har kollat vad ni tycker nu och det hjälpte mig inte ett dugg, haha! Okej, kanske lite, men alla säger olika.. Men jag har ändå bestämt mig nu..... Och det blev..... BRUNT! Köpte färg igår så ikväll eller imorgon försvinner det röda. Det är ändå så drygt att underhålla färgen om man har rött hår och färga om typ var tredje vecka för att det blir så urtvättat. Såå nu hoppas jag att det blir bra med brunt igen. :)

I skolan idag så somnade jag på SOn IGEN! Gjorde samma sak förra veckan också.. Sen hade alla seriöst damp på franskan. Vet inte vad som hände.. Kul vare iallafall, haha.

Nu sitter jag här och tuggar tuggummi, suuuurprise? Kanske, men jag har blivit fett beroende av tuggummin. Inte bra. Ända sen Musik & Motor har det varit så. Sen har jag hakat upp mig på att säga "no shit?" eller "no shit sherlock" när saker är uppenbara. Sen säger jag också "skoja inte" om jag typ håller med.. Haha ååh, bara för att dom jag har umgåtts med de senaste dagarna säger så. Dumma dom.


Bild från Made in Älvdalen 2010

Nu ska jag gå och måla om mina naglar tror jag, eller nåt annat fjolligt. Typ som att platta håret eller bättra på mitt smink... Uuuuh vad tjejigt. :D


Nu säger alla vad dom tycker!

Häääj små hestar!
Skolan idag var som jag trodde; lam. Och så har mitt hår sett ut som fan hela dagen! Jag skojar inte, mitt hår har seriösa problem. Sen är det inte så rött som jag vill längre heller.. Det blev inte nå rött nästan när jag färgade det i lördags. Varför inteeee? Jag blir så arg.


Off to school

Idag är det en ful dag. Snart drar jag till skolan. Ser inte fram emot det. Adjö.

I miss you

Hellu!
Kom hem från bion för ett par timmar sen nu. Den var sorglig fast ändå jättebra. Jag grät inte som jag trodde att jag skulle göra, men nog blev man tårögd på vissa ställen. Det kan dock bero på att det var så mycket folk runt omkring och att jag inte gråter bland folk..

Men ni borde se den, det var en av de bästa svenska filmerna jag sett faktiskt.





Jag har precis färgat Lovisas hår förövrigt och ska väl snart gå och lägga mig. Kommer inte bli lätt att gå upp imorgon alltså.. Men jag lär ju. Godnatt ♥

Jag tittar bort och låtsas som det regnar


If we were a movie

Godmorgon, typ.
Just nu är jag astrött och ashungrig. Minde for hem en sväng, fast sen ska vi va igen och gå på bio. Vi ska se Jag saknar dig. De som redan har sett den (som jag vet) satt och grät flera gånger under hela filmen.. Då lär ju jag också göra det. Förut kunde jag inte gråta till filmer alls, men nu på senare tid har det blivit så mer och mer.

Igår for jag och Minde ut på byn iallafall. Vi träffade Linnéa, Kevin och Malin och klättrade upp på Domus taket, höhö. Sen for Malin hem och William och Marc kom ut en sväng. Runt halv ett gick vi hem igen och somnade typ direkt.

Oooooooch nu ska jag gå och äta. Hare!

Sorry

Heeeeej och förlåt!
Senaste veckan har varit PACKAD! Jag vet att jag sa att det inte skulle gå två dagar igen, men alltså jag skojar inte, jag har knappt setat vid datorn överhuvudtaget. Jag har liksom först varit i skolan, gått hem, varit med Minde, inte varit hemma, kommit hem, duschat, somnat. Så har det sett ut i stort sett varenda dag. Drygt om ni frågar mig. Men kul med. Jag tänker inte gå in på VAD vi har gjort, men jag har iallafall inte haft tid med datorn.

Nu ligger iallafall Minde på en madrass bredvid mig och halvsover. Jag har just färgat och fixat håret lite. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra sen. Kanske drar vi ut på byn en stund, eller så blir det filmkväll här hemma bara. Vi får se. Känner att jag kommer somna tidigt ikväll iallafall.. Kanske. Beror på vad som händer.


Bild från i måndags

Ciao!

Säger allt jag kommer på utan att byta ämne


Hehe, alltså.. Tror ni jag känner mig lite skyldig till att blogga när jag just haft besöksrekord eller, OCH INTE ENS MÄRKT DET?! Men på riktigt, de två senaste dagarna har varit asjobbiga! Först varit i skolan hela dagen, sen har jag varit och träffat kompisar tills sent på kvällen så jag bara har gått och lagt mig när jag kommit hem sen för att jag inte har orkat göra nå mer. Jag somnade förresten på SOn igår. Haha lyckat att somna andra skoldagen! Jag gillar verkligen inte att vara tillbaka till skolan, det är såå otroligt lamt. Orkar verkligen inte. Juste, jag var med på idrotten igår, och jag ville seriöst dö. Det var aaaasjobbigt! Tänk er att inte ha rört på sig på flera flera månader och sen bah börjar man med att springa... Gick ju inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig.

Om ni har märkt det så stämmer rubriken in på inlägget. Jag kände att det var så mycket som jag ville säga så jag bara babblar utan att byta rad eller ämne eller nånting. Bara helt spontana saker. Typ som att jag ska gå och göra chailatte nu. Såååå gott! Hörs sen, JAG LOVAR ATT DET INTE SKA GÅ TVÅ DAGAR IGEN!

Herregud vilket fult inlägg, hahaha...

Första skoldagen avklarad

Hej!

Äääntligen är första skoldagen över! YESYESYES! Det var drygt. Eller nej, egentligen inte. Bara tråkigt för att vi fick lov att skippa nån lektion så vi fick håltimme istället. Jag hatar håltimmar, finns liksom inget att göra. Men men, vi slutade halv tre iallafall och hade typ tre normala lektioner, så det var inte så illa.


Har lite dåligt med nya bilder känner jag..

Nu är jag hungrig tror jag. Ja, det är jag. Så vi hörs sen!

HAHA MOBBAT INLÄGG DÅ, aja, det bjur jag på!

Filmmys

God morgon! Kul att så många har svarat på frågorna! Har läst alla som har svarat än så länge och det är jätteroligt att se vad ni skriver. :)

Pappa kom in och väckte mig och Linnéa (som dock somnade om) för en stund sen. Orkaaaar inte. Är astrött fortfarande. Kommer aldrig klara av att somna och gå upp till skolan imorn alltså, haha.

Bloggade ju inatt men glömde berätta vad jag hade gjort på kvällen. Nästan hela familjen hade lördagsmys! Har inte hänt på aslänge (iallafall inte när jag har varit med). Förut hade vi jämt både fredags- och lördagsmys, men nu vet jag inte vad som har hänt. Vi såg iallafall Water for elephants och åt pannacotta med hjortronsylt, godis, chips, popcorn.. you name it. Filmen trodde inte jag skulle vara nå bra först, men den var faktiskt jättebra! Kul med en lite annorlundare film för en gångs skull som inte bara handlar om samma saker hela tiden.




Pannacotta ♥

I wanna know you

Godnatt! Ne, det där lät fel, men det är ju mitt i natten såå...

Whatever, hej iallafall. Som vanligt är jag vaken nu. Kommer inte somna på ett bra tag heller känner jag på mig. Kommer gå så fint att komma upp på måndag till skolan, haha..

Egentligen var det inte det jag ville säga. Jag har faktiskt tänkt på en sak ganska länge nu, och det är att jag vill lära känna mina läsare lite. Vet massor av bloggare som har gjort samma sak som jag nu tänker göra, men det är bara kul. Så om ni hade velat svara på lite frågor hade det varit jättekul! Ni måste inte svara på varenda fråga ifall ni inte vill, men det vore kul om ni gjorde det!

Hur länge har du läst min blogg?
Hur gammal är du/blir du i år?
Vad för slags musik tycker du om?
Vad är det bästa du vet?
Vad är det sämsta du vet?
Vad får dig att skratta?
Vad får dig att gråta?
Vad är din bästa egenskap?
Vad är din aningen sämre egenskap?
Vad skulle du ta med till en öde ö?
Vad har du för klädstil?
Vilken färg tycker du mest om?
Vad är din absolut bästa maträtt?
Vad gör du om det regnar?



Jävla skumt inlägg det blev då. Men kan inte tänka riktigt just nu, haha..

Kul kväll

Hejhej!
Igår blev det en helt oplanerad kväll/natt. När jag satt osminkad vid datorn med musik och bara lamade, så ringer Mindes mamma och frågar om jag vill komma bort med allergimedicin till Ida och sen stanna kvar på deras överraskningsfest dom hade för Mindes pappa. (Oh shit, världens längsta mening, haha). Men iallafall, eftersom jag inte hade något bättre för mig så fixade jag mig lite fort och drog bort dit. Då var klockan ungefär tjugo i elva. När jag väl kom dit sen så var det massa folk, musik, mat och annat trevligt. Jag fick kladdkaka (moahaha) och så satt jag och Minde och pratade lite. Sen drog dom igång musiken så vi dansade och hade allsång till hårdrock, haha. Vid klockan fyra var det bara några kvar och det började bli rätt segt, så jag och Minde gick hem till mig och somnade typ direkt. Men kul hade jag iallafall!


Nu ska jag nog gå och äta nåt, sen får vi se vad som händer. Vi höres!

Dagens Shopping





Munkjacka / Leggins / Linne från Cubus

I'm not the same kid from your memory


Tjooo! Kom hem från Mora för ett par timmar sen. Jag köpte lite kläder, fast inget speciellt. Bilder på det kommer lite senare. Sen har vi ätit pizza för andra dagen i rad här hemma.. höhö. Så jävla gooooott! Har ätit samma pizza fyra gånger på en vecka. Tjock jag är. Fast ne.

Nu ska jag gå och dricka vatten, for your information, vi hörs om en stund!

Spider (Linnéa valde rubrik)

Tjenare!
Nu snart drar vi till Mora.
Peace.

Här är uppdaterarN

Hejhej!
Idag har jag inte uppdaterat nånting. Varför? Jo, för att jag inte har gjort NÅNTING. Jag har legat i sängen och lyssnat på musik ända sen Minde for hem. Sen har jag ätit lite. Inget annat. Känns ju jättekul att blogga då liksom. Nope. Men imorgon ska jag väl försöööka få ihop ett par inlägg iallafall. Känner mig bara så otroligt opepp och oinspirerad... Kan bero på vädret eller att skolan börjar på måndag. Usch. Nej, nu ska jag gå och duscha, vi höres!
Hahaha, en ytterst smickrande bild på mig och Minde igår. Jag ser jättearg ut....

Videobloggish


Här är ännu en fin liten videoblogg där vi bara flummar. Njut eller dö. (Skämt åsido).



:D

Photoshoot













Hellö!
Idag har jag och Minde tagit lite kort som ni ser. Ni kan se alla hennes bilder på hennes NYA blogg HÄÄÄÄÄR!

Nu sitter vi förövrigt och tjockar Ben & Jerry glass och lyssnar på musiiiiic. Snart ska jag ta tummen ur och göra en header! Bättre sent än aldrig eller? Höhö..

Kommer nog upp en lite halvstörd videoblogg senare också, sååå stay tuned! Peace.

Yoü and I


Gagas nya videooooooo! Personligen tycker jag inte att låten och videon passar ihop med varann. Men dom är jävligt bra var för sig!

Sho

Halloj!
Nu sitter jag i min säng (as always) och lyssnar på asbra musik! Har fått nån grej för hårdrock igen. Får sånna perioder ibland. Ibland är det partymusik och Rix FM musik som gäller, men nu äre rock. And I lööööv it! Måste ladda hem ny musik känner jag, mahaha. Don't tell anyone.

Nej men, jag somnade efter sju i morse. Det hjälper ju verkligen mig att vända tillbaks dygnet, eller hur? Sen blev jag väckt runt ett tror jag.. Haha minns fan inte. För jag somnade nog om efter igen... Höhö.



Nuuuuu ska jag va med Minde, SURPRISE? :D

I'm back!

Heeeeeeej!
Nu är jag tillbaka efter den roligaste och bästa helgen i mitt liv! Musik & Motor är över för i år och jag kan knappt vänta tills nästa! Går inte att beskriva hur kul jag har haft, saknar allt redan.. ♥ Tack alla som gjorde helgen awesome!

Men nu är jag tillbaka! En vecka kvar till skolan och jag har så sjukt mycket ångest! Vart fan tog lovet vägen? Som jag har sagt tidigare så tycker jag att hela året har gått cepefort. Hoppas att resten går lika fort också isåfall så det händer lite saker igen. Nu är det ju i typ november eller senare som det händer saker.. Värsta långt ju D:

Men men, nu ska jag gå och fortsätta med det jag har gjort hela dagen. Det vill säga ligga i sängen och lyssna på musik. Asgött!

Förresten så såg jag idag att jag har exakt 600 vänner på facebook. Tyckte det var lite stört, trodde inte att jag kände så många. Men det gör jag, för jag lägger inte till folk jag inte känner/vet vilka det är. Moahaha.


Minde våldtar/gästbloggar hos Amanda

Hej på er små saker, ja Minde här,jag våldtar Amandas  blogg lite medans hon sminkar sig,

 jo iaf nu är det så här att på måndag ska jag och Amanda ta nya bilder massor oavsett väder faktiskt, jag ska börja blogga igen så bilderna blir till min header och om amanda orkar göra om sin hon är ju lite lat vet ni ;) Iaf just nu håller vi på att fixa oss lite M&M (motor och musik) börjar lite smått i dag så byn vare ;) för er som sett våra videoinlgg så är det epa traktor cruisning i dag typ exakt nu ;)

ja just det älskar att ni diggar vår dialekt! hhahahah den är underbar <3 men man tröttnar för att den har sånt gnälligt läte (hahaha wtf läte '??!)

hahah shit vilken knolligt inlägg men det får ni leva med!


jo juste sen var det någon som ville se mina tatoooooos, jag gjorde dom nyss måndan 1 augusti så dom håller på att skorva och gosa sig, men jag kan visa dom i ett videoinlägg här i morgon innan vi ska ut  :) jag har bara skrivir lillebror på benet och skrivit Robin + en g-klav på skulderbladet .... för er som undrar så är robin min morbror som tog livet av sig för ett par år sen... ja mer om tattoooosen senare ;)

Ja ni knasbollar nu ska amanda sminka mig så hörs sen små älgar!



Älvdalska


Haha jag och Minde fick något ryck och gjorde en till video. Här får ni höra lite älvdalska. :) Ignorera mitt osminkade face bara.

Flum och nagellack


Alltså, vid 06:00 typ så hände det något med ljudet så det låter asroligt, dööör! HAHAHA! Ni kommer förstå vad det är... Men nu ska jag snart gå och skölja ur färgen ur håret! Återkommer senare.

Undrar hur många liknande bilder det blir i helgen då..



Hittade igen två smickrande bilder från Boggberg förr förra fredagen. Minde ser ut som en gris, sööööt! :D Nej, skämt åsido. Men vet ni? Jag har gjort en video på när jag målar naglarna och flummar. Håller på att ladda upp den på tuben nu så den kommer väl upp här snart också, håll ut!

Lite shopping blev det iallafall

Hejhej!
Kom hem från Mora för ett tag sen. Blev lite mer shopping än jag hade planerat ändå. Men nu har jag outfits för varje dag på Musik & Motor! Azum! Kommer visa alla outfits dom dagarna jag har dom.

Lite senare ska jag på Ica och köpa hårfärg. Ska fylla på det röda som åkt ur sen jag färgade sist. Sen kommer Minde hit en sväng.

Här får ni iallafall se vad jag köpte. :)

Röd kofta 199:- och svart linne 99:- från Cubus.

T-shirt 29:- från killavdelningen på Cubus. Fatta stört pris! Lätt att jag köpte den, haha!

Haremsbyxor från Lindex 75:-

Strumpbyxor från Lindex 59:-

Foundation 89:- från H&M.

Good Morning

Godmorgon!
Kolla, jag är vaken och klockan är fortfarande inom det vänstra klockvarvet! Wow! Har inte hänt på längre..

Nu sitter jag iallafall här och är skitful. Fula kläder, fult hår, knappt nå smink alls och ska snart till Mora. Pinsamt. Tror jag kör på solbrillor fast det inte ens är soligt ute. Bara för att dölja mitt face lite. Mina brillor är stooora. Lite stora iallafall.

Åh by the way, jag ska köpa foundation och puder (känner mig som en fjortis när jag skriver att jag ska köpa smink.. haha), så då kommer jag kunna göra en normal sminkvideo! Yay! Bli glada eller dö. Närå, skoja bara.

Nej, nu ska jag dra. Ni får ingen bild tyvärr för att jag bloggar från mammas dator. Har inga bilder där.

This really made my day ♥



Åh taaaaaack! ♥ Uppskattar verkligen alla era fina kommentarer jag fått på sistone!

Annars vill jag bara säga förlåt för vääldigt dålig uppdatering idag, har inte haft lust att blogga. Minde ringde och väckte mig runt klockan 12 idag. Sen kom hon hit så vi har kikat på film och pratat hela dagen.

Imorgon ska jag kanske till Mora en snabbis, och sen ska jag göra en video. Promise!

Ni är bra!

Hääääj!
Blir asglad när ni säger att videosen jag har gjort hittills är bra och att ni vill se mer! ♥ Vill göra massa massa massa videos nu! Får se om jag gör någon idag, förmodligen blir det så. Tror jag ska visa mina nagellack, mahaha.



Saknar mina lååånga lösnaglar......

Men nu ska jag gå och käka, såå ha det!

Lite svar mitt i natten då


Tack så mycket! Jadu.. hur gör jag? Jag har tränat och tränat och tränat. Så nu har jag inga problem alls med att måla min högra hand med min vänstra till exempel. Fast sen brukar jag trycka ner nagelbanden och börja ungefär 2 mm ovanför dom för att inte få nagellack på fingrarna.



När jag målar lösnaglar så brukar jag styla dom innan jag sätter fast dom. Det kan bli lite kladdigt ibland, men samma sak där, jag har gjort det så många gånger nu att det inte är så svårt längre.

Borde jag göra en video när jag typ målar naglarna eller stylar lösnaglar? Hade varit enklare att förklara då medans man visar. Säg till isåfall.

Nu är klockan halv fem på morgonen och jag ska väl dra mig till sängs nu. Är egentligen inte trött för fem öre, men jag lär ju kanske börja vända tillbaks dygnet när det bara är två veckor kvar tills skolan börjar.. Usch vilken ångest jag får när jag inser hur lite det är kvar av lovet..

Godnatt ♥

Jag är störd.


Förresten är jag osminkad. Som vanligt när jag gör videos, varför är det alltid så? Haha, fin stillbild..

Gold


Nu får ni se huset!

Här får ni en video där jag, Evelina och Olivia visar huset. MEN ni får ursäkta att det är så stökigt. Det liksom spöregnar ute, det är söndag, de flesta går fortfarande runt i pyjamas och sen är det dagen före vi brukar städa. Så egentligen skulle jag ju kanske ha gjort videon imorgon, men jag är så uttråkad så det blev idag istället. Men som sagt, det brukar inte se ut såhär egentligen.



Kan ta tid innan videorutan kommer fram, så klicka HÄR ifall det tar för lång tid.

Fler videos på gång

Hejhej!
Filmen laddar, men det går segt. Den står på 45% just nu...

Så sålänge tänkte jag och Evelina göra en sminkvideo där jag sminkar henne och ni får kolla på. :)


Här får ni se min fina te/choklad mugg jag har fått av Minde ♥


Den som väntar på nåt gott....

Heeeeeej, veeeeeeet niiiiiii? Jag håller på att ladda upp en video där jag visar alla rum!!!!!! Fast det går jäkligt sakta.. Men snart så! Nu ska jag gå ner och göra varm choklad eller te. Hörs snart!

Feeeting

Hejhej!
Nu har jag precis fetat i mig fika bestående av kladdkaka, glass, grädde och jordgubbar. Känner mig spyfärdig ungefär. Men gott vare!

Förresten, en av videosen är klar, men den är på min dator och det är nåt damp med den så jag kan inte ladda upp den på youtube tydligen.. Suck! Så vi får se när youtube vill fungera. Annars får jag väl göra om skiten och ladda upp från någon annan dator..

Nu ska jag iallafall gå och fixa mig lite, sen lutar det väl åt Nässjön med kompisar jag inte träffat sen skolan slutade typ. Ska försöka ta lite bilder då också. Men ha det sålänge!

R.I.P.

Idag fick vi tyvärr lov att avliva våran sötaste kanin Pancakes.. Hon blev förlamad i bakbenen och kunde inte ta sig fram, så vi sökte på internet om vad det skulle kunna vara och ringde en veterinär, men det verkade inte gå att hjälpa henne. Så idag blev lilla Pankis till en ängel.. Men vi kan tänka att hon och Linnéas gamla kanin träffas däruppe i himlen, så känns det inte lika sorgligt. ♥


Jag är så random, lalala

Hola! Måste bli bättre på att komma på hälsningsfraser känner jag, haha..

Iallafall, nu har jag precis kommit hem från Mora. Jag hade tänkt kolla efter något att ha på mig på Musik & Motor festivalen som är nästa helg, men jag hittade ingenting.

Angående videosen så tror jag nog att jag lägger upp den första imorgon. Trodde vi skulle komma hem tidigare från Mora nämligen. Så nu ska vi snart äta och sånt, men kaaanske senare ikväll. Haha åh förresten, läste just min lista på konstiga saker jag gör. Dör. Ni kommer antingen bli förvånade, tycka jag är störd eller känna igen er. Det sistnämnda tvivlar jag på, men om någon har något gemensamt med mig sen så vill jag att ni säger till, så slipper jag känna mig ensam, okej?



Haha, nej nu ska jag gå på toa, for your information. Hörs sen!

Off to Mora

Hejhej på er!
Ni verkar vilja se alla rum och sen lite av min garderob, lite smink och skönhetsprodukter. Såå, er önskan är min lag. Typ. Haha och sen tänker jag göra en video, vare sig ni vill eller inte, när jag berättar om mina "tvångstankar" och andra störda/random saker jag gör/kan. Insåg igår att jag är fan inte normal alltså. Kommer sitta och garva åt mig själv när jag berättar, mahaha.

Nu ska jag iallafall gå och fixa mig lite och sen ska jag och mami till Mora en snabbis. Så vi får se när videosen kommer upp och vilken jag gör först och lite sånt. Men jag ska försöka få upp en idag iallafall, annars blir det imorgon! Promise!


Haha bjuder på en ful bild jag tog med mammas dator för ett tag sen. :D

Moments Ago




Älskar låten ♥


Green Eyes



Hej! Vet ni, jag gjorde en sminkvideo. Men den SÖG. Och så kom Olivia in och började prata med mig så det blev fail alltihop. Så jag tog bort den, MEN jag ska göra en vanlig videoblogg istället. Har bara inte tänkt ut om vad än. Vill helst ha något speciellt att göra istället för att bara sitta och prata. Så kom med förslag, typ berätta och visa mina favoritsaker, svara på frågor, visa någonting (t.ex. alla rum, min garderob, alla mina klackskor, nagellack, smink osv). Ni bestämmer! Men nu ska jag gå och äta, så hörs sen!

Det ekar över hela staden

Godmorgon!
Alltså vilken intressant blogg jag har när de två senaste inläggen är frågor. Aja, hoppas ni överlever ändå, moahaha.

Inatt somnade jag klockan fem. Hahah åh vet ni, det var två nattfjärilar i mitt och Linnéas rum när jag skulle lägga mig (Linnéa sov redan), och då fick jag panik, för jag hatar verkligen nattfjärilar, så då tände jag min lampa och gick och la mig i Lovisas säng istället. Snäll jag är va? Liksom, lämnade fjärilarna så dom kunde se Linnéa och bita henne eller nåt.. Fast dom bits säkert inte, men whatever. Tanken som räknas, eller hur? Haha!

Men iallafall, sen när jag hade lagt mig i Lovisas säng så kändes det som sand eller nåt över hela lakanet, men då vaknade Matilda och sa att det var socker för att Lovisa och hennes kompis hade ätit MUNKAR i sängen. Alltså vem gör det? Eller ah, dom två tydligen. Sen la sig Olivia hos mig, och hon är den värsta man kan dela säng med, hon sover jättekonstigt. Så då bytte hon och jag säng. Fast sen låg hon lik förbannat hos mig i morse sen ändå.. Inte så skönt.

Nej men, nu tror jag bestämt att jag ska gå och käka frukost. Alltså vissa tänker säkert: "Men vem äter frukost klockan tolv? Vänta tills lunch istället". Fast nej, jag har varit vaken i mer än en timme faktiskt, och jag är hungrig. Haha jag brukar faktiskt gå och äta mig jättemätt på frukost även om klockan kan vara halv två, och sen tio minuter senare kommer mamma och gör mat typ. Haha.

På tal om nåt annat så känner jag mig väldigt oseriös idag. Kanske märks det? Jag har förresten tänkt att göra en sminkvideo idag, kaaaaaske. Men ifall jag inte gör det så vare tanken som räknades, eller hur? Ja, det är bra att ni förstår. Alltså ibland kan man tro att jag antingen är galen eller schizo, för jag pratar med mig själv ibland. Så det skulle ju inte vara något problem egentligen att videoblogga och prata med en kamera liksom, det är ju bara som att prata med mig själv, moahaha.

Shit, långt inlägg igen. Njuuuut och räck upp handen ifall ni läste allt, höhö. Om ni vill visa att ni gjorde det genom en kommentar eller nåt så kan ni skriva *räcker upp handen*. Då blir jag glad hest. Hejdå.


Sådär känner jag mig idag ungefär. Förutom det långa håret :'(

Lite svar sådär då



Kände att det här inlägget blev väldigt fint.. *host host*. Men förresten, BRA att ni lämnar mailadresser, fast nu tog jag upp de här frågorna ändå för jag tyckte att flera kunde ta del av svaren. Men tills nästa gång!


Svar på kommentar

Jag är typ 168 cm tror jag. Har inte mätt mig på ett tag, men senast jag mätte mig var jag ungefär så lång. Men jag tror inte att jag kommer bli mycket längre, tror att jag har slutat växa på längden faktiskt.

______________________________________________________________________

Förresten, en sak som jag har tänkt på men har glömt att ta upp, är att ifall ni kommenterar saker som ni gärna vill få svar på, men som kanske inte är en fråga som passar att göra ett eget inlägg om, så vill jag gärna att ni lämnar antingen bloggadress eller mailadress. Då kan jag liksom svara på eran blogg eller skicka ett mail med svar. Den här kommentaren är ett bra exempel, jag kan inte gå in på någons blogg eller svara genom ett mail. Dock är inga frågor dumma eller konstiga, så ni kan fråga i stort sett vad som helst, bara ni lämnar blogg eller nåt.


Sminkskola, yao

Heeej!
För ett tag sen när jag satt och rensade mitt smink så kom Olivia och frågade ifall jag ville sminka henne sen. Så visst, varför inte. Sen kom även Evelina och blev sminkad. Men sen får vi idén att dom kan sminka mig.. ett öga var. Haha alltså ni fattar inte hur rädd jag var när dom hade på eyeliner och mascara. Men.. så illa blev det inte... eller?

Olivias önskemål var regnbåge och Evelinas var svart/rosa.



Hahaha alltså kolla mina ögonbryn.. och eyelinern... och ögonskuggan...

G'nite

Hahah vad roliga ni är! Även att ni kommenterade med min störda replik också, det tyckte jag var kul. Det visar bara att jag inte är den enda som är lite random ibland, haha!

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag.. Eller sätta mig vid min dator istället. Kommer nog sluta med det skulle jag tro. Såå godnatt ♥


Tog en gammal bild från arkivet bara


1 augusti och massa babbel

Hellu folk!

Helt stört att det är första augusti redan. Tycker att den här sommaren.. nej, hela jävla året har gått sjukt fort! Känns som att det bara var nyss som vi flyttade in i huset och firade nyår och jag var överlycklig för att 2010 var över. Men det åtta månader sen liksom.. Vart tog tiden och dagarna vägen? Om 22 dagar börjar jag 9an. Då börjar rutinerna och allt igen. Men vet ni vad? Jag längtar nästan lite. Haha det jag längtar mest efter är att ha en anledning till att klä på sig och fixa sig på morgonen. En anledning att gå utanför dörren. Nu sitter jag mest inne och klagar på dåligt väder. Fast sen när det är soligt och varmt ute så sitter jag inne och klagar på värmen. Aldrig är man nöjd. Det är som när det väl är sommar så längtar jag till hösten och vintern. Sen när vintern är här så klagar man över snön och kylan och vill ha sommar igen. Så är iallafall jag.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva så mycket, men ibland får jag sånna ryck och kan skriva hur mycket som helst känns det som, fast sen kommer jag på att ni kanske inte tycker att det är så kul att läsa..

Idag är det förresten städdag. Men jag orkar bara inte. Städa är så tråkigt. Inte för att det är så mycket som ska göras egentligen, men ändååå. Det är jobbigt att gå ner med tvätten i källaren. Måste liksom trotsa två trappor upp och ner, jobbigt.. Jag är seriöst den lataste människan i världen. Haha jag ska berätta, jag fick träningsvärk av att städa hela mitt och Linnéas rum i två timmar sist. Och sen efter att vi hade varit på Leksand Sommarland hela dagen och Boggberg på kvällen så hade jag träningsvärk i benen. Fattar ni hur otränad jag är? Mellan jullovet och sportlovet i vintras var jag med på två idrottslektioner.. Men jag har tänkt att jag ska skärpa mig när skolan börjar. Fast det är enklare sagt än gjort.

Oh shit, nu blev det waaay too much än jag hade tänkt skriva. HAHAHA och på tal om nåt helt annat, spegeln ramlade ner i golvet IGEN. Eller ja, våran tredje spegel. Men den gick inte sönder!!!!!!

Nej alltså, om någon orkade läsa igenom allt det här, skriv en kommentar typ "jag är bäst för jag orkade läsa Amandas tråkiga inlägg på tre mil" eller liknande. Hade!


Hittade en bild på mig och Minde från när vi hade cuttat av oss håret.

Bra minne jag har då

Kolla vad jag kom på att jag har glömt att lägga upp här! Jag och Linnéa tog de här bilderna i januari och jag har glömt att lägga upp dem. Bra där.

Den tredje bilden uppifrån använde ju jag i iPad tävlingen ifall ni minns det. :)







What do you think? HISS eller DISS?