Feeling hot, hot, hot

Shit vad varmt det är! Jag dör! Jag brände mig i solen idag.. Tänkte inte på att solen tar även om man är i vattnet, men det gör den ju. Såå nu är jag röd i ansiktet, på armarna, på ryggen och.. nedanför halsen (kommer inte på vad det heter egentligen) ^^,

Jag vill åka till Nässjön igen, måste bada meeeeer! Ångrar nästan lite att jag inte stannade med Linnéa och de andra, man jag var så hungrig när jag for hem så det var lika bra. Och vem vet hur röd jag hade varit om jag hade stannat ännu länge, höhö...

Nej, ointressant babbel. Hejdå.

Solaaa och badaaa

Godmorgon!
Första gången jag säger det på länge och det faktiskt ÄR morgon, haha.

Idag ska vi iallafall dra upp till Nässjön igen för sol och bad, nice nice. Ska försöka få till några bilder idag faktiskt.. Funderar på att ta med systemkameran, fast annars har ju Linnéa sin kamera.

Just ja, Johanna kommer idag också, wiiie! Har inte sett henne sen företagsmässan och då hann vi knappt träffas. Så det blir kuuuuul!


Hahahaha, den här fina bilden tog Malin på oss igår i Nässjön :D

Vad ska ni göra idag?

Baaaada

Hej alla läsare!
Förlåt för att jag aldrig har några bilder.

Idag for jag upp till Nässjön i ett par timmar för att bada. Det är så otroligt varmt ute just nu! Men jag ska fan inte klaga, det är typ första gången på hela lovet det har varit soligt och badvärme, yaaay! Men såklart så ska det regna i helgen, bara för att det råkar vara både Boggberg och Morafestivalen... Men det skiter jag i, jag ska dit ändå! Partypartyparty!

Nu ska jag nog gå och duscha, kanske skriver lite senare igen. Vi får seeee, hejdå så länge iallafall!

Bilder från Orsa


Vi åkte karuseeeeeell, den är så jäkla kul!

Coke och jag

Danny!!!!!






Jag fick Dannys autograf på armen (hade inget annat att skriva på) och så kramade jag honom, aaaaah :D

FULLT UPP!

Heeej!
Jag har haft fullt upp heeeeeela helgen!!!!!!!!

Okej, jag ljög. Hahaha, men i lördags var jag i Orsa för att se Danny och åka karuseller iallafall. Och igår och idag har jag inte gjort ett skit. :) Eller, jag har varit med en kompis, men vi har typ inte gjort nånting. Haha bara kollat på pokémon ungefär ^^,

Egentligen var det tänkt att jag, Linnéa och Fiffi skulle tjocka oss i Väsa från idag tills på onsdag, MEN så kommer Fiffi på att hon har intensivkurs i körkort den här veckan! Haha så jäkla typiskt, vi har typ tänkt ha det flera gånger men alltid har nåt varit i vägen.. Men vi lär väl ta en vecka här snart som förra året.. Höhöhö...

Nej, nu ska jag sluta babbla. Jag lägger upp några bilder från Orsa när jag har laddat ur dom från mobilen sen. Ha det bäst!

Midsommar

Hej på er!
Igår bloggade jag ingenting, vilket ni kanske förstår. Och så jag tror inte att det var så många som satt inne vid datorn heller såå..

Jag och min familj firade iallafall midsommaren med vänner, god mat, tipspromenad och 5-kamp! Riktigt kul var det. Haha och jag kan säga att efter 5-kampen så ska jag aldrig mer äta marshmallows. En gren gick ut på att man skulle ta in så många marshmallows i munnen tills man inte kunde säga "snygg som satan" längre. Jag fick in 14 stycken och sen höll jag på att spy, haha fyfan alltså.. Sen hade vi dragkamp, stövelkastning bak-å-fram, spotta gelégrodor och slå spik i en bräda. Det var faktiskt jättekul!


Våran lilla midsommarstång


Alex och Jaaaaag :D

Asgod mat!

Mojito! (Alkoholfri)

Elin med marshmallows i munnen :D

Spotta grodor! Haha ni ser ju alla gröna saker på marken, det är grodor.

Hur firade ni?

Fin inledning

ShuuuuuE!
Fint.

Just nu är jag skittrött! Jag var nämligen vaken till halv 6 imorse, och sen blev jag väckt kl 11. Sen har jag varit med Millah och hennes pojkvän. Åh så regnade det jättemycket när vi var ute! Min lugg blev inte fin av det..

Juste, imorgon är det midsommar. Och såklart så lär det väl regna. Som vanligt. Det är så sämst att det alltid ska lyckas regna på högtider man kan fira utomhus. Fast, det är väl svensk sommar bara..

På lördag ska jag (förmodligen) till Orsa och kolla på Danny som är där och uppträder! Skojigt, och sen ska jag försöka åka några karuseller också, om det är några bra. Mahaha, aj lajk karuseller!

Eeehm.. jag har för mig att det var något mer jag skulle säga. Men jag kommer inte på vad, såå om jag kommer på det senare så skriver jag väl det då. Nu ska jag... typ.... eh jag vet inte. Kolla på Pokémon kanske. Ja, hejdå.

Gold and Smokey




Jag har ett soft liv

Helluuuuu!
Jag lyckades somna inatt till slut! Klockan 4 kollade jag på klockan sist.. hehe. Och vem ringer och väcker mig kl 8 sen då? Jo, mamma. Tack för det! Då kändes det inte som om jag hade sovit nånting, fast som tur var kunde jag somna om, fast det tog sin lilla tid det med.. Men ja, sen vaknade jag kl 12 typ. Fast jag har typ legat i sängen hela dagen iallafall och lyssnat på musik. Skoooooooojigt!



Nu ska jag fortsätta med mitt härliga liv. :D

Sleepless

Åh, jag kan inte sova! Seriöst, jag har försökt i typ fyra timmar, men det går inte. Jag har kollat på film, lyssnat på musik, smsat och bara legat och glott, men det går inte! Varför? Jag var vaken till kanske tre igår natt med, och sen vaknade jag runt ett idag tror jag (?). Men ändå, jag borde vara trött NU istället för på dagen eller tidigt på kvällen. Runt klockan sju blir jag trött, men vem fan kan gå och lägga sig då och sova hela natten? Då anser jag att det är bättre att sova för typ fyra timmar sen. Åååh! D:

 

Så nu vill jag att alla langar sina bästa tips för att kunna somna, okej? Deal?


Holiday



Haha, de senaste kvällarna när jag har haft tråkigt så har jag gått och sminkat mig. Ett kul men random sätt att fördriva tiden på ^^,

HISS eller DISS?

Är jag sur?

Hellu!
Jag satt just och kollade i mina gamla frågestunder och märkte just hur sur jag var förut! Haha, tycker inte ni att jag har blivit gladare? Eller okej, det kanske inte ni märker så mycket men jag gjorde det. Och sen hur mycket jag har ändrats om man kollar på mina svar. På vissa frågor undrar jag typ "hur kunde jag svarade sådär?" haha.


På tal om något annat så har jag tråkigt. Väldigt tråkigt. Vad gör ni? Jag lyssnar på musik och pratar med folk på msn. As usual ungefär. Vi har haft sommarlov i en vecka idag, och det är typ nio kvar. VAD SKA JAG GÖRA?


Bloggriket

Blev just medlem på bloggriket.se. Registrera er där också för att öka chansen till fler läsare!

Svar på fråga

Jag har fått frågor angående den här bilden om hur jag ändrade hårfärgen på dom. Och det har jag gjort i det programmet jag gör mina headers i. Och eftersom inte alla har det programmet så tänker jag inte gå in på detaljer om hur det går till. Tyvärr.


Spegelkrasch, igen!

Hahaha just ja, glömde säga att ÄNNU EN SPEGEL GICK SÖNDER! Två speglar på tre veckor.. Inte snällt. Jag vet inte vad fönstret vill, men tydligen vill det inte ha speglar där iallafall!? Jag tycker att jag och Linnéa borde få en väggspegel istället, hatar att stå i fönstret. Man får alltid solen i ögonen där ändå..


My hair



Såhär ser alltså min hårfärg ut just nu. Inte så mycket skillnad egentligen, men det duger sålänge. Jag ska fixa rödare sen efter sommaren. Känns inte värt nu eftersom man badar och sånt och rött åker ur så fort. Haha men asså kolla min hårbotten och bena! Där är det jätterött... Tycker inte att det är så fint när det är så men det lär ju dämpas lite efter ett tag? Jag hade velat ha den färgen i heeela håret, men så ville inte färgen göra :@

Redhead

Lalala nu har jag rött hår! Fast inte lika rött som jag hade önskat, men det duger tills jag har kommit på vad jag vill göra med mitt hår. Det blev typ mörkrött, fast jag har bara kollat i lampljus, så därför ser man ju inte riktigt. Men jag ska visa bild imorgon!

Åh, nu kom mamma med kvällsmat till mig, loooove! Så nu ska jag äta, hejdå ♥

Bli rödhårig tro?


Ice cream freeze

Godmorgon vänner!
Ja, jag vet.. godmorgon kl 15.. det är illa.. Men jag hade seriöst jättesvårt att sova igår och sen har jag halvsovit från typ 11 tills nyss. Jobbigt för mig. Jag försöker verkligen att inte vända på dygnet helt, men det går inte så bra. D:

Idag skiner solen iallafall! Yaaay! Fast om det är varmt eller inte har jag dock inte tagit reda på än.


Jag känner för glass på Östäng's idag..

Purple glitter




Ba ba ba

Chacha!

Nu har jag setat och försökt komma på vad jag ska skriva i ungefär en kvart. Verkar det gå bra? Haha inte direkt.

Jag har inte gjort ett skit idag känns det som. Jag har ätit pizza, setat vid datorn och följt mamma och skjutsa Evelina & Olivia till kompisar. Sen då? Klockan går visst jätteeesakta idag. Det finns inget att göra. Seriöst. Vädret suger ju balle också så vad kan man göra då när man måste vara inne?

Okej, för mycket klag. Jag kanske går och sminkar mig istället, som vanligt när jag får tråkigt. Ja, det ska jag göra. Den här gången - lilaaaaaa!

Bilder kommer. Over and out!

Haha åh, mobbat inlägg. Läste det just, inget hänger ihop ju. Äh, det är fint :3

Tröööött

Omg! Hur kan jag vara så trött? Jag la mig innan ett igår, fast sen pratade jag och Linnéa till typ halv två. Så ja, jag somnade kanske vid två. Och sen idag så vaknade jag först vid elva, sen tolv och sen ett och är fortfarande huuur jävla trött som helst! Varför? Tog mig en halvtimme att gå upp från sängen bara..

Nej, jag ska gå ner och äta nåt tror jag. Sen vet jag nog inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda. Vädret är ju inte det bästa heller.. Jag vill åka till Nässjön med massa folk..


Saknar ♥

Oh the lights still on we're dancing


Wohoo




Hellu! Längesen jag la upp en Dagens make-up kände jag. Haha, längesen med allt. Naglar, outfits och sånt. Men anledningen till att jag inte lägger upp dagens make-up är för att jag inte sminkar mig med ögonskugga i skolan längre. Eller jag har iallafall inte gjort det sen jullovet. Och på helgerna sminkar jag mig inte alltid, såå ni förstår nog. MEN NU SÅ!

HISS eller DISS? Haha, jag gillar inte hur det ser ut på bilder. Jag måste lära mig att ta bättre bilder på ögonen asså..

I'm on the edge with you


Inatt släpptes alltså Lady Gagas nya musikvideo The Edge Of Glory. Personligen så gillar jag inte den låten, och videon var inte lika awesome som alla hennes andra. Hon står bara på en balkong utan dansare. Rätt lamt. Så det var alltså inte värt att jag var vaken till 02:45 för att kolla på den. Haha..

Vad tycker ni?

Filmmys!

Nu ska jag, Evelina och Olivia sätta oss i soffan och kolla på Trassel & äta popcorn. Myyyyyys! Lovisa håller på att söva smågrabbarna och Linnéa sitter vid datorn. Resten är inte hemma.


Spoiled Beauty


Längesen jag visade upp naglar här i bloggen märkte jag nu.. Men här är iallafall en bild på mina naglar just nu. Och ja, det är lösnaglar. :)

Lacket heter som rubriken och kommer från H&M.

En snabb update

Tjenaaaa!

Idag är jag och Linnéa barnvakt till alla små barnen. Snart ska vi till Karin för att äta kolbotten och fika, yummie! Bilder lär komma senare. Men så länge bjuder jag på ett par bilder från i onsdags. Hajdååååå!


Svar på fråga

Det var någon som undrade om det var meningen att jag och Linnéa skulle ha likadana kläder på skolavslutningen. Och det var det egentligen inte, men det blev så ändå. Både hon och jag köpte dom i Falun utan att veta om att den andra gjorde det, och sen när vi kom hem så visade det sig att vi båda tänkte ha dom.

Sen är det inga klänningar, det är jumpsuits. ;)

Update: Haha, skorna är samma som vi hade förra året. Och du som undrar, varför undrar du? Vi har haft likadana kläder på skolavslutningarna i typ fem år, så det stör inte mig att vi hade det ett år igen ^^,

Sommaaaar

Heeeeeej!
So far so great ungefär. Igår var jag och mina vänner på City och käka strips med beasås innan vi for hem till mig och lekte lekar och skulle kolla på film ifall min dator inte hade dampat. Åh, världens längsta mening.

Idag har jag ännu inte hunnit göra nånting. Jag blev väckt av mamma med fruktsallad vid 14. Vi får väl se vad som händer. Men nu kommer iallafall några bilder från skolavslutningen igår.

Jag, Matilda, Emma & Lotta

Faster, Mam, Fiffi, Evelina, Linnéa & Jag

Fiffi, Linnéa, Evelina, Matilda, Jag, Lovisa

Jag & Linnéa

Meee

Jag fick min medalj för att jag tog skolrekord i kulstötning i både 7an och 8an. Jag blev asrädd när rektorn ropade upp mitt namn i kyrkan, haha fattade ju inte varför..

Hurra

SOMMARLOV FTW! YAAAAY! ÄR JAG TAGGAD! Nej.

Bilder kommer sen.

1 day left

Tjoho!
Imorgon är det den sista skoldagen för mig i årskurs 8, yaaaaay! Sen är det skolavslutning på onsdag! Lite awesome.

Snart ska jag till Sara så hon får klippa mig lite (ifall det behövs) och så ska jag låna antingen en locktång av henne eller hennes iCurl och Volume master. Har inte bestämt mig om jag ska ha löshåret på skolavslutningen eller inte än, vi får se, men det ska regna så det känns onödigt faktiskt.


Vill ju har långt hår som förra året, men om det regnar kommer det nog inte bli bra..


Studenten 2011

God morgon vänner!

Guuuud vad skönt att sova länge asså. Jag vaknade typ nyss av att nånting lät skithögt och att någon spelade musik. Men det var nog lika bra, kan ju inte sova bort hela dagen heller, höhö..

Vad jag ska göra idag vet jag väl inte riktigt, fast ikväll ska jag nog va med Millah iallafall. Känner för vattenkrig igen, mohaha!

Nu tänkte jag iallafall lägga upp några bilder från studenten igår.






Over and out

Hello!
Dåligt bloggande idag, så nu tänkte jag förklara mig lite. Vi kom hem från nattvandringen imorse typ halv 6. Då for jag hem och gjorde mig klar för att sova, sen somnade jag vid halv 7. Vid tjugo över tolv kommer mamma och väcker mig och Linnéa för att vi ska kolla på Fiffis student. Så då går jag upp och fixar mig på typ tio minuter innan vi far, hehe. Tanken var att jag skulle gå upp vid tio för att hinna duscha och sånt, men jag klarade inte det. Så jävla trött rent ut sagt! Men ja, vi for till Mora lagom tills alla studenter hade samlats i tingshusparken. Där träffade jag halva släkten typ och Millah, Coke och Kerg. Det var skitvarmt och asmycket folk. Men jag ska inte klaga! Men ja, sen gick jag, Millah, Coke & Kerg runt på stan lite innan vi for hem. Jag och Millah hade vattenkrig med sprayflaskor hemma hos henne, det var kul. Sen åkte vi till Nässjön och badade, det var kallt. Sen for vi hem till mig och hade damp en stund innan hon for hem.

Jao, det var min dag. Fattar ni att jag är trött eller? Så nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova! Kommer nog lite bilder imorgon. Godnatt.

Pepp? Nja, inte direkt

Eh yoooo! Kom inte på nåt fint sätt att inleda detta inlägg på..

Idag slutade vi tidigare än vi egentligen skulle ha gjort, niiiiiice! Fast något som inte är lika nice är att det är nattvandring ikväll/natt.. Är inte taggad överhuvudtaget, är bara väldigt trött. Jag tror faktiskt att jag ska gå och sova ett tag för att orka med hela natten. Höhö...

Egentligen skulle jag ha visat upp mina avslutningskläder för er idag, men jag tror faktiskt att det får vänta tills imorgon, jag orkar verkligen inte göra det nu. Kanske senare, men förmodligen inte. Det som är lite muppigt är att jag och Linnéa kommer ha likadana kläder.


Bjuder på en random bild från i vintras/våras nångång.

Ny header

Som ni ser har jag en ny men tillfälllig header, jao! Fortfarande inte en ny bild, men den är det inte snö på iallafall, mahaha.


Kan Dee ♥


Aaaah, idag fick jag min Kan Dee tröja jag beställde för inte alls längesen! Fatta glad jag blev eller :D Kanske inte dom bästa bilderna nurå, men ni ser ju iallafall, höhö.


Monster


Ni borde lyssna på Paramores nya låt, love it! ♥

Uttråkad

Hej på er!
Någon mer än jag som är uttråkad? Jag har inte gjort nånting idag och det ger mig ångest.. För tänk om hela sommarlovet blir likadant igen..



Tips på vad man kan göra? Som inte är alltför energikrävande..


Egopiiiiiiiics






Som jag sa tidigare så for jag, Alex och pappa Jesper på China och åt mat. Jag höll på att dö, jag blev så jäkla mätt! Men gott var det. Sen så for vi förbli Js lägenhet för att han och Alex skulle hämta nåt. Och som ni ser på bilderna så fick jag tråkigt och hittade en spegel! :D

Bilder från Rix FM festivalen


Loreen (hon var hos oss när vi spelade in första säsongen av Fam. Annorlunda bl.a)

Tove Styrkeeeeee

Martin Stenmarck

Danny ♥

Ja, där var några kassa bilder jag tog med mobilen igår. Vi kom faktiskt relativt långt fram, men vi väntade där en timme innan det började så det var därför. Men åh, sen kom det massa fulla människor bakom oss som skrek "TOVE STYRKEEEEEEEE" efter varenda uppträdande tills det var hon, för efter det gick dom. Kul att hon var näst näst sist. Sen så typ dansade dom, skrek, puttades och hällde dricka på oss. Jag fick öl på mig två gånger.. Sen var det så otroligt varmt. Fast nu i slutändan kändes det ändå värt! Jag filmade lite också som jag sa tidigare, men alla skriker så mycket så man hör knappt vad dom sjunger/säger. Jag kan säga att jag var rätt döv igår direkt efter, höhö.

P.S. Gå in på Linnéas blogg för att se bättre bilder..

7 års otur nurå?


Nej, faktiskt inte, för den blåste ner haha! Fint.

Rix FM festivalen var awesome

God morgon!
Haha, shit vad trött jag var igår asså. Jag somnade fan med datorn i sängen, med kläderna på och lampan tänd och vaknade inte förrän halv sex på morgonen sen. Det var inte skönt. Då gick jag upp och tog bort det utsmetade sminket, borstade tänderna osv och gick och la mig igen, och vaknade inte förrän nyss. Jag har inte varit ner än så jag vet inte hur många som är hemma, men jag tippar på att jag är den enda faktiskt.

Ikväll ska jag iallafall till Mora och äta på China (restaurang) med pappa Jesper, mamma och Alex. Men tills dess har jag inget planerat. Eller jo, duscha! Herregud vad varmt det var igår asså. Solen stekte heeeeeela dagen och vi var ute i ungefär tio timmar. Bussen på väg till Falun ville jag dö. Asmycket folk och sånt, men i slutändan kändes det ändå värt, visst att det kanske inte var några superuppträdanden eller någon jag ville se extra mycket, men det var kul ändå. Jag ska lägga upp några bilder och filmklipp senare idag och berätta lite mer. Men nu måste jag verkligen gå ner och äta! Har inte ätit sen Donken inatt, haha.


Party is in my head

Hello!
Idag skiner solen! Har jag varit ute? Nej. Jag har setat inne vid datorn heeela dagen. Rolig jag är. Sen har jag städat lite.

Juste, jag har glömt att tala om för er att jag ska på Rix FM festivalen imorgon i Falun med Millah! De flesta av er som också läser Linnéas blogg har väl redan sett att hon ska dit med. Och första bussen går tjugo över nio... Skönt. Jag kan garantera en hel del bussåkande imorgon.. Haha fyfan, i värmen...



Ja, nu har jag iallafall jättetråkigt. Som jag har haft hela dagen tidigare också i och för sig..

Muppigt inlägg. Hejdå.

Check Me Out


Älskar det här nagellacket! Hehe.. Linnéa har också lagt ut bild på det kom jag på nu, men whatever! :D

Oh, I want


Har ni sett de här nya klänningarna på H&M eller? Så jäkla fina, seriöst, den rosa.. ♥
Vill ha!

Inspiration - Baggy


Allt är från H&M. :)

Första juniiiiiii

Tycker det känns rätt sjukt att det är juni.. Det var ju julafton nyss? Hoppas bara inte att sommaren kommer gå lika fort som det har gjort hittills det här året.

Idag tog förresten alla på gymnasiet här studenten. Jag vill också.. Men nu är det inte alls långt kvar tills vi får sommarlov! Och på tal så är vi ju lediga i fem dagar nu, värsta nice. Vad ska ni göra under ledigheten?


Haha en ful bild från när jag och Hanna sov på studsmattan!