Midnight

Halloj!
Just nu sitter jag och chillar till min gamla spotifylista jag gjorde våren/sommaren 2010. Ganska nice faktiskt, bara jag vaken som det verkar.

Vet att det är en vecka sen jag bloggade sist, men jag har varit sjuk, jobbat och njutit av lovet. Har dock bara haft lov sen i torsdags, men ändå.

Jag vill börja blogga på riktigt igen, känns det som just nu iallafall. Men imorgon kommer jag väl vara lika opepp som vanligt. Det känns som om jag verkligen inte har något att skriva om längre. Sen känns det inte lika kul heller när man vet att lärarna kollar min blogg då och då också..

Men om ni säger vad ni vill se och läsa så ska jag iallafall försöka bättra mig.


Smell ya later!

Badtunna igen

Hellu!
Nu har jag precis kikat på några avsnitt av pokémon, det var så längesen ♥

Igår var jag hos Nelly och badade badtunna med brudarna, och senare på kvällen drog vi vidare och träffade mer folk. Bra kväll!



Idag har jag legat i sängen hela dagen i stort sett. Skulle egentligen ha behövt städa osv, men det har jag inte orkat göra än. Kanske gör det senare om jag får energi från nånting.

Weird inlägg, men vi hörs.


Alla hjärtans dag




Igår var det då alla hjärtans dag, och eftersom jag och mina vänner är singlar och ensamma så tänkte vi vara sorgliga och äta massa mat och kolla på kärleksfilmer.. Vi började med att äta mat (i mitt & Nellys fall i form av kyckling och tzatziki, höhö), sen drack vi kaffe och pluggade lite då vi hade prov på andra världskriget idag, sen dog vi i soffan med chips, dipp och läsk framför Dear John. Myyyysdag! Sen fick jag de fina korten och nallen av mina sötvänner ♥

Vad gjorde ni igår?

Ni får gärna kommentera det här sen

Hej alla som läser min blogg. Dvs alla 98or, lärare, rektorer och andra brylliga människor som inte har något bättre för sig än att rota i mitt privatliv!

Hörde av en på skolan idag att folk pratar om mig och mina kompisar i skolan på lärarrummet.. Alltså våra lärare?! Snacka om att ha tråkigt om dom måste bry sig i vad vi gör på fritiden efter skolan. Så länge vi sköter skolan så borde det ju inte vara något problem? Det är väl det enda de borde bry sig om, egentligen. Och vi har själv sett lärare ute på helgerna som beter sig som om dom vore myycket yngre än vad de egentligen är. Sen undrar jag varför eleverna inte får snusa/röka under skoltid när det tydligen är helt okej för all personal. De anser ju att det är samma sak som att "vara drogad på lektionstid" när vi gör det. Borde inte reglerna gälla alla? Så har det väl alltid varit sagt - att både lärare och elever ska ha samma regler. Och varför får inte vi dricka kaffe på lektionerna när lärare kan gå iväg för att fylla på sitt eget och ta med in på lektionen igen?

Egentligen skriver jag bara det här för att jag vet att lärarna håller koll på oss genom facebook och bloggar osv. Så då kan dom ju lika gärna se mina åsikter om det också på samma gång. :)

Min blogg går ju ut på att skriva vad jag gör när jag inte är i skolan. Alltså mitt privatliv mer eller mindre. Men vilka delar törs man skriva ut numera när man vet att alla håller koll på vad man gör? Vill ni läsa om vilken mat jag käkade, vilken läxa jag gjorde, vilken tid jag gick på toa osv osv. Eller vill ni läsa och se bilder från när jag och mina vänner göra roliga saker istället?

När man bor på ett så litet ställe som Älvdalen där det inte finns så mycket att göra så måste man ju försöka hitta nya sätt att roa sig på. Och om man då utmärker sig så det minsta lilla mot mängden så ska man tydligen få rykten efter sig och bli allas samtalsämne. Men det anser jag iallafall är ganska värt, för att i slutändan vill jag inte sitta och ångra att jag inte har provat på saker och haft kul när jag ändå har haft den tiden inne. Vart ska man då få alla nya erfarenheter ifrån? Det här är ändå min ungdom och jag vill ta vara på den så bra som möjligt trots att vi är ganska begränsade här i dalen.

Ja, ville bara säga det. Ha en bra dag!

Update you later

Hejsan, just nu sitter jag i sängen och chillar till min töntlista på Spotify. Och med töntlista så menar jag där jag har all musik jag egentligen skäms över men som jag tycker om ändå. Hiho.

Igår hände det inte så mycket. Nelly och Seren kom hit på kvällen, vi blev bjudna på "fest", vi for dit men gick efter nån timme. Då åt jag och Seren mat och jag kletade in hela världen i nutella ungefär. Gott vare!

Nu ska jag gå ut och möta Seren och solljuset. Det är plusgrader och asnice väder ute! Over and out.


It's up to you

Tjo!
Jävlar vad problem det var med bilderna från festen då. Först täckte jag över dom, sen skulle jag inte det ändå för det var töntigt? Sen var det töntigt att jag visade alkoholen? Hallåååå, sköt er själv. Jag kan sluta visa bilder om det är så. Gör inte mig någonting, bara ni som får tråkiga inlägg. Men håll era åsikter för er själv, jag vet väl att bilderna kanske var opassande, men det var i stort sett bara sådana bilder som togs och tänkte att det kanske kunde vara liiite kul åtminstone att se nån bild. Men tydligen var det fel också. Det är ju dessutom bara två bilder där man ser att jag och min kompis håller i alkohol, men det är ju inte direkt att vi håller fram och ba "ååh se vi dricker :D:D:D!!!". Okej, rage men jag blir så irriterad.

Idag har jag iallafall varit i Mora hos optikern, igen. Känns som jag är där hela tiden, men jag har fått linser nu (äntligen!!!!!!) och måste ju kolla så allt är bra osv. Sen blev det chailatte på Helmer's och lite shopping i form av underkläder, lösnaglar och hårspray.


Hej världens bästa Amandiii,
tänkte bara sno din blogg lite, för att säga att:
jag älskar dig min lilla sötnos! Du är bäst :'* //Nellsan <333


I eat cake for breakfast

Ciao!
Kul att man råkade somna om imorse, sen for alla, och sen vaknar man av att mamma ringer vid halv tolv och väcker en. Blev alltså ingen skola för mig idag. Orkar inte gå ner till ishallen för att bara kanske åka skridskor och sen ha svenska i 40 minuter där jag ligger före alla andra. Så ja. Nu sitter jag här. Åt upp det sista av min tårta från igår till frukost. Muuums!

Ska väl gå och plocka lite i mitt rum osv för att vi ska ha nå kalas imorgon för mig och Evelina. Fast först ska jag till Mora och fika med mina vänner, kanske kolla någon affär också. 

Förresten så kommer nog Jeniffer till mig efter skolan. Wiie! 

Nu ska jag sluta babbla, vi höres.


Happy Birthday to the ground

Hellu mitt i natten!
Har just passerat tolvslaget igen, vilket betyder att min födelsedag är över för den här gången.
Jag har iallafall firat den med mina underbara vänner. Tycker om dom så otroligt mycket alltså! Nelly hjälpte mig och fixa mat och fika idag, sen kom Jeniffer och Seren också hit. Vi käkade tårta och chokladpudding tills vi ville spy. Jag har fått 192 grattis-inlägg på facebook idag, och svarat på varenda ett. Fick sång på morgonen och i skolan. Fick en till Onepiece (dock en äkta den här gången) i present, en rosa. Så numera har jag tre stycken. Ska visa er senare vad jag fick.
Jag vet egentligen inte vad jag gör uppe nu. Har massa funderingar nuförtiden som är så svåra att göra sig av med. Jag sökte ju bland annat gymnasium i Stockholm häromdan.. Dock vet jag inte ens om jag vill gå där, vet inte ens VAD jag vill gå. Tur vi har ett omval i maj och att man kan tacka nej. Ifall jag fegar ur helt.
Sen är det väl egentligen bara massa allmänt som nöter i bakhuvudet. All press i skolan till exempel. Nationella proven börjar ju nästa vecka, plus att vi har tre prov till, utöver de två nationella. Väldigt roligt. Nej.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig.
Smell you later
Fattar inte varför det här inlägget inte fick några mellanrum.. Asfult ju.

Vad äre för dag idag dååå?

Hade min sista dag som 15 åring igår, såå det betyder bara en sak... ;)