Mitt påsklov

God morgon!
 
Idag bär det av till Grövelsjön! (Som typ resten av Älvdalen också..) Vi ska fira påsk och åka skoter och pimpla. Det blir jag, pappa, Linnéa, Matilda, Lovisa, faster och våra kusiner som ska dit. Jag själv har inte varit där på fleeeera flera år. Kommer knappt ihåg när det var sist. Så det ska bli kul!
 
Vi kommer inte hem förrän på måndag igen, så inget bloggande förrän då tidigast. Sen på tisdag kommer nog (förhoppningsvis!) Julia och Emma upp så jag ska leka med dom. Sen på onsdag fyller mamma år och på torsdag kommer äntligen Mattias hem! Känns som att det kan bli ett bra påsklov faktiskt. 
 
Bjuder på en bild från ett par veckor sen.
 
Vad ska ni göra i påsk och på lovet? :)

High on life

Här kommer bilder från de senaste dagarna.
För ett par veckor sen så skulle Julia köpa jordgubbar på Ica, men ångrade sig. Så hon ställde dem under en hylla och lät dem stå där. Sen hittade jag och Nelly dem i söndags. Det var en grön filt på dom ungefär. Såjävlaäckligt.
Igår var vi i Mora och drack chailatte.
Och köpte fula solglasögon med mustasch.
Sen har vi åkt fyrhjuling.
Och ätit årets första Östängsglass
 
Livet är rätt nice just nu. Känner att våren är på gång nu äntligen!
 
 
 

Oz the great and powerful

Hallå!
Nu var det ett tag sen.. Och vad har hänt? Ingenting.
 
Har överlevt en praktikvecka på Östäng's och flötat vid grillen typ. Lagomt kul..
 
Igår var jag på bio med Nelly och några till. Vi såg Oz the great and powerful! Den var faktiskt bra, inte alls som jag trodde att den skulle vara dock, men riktigt bra.
 
Den här veckan kommer förhoppningsvis gå fort och under hela påskhelgen ska vi vara i Grövelsjön. Sen är det lov och på torsdag om en vecka så kommer älskling äntligen hem! Bara tio dagar kvar nu, iiiiiiiiih!
 
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi sen!

Tjohoo

Hallå!
Här kommer en liten resumé av de senaste dagarna!
 
Ondsag-torsdag:
Jag var som sagt på villan igen. Och även den här natten blev en helvetesnatt. Jag hade jävligt kul, men mådde skit dagen efter. Vi försökte ju såklart dygna, men det slutade med att jag somnade tre timmar innan skolan började och var allmänt död resten av dagen. Somnade 17 på eftermiddagen och sov till 7 på morgonen efter, DET var värt.
 
Fredag: 
Gick till skolan för att göra ett prov och sen egentligen sluta. Men jag och Nelly hade inget bättre för oss så vi ville ha bagerilektion och äta tacos i skolan. Såå vi stannade kvar och bakade brownies och hallongrottor!
 
 
Sen på kvällen skulle jag, Nelly, Fabian och Carro ut, men det failade så jag och Nelly gick hem och surade istället.
 
 
Idag:
Jag mådde jättekonstigt imorse och hade hjärtklappning och mådde jätteilla.. Sen vaknade jag inte förrän vid tolv och då ringde älskling så jag pratade med honom en stund. Made my day! Efter det så gick jag och Matilda ner och bakade scones och gjorde varm choklad till "frukost" och kollade på Familjen Annorlunda som hade repris på tv, haha. Sen drog jag till Nelly och kollade på när hon gjorde mat, asgott!
 
Ugnspotatis, kött, rödvinssås, vitlökssmör, mozzarella, sparris, tomat och vitlöksbaguette. 
 
Sen fick vi för oss att baka dammsugare mitt i natten, vilket inte slutade så bra...
 
Ja, det var väl det. Nu ska jag sooooovaaaa, hörs en annan dag!
Kika förresten in på Nellys blogg! Den är rolig!

Fult inlägg

Helluuuuu!
Idag hade vi påsklunch i skolan, och jag plus tre till skulle servera. Och till min förvåning så var jag inte ett dugg nervös och det gick hur bra som helst! Var faktiskt riktigt kul! Det där med nervositeten tror jag hade med att jag och Nelly fick lov att vara i varmköket innan serveringen pga att alla som egentligen skulle vara där var sjuka. Och då hann jag liksom aldrig tänka på att bli nervös eller det andra för vi hade fullt upp hela tiden.
 
På tal om servering så har jag förresten även fixat praktikplats nu, och det blev på ett gatukök här i Älvdalen. Det enda stället som fanns kvar om jag inte ville åka fram och tillbaka från Mora varje dag. Såå nu ska jag stå och grilla hamburgare i fyra veckor, YES! Eller...
 
Men men, så ligger det till iallafall. Har inte haft så mycket att blogga om de senaste dagarna. Har varit helt slut efter förra veckan. Mådde sjukt dåligt i söndags och hade astma och grejer, men som tur var gick det över rätt fort. 
 
Senare ikväll ska jag nog iallafall bort på villan till mina kompisar och leka, hähä. Får väl se hur det går eller om det blir som förra gången. Vi ska nämligen göra om sovringen.... Vet inte om det är ett misstag än, men jag förmodar att det är det, haha!
 
Jag och Nelly innan serveringen. Och ja, jag ser ut som en pojke utan hals. Mobba inte.

Fredag

Tjoooooooo!
Igår kväll sov jag, Julia och Emma hos Fabian. Vi skulle ha en "sovring", men det slutade med den värsta natten i mitt liv, ungefär. Vi fyra på två madrasser på golvet var JÄTTETRÅNGT. Plus att jag inte hade något eget täcke och fick dela med Julia som tarvade åt sig hela själv.. Då blev allting även jättekallt. 
Min nutella såg megaliten ut mot Fabians stora, så fick lov att ta kort på det, hehe.
Vi påväg hem idag...
Och nu är jag snart påväg ut med mina frieeeeeends! Partiparti.
 
Ha en fortsatt bra kväll!

Love


Inget äventyr idag

Hellu!
Idag blir det inte så mycket äventyr för min del.. Igår blev det campingen igen och jag kom hem ganska sent. Vilket resulterade i att imorse hade jag kunnat döda för att få ligga kvar och sova istället för att gå till skolan. Så ikväll blir det nutella och plugg för min del! Har prov i hygienkunskap imorn.. Ska försöka städa på mitt rum också hade jag tänkt. Har massa disk som måste tas ner och massa massa kläder som måste tvättas.. Så ja, skoj!
 
 
Och förresten! Igår fick jag en present av Mattias som han hade fixat innan han åkte på praktik och som jag skulle få under tiden han var borta. Det var nog det gulligaste och mest toffligaste jag har sett! Jag blev såååå glaaaad. :')
Världens bästa pojkvän!
 

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Heeeej!
De senaste dagarna har varit väldigt deprimerande. Massa ångest och sådant - inte okej. Så det har varit anledningen till min dåliga uppdatering. Men nu känns det lite bättre för att Mattias ringde idag, jag blev jätteglad :') Hade inte pratat med honom på en vecka typ..
 
Annars då? Igår när jag kom hem från skolan så somnade jag på sängen i nån timme, och efter det så gick jag ner på campingen med mina vänner och grillade marshmallows. Sen var vi på villan och pratade och hade ärtkrig till halv tre på natten då jag gick hem. Det var kul!
 
Idag verkar det som att vi ska ner dit och göra samma sak igen, så det kanske inte blir nå mer skrivet idag. Det här inlägget var mest för Julia för att hon är bäst och har tjatat på mig hur länge som helt, sååå here you go Jullan! ;*
 
(Förlåt för fula smileysar i inlägget, hehe. Vet att det är störande)
 

Wohoo!

 Jag har så mycket #yoloswag att jag dör.. Hähä eller inte. Vad är ens det för ord?
 
Som sagt.. Den här var den tråkigaste fredagskvällen på länge faktiskt. Och ja, som statusen säger så sitter jag här i pojkvännens bieber-lila onepiece och tar fula kort i brist på annat. Sminkat mig har jag gjort också för att ha något att göra i tjugo minuter ungefär. Såååå, vad gör ni ikväll?! Berätta nåt kul, snälla!