Bombombombombom

Nu ska jag och Seren ut och göra Älvdalen osäkert, wooooh!

Grattis på 8års-dagen snygging!


Sötpikachu ♥


Sjuk

Hellu!
Idag har jag varit hemma från skolan pga feber och förkylning. Dock hade jag ingen feber när jag vaknade, men inatt hade jag. Matilda och Linnéa var också hemma, så jag hade sällskap. Vi kollade på nån dålig film som aldrig tog slut kändes det som, och så sjöng jag och Matilda Singit och spelade lite Guitar Hero. Nu har jag precis käkat och funderar på att gå och duscha.


My life would suck without you

Det här bloggandet går ju inte sådär jättebra har jag märkt. Vet liksom inte vad jag ska skriva längre. Har ingen inspiration och är så sjukt skoltrött så det finns inte. 

Kan dock berätta att jag hade det skojigt med mina underbara vänner i lördags! Jag älskar att umgås med er flickor ♥

+ Seren som saknas på bilden..


I miss you

Hallå mitt i natten!
Nu har jag precis kollar på Jag saknar dig. Den är så sorglig.. :(

Och på tal om att sakna, så saknar jag mina vänner. Har inte sett dom på typ två dagar. Dock hade kunnat göra det igår men jag orkade inte gå ner stugan, så jag får väl skylla mig själv. Idag kunde jag inte för att jag fick lov att vara hemma då mormor och Janne kom.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Det återstår att se. Over and out.

Matilda ♥Tog bilder på Matilda idag, vad tycks?

Hit the lights ♥


2012 nurå

God morgon!
Jag har inte gått upp tidigt eller nånting, jag har helt enkelt inte somnat än..

Jag satt just och funderade på hur jag ska göra med bloggandet. Det har ju varit lite halvkasst den senaste tiden. Jag funderar på att antingen sluta helt eller börja om och göra ny design osv. Problemet är bara att latheten tog över.. Men vi får se.

Jag hade iallafall världens bästa nyårsafton med mina underbara vänner! Har nog aldrig varit så glad som jag var på tolvslaget alltså. Allt var bara så underbart. :')


Våra pojkar inledde det nya året topless, haha!

Jag och Hanna

Nej, nu tror jag att jag ska sova. Seriöst. Tror jag dör. Godnatt!