Grattis på 9-årsdagen tuffing!

Hade ingen ny bild dock..

Seg fredag

Tjo!
Idag var jag inte i skolan. Vi skulle nämligen på begravning så då kändes det ovärt att gå till skolan i någon timme och baka och sen avbryta mitt i allt för att fara hem sen. Såå ja. Men när jag egentligen hade kunnat få sovmorgon så kommer Linnéa och knackar på min dörr tio i åtta, och sen kunde jag inte somna om.. Det var ovärt.
 
Hur som helst, just nu gör jag ingenting. Har precis kollat på LOL och saknar Mattias. Han åkte hem igår och kommer inte förrän på söndag kväll igen skulle jag tro.. 
 
Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag inte heller.. Blir väl att dra igång en till film och käka lite chips tror jag. Hehe. Imorgon fyller Evelina 9 år förresten, så då blir det tårtaaaaa, jättegott. :')
 
Vi hörs sen!
 

Bortförklaringar

Heeeeeeej!
Lite dålig update igen, jag vet, men jag har kommit fram till att jag måste sluta "lova" att jag ska blogga regelbundet, för jag vet själv innerst inne att jag aldrig kommer hålla det.. Tyvärr.
 
Jag kommer inte sluta, men det känns som att min vardag är för tråkig för att skriva om varje dag. Nu hade jag och Mattias förvisso ett halvår i måndags som jag hade kunnat blogga om, men kände inte för att sitta vid datorn den dagen som ni kanske förstår. Jag fick iallafall en fin blomma och ett jättegulligt kort av honom :') Kanske tar kort på det och visar sen.
 
OCH PÅ TAL OM DET, det där med bilder och sånt är också lite krångligt just nu för minneskortläsaren funkar bara i pappas bärbara dator, vilket betyder att jag måste ladda över bilderna där först och antingen ladda upp alla på bloggen från den eller föra över dom till min dator på något annat sätt.. Och det tar så lång tid, så jag orkar oftast inte. Plus att Matilda eller Linnéa alltid har den datorn.. 
 
Men meeeeen, ni får lov att stå ut. Kan ju bjuda på ett egopic sålänge iallafall och så ska jag fortsätta plugga! Hareeeeeee!

Gårdagens och dagens make-up

 
Gårdagens make-up
 
Dagens make-up

Nu blir det hårfärgning!


Good morning

God morgon!
Väääldigt längesen jag vaknade såhär tidigt av mig själv på en lördag, och nu har jag ändå varit vaken i snart en timme redan.
 
Igår kväll hände det som sagt inget speciellt. Såg två timmar försent att Nelly hade ringt och undrade om jag skulle med ut, meeen jag lyssnade på musik hela kvällen och hade lagt bort mobilen så jag hörde aldrig det. :(
 
Nu funderar jag på om jag ska käka frukost och dra ner på simhallen och simma och basta lite. Vi fick nämligen årskort där i julklapp så då kan jag lika gärna börja använda det. Resten av dagen återstå att se vad som händer. Jag hade velat klippa och färga håret, men jag vet inte. Jag ska nog iallafall beställa kläder och smink idag, måste fylla på min garderob med tröjor alltså!
 
 
Men vi får höras senare, vad ska ni göra idag?

Dagens make-up

 
Den inringade skuggan längst ner till höger är mer grön i verkligheten är på bilden.. Suger verkligen på att ta sminkbilder. :(
 
Tjo! Slänger väl in en make-up då som jag gjorde för en stund sen. Är fett uttråkad och då brukar det bli såhär.. Hope you like it!

Friiiiiiidayyyyy

Heeeeejjjjjjj!
Jag vet att jag suger för att jag aldrig bloggar, men livet kom emellan.. Eller vad man säger..
 
Men hur som helst, tänkte att jag skulle svara på en fråga jag fått ett antal gånger nu om varför jag, Linnéa eller Matilda inte bor hos mamma
 
Det är såhär att vi inte får plats helt enkelt, (Matilda har dock ett rum men hon vill inte ändå). Plus att jag inte orkar hålla på att flytta varannan vecka, plus att det är fett mycket längre till skolan för mig då och att det finns inget att göra i en liten trång lägenhet. SÅ så äre. Hoppas ni förstår. :)
 
Nu har jag slutat skolan iallafall och älskling har åkt hem till Orsa. Så jag sitter hemma i min ensamhet och dunkar musik, göttigt. Är assssssugen på att beställa massa smink och kläder förövrigt. Tror jag ska göra det lite senare, hihihi. 
 
Men vi hörs väl sen nångång, puss! Ni får tyvärr ingen bild. Förlåt :(

Julklapparna

Hallå! Hade helt glömt bort att visa er mina julklappar, såå här kommer de! 
 
Lady Gagas parfym av mamma
Plattång av pappa
Ögonskuggspalett från Viva La Diva och en pensel av Mattias föräldrar
Ett värmehjärta, Magic Egg och navelpiercing av Mattias
Örhängen av Sofia och Johan (Mattias syskon)
Navelpiercingar av Matilda och Lovisa
Pyjamas av Linnéa
Kudde och pengar av farmor och farfar (biologiska)
 
+ pengar av Alex, Danne, farmor och farfar
 
Idag är jag hemma och är sjuk, typ. Gick till skolan och gjorde ett prov, sen for jag till doktorn för att jag haft ont i ena lungan/hjärtat/ryggen sen igår och fick reda på att det var virus/infektion och att jag hade feber. Så ja, nu är jag hemma själv och slöar på. Ska plugga lite och sen slå på en film tänkte jag. 
 
Vet att jag bloggat väldigt dåligt men förra veckan var kaos. Hade massor att göra hela tiden så jag hann inte riktigt med.. Men nu när jag ändå är hemma så tänkte jag slänga in några inlägg. Jag har bara ett problem och det är att jag inte vet vad jag ska skriva om. Så kom med massa förslag är ni snälla!
 

Back to business

Ja, då var det plötsligt 2013 alltså. Och måndag imorgon och slut på lovet. Känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Hade gärna fortsatt sovit till ett på dagarna och bara segat.. Men men, det ska bli skönt med lite rutiner och vardag igen också faktiskt. Nu kommer vi ha vanligt schema igen också och jag har (otroligt nog) saknat vanliga lektioner som engelska och svenska eftersom vi bara hade kök i en månad innan jul typ.
 
Har även fått för mig att jag ska börja träna nu och för en gångs skull satsa inför beach 2013, haha. Får väl se hur det går i slutändan men hittills har jag varit peppad iallafall. Såå imorgon börjar jag! Jag ser det lite som ett "nyårslöfte" att börja röra på mig och ta hand om min kropp. Dvs att även fixa ordentliga allergi och astmamediciner osv.
 
Har ni något/några nyårslöften?
 
392992_119309391571049_690346514_n_large
34615d9a53cc11e2aaa822000a1fb0dd_7_large
3812_224223894380215_978772606_n_large
Tumblr_mg212mr6ky1ra33eqo1_500_large

Svar på frågestunden del 2

Hehehe, såg att jag hade missat några frågor, såå de kommer här nu istället!

 

Vad har du för mobil?

En gammal stenålders Nokia typ.. 

 

Kan inte Linnéa börja blogga snart?

Förmodligen inte..

 

Vem bor du hos? Din mamma? Pappa? Pojkvän?

Pappa eller pojkvännen

 

Kan du berätta lite om din familj, och kanske lägga ut bild på alla?

Jo det kan jag nog, fast gör det i ett annat inlägg isåfall!

 

Tre random saker som du tror folk inte vet om dig?

Jag har tvångstankar som innebär att jag inte kan ta saker som är längst fram i affären, hehe. SEN så kanske vi kan säga att jag kan ha båda fötterna bakom huvudet samtidigt (kunde iallafall förut, vet inte om jag blivit för tjock för det nu, och jag orkar inte prova för mina byxor är för tighta..). Hm, och sist att jag är jättemycket toffel enligt mina vänner.

 

Favoritskådis och varför?

Angelina Jolie, Mila Kunis, Selena Gomez och kanskeee Orlando Bloom och Johnny Depp för att alla är så snygga och braiga på det de gör, thihihi.

 

Framtidsdrömmar?

Ha mycket pengar och äga en lägenhet i Paris. Typ. Och leva resten av mitt liv med Mattias också såklart.

 

Jag läste Linnéas blogg grymt mycket och din lika mycket. Men Linnéa bloggar knappt, alltså jag vill veta varför hon inte gör det? Vad gör hon när hon inte bloggar?

Haha jaduuu, hon sa att hon inte orkar och att hon inte kan ta några bilder, men att ni kunde följa henne på twitter (linneaqz) och instagram (linneaajo) istället. Det hon alltså då gör istället för att blogga är att glo serier hela dagarna eller är ute med sina kompisar och åker epa.. Pinsamt jag vet..

 

När du säger att du bor med din pappa, menar du Jörgen eller din biologiska pappa då?

Ja, jag har förstått att jag är lite otydlig ibland, MEN var uppmärksamma nu. När jag säger bara pappa så menar jag Jörgen, och när jag säger pappa Jesper så är det min biologiska pappa.

 

Hoppas ni blev nöjda med svaren!