Scary Movies

Halloj mitt i natten! Eller på morgonen...

Nu har jag precis kollat på en film och funderar lite smått på ifall jag ska sova eller se en till.. Det bästa vore väl att sova, men jag är inte tillräckligt trött för det än.

Igår hade jag skräckfilmsmaraton med Linnéa, Seren och Nelly. Vi såg Shutter, Farmhouse och Mum & dad. Fast jag och Linnéa avslutade med Ramona and Beezus, thihi.




I måndags och tisdags var jag i Borlänge på Kupolen för att shoppa på mellandagsrean. Ska väl försöka lägga upp biler på både julklapparna och shoppingen, har bara inte orkat än. Det är typ på lov och helger som jag inser på riktigt att jag är latast på jorden, höhöhö.

Just ja, tidigare ikväll (ja det låter så fel för att klockan är sex, men iallafall) så var jag på bio i Mora med Minde, mamma och Rakel. Vi såg The girl with the dragon tattoo. Den var väldigt bra, faktiskt. Fast det störde mig väldigt mycket att dom sa vissa svenska ord mitt i allting. Sen undrar jag varför dom spelade in filmen i Sverige, varför inte bara göra en amerikansk version helt och hållet istället för att blanda allting?


Jullov


Jullov nurå! Gött!
Mötet idag ledde väl inte till någonting. Så vi får väl bara hoppas på att fritte får vara kvar, helt enkelt.

Ikväll ska jag till fritte och käka pizza som avslutning för att Håkan (våran fritidsledare) slutar.. Kommer sakna han :(

Världens bästa Håkan!

Fullt upp

Hej!
Som rubriken säger så har jag haft otroligt fullt upp de senaste dagarna.

I måndags var jag och mina kompisar på nåt kommunfullmäktigegrejs dom hade på biografen. Älvdalens kommun vill nämligen lägga ner det enda vi ungdomar har, alltså fritidsgården. Jag fick alltså lov att vara där för att höra vad dom idiotiska kommungubbarna och BUN-kärringen hade att säga..

Igår satt jag och mina kompisar hela förmiddagen på fritte och gjorde plakat och planscher om att vi vill ha kvar fritte, som vi sedan gick och satte upp på byn, i skolan och rondellen. Efter lunch sen så drog vi med heeela högstadiet och många av mellanstadiet och stormade kommunhuset. Vi var 200 pers som satte sig i deras matsal i protest. Sen kom väl den dummaste av alla politiker och gick med på att ha ett möte imorgon i aulan med ungdomsrådet och alla elever som vill. Tv4 och moratidningen var där, så vi var med på nyheterna igår.


Såhär såg det ut i kommunhuset. Om ni undrar över utklädnaderna så var det en tävling på skolan, höhö.

Idag har jag och mina kompisar gjort nya protestlistor (eftersom några av dom förra slarvades bort..) och setat på fritte i stort sett hela dagen.

Imorgon klockan åtta på morgonen blir mötet i aulan, och går inte politikjävlarna med på att ha kvar fritte så ska vi allt visa dom vad som händer! 

HÄR, HÄR och HÄR kan ni läsa intervjuer om detta.
HÄR kan ni se det tv4 fick med och Minde som blir intervjuad.

Helgen

Hej!
Inatt sov jag dåligt. Kunde knappt somna fastän jag var jättetrött igår kväll. Sen vaknade jag ett flertal gånger mitt i natten och hade svårt att somna om.

Det blev ingen filmkväll varken i fredags eller igår. För i fredags var jag hos Nelly och åt chokladpudding med hela ansiktet, vi sminkade oss fult och camade med folk på chatroulette och omegle. Haha det var så fail, för först så hade vi inte fixat kameran när vi skulle börja chatta. Och så kommer det en söt kille som var 17 år och vi inser att vi ser ut som två monster. Så vi bah "Ehm.. can you wait for a second, have to fix the camera" typ. Och så säger han att han väntar, och vi kutar in på toa och tvättar bort våra extrema singelögonbryn och hitlermustascher! Haha men faktiskt så var han kvar sen när vi kom tillbaks och hade igång kameran.




Igår var jag med Nelly, Nicko, Alex, HK, Addaz och Katten. Vi satt först på Roma (en pizzeria) där alla killar åt, sen gick vi till City (en annan pizzeria) för att jag och Nelly skulle ha strips och beasås. Sen gick vi bara runt på byn. Väldigt ovärd kväll. Kom hem vid elva och gick typ och la mig en timme senare.


Just ja, spelade Mario Kart med Linnéa också innan jag for ut.

Vääääldigt ointressant inlägg kände jag att det här blev. Nu ska jag äta en av mina polkagrisar jag fick i paketkalendern. Åh, på tal om kalender.. har inte käkat chokladkalender på två dagar nu. Då får jag alltså öppna fyra! Jag har två chokladkalendrar, okej.

Vendredi

God morgon läsare!
Äntligen är det fredag igen, och även den sista normala skoldagen innan lovet! Så jävla nice! Sen ikväll blir det förmodligen filmkväll med brudarna. Känns som att vi behöver det, höhö..


Bjuder på en bild från i oktober

Have a good day!

Kul helg



Tjalå!
Har överlevt den här helgen också. I fredags vankades det förfest hos underbara Mimmie, sen for vi vidare till partybarackerna och fortsatte där. Väldigt intressant kväll med blandat folk.

I lördags höll vi till nere på campingen och på byn, kanske inte lika kul men det dög sålänge man satt inomhus. Höll på att frysa fötterna av mig i mina blöta converse i snön så fort man var ute..

Annars då? Drygt en halv vecka kvar i skolan som innebär vanliga lektioner och vi har två prov på tordag. Nästa vecka blir det som sagt en friendsdag, en temadag, en pysseldag och sist avslutningsdagen då vi fikar och får betygen. Så förmodligen orkar jag hålla ut till jullovet ;)

Jeudi

Tjoho alla läsare!
What's uuuup? Här händer det inte så mycket. Ska snart träna lite till franskaprovet jag har imorgon, men annars har jag inte så mycket planerat.

Idag var skolan väldigt chill, vi slapp idrotten för att vi skulle se teater/enmansshow som hette "I Love You Bro'", som förövrigt var jättebra, och sen fick vi sluta runt 13:40.

Helt sjukt att det är fredag imorgon igen! Veckorna går så fort..



Nej hörrni, nu ska jag plugga lite, vi hörs senare!


Kickar igång bloggen med en onsdagslista

Vad är den äckligaste mat du vet?
Chili con carne, inteeee gott. Liksom, vita bönor och köttfärsås, fast ändå inte. Uuuan.

Vad ångrar du i livet?
Att jag förändrades rätt mycket ett tag, vilket orsakade vissa dåliga saker. Sen att jag inte har brytt mig så mycket om skolan som jag borde ha gjort. Betygen sätts på fredag och jag känner att jag inte kommer vara nöjd när jag får se dom..

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Har inte många dyra plagg, men mina Jeffrey Campbell skor gick på åttahundrafyrtio spänn, så dom är väl dyrast isåfall.



Har du någon oanad talang?

Jag kan sätta båda fötterna bakom huvudet samtidigt och jag kan gå ner i brygga bara genom att böja mig bakåt, och sen ställa mig rakt upp igen.

Vad gjorde du i helgen?

Helgen var faktiskt väldigt oplanerad. Fast det är nästan de spontana stunderna som är roligast. I fredags var jag med kompisar och hamnade på en fest med folk som jag saknat så otroligt mycket! På lördagen hamnade vi också på en oväntad fest.



Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

Fixa pengar, lämna in SO arbetet som redan är försenat, klara franskaprovet, hitta kläder tills i helgen och lägga mig tidigare på kvällarna.

Vad har du på dig just nu?

Gråa mjukisbyxor med matchande munkjacka. I stort sett.

Senaste låt du lyssnade på?

White Trash Millionaire med Black Stone Cherry

Bästa skönhetsknep?

Var dig själv och skratta mycket.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Hm.. chinos eller röda byxor, stora t-shirts och munkjackor.

Vem saknar du?

Mina kompisar och W....



Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Att mitt liv blir precis som jag vill

Bästa filmen nånsin?

Ramona & Beezus eller Hannah Montana the movie

Bästa boken nånsin?

Cirkeln

Vad önskar du att du var bättre på?

Franska, att våga göra saker och kärlek.

Vad är din största rädsla?

Att bli ensam, sviken, gymnasiet osv

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Att jag beter mig som en fjortis och att jag inte bryr mig om mina vänner

Om du får barn vad ska du döpa dom till?

Elora, om jag får en flicka. Om jag ens får barn.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?

Oj, ingen aning. Fast den ska vara gul, röd eller rosa iallafall



Vad har du ätit idag?
Två mackor, två kycklingklubbor, kebabgryta med ris, chokladkalender, varm choklad, julmust och massa mjölk.

De tre finaste sms du fått i år?

"Men vi finns ju här om det är nåt"

"GRATTIS!!!!! :D HÄRLIGT!!!!! :D Vad blev det? Nu är jag stolt igen! Duktiga du! :D <3"

"Förstår dig gumman.. Kommer alltid att finnas här för dig om du vill prata! <3"


Då provar vi igen då

Hej på er!
Sorry för att jag sa att jag var tillbaka, men inte bloggade på en vecka. Men som jag sa innan så har det varit några saker som har varit lite struliga som jag har fått lov att få klart för mig hur det egentligen är. Men nu kör vi igen eller?

Ska försöka komma igång med bloggandet på riktigt igen iallafall, men det har varit lite mycket nu. Både med skola, familj, kärlek, kompisar osv osv. Men men, nu jävlar!

Just nu sitter jag och är astaggad inför helgen! Det är ju lucia och då blir det partyyy och träffa massa vänner! Dock kommer alltid samma fråga, vad ska man ha på sig? Haha