I am a bad kid

Häj! Ska snart sova. Jag suger på att blogga. Förstår om ni hatar min blogg. Godnatt.

Månsta

OMG JAG ÖVERLEVDE ÄNNU EN MÅNSTARUNDA I CONVERSE! Duktigt av mig. Jag och Lotta kom på 67e och 68e plats! Fast jag kan erkänna att jag ville dö när det var typ 3km kvar, mina fötter brände, sved, gjorde allmänt ont och det var varmt. Men ja, nu känns det bra. Iallafall om jag inte ställer mig upp för att jag har tre blåsor under fötterna, nice.

Jag insåg faktiskt en sak idag. DET ÄR FUCKING SJU DAGAR KVAR I SKOLAN BARA! JAG DÖR. Och två av de är den sista veckan då vi inte har vanliga lektioner! Helt stört.

Ja, nu ska jag gå och äta, hajdå!

Fuck my life

Jag är arg. Därav rubriken. Jag ser inget positivt i nånting längre. Varken hemma eller i skolan. Ingenstans. Imorgon är det dags för Månsta rundan igen. Minns ni förra året? Jag skrev om det då med, det är en sträcka på 11,2 km (tror jag) och man får gå, jogga eller springa. FETT DRYGT. Sen ska det vara soligt imorgon också. Skönt när man ska gå i flera timmar på en raksträcka av asfalt. Kommer vara så jävla härligt. Nej.

Fult inlägg, men hejdå.

Studentbal 2011


Fiffi och Adam


Simon och Sofi

Carro med sin baldejt, Adam och Fiffi

Martin, Sofie, Simon, Sofi, Helen, Fiffi och Adam

Igår blev det en oplanerad tur till Mora för att kolla på alla som skulle på studenbal. Fiffi, min kusin ni vet, var där bland annat. Åh gud vad fina klänningar alla hade! Vill också gå på bal..

RIP Jeff Conaway

Hejhej!

Som ni kanske förstår av rubriken så har Jeff Conaway dött, och för er som inte vet vem han var så ska jag ta det lite enkelt här. Alla har väl sett Grease? Han spelade Kenickie i den filmen bland annat. Och anledningen till att jag bryr mig är för att Grease ÄR och kommer alltid att vara en av mina favoritfilmer. ♥


Jeff är längst till höger på bilden

Men ja, vad tyckte ni om våran lilla video igår btw? Höhö.. Var den fin? Närå, men jag vet att ni vill att jag videobloggar oftare, men jag vet inte vad jag ska säga bara.

Idag känns det förövrigt som att det kan bli en dålig dag. Har typ ett gå-och-sova-och-aldrig-mer-vakna humör. Jag vaknade av näsblod också för den delen. Hatar näsblod.

Vad ska ni göra denna lördag?


Videoblogg dårå

Häääääääj!
Jag sitter nu här med Linnéa och har gjort en ful videoblogg, eller vad man ska kalla det. Den blev lång för att vi var så flumm. Okej. Njut.


Haaaaaaren


Här kommer en video från i lördags när jag och Millah jagade haren, haha!
Videon är så ful ^^


Yes, långt hår igen då!






Tjaaaa! Som ni ser har jag haft kul med webbkameran, höhö. OCH SOM NI KANSKE SER SÅ HAR JAG FÅTT MITT LÖSHÅR, awesome! Nu ska jag bara köpa hårfärg så det blir samma färg på både mitt egna och löshåret. Och rött blir det också! Eller kanske mer rödbrunt, men ja, you get it. Har inte testat håret än, ska göra det nu. :D Ciao.

Miyavi ♥

Hej!
Nu sitter jag här och är inte trött. Borde egentligen sova eftersom det är skola imorgon, men nej, kommer inte hända än på ett tag. Så jag sitter här och gör... inget? Lyssnar lite på musik och pratar med Millah på msn.


Här får ni en bild på Miyavi för att han är snygg. Punkt slut.


Vi dog inte

Godmorgon!
Jag sov nog lite längre idag än vad jag hade planerat tror jag.. höhö. Men nu är jag vaken iallafall!

Igår var jag med Millah på byn. Vi hade kul. Haha vi jagade en hare bland annat och åkte förbi två poliser när jag skjutsade henne på cykeln. :D

Idag måste jag ta ner all jäkla tvätt från golvet. MEN jag ska bara ta mina kläder, mohahaha. (Linnéa får ta sina egna eftersom det egentligen är hennes tur att städa hela rummet). Jag känner att jag har brist på kläder nämligen.

Men nu ska jag gå ner och se vad som händer. Ciao.

Btw, var det nån mer som överlevde? ;)

Idag dör vi inte

Heeeeeej!
Idag var jag till Mora en snabbis och köpte lite grejer. Och nu sitter jag som vanligt här och gör INGENTING. Jag ska nog ut på byn senare med Millah efter att vi har ätit tror jag.

Millah var förresten här igår också, hon for inte hem förrän efter klockan ett. Men ja, vi hade kul. Typ. Höhö genom att kolla youtube klipp.

Jaaaa, vad gör ni idag? Jag gör ingenting. Och nu ska jag fortsätta med det. Hej.

Lama

Hej jag heter Amanda och jag är lam. :D

Skolbio

Hejhej!

Idag i skolan så kollade vi på skolbio. Det var en dansk film som hette "Min lärare är en utomjording"... Den var inte bra asså. Den hade väl sina moments, fast nja. Gillar inte danska, så jobbigt språk D:



Nån som har sett den?

Förövrigt så har vi sovmorgon till 09:45 imorgon, awesome! Sen är det äntligen helg! Haha men det känns som att jag måste göra nånting innan lördag, eftersom vi ska dö. ;) Fast jag har inte kommit på något bra än..

Bästa dagen

Hej!
Idag är typ bästa dagen! Solen skiner, vi är lediga från skolan och Born this way albumet släpptes på Spotify för alla som har premium! Sååå nice! Så till alla er med premium så kan ni lyssna på albumet HÄR.

Mina favoriter blev som jag hade trott innan; Government Hooker, Scheiße och Highway Unicorn (Road to love). Awesooooome!



Det enda som inte är bra med den här dagen är att jag inte kan bestämma mig för om jag ska åka på premiären av Pirates of the Caribbean eller inte. Mina kompisar ska dit, men jag har typ inga pengar så jag sa nej. Jag kan ju iof fråga farmor och farfar om jag får pengar av dom eller städa vårat rum (fast det är Linnéas tur) och se om mamma kan skjutsa och betala, höhö..


Jordens undergång på lördag?

Hellu!
Dåligt med uppdatering här då. Men gud vad depp/sur/arg jag har varit de senaste dagarna. Dels på grund av vädret och sen vet jag egentligen inte. Har haft svårt att somna på kvällarna både natten till måndagen och igår.. Varför vet jag inte.

Men till något helt annat nu, har ni hört om det där om att jorden tydligen ska gå under på lördag!? Först blev jag fett rädd, men asså.. Gubben som sa det verkade lite rubbad, han är säkert jättereligiös och kristen och tror stenhårt på Gud, Jesus och allt såntdär. Hans bevis var ju bibeln tydligen. Samtidigt som jag inte tror på det så kan jag inte låta bli att tänka "men tänk om..".

Här kan ni kolla på när gubben snackar: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

Vad tror ni? Själv tycker jag det ska bli jäkligt intressant på söndag (OM vi lever) och se vad gubben säger då, för bibeln ljuger ju aldrig? Eller hur var det, haha. ;)

Btw, menar absolut inget illa ifall någon nu råkar vara kristen och också tror på det här. Det här är bara min åsikt.

Glad? NEJ

Hejsan!
Som ni kanske märkte i förra inlägget då så är jag inte så glad och positiv just nu. Och anledningarna till det är bland annat:

1. Linnéa vann iPaden
2. Eric Saade vann inte ESC.
3. 7 låtar har blivit spärrade på en dag på min Spotify lista. KUL!!!!!!
4. Vårat rum är stökigt igen och jag tänker inte städa
5. Jag är uttråkad
6. Jag måste duscha (och ja, det är jobbigt efteråt när man måste blåsa/platta håret)
7. Jag måste till Mora och hitta skor till skolavslutningen
8. Det är skola imorgon
9. Jag har inga pengar
10. NU SPÄRRADES EN TILL JÄVLA LÅT, MÅSTE SKAFFA PREMIUM D;

Egentligen ska jag inte bry mig...


...men asså ibland kan jag verkligen inte låta bli.

Ja, jag kanske ville vinna en iPad 2. Och vadå "men det är din syster"? Och? Jag bryr mig inte, vi har tävlat mot varandra ända sen vi deltog i tävlingen, sen att hon nu från första dagen ungefär har frågat folk om röster och inte jag så är det väl upp till henne, jag ångrar NU att jag inte höll på lika mycket som henne nu när hon vann. Sen är grejen den att ingen kommer få röra iPaden (fast det hade ingen fått gjort om jag hade vunnit heller så det ska jag inte säga någonting om). Men jag blir ändå så jävla dålig förlorare. Det fattades 45 för att jag skulle ha varit trea. Och eftersom att det var en så pass enkel tävling blir jag ännu surare för att om jag hade försökt liiite mer så hade det kunnat vara jag som hade vunnit.

Men ja, jag förstod bara inte det "elaka" i kommentaren, för det finns inget elakt? Haha..

RÖSTAAAAAA

OMG OMG OMG! NU JÄVLA RÖSTAR NI ASSÅ, JAG DÖR, JAG VILL BLI TREA, LINNÉA LIGGER TREA I TÄVLINGEN FÖR DOM HAR TAGIT BORT TRE PERSONER, SÅ SNÄLLAAAAAAA RÖSTA INTE PÅ HENNE, RÖSTA PÅ MIG! Hon har spammat alla sen dagen hon anmälde sig...

Asså okej, nu låter jag värsta press, men ni fattar inte, jag har panik, jag kan inte se henne med en iPad och veta att jag var 62 röster ifrån att ha den, så snälla, rösta på mig HÄR.


Ska ta massa gratissaker!

Heeej!
Dålig uppdatering, i know. Men nu ska jag bara fixa mig lite, sen smsa Minde och sen dra ner på företagsmässan. Nice. Så vi hörs senareeee!

Rainy Day



Hejhej! Idag har det regnat hela dagen.. Inte kul att cykla hem alltså.

För någon dag sen så hade Cecilia, som kallas Wysteriia på sin blogg, en typ av bortskänkning av lite grejer på facebook, (hon bor också i Älvdalen, så jag vet vem hon är) så den som var först med att kommentera fick det. Så det som är på bilderna ovanför är det som jag ville ha. En glansspray och lösnaglar! Jag tror nästan att jag ska ha naglarna på skolavslutningen, om jag inte gör egna.

Och på tal om skolavslutning, på söndag är det exakt en månad tills vi får lov, vi slutar alltså den 15e, som vanligt.. Jag fattar inte varför vi inte kan sluta på fredagen innan som alla andra, nej vi ska sluta på onsdagen veckan efter och gå två onödiga dagar extra...

När får ni sommarlov?

Inspiration - Light Pink


Hehe, glömde skriva att det är från H&M alltihopa.

I'm on the edge of glory

Tjohooo!
Idag har skolan varit rätt bra. Fast på de två sista lektionerna ville jag dö. Så otroligt varmt, och så var jag hungrig och trött.. Men det gick över när jag kom hem.

Nu sitter jag och lyssnar på Lady Gagas senaste låt, The Edge Of Glory, som släpptes igår kväll. Jag kan inte bestämma mig för om den är bra eller inte. Men jag tror nästan att jag tycker den är rätt dålig.. Den påminner så mycket om en annan låt som jag inte kommer på vilken det är.

Ni kan ju lyssna själva om ni vill. :)


Hej soliga väder

Hej alla glada barn!
Idag har det varit en riktig... ja, faktiskt... en riktig RÖVdag. Bortsett från det underbara vädret dock. 23 grader i skuggan liksom, aaasnice! 

Igår bloggade jag aldrig nå mer för att efter att jag och Minde hade tagit kort så hängde vi där ett tag och lagade och åt mat, städade hennes rum, rodde ut med båten och fikade osv. Sen for vi hem till mig och städade. Det tog ett tag men bra blev det. Ska bara ta rätt på alla kläder. 

Förresten, jag kom på att igår var det exakt ett år sen jag var på Lady Gaga konserten D: Sorgligt. Ni kan läsa om det här.

Åh, juste. Jag tror jag ska göra en ny kategori med "inspirationsbilder" på kläder. Typ som den där sno stilen av Selena Gomez, fast utan kändisar. Vad säger ni om det? Jag gjorde massa sånna när jag hade tråkigt i helgen.

'

Här har vi en bild som exempel som jag gjorde i helgeeeen. Allt är från H&M.


Sunny Sunday

God morgon alla läsare!

Nu har jag käkat våfflor till frukost (♥) och är redo för photoshoot! Vi vet inte riktigt hur vi ska göra än, men det ska vara galet iallafall. Tänk Lady Gaga eller Christina Aguilera ungefär.

Äh, det är inte alls säkert att det blir såhär nu, men vi återkommer med resultat senare!


Bild från våran senaste fotosession


Guess what

Jag och Minde har varit ute för ett tag sen och försökt ta kort nere vid älven.. Men det blev inget. Våra kameror sög i mörkret så det gick inte. Asså det var inte mörkt egentligen, men för kamerorna vare det. Så vi ska ta imorgon istället, och gissa vad som händer dåååå! NY DESIGN.

Tack för mig.

Sno stilen av Selena Gomez


Samtliga kläder är från H&M. Dock är skjortan från herravdelningen.

Hallo! Förra helgen gjorde jag detta efter att jag hade kollat på film hela söndagen. Rätt kul faktiskt, tror nästan att jag ska göra en till inom en snar framtid. Det är alltså en sånhär bild som man brukar se i modetidningar där man har bilder på kläder som liknar en kändis kläder. :)

Judaaaaas


Åh, har ni sett Judas videon eller? Så jävla grym den där människan är alltså, älskar henne. Hon är ett geni! Se och njut.

Lalalaaaaaaaa

Åh, tack för era fina kommentarer till senaste inlägget ♥ Men tyvärr så har jag ingen chans längre, behöver typ dubbelt så många röster som jag har nu. Haha alltså vartfan får han som leder alla röster ifrån? Vem är människan? Han typ kommer veckan innan tävlingen går ut och bara får 1000 röster på tre dagar.. Jag fick 500 typ på en vecka. Jag hatar att han vinner en iPad och inte jag..

 

Haha juste, jag såg en annan kommentar i förra inlägget. Jag suger ju, har jag lovat en ny design femhundra gånger eller? Händer det nåt? Hahaha jag är så dålig. Min blogg suger. Jag förstår inte det roliga med att läsa mina dåliga inlägg som är ett per dag ungefär. Mitt liv är så ointressant.

 

Och nu menar jag inte att ni ska sluta läsa min blogg, men jag bara förstår inte det roliga. Men alltså, nu är det bara fyra och en halv vecka kvar innan sommarlovet, DÅ JÄVLAR! Den här sommarn ska inte slösas bort! Då ska jag blogga om allt jag gör hela tiden.... Säger vi nu ja..... Men seriöst nu, det här med designen, jag skaaaaaa. Ska bara fixa nya bilder, det är mitt enda problem, men jag ska väl dra ut med Minde här snart, hoppas jag. :)

 

Men ja, sluta inte läsa min blogg, jag älskar mina läsare! Även om jag inte visar det direkt. But I do!


Asså fan!

Kan ni ana hur arg jag är just nu eller!? Den där som låg före mig igår i iPad tävlingen är ju hur långt före både mig och Linnéa som helst nu! Alltså jag ger upp. Jag kommer inte vinna. Jag hade ett hopp i början när jag skickade in mitt bidrag, men nu har jag frågat typ ALLA jag kan komma på. Bloggen, bdb, facebook, allt! Så nu tänker jag sluta försöka, har liksom ingen chans längre ändå. Inte Linnéa heller. Så tack för alla som röstade och stöttade oss, men nu ska vi, eller åtminstone jag, sluta med den där dumma tävlingen.

Men tack igen för alla röster ♥

Kom igen nurååå ♥

Hello!
Nu har jag just gjort våfflor och ätit. Såå gott!

Sen kikade jag in på visadintalang.se för att se hur jag låg till, OCH VAD SER JAG? Jo det är två stycken som har börjat ta täten mellan mig och Linnéa! Inte okej! Så nu börjar jag igen, RÖSTAAAAA, jag vill verkligen vinna. Det räcker om man är etta, tvåa eller trea för att vinna. Så snälla ni kära bloggläsare, som inte har röstat än förstås, do it! Jag kommer isåfall kunna blogga oftare för att en iPad är lätt att ta med sig överallt (det är alltså en iPad man vinner), så då kommer min blogg kanske bli roligare? Så snälla, vinner jag så lovar jag att blogga MINST tre gånger per dag. Vad gör jag nu? En halv? Höhö.. Men jag har haft så fullt upp de senaste veckorna att det helt enkelt inte har funnits tid över. Eller okej, där ljög jag. Jag hade ju fan lov nyss, men då ville jag ha lov, och jag gjorde ändå inget speciellt som var värt att skriva om.

Såå, är ni med mig eller?!?! Om det är värt en halv minut av erat liv att klicka på en länk och en knapp som kan göra att jag börjar blogga mer, gör ni det då? :D

(Och nu gissar jag att när Linnéa har läst det här så kommer hon göra ett liknande inlägg och skriva ungefär samma sak som mig, men då är hon bara wannabe, okej? Så rösta inte på henne! Mahahha..)

Klicka här!

Rörigt inlägg känner jag att det här blev

Hejhej!

Jag blev just klar med matteläxan, så nu ska jag bara göra klart en grej till engelskan.

Igår blev det inte mycket bloggande. Jag låg och kolla Pokémon och Burlesque, och senare på kvällen åt jag våfflor och kollade på The Proposal. Härlig dag om jag får säga det själv. Haha.

Jag kom på att jag har glömt berätta om vad jag gjorde i lördags, alltså Valborg. Det var egentligen inget speciellt, vi hade lite främmande som vi grillade med och spelade spel. Sen åkte jag och mamma upp i Rot för att kolla efter några majbrasor, men det var inga. Jag tror inte att det var så många som hade tillstånd att ha eldar pga att det har varit så torrt i marken och blåsigt just då.

Annars då? Den här dagen var riktigt seg och jag känner på mig att resten av veckan blir det också för att jag inte har något att se fram emot. Har inte något planerat alls på jättelänge.

Men ha det så bra så ska jag göra klart den där engelskan, puss ♥

Everybody needs inspiration

Hellu!

Idag har jag ångest. Imorgon börjar skolan igen. Det har varit så otroligt skönt med lov! Fast en sak är positivt, och det är att om fem och en halv vecka (ungefär) är det sommarlov ffs! Helt stört! Gud vad jag längtar!

Det var egentligen tänkt att jag skulle plugga lite idag, men jag orkar inte. Ingen lust överhuvudtaget. Det gör jag imorgon. Jag ska njuta av den här sista dagen på lovet genom att ligga i sängen och kolla på film resten av dagen tror jag. Jag har legat i soffat och kollat på Magi på Waverly place ett tag men det blev tråkigt efter ett tag.

Men ni får ha en fortsatt bra söndag iallafall!

P.S. Mitt ständiga tjat igen nudå.. Men fortsätt rösta! :)