I've had enough

YES! Nu äntligen är jag klar med alla inlämningsuppgifter och prov i grundskolan! Eller okej, har ett litet simprov imorn som jag ska göra, men det räknas knappt! Alltså jag är så lättad, på måndag sätts betygen och då kan man äntligen sluta bry sig! Faaaaaaan vaaaaaad göööött!

Ni förstår inte pressen jag har haft på mig när jag skrev min bokrecension.. Det är avgörande ifall jag kommer få MVG i svenska eller inte. Har typ panik. Själv tycker jag inte att jag kan skriva bokrecensioner osv, men vi får väl hoppas på det bästa. Det sorgliga är bara att det kommer vara det enda ämnet jag har MVG i isåfall. Jag failade tydligen engelskan så jag blev kvar på VG.. Känns ju askul. Det är det enda ämnet jag har velat ha högsta betyg i, men tyvärr. Tog mig tre terminer att ens få VG? Sjukt.

Men aja, sen kommer ändå inte nians betyg spela någon roll, så det är chill.
Nu ska jag äta. Over and out.

Sunday

Hellu!
Nu var det ett tag sen igen.. Men tänkte berätta vad jag gjorde igår.

Först for jag, Alex, mamma och pappa Jesper till Mora och åt på China Restaurang. Tre rätters. Jag dog. Ville typ rulla fram.

Sen efter det for vi hem till mamma där massa folk väntade för överraskningsfest för Alex som fyllde 18 förra veckan! Det var skoj! Tror hela kalaset slutade runt fyra inatt med att vi satt och åt varma mackor. Haha, det var fult.Juste, jag, Minde och Linnéa var i Borlänge i fredags och shoppade, och jag köpte världens finaste skor! Sen lite annat vackert. Kanske visar er senare. Haha jag suger, för jag köpte exakt likadana kläder som Linnéa köpte när hon var i Borlänge sist.. Men det var så fint så jag fick lov. :(


Torsdag

Hej mina vänner! Eller kanske ovänner, who knows?

Idag har jag varit och tränat. Ja, ni såg rätt. TRÄNAT. Jag, Amanda, har tränat! Gjorde det även i tisdags också, såå idag kunde jag inte ta i lika mycket pga världens jävla träningsvärk i benen. Men men, nu ska jag göra mitt liv lite hälsosammare. Eller nåt sånt.

Det är bara 21 dagar (tror jag) kvar i skolan nu, awesooooooome! Längtarsåjävlamycket! Längtar till Peace & Love, det kommer bli så grymt! Nån mer som ska dit?

Annars då? Imorgon ska gymnasievalet vara helt klart. Och det blir Älvdalen för min del. Hotell och restaurang. Tror det kan bli ganska bra faktiskt.Men nu hörs vi vid ett annat tidsskede, för jag ska duscha!

You are my cinema, I could watch you forever


Konfirmation

Hellu!
Jag är så jääävla förkyld! Har inte kunnat andas varken inatt eller idag. Hostar så det gör döont i halsen och täppt i näsan. Kul. Väldigt kul. Det var svinkallt igår på Rättviks marknad och så regnade det, vilket förmodligen är orsaken till min hals idag. Jag orkar inte vara sjuuuuk, iallafall inte när jag får astma samtidigt. Sitter och skakar för att jag tagit astmamedicinen fyra gånger sen jag kom hem.

Nej, nu ska jag sluta grina över det där. Vi kan hitta på något positivt att prata om istället. Typ som att det var soligt idag och Linnéa konfirmerade sig. Det var skojigt. Haha, Isac ba efter tio minuter i kyrkan: "pappa, när ska vi åka hem?". Sen la han sig och sov resten av gudstjänsten (eller vad det nu var). Haha!


William Spetz forever ♥.. typ


______________________________________________________________________
Hahaha men OM jag har! Den där människan i videon är min idol. Helt seriöst alltså. Hittade hans blogg + videos i somras och varit fast sen dess.

Här kan ni se klippet:

What about you?

Fan vad jag saknar bloggandet. Men med mitt ointressanta liv så har man inte så mycket att skriva om. Jag är så otroligt less på skolan just nu. Är typ deprimerad över alla prov och shit vi har nu på slutet. Fast samtidigt är jag så glad över att det snart är sommar! Hade världens sommar-feelings igår när jag, Nelly och Minde satt ute i solen hela dagen. Samma sak idag när jag och mina vänner satt och pratade om Peace & Love och konserter osv. Gud vad jag längtar.

Hur det blir med bloggandet framöver får vi väl se. Kanske kommer in i en period och börjar skriva igen, man vet aldrig. Men just nu är jag hur pepp som helst! Men å andra sidan, det kan ha gått över redan imorgon..

Ifall ni undrar över märkena på halsen så kan jag ju säga att jag inte blivit misshandlad eller nåt, utan att jag hade en pojkvän för ett tag sen bara.. hoho