Four days left

Hej!
Nu är det sista veckan kvar i skolan för min del innan vi får sommarlov. Känns awesome! Förutom det faktum att jag inte har något sommarjobb, men det löser sig säkert ändå.
 
I helgen var jag i Orsa på cruising, det var både bra och dåligt. Fast mest dåligt. Fast tänker inte säga varför, nanananana!
 
Jag är jättekluven om jag ska till Peace & Love i år och se Paramore eller inte.. Jag vill mest bara att biljetterna till torsdagen ska ta slut så jag inte har något val än att stanna hemma. För festivalpass ska jag inte ha, det har jag inte råd med.. ÅÅÅÅÅH orkar inte.
 
På lördag är det förresten studentbal, och jag och Sofia ska servera där. JÄTTELÄSKIGT! Men det ska väl säkert gå bra det med.
 
Haha åh det här inlägget blev jättekonstigt nu, bloggar mest bara för att Julia jämt tjatar på mig.. Men den här bilden är till henne iallafall, hähä.
Large

Monday

Tjooooo!
Laddade precis in bilder från mobilen och kom på att jag inte visat några bilder här på länge, såå här kommer fyra stycken.
 
Jag och Nelly på valborg!
Dagen efter åt jag B&J, godaste smaken <3333333 Vilken är eran favorit?
Idag lockade jag håret på Olivia med min plattång för första gången.
Seeeeeeen målade jag naglarna. Fint/fult?
 
Ja jag vet, kass på att blogga men vet aldrig vad jag ska skrivaaaaaaa, kom med förslag om ni har något!
 

Sunny

Häj!
 
Tack för tipsen! Glömde dock kolla om någon hade kommenterat innan jag skrev det ändå, hehe.. Det blev iallafall lite av varje. Lite miljö, lite bilar, lite skola, lite mode, lite smink osv. Men det gick nog bra, såjävlasköntattdetäröver! 
 
Imorgon går vi till elva och sen är vi lediga i cirkus fyra och en halv dag, GÖTT! Fast vad jag ska göra då vet jag inte. Blir det bra väder kommer jag förmodligen bo på verandan i en solstol ungefär. Satt ute med Sofia igår och lyckades väl bränna mig, såklart.. Någon annan som ska göra något kul i helgen?
 
Känner att jag är så oseriös med mitt bloggande igen, har verkligen inget att skriva känns det som. Så vi får väl se hur mycket uppdatering det blir framöver. Nu ska jag sova iallafall, nattinatti!

Future

Heeeeej!
 
Kan ni hjälpa mig med en sak?! Jag vet inte hur många av er som går första året på gymnasiet, men vi ska ha ett muntligt framförande i nationella proven som ska handla om framtiden, och jag vet inte vad jag ska prata om. SÅ SNÄLLA KOM MED FÖRSLAG!!!
 
Tack på förhand.