Bad Update

Tjoho!
Här har jag inte uppdaterat på flera dagar. Så nu tänkte jag dra lite snabbt vad jag har gjort de senaste dagarna.

Torsdag: Vi åkte hem från By och var på Leksand Sommarland hela dagen. Sen när vi kom hem så for jag och Minde på Boggberg.



Fredag: Jag var med Minde som sov hos mig och vi for på Boggberg igen.

Lördag: Jag fick beslutsångest ifall jag skulle åka till Särna eller inte, men det slutade med att jag och Minde for på Ica och köpte chips, dipp, vindruvor och dricka och kollade på film resten av dagen. Vi såg Ramona and Beezus, New Moon och Eclipse. Åh jag måste bara få säga hur jävla söt Ramona var alltså! Hela filmen var jättebra, den är en av mina favoritfilmer numera, men seriöst, Ramona. Jag vill ha ett barn som henne, haha. Nån av er som sett den filmen?




Idag har jag inte gjort nånting. Jag och Minde har setat och pratat typ hela dagen bara. Fast nu är jag ashungrig! Vi ska grilla men det tar så lång tid, orkar inte vänta!

Feta grönsaker


Hahaha, alltså kolla! BIFFTOMATER! Höll på att dö när jag såg dom på affären igår, dom var biffiga, men liksom.. Bifftomater ♥ Haha, dör.

Dag 3 - Semester i By

Hej på er!
Här är det dövarmt idag igen. Jag och Linnéa vaknade halv nio och kastade oss mot dörren tänkte jag säga.. Men ett tält har ingen dörr.. Så vad heter det? Ja, whatever, vi låg där iallafall och försökte få syre då tältet var tömt på luft ungefär. Känslomässigt. Fast då började det komma in flugor i innertältet. Alltså det är ett jävla zoo där utanför! En miljon flugor, två maskar/larver, en spindel som kröp på mig och massa mygg! Jag får panik. Måste bort! Synd bara att jag måste gosa med maskarna och flugorna ännu en natt. :3

Här får ni några random bilder sålänge.

Stora dalahästen i Avesta.

Hehe, paus för att Isac blev åksjuk och Olivia välte ut en McFlurry..

Stekta kantareller ♥

Dag 2 - Semester i By

Heeej!

Så, mamma tog med sig sin dator hit och så fixade vi internet - vilket betyder att jag kan blogga ändå. Bra va?

Just nu sitter jag själv i köket i värmen (det är stekväder, awesome!) och är typ allergisk eller förkyld.. Vet inte vilket det är. Har tagit allergimedicin men har ont i halsen så jag kan inte avgöra vilket det beror på. Men jag nyser och är snorig iallafall..

Jag, Linnéa, Matilda och Lovisa sov i tält inatt. Det var kallt inatt när vi skulle lägga oss, men seriöst, i morse när vi vaknade så gick det knappt att andas! Dövarmt inne i tältet. Så då gick jag och Linnéa in. Klockan var dessutom bara 08:45 och Theo och Saga var de enda barnen vakna. Så vi joinade dem vid TVn.

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Men just nu är iallafall några av barnen och rider på hästarna som familjen har här. Egentligen hade jag också velat gjort det, men pga min allergi så tänker jag låta bli.

Bjuder på två matbilder från middagen och när vi fikade igår. :)



Kuuuuuul

Hej. Jag är sur och har ont i halsen. Jag har inte bloggat på typ tre dagar och kommer inte göra det på fyra dagar ungefär heller. Kanske om jag hittar en dator. Men vi ska iallafall åka och hälsa på några kompisar till familjen som bor på ett ställe som är mindre än Älvdalen (tror jag, ehehe) som ligger utanför Avesta. Och jag kommer sova i tält. Skönt. Sen har dom kaniner, katter, hästar. Alltså ALLA djur jag är allergisk mot. Senaste gången vi var där så höll jag på att dö (säger vi), för då hade jag ingen medicin. Meeeeen nu ska jag iallafall ha det med mig. Åh juste, vi ska på Leksand Sommarland på torsdag innan vi far hem sen. Skoj.

 

Nu ska jag gå. Hejdå.


Purple Rain


Hejhej! Kom inte på nån bättre rubrik, haha....

Igår for jag som sagt till Malung på Dansbandsveckan. Jag hade aldrig varit där tidigare, så varför inte? Vi kollade bland annat på Larz Kristerz som spelade där och så fick jag bugga lite också. Trevlans. Det fanns ett discotält där också, men Minde (som också var i Malung) gick aldrig in då klockan var så mycket, så jag dansade aldrig där nåt. Men jag hade rätt kul ändå. Imorgon får vi se om jag tar mig till Orsa för att se Eric Saade eller om jag åker till Särna istället. Får se vart jag har skjuts.

Idag har jag och mamma iallafall varit till Mora en snabbis. Jag behövde köpa en ny kajal på Dollarstore (seriöst, den kostar 20 spänn och det är fan den bästa jag nånsin haft!) och en ny eyeliner. Sen blev det lite andra småsaker också, som berlocker till mitt armband och leggins.

Nu ska jag antingen gå ner och käka mer chips och dipp eller spela Transformice. Förmodligen blir det tfm eftersom jag inte kommer orka gå ner och sen upp igen, haha. ;)

Jeffrey F**KING Campbell



Steeeeek

Hallå i värmen!
För en gångs skull är det varmt ute! Nicenice. Och jag har till och med varit ute. Gick heeeela vägen bort till Östäng (typ 500 meter). Det ni! Haha sen fick jag skjuts tillbaka..

Ikväll blir det iallafall Malung för att se Larz Kristerz på Dansbandsveckan! Inget speciellt egentligen eftersom man ser dom bara man kliver utanför dörren ungefär, haha. Såg Stefan uppe vid Torrlid i tisdags till exempel ^^,

Närå, men nu ska jag gå och duscha, svettas ju ihjäl här! Linnéa får pryda detta inlägg tycker jag!


Torrlid - levande fäbod


Pojkarna är ivriga för att få kolla på djur..

Olivia


Fårskalle :D

Kalvar


Noel

Linnéa i kanin"hagen"

Olivia vill också klappa kaninerna


William, Noel och Theo

Griiiiiiiis

Noel vill klappa kaninen som Elin håller i...

..och hålla i den...




Smågrabbarna börjar bli uttråkade

Theo hittar något som var roligare än djuren

Fika dags!



Men efter fikat..

..åker vi hem!

Many hours

Nu har jag varit vaken tjugosex och en halv timme i sträck! Gissa om jag är död. Jag höll på att somna i bilen när vi var på väg hem från Klitten. Och sen i soffan, vid datorn och på bänken. Men jag somnade aldrig! Fast ikväll ska jag sova typ åtta eller nåt. Kommer inte klara länge till alltså.



Just ja, senare ikväll eller imorgon kommer det bilder från när vi var i Torrlid och kollade på djur. Berättar mer om det i det inlägget. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sätta på mig pyjamas tror jag, haha.

Lite rörigt inlägg kanske, men jag orkar inte koncentrera mig. Adjö.

Starving

Godmorgon!
Klockan är nu snart halv 8 på morgonen och jag är vaken! Jag har alltså inte gått och lagt mig. Jag ska dygna så jag kan vända tillbaks dygnet, moahahha. Det som kan gå fel är bara om jag somnar på soffan som jag brukar.

Juste, förövrigt är jag jättehungrig. Vill ha typ kyckling, pannkakor, mjölkmakaroner, grillspett, kebabrulle, hawaiipizza, cheesecake, smörgåstårta och massa annat. Dör. Måste snart gå och göra något åt saken.

Hare!


'Cause you can't buy a house in heaven

Hellooooo!
Jag känner att mitt sommarlov håller på att bli som 2010... Haha varför måste jag sova 12 timmar varje natt/dag för? Jag blev väckt halv fyra idag. Varför? Fast vädret suger ändå.. Så det gör inte direkt nåt, men iallafall. Känns så lamt att hela dagen är borta så man inte hinner göra något om man hade tänkt det.

Nu sitter jag iallafall här och lyssnar på Gagaaaa. Alla håller typ på att gå och lägga sig (varför så tidigt liksom?) men jag lär inte somna på länge. Somnade runt fyra inatt såå..

Jag tror jag ska spela lite transformice, har inte gjort det på flera dagar nu, moahaha!

Here you goooooo!


HAHAHAH FULASTE STILLBILDEN EEEEEVER.

Hahahaha.... Skyller på att klockan är 2.......

Idre Yran



Tjoooo! Igår drog jag upp till Idre för att för första gången i mitt liv få uppleva Idre Yran som alla verkar se fram emot varenda år. Och det var faktiskt kul! Det var älvdalingar överallt, men jag träffade massa nytt folk också! Dock blev det svinkallt senare på natten. Jag hade bara tunna strumpbyxor under jeansshortsen..

Nu ska jag gå ner och äta nåt. Jag vaknade nämligen nyss, haha. ;)

Sov ensam inatt!

Godmorgon! Här kommer lite update..

I torsdags skulle jag och Minde sova i tält uppe vid Nässjön. Men när vi kom upp dit med alla saker så hade hon glömt att ta innertältet.. Så då for vi hem till mig istället för att sova på studsmattan, fast i ett annat litet tält som man knappt kunde sträcka ut benen i. Och det var svinkallt mitt i natten. Jag vaknade kvart över sex på morgonen och lyssnade på musik och började äta Mindes chips tills hon vaknade runt sju och vi gick in. Då fortsatte vi sova på min säng istället till halv ett. :)

 

Haha det kändes ju nästan konstigt att sova själv nu inatt när jag har haft sällskap fyra nätter i rad..

Ikväll blir det iallafall att dra upp till Idre på Idre Yran. Har aldrig varit där innan men jag vet jättemycket folk som ska dit. Det kan nog bli kul.

Nu ska jag gå och äta frukost.. Det var längesen det med, hehe.


Varmt

Heeeeej!

Nu ska jag alldeles strax gå och duscha! Nödvändig information, ja. Nej men seriöst, har fan svettats i två dagar. Har varit så otroligt varmt överallt! Sen har en kompis varit hos mig så vi har sovit i samma säng, och DET var varmt kan jag lova.

Men iallafall, jag har hunnit med att kolla på två filmer. The Human Centipede och Insidious. Jag ska aldrig mer se någon av dom. Den första var nog den äckligaste jag sett i hela mitt liv och den andra var jättelång och så överdriven på vissa ställen. Haha jag tog bort båda två efter att jag hade sett dom..



Ne, nu ska jag hoppa in i duschen, hare!

Tja

Heeeeeej!
Nu ska jag snart gå ner, och pappa kommer bli så ägd, för han kommer tro att jag nyss vaknade när jag egentligen har varit vaken sen 12:45 typ. Moahahaha! Jag tror förresten att det är mat också.. Det är så gott med middag till frukost! Fast ne.


Miyaviiiiiiii ♥


Svar på fråga


Kul fråga! Men det stämmer. Det var inte så längesen som han bestämde sig för att låta det växa ut igen.


Help me!

Just ja, jag glömde skriva en sak i förra inlägget. Men jag behöver hjälp med en sak. Jag kan inte bestämma vilken "filmserie" jag ska kolla på.

Här är alternativen:
- Pirates of the Caribbean
- Harry Potter (tror vi har alla)
- Twilight
- Millennium triologin (var så jäkla längesen)
- Flyg 29 saknas (tar med den också även om det är en tv-serie)
- Pokémon (problemet här är att jag måste kolla i vilken ordning avsnitten kommer, dom var tydligen i oordning när jag laddade hem dom)

Pirates och Harry Potter känns ju mest aktuella nu när de nya har kommit ut. Fast Breaking Dawn kommer ju ut sen den med.. Men är det någon som vet när? Har inte riktigt koll på den filmen faktiskt..



Annars, om jag inte kollar på någon serie så har jag lite andra förslag.
- Never say never
- Ramona and Beezus
- Hannah Montana: the movie
- Princess Protection Program
- Mean Girls 2
- Super Sweet 16: the movie

Haha, ja jag vet att det är en Disney Channel stjärna i typ varje film, men whatever. Jag kan faktiskt erkänna att jag älskar Hannah Montana och kan alla hennes låtar utom typ 15 stycken.. Höhö.



Men jaaaa, kommentera vilken serie ni tycker är bäst och sen kanske vilken film ni tycker är bäst. Då blir jag glad hest!


Vem orkar läsa?

Hej barn. Närå, men hej!

Idag sov jag till klockan 15. Olivia sov hos mig inatt, vilket resulterade i att jag vaknade ungefär trehundra gånger av att hon låg för nära mig så jag höll på att ramla ner på golvet, hehe.. Och så var det varmt som fan i rummet så jag fick panik för det med. Sen för att klaga lite till så var det ljust i rummet. Alltså aldrig mer att någon får sova i min säng, den är inte gjord för två personer.

Jag har nyss städat mitt & Linnéas rum. Linnéa den lilla korven smiter alltid iväg så jag måste göra det. (Okej.. det kanske bara har hänt tre gånger, men ändååå). Men nu är det rent iallafall. Egentligen skulle jag ha tagit reda på mina kläder och fixat i min garderob också, men det orkar jag inte.

Det känns egentligen värsta dumt att jag är inne när det är soligt ute för en gångs skull. Men eftersom jag inte vaknade förrän långt in på eftermiddagen och fick lov att städa så hann jag inte med nåt sånt.

Nej, gud vad jag babblar. Undrar hur många som ens läser det här. RÄCK UPP HANDEN! Moahaha, adjö.


Family Photo



I torsdags så var det hit en fotograf som tog familjefoton på oss till någon tidningsgrej. Och faktiskt så lyckades alla se normala ut och inte blunda eller nåt annat muppigt, haha! Innan har vi ju bara tagit syskonfoto, men nu har vi med hela familjen också. :)

Svar på kommentar


Tyvärr så blev det inga bilder tagna där uppe faktiskt.. Tänkte aldrig på det. Och nej, jag drack inte. :)

Fest hos Mange..?

..Nä, fest på Näset!

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag har inte ens en bra anledning till varför jag inte har bloggat. Så jag kan inte bortförklara mig eller nåt, hehe..

Festen uppe på Näset igår natt var iallafall kul! Dock hade jag ingen att gå med, men det var ju massa folk där så det var lugnt.

Här kommer bilder på hur jag såg ut. :)




Nu snart blire parteeey!


Smink tutorial, yaaaay


Börja med en silver/grå skugga över hela ögonlocket

Ta svart ögonskugga på en borste och sudda uppåt och lite in på det silvriga

Lägg svart kajal på vattenlinjen, svart ögonskugga under ögat och en vit ögonskugga under ögonbrynet

Lägg svart eyeliner på övre fransraden och sen på med mascara. Done!


Färgerna jag använde. Paletten är från Viva La Diva.

Boggis

Hellu!
Igår for jag lite impulsivt upp till Boggberg. Dock hade jag ingen att gå med, men eftersom mamma och pappa skulle dit så hängde jag med. Hade inget bättre för mig. Det var inte speciellt kul, men jag fick dansa lite iallafall. :)


Körde på svarta kläder och röda läppar.

Idag blir det party igen! Okej.. haha jag kan väl inte kalla gårdagen för party, men whatever. Jag ska iallafall dansa hela natten inatt ungefär! Nicenice.

Ugly

Som ni ser så har jag ändrat min design lite grann. Headern blev skitful tycker jag. Jätteslarvig. Men jag ska göra om den nån dag när jag orkar. Eller så ändrar jag tillbaks till någon av mina gamla sålänge.. Är så trött på hela min design. Men det är så drygt att göra om den, det tar så lång tid så därför drar jag hela tiden ut på det. Men jag skaaaaaa göra om allt inom en snar framtid. Måste bara fixa lite bättre bilder.. Nu är alla bilder jag har använt från weheartit.com. Hehe..

Transformice


Det här har min dag bestått av: att spela transformice! Egentligen är det inte ens kul, men vad ska man göra då? Haha nej men idag var det faktiskt soligt ute, men jag vågar inte gå ut i solen ifall jag bränner mig igen (den sämsta ursäkten jag har för att slippa gå ut), hehe..

Nån mer än jag som spelar transformice?
Både jag, Linnéa, Matilda, Lovisa, Evelina & Olivia spelar ^^,

Jag heter Mandiiiiiiiz på tfm (BLI MIN VÄN), och mina favoritrum är racing eller survivor. :)
Klicka HÄR för vanliga och HÄR för fullscreen.

Ice Cream

Evelina kom just och gav mig glass.. Haha alltså driver hon? Det var ju inte den minsta skålen hon kunde hitta heller, och sen typ fem feta kulor. Jag kommer aldrig orka äta upp.. Tror jag tippar i det i mixern med lite mjölk istället, hehe. :)




Rödhårigt troll



Haha asså kolla mitt hår! Jag orkade aldrig fixa det som jag skrev att jag skulle, så jag lät det självtorka.. Skulle jag nog inte ha gjort, kommer ta år och platta det nu. Det är typ cepelockigt och massa frissigt. Fiiiiiint! Tyvärr är det inte sådär rött som på bilderna i verkligheten. :/

Banana



Fint hår yao

Shit vad trött jag är. Jag kunde inte somna inatt, låg vaken till säkert fyra.. Det var varmt och ljust också för den delen. D:

Nu ska jag gå och duscha tror jag, MÅSTE FÅ FIXA MITT HÅR! Haha det har sett ut som fan sen i fredags typ.. Har inte orkar tvätta det sen dess så det är halvt trippeltångat och frissigt bara för att det regnade på Boggberg.. Hehe inte så fint. Sen har jag haft det uppsatt (och då kan ni ju tänka på att mitt hår är kort så allt går inte att sätta upp så hälften hänger ner typ) och sovit med det och ÅÅÅÅH. Jag ska duscha. Tack och hej.


Lita Glitter

Shuuuuuuuue!
Just nu är jag så jävla glad! Jag vann ett par Jeffrey Campbell Lita Glitter skor på tradera för 760 spänn alldeles nyss (kostar egentligen runt 1700kr)! Huuuuuuuur awesome!!??!?! Jag gick till och med upp kvart över åtta för att se om någon la högre bud innan auktionen gick ut halv nio. Men det var klart värt det! För nu snart är dom minaaaaa ♥


Dagens Unicorn


Den här vill jag ha :') Men jag glömde att ge den ett horn.. Så det är ingen enhörning egentligen :(

Ingen lust

Har ingen lust att blogga idag av olika anledningar. Så vi hörs senare.