Mitt tidsfördriv

Hejsan!
Igår blev det inget bloggande pga att jag inte hade något att skriva. Jag tillbringade hela dagen i soffan och kollade på 6 filmer sammanlagt. Det började med Bratz the movie, Allt för min syster, Djävulen bär prada, 27 dresses, Eclipse och sist Mean Girls. Jag har även sett Step up idag.

Ja.. Mycket mer har inte hänt. Jag ska till skolan imorgon iallafall. Och på tal om imorgon så händer det något speciellt för min del, kommer ni ihåg vad? ;)

Feber, hurra.......

Hoppas ni förstår ironin i rubriken, för NU ÄR JAG OCKSÅ SJUK! Fast jag spyr inte, som tur är! Men jag har feber och ont i stort sett överallt.. Än så länge har 8 av 12 blivit sjuka, kommer jag klara mig från att spy? Jag kan då fortfarande säga att vitpeppar och handsprit är mina bästisar.

Nej, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva mer, förutom att jag hoppas ni har det bättre än mig ♥


Handsprit och vitpeppar ♥

Hej!
Ussch! Nu har pappa, Lovisa och Evelina också fått magsjuka! Så nu ligger alla dom + mamma (sen igår) i soffan och spyr i kapp typ... Mysigt. Linnéa flydde till Elin igår efter skolan så hon ska vara borta i natt också. Hade önskat att jag gjorde detsamma. Men nu är det iallafall jag, Alex, Matilda och Theo som inte har blivit sjuka ÄN. Hoppas för allt i världen att jag inte blir sjuk, så just nu är handsprit och vitpeppar mina bästa vänner så jag hoppas att jag klarar mig. Men som jag sa igår brukar jag inte bli sjuk, men man vet aldrig, som sagt.

Åh just ja. Som ni kanske förstår då så blir det förmodligen ingen video idag heller. Jag springer runt och servar dom som är sjuka med vatten, cola osv och försöker underhålla Isac och Noel samtidigt. Men så fort alla är friska och allt är normalt igen så kommer det en video. Jag känner mig rätt dum egentligen som har lovat nu i två dagar att jag ska göra en video, men som sagt, jag vill inte heller ha smink på mig om jag ska börja spy också, haha..

Men hoppas ni har det bra så hörs vi senare!


Magsjuka, nej tack!

Hejhej!
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och äta något eller inte. Det är inte så lockande att äta medans man hör någon stå och spy inne på toan. Igår spydde nämligen Isac, Noel och Olivia, och för ett tag sen började mamma. Asså, vitpeppar och handsprit here I come! Jag brukar vanligtvis inte bli sjuk *peppar peppar*, men man vet aldrig. Magsjuka är fan det värsta man kan ha, uuuan.

Men men, ha en fortsatt bra kväll, ni som fortfarande är vakna vill säga ♥

Kul med webbkameran





Videon kommer imorgon istället

Hej, förlåt för att jag inte har lagt upp någon video än, men saken är den att jag helt enkelt inte orkade sminka mig idag. Jag tänkte göra det först, men sen kom jag på att jag skulle färga håret och då var det onödigt eftersom det antagligen skulle bli fail när jag skulle skölja ur färgen sen. Men imorgon, då blir det en video! I promise.

Webbkamera och hörlurar




Hej guapas! Kolla vad jag har köpt! En webbkamera äntligen och ett par nya hörlurar (ROSA MED DIAMANTER!!!!)! Det gick på under 400kr för båda grejerna, awesome! Så nu snart blir det en video! Webbisen heter Logitech Webcam C210 för er som undrar.

Tell me what you think

Tjena!
Nu har jag precis duschat och försöker komma på något att skriva.. Jag har tänkt att jag ska göra en sminkvideo imorgon! Helt från grunden (om jag orkar) eller annars bara ögonen. Men ni får gärna ge mig förslag på vilka färger jag ska använda på ögonskuggan isåfall. Jag har i stort sett alla som finns utom gul typ.. höhö.


Money Money Money

Hey ho, let's go! Närå, men tja.
Idag fick jag veta hur mycket jag får i betalt sen jag städade i Sälen. Riktigt nice kan jag ju säga. Så imorgon blir det av att köpa hårfärg!!! Jag ska isåfall även färga mitt löshår - och blir det fail så får det bli det. Då slänger jag skiten, jag har ändå haft det i snart ett år (köpte det i maj förra året) och det börjar ändå vara så slitet. Men om det hjälper med färg så blir det fint.

Annars då? Jag känner att jag har blivit duktig i skolan. Jag gör matteläxa numera, jag har läst två böcker på mindre än två veckor och jag liksom anstränger mig mer! Vi gör en grej på svenskan som jag faktiskt vill ska bli bra. Vi ska välja något/någon att skriva och berätta om. Och vill man så får man ha bilder och sånt i powerpoint som man visar samtidigt som man berättar. Jag ska berätta om Lady Gaga. Det blev enklast så. Och på tal om Gaga så kommer hennes nya låt (Born this way) ut den 13e februari för er som missat! Själva albumet kommer ut den 23e maj.

Nej hörrni, nu ska jag gå och starta min dator så jag kan ladda hem en film...höhö.

Muppigt inlägg btw, men shit the sameeee! :D

Grattis Evelinaaaaaaaa ♥

Heeeeeej!
Först vill jag börja med att säga ETT STORT FETT GRATTIS till världens bästa Evelina som fyller 7 år idag! Sen tänkte jag visa er min present som jag gjorde till henne i fredags:


Det är alltså ett jättestort födelsedagskort med massa bilder på henne. (Anledningen till att borsten ligger där är för att det inte ville hålla sig öppet annars..). Ni ser ju skillnaden mellan kortet och min hand på första bilden (och borsten), så ni förstår nog att det är rätt stort.

Lite shopping

Hellu!
Idag blev det lite shopping efter skolan med mami. Tanken var att jag bara skulle köpa ett nytt puder, foundation och en kajal.. Men sen blev det två par byxor (ETT PAR JEANS BLAND ANNAT), örhängen, ett armband, ögonskugga och godis också.

Och vet ni vad? Idag är det exakt en vecka tills jag fyller år! Imorgon fyller Evelina år. Jag har gjort en cool grej till henne som present, som ni får se imorgon. :)


Min dator is back!

Hej!
Jag hade precis skrivit ett inlägg men sen dog internet och allting försvann.. Som vanligt.

Men iallafall, min dator kan ta emot internet igen, så jag bloggar från den just nu! Awesome!

Idag har jag och Linnéa följt med Minde på gymmet. Det var faktiskt roligt, även om jag kommer ha världens träningsvärk imorn. Jag måste verkligen börja röra på mig igen, jag kom ju av mig från cirkelträningen big time och sen blev det så dyrt så det var ingen idé. Jag får försöka hitta något annat.

Men men, jag ska nog kolla på film nu innan jag somnar. Vi hörs imorgon ♥

P.S. Tack för alla fina kommentarer jag fick i inlägget där jag hade sminkat Lovisa. Ni förstår nog inte hur glad jag blir!

Lovisa



För en stund sen fixade jag Lovisa till ett party hon och Matilda ska på. Närbild på sminket blev inget bra, så det skiter vi i.


Double Nature




Nya stjärntecken

Har ni hört att det har blivit nya stjärntecken? Jag är och kommer alltid att vara vattuman, men nu efter det nya är jag tydligen stenbock. Jag vill inte vara stenbock heller! Det är nåt med stjärnorna och jorden och blablabla som har ändrats så det är nytt. Jag menar, wtf? Kan man göra så? Datumen är ju helt olika nu också. Innan har det väl varit från typ den 20e varje månad, nu är det jättekonstigt, plus att det finns ett nytt - ormbäraren.

SKFJÖSLJKFA, fuck.
Nu är jag sur. Hejdå.

Update: Okej, har läst att det visst bara gäller dom som är födda i år.. hehe.

Berra Bus
Tjolahej tjolahopp!
Nu är jag tillbaka från Wäsa där jag har tillbringat kvällen med Linda, Sandra, Katta, Elin, Samantha och Hanna. Trevligt trevligt! Och det är sjukt hur mycket Berra Bus jag och Hanna har druckit alltså. Jag vet inte ens hur många flaskor det blev sammanlagt, men många lär det ha varit. Iallafall, jag ska inte äta nå mer på flera dagar nu känns det som. Först var det tacobuffé och sen när det tog slut (har förövrigt aldrig sett så många människor i Wäsa på samma gång förr) så tog dom fram pizza. Men kostar det bara 49kr så äter man väl tills man är nära på att rulla ut därifrån va? :D


Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova. Hörs imorn hörrni ♥

Math

Lalala hejsan!
Egentligen har jag matteläxa som jag borde göra nu, men det känns inte lika kul när jag måste göra den än när jag gör det för "skojs" skull. Men det är för mitt eget bästa egentligen, för att jag har legat efter väldigt länge nu. Jag började jobba ikapp i måndags och gjorde även igår, men idag när jag fick signatur i boken (så läraren vet att jag har tagit läxa) så blev det inte lika kul längre. Haha, men jag ska väl göra den snart. Jag har min godispåse från i helgen som sällskap isåfall också. Det kanske blir liiite roligare då?


Slänger in en bild på mig och Minde. :)

Tråkigt inlägg

Ciao!
Uuan vad kallt det är ute idag! -17 var det imorse när jag gick till skolan, men eftersom det har varit plusgrader nu i några dagar så är det ju så fuktigt ute och kylan liksom "kryper under kläderna". Som i Stockholm till exempel. Dom kan ju ha -5 och det känns kallare än om det är -20 här, bara för fukten. Men aja, till saken, jag hade täckbyxor när jag gick till skolan. Haha, kände mig asful men jag frös inte så mycket som jag skulle ha gjort utan iallafall.

Just nu är jag hungrig. Just ja, på tal om mat. Jag gick med i en grupp på Facebook om att man skulle strejka mot skolmaten idag. Tror ni det funkade? Inte i våran skola iallafall. Jag åt till och med fast det var soppa, vilket jag inte vanligtvis brukar. Plus massa mjukmackor.

Alltså, vilket ointressant inlägg. Ursäkta för att ni måste läsa min tråkiga vardag hela tiden. Men asså, jag gör ingenting förutom att göra mina läxor och vara på mitt rum typ. Men jag ska väl börja på den där jäkla designen nån dag också, men när internet äntligen hade slutat dampa så skulle såklart Isac (eller vem det var) välta mammas dator så den inte gick och starta.. Suck, men designen kommer. Och bilderna på huset också. Håll ut!

Ni får ingen bild för att jag är så tråkig, over and out.


Pokémon ♥

Hallå!

Just nu sitter jag och väntar på att min musik ska ladda klart. Efter det ska jag ladda in låtarna på mobilen och sen gå ner och äta, innan jag ska lägga mig och titta på en film med Pokémon avsnitt som jag letade fram igår. Kärlek på det säger jag bara. Jag har faktiskt varit ett Pokémonfan när jag var mindre. Runt 4-6 år typ. Jag kunde väldigt många Pokémon utantill och Alex hade massor av samlarkort. Men sen kom jag över det där ända tills jag upptäckte det igen för inte alls längesen. Jag visste att vi hade en film med gamla inspelade Pokémon avsnitt nånstans, så jag hittade den igår och började kolla. Åh vilka minnen som kom upp alltså! Men jag ska kolla mer ikväll innan jag ska sova.

Fråga som ständigt kommer upp

Nu tänkte jag ta upp en fråga jag hade fått om ifall Daniel var min pappa. Haha, svaret är nej. Det är pappas bror (Jörgens asså). Min biologiska pappa heter Jesper för er som missat det. Sen undrade hon ifall jag hade bra kontakt med honom. Svaret där är också nej. Senaste gången nu var annandag jul jag träffade honom. Vi hörs väl på sms ibland men oftast är det bara det. Jag kan inte säga att jag ser honom som min pappa direkt eftersom jag har växt upp med Jörgen, men det betyder inte att jag inte vill ha något med Jesper att göra.

Egentligen gillar jag inte att prata om det här för jag vet aldrig vad jag ska säga för att det inte ska låta som om jag gillar den ena mer än den andra. Hoppas ni förstår.

Måndag igen då

Hej alla tjockisar!
Då var det måndag igen alltså. Kul. Den här dagen har varit riktigt fail har jag kännt. Mitt hår ser ut som fan så jag väntar bara på att Evelina och Olivia ska bada klart så jag kan få duscha. Men det kan ju ta sin lilla tid det med tydligen.

Anyways, jag längtar faktiskt tills imorgon. Och vet ni varför? Jo, vi ska äntligen åka skridskor på gympan, och nu slipper jag ha hockeyskridskor!!!! Jag gjorde en upptäckt och hittade ett par konståkningsskridskor i stl 40 (jag har 39 egentligen), men nu är det så att jag måste ha TRE jävla par sockor om dom ska passa. Jag menar, såå stora borde dom ju inte vara, men tydligen... Fast det spelar ingen roll, så länge jag kan åka utan att se ut som Bambi på hal is så är jag nöjd. :)

Nu ska jag glo lite på H&Ms hemsida och Gina Tricot och se om jag ska beställa lite kläder som jag kan köpa för mina födelsedagspengar jag får sen. Awesome! Ha det fint ♥

Älvdaling


Hahaha, här är videon vi gjorde igår. Jag vet inte vad man mer ska säga än att ni inte ska ha fel uppfattning om oss. Vi kan faktiskt vara normala, även om man måste få ut sina dampryck ibland..........

Älvdaling


Hahaha, här är videon vi gjorde igår. Jag vet inte vad man mer ska säga än att ni inte ska ha fel uppfattning om oss. Vi kan faktiskt vara normala, även om man måste få ut sina dampryck ibland..........

Rock this party!

Hääääääääj på däj som läser! (Tung älvdalsdialekt på det hela). What's up? Här är det parteeeey! Närå, men vi ska göra en video som kommer bli awesome, haha. Sen har vi varit duktiga idag och lagat mat, alltså lagat. Kokat makaroner och gjort skinksås till. Fatta vad gott det blev! Ingen fryspizza alltså! Duktigt av oss!


Hej valross!

Ja, vad ska man säga? Jag, Linnéa och Fiffi = utvecklingsstörda på hög nivå. Jag menar, vilken normal människa går in på Ica och handlar mer godis än mat och sen tänker att det är dyrare med mat så vi plockar mer godis? Hahaha... Sen sitter vi i en timme och mölar i oss hälften vid matbordet. Stört? Blev ju bara mer pinsamt sen när Daniel kom in och ser oss ta kort på oss själva med vindruvor under läpparna medans vi asgarvar........

HAHA måste btw säga en sak! Fattar ni hur många visningar våran "rullar fram" video har eller? Fucking 2458 stycken!? Hur gick det till? Den är ju inte ens rolig längre, haha.

Nej, nu ska jag gå och hämta chokladen i kylen, hörs senare.



Hoppas ni också får en feeeeet helg! ♥

There's just no gettin' over you

Hellu!
Jag har fått förfrågningar ifall jag fixar headers åt andra, men tyvärr anser inte jag att jag är tillräckligt bra, så därför är svaret nej. Anledningen till att jag gjorde en igår var för att jag känner han jag gjorde den till.. Fast den blev inte så bra heller, jag kan bättre, men han ville ha den igår kväll så han får skylla sig själv, haha. Gjorde typ tre förslag på en halvtimme.. Då kan ni ju tänka er hur det blev.

Anyways, jag har varit med Minde efter skolan tills nyss då hon for hem. Jag ska snart gå och duscha innan jag åker till Sara för att klippa mig och kolla på Nikita, som jag förövrigt missade förra veckan! Och det gick inte att se det någon annanstans heller. D:

Men ha det bra så länge så hörs viiiiiii. Jag ska btw göra om min design snart.. Måste bara tänka ut hur jag vill ha. ♥

Congratz

Hello!
Internet har dampat hela dagen idag så det har inte gått att blogga. Men jag har inte gjort nåt speciellt som jag kan berätta om ändå så det spelar ingen roll.

Eller jo, förresten, Theodor fyller år idag! Och Lotta med. :) Så grattis till båda er! ♥

Nu ska jag börja med en header åt en kompis.. Får se ifall jag orkar göra klart den idag eller inte, haha. Det är ju inte det enklaste man kan göra direkt.

Music

Hejhej!
Skolan idag var inte det roligaste som har hänt mig. Endast en lektion var rolig och det var NOn. Bara för att vi började med sex och samlevnad och alla skrattade åt Karin för hon såg så lidande ut, haha. Men annars var det rätt drygt.

Jag har också kommit fram till att jag har så dålig musik, allt är så uttjatat. Mikrofonkåt var väl den senaste låten jag började lyssna på (tror jag), även om jag tycker att den är väldigt bra så börjar även den bli sönderlyssnad.. Men jag såg på förstasidan på Spotify att Avril Lavigne hade en ny låt, What the hell (spotifylänk). Den var faktiskt bra, fast jag har bara hört den två gånger än så länge. :)



Förresten, den var någon som undrade hur jag målade mina lösnaglar, alltså ifall jag sätter fast dom först och sen målar, eller gör det innan. Och faktiskt så målar jag och gör klart dom helt innan jag limmar fast dom.

Bling bling



Det är inte mina riktiga naglar, och det var det inte heller när jag hade graffitinails häromdagen.

Svar på kommentar


Om du har sett oss på tv så vet du säkert att vi har bott i ett rött hus innan? I november 2009 flyttade vi till en lägenhet på byn som vi precis innan jul 2010 flyttade ifrån till ett större hus som också ligger på byn. Vi har alltså bott i lägenhet i stort sett hela 2010, men nu bor vi i hus igen. :) Hoppas du hängde med.

Söndag

Hejsan allihopa!
Imorgon börjar skolan igen. Jag längtar inte. Jag känner typ på mig att det kommer bli som efter sommarlovet - att jag kommer bli depp över att vårat schema suger och allting kommer vara dåligt.. Nejdå, men det lär inte bli kul iallafall. Jag känner verkligen att jag hatar skolan just nu, och jag lär hata den mer imorgon. För det första så kommer det ju gå åt helvete att gå upp tidigt imorgon, jag menar jag har sovit till 13-14 på dagarna hela lovet i stort sett och inte lagt mig förrän vid 3. Jag sover ju tills jag skulle ha slutat skolan ifall det hade varit skola. Kul.

Nej, nu ska vi tänka positivt! Det är iallafall vårterminen nu. Känns ju lite bättre att tänka att om fyra månader är det gräs på marken istället för snö, höhö.

Förresten, jag ska göra en ny design snart. Har inte orkat börja med den än bara. Vet inte riktigt hur jag vill ha. Jag har liksom noll inspiration nu för tiden.. Jag blir liksom så.. hm...deprimerad? Nej, men oinspirerad helt enkelt när det är så mörkt på dagarna. Jag menar, det blir typ ljust halv 8 på morgonen och mörkt igen klockan 4. Jag längtar tills det är ljust när man står och sminkar sig på morgonen halv 7 typ och inte blir mörkt förrän det är kväll. Jag vill verkligen ha sommar! Jag tror aldrig att jag har velat ha det så mycket som nu. Den här sommaren ska jag inte slösa bort, den här ska bli bäst! Hela året ska bli bäst!



Nej, nu ska jag gå och joina Olivia och Vici som kollar på film. Har inget bättre för mig. Tja!

Random bilder från mobilen


Här är en bild från när jag och Linnéa fick uppdraget att lägga ALLA kläder i stora sopsäckar då vi skulle ta dom till huset. En säck för varje person alltså. Och här är det "bara" den ovikta tvätten som fortfarande låg i IKEA kassar.. vilket råkade vara 12 stycken (!), sen skulle vi ta alla kläder från garderoberna också. Det tog tid kan jag lova.

Noeeeeel på bild! Jag, Linnéa och Matilda var hemma och passade alla små barn här en dag när mamma var i lägenheten och tog de sista grejerna och pappa var på jobbet. Så vi tänkte att vi då skulle gå ut med alla små och gå till lassisbacken för att åka pulka/bob/madrass/tefat, whatever, och jag kan säga att det var asjobbigt att gå dit! Vi fick lov att dra alla små som inte orkade gå, alltså Isac, Noel och Theo. Matilda följde inte med ut så jag drog tvillingarna och Linnéa Theo. Fattar ni hur tungt det var!? Och sen när vi skulle hem så blev Evelina sur över en grej så jag fick lov att dra henne och Noel hem. Jag menar, hon är sju år snart. Och så satt hon på den segaste bobben som knappt gick att dra ändå.. Det gick ännu tyngre än vägen dit! Fast det var en rätt kul dag ändå.

En till bild på mig sen julafton.. Ser dock lite vindögd ut på ena ögat, höhö.

We all ♥ Graffiti Nails?



Grattis Minde!

Hellu!
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart upp och duscha tror jag. Klockan fem ska jag hem till Minde på tacokväll där vi ska kolla på film och spela spel för att hon fyller år idag. Skojigt! Måste bara hitta på en present.. Linnéa frågade mig igår "ska vi ta med present till Minde imorn?", och jag bah "ööh...vet inte, men hon fyller ju år så det lär vi väl?". Men men, jag hittar väl på något bra.



Kors i taket så ligger jag inte och sover nu! Jag vaknade till och med tjugo i tolv. De senaste dagarna har jag sovit till ett-två på dagarna. Inte okej. Men jag måste försöka få tillbaka dygnet eftersom skolan börjar på måndag *suck*.

Men som sagt, jag ska hoppa in i duschen nu, vi hörs lite senare ♥

H&M Spring Collection



Har ni sett alla snygga vår/sommar kläder som har kommit in på H&Ms hemsida? Åh, vad mycket jag vill ha.. Men det blir ju inte vår här på lääänge ändå, så det spelar ingen roll. Jag får köpa sånt sen. :)

Christmas




Sista bilden </3 haha

Frozen


Modell: Linnéa  Smink/foto: Jag


Mellandagsshopping

Ursäkta dom halvdåliga bilderna..


Lipgloss/lipbalm från Cubus

Viva la Diva Rocks paletten från Åhlens

Örhängen från Cubus

Dubbelring från Style by Tyra, köpt på Wear It

Nagellack från Cubus, H&M och Lindex

Ögonskugga och solpuder/rouge från Cubus

Lösögonfransar från Cubus

Hello Kitty tofflor från H&M

T-shirt från Gina Tricot

Stickad tröja från Gina Tricot

Tubhalsduk från Wear It

Pyjamas från H&M

Ögonskuggsapplikatorer från Lindex

Rouge/puderborste från H&M

+ underkläder (ser ingen nytta i att visa upp dom)

Mina julklappar







+ pengar & underkläder

Jag lever!

Hej!
Sitter hos Elin just nu och har lånat hennes dator en stund, vårat internet är fortfarande inte fixat.

Men jag måste bara få säga att jag är så jävla glad att 2010 är över! Alltså vilket värdelöst år! Tror aldrig att jag har varit med om något sämre innan. Thank God it's over. Men nu är det nytt år och nya möjligheter! Det här SKA bli bäst!

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva mer riktigt.. Jag hade en halvbra julafton och awesome nyårsafton som slutade med att vi spelade Trivial Pursuit (eller hur det stavas) tills klockan var fyra på morgonen. Och jag kan inflika att vi började spela klockan ett och var inte ens klara när vi slutade spela, haha! Sen har Minde sovit hos mig två nätter.. Det var fritt åk i Wäsa men jag for aldrig dit för att jag sov. Jag har varit på mellandagsrea i Borlänge.. Typ det enda jag har gjort.

Men nu ska jag gå och joina Linnéa, Blondie och Elin på TP tror jag. Hörs nån annan dag!