Svar på fråga

Det var någon som undrade om jag använde ögonskugga i skolan, och svaret är JA! Sen undrade hon om den höll hela dagen och inte försvann osv, och samma svar där med, ja det gör den. Jag använder en såkallad primer under ögonskuggan så att den håller bättre och färgerna blir starkare.. Den jag använder är från IsaDora och heter "Eye Shadow Fix".

Johanna


Haha, såhär kan man låta om man har damp och klämmer på ett ställe på halsen samtidigt som man sjunger. Enjoy!

Heeeelt vanlig dag *host*

Hellu!

Idag varade skoldagen bara i tre timmar, riktigt nice faktiskt! Så jag for hem först och åt mjölk och cornflakes innan jag och Linnéa for ut med cyklarna igen. Vi var borta i ungefär två timmar tror jag. Sista timmen eller hur länge det var så satt vi nere på pappas jobb, dit vi hade cyklat i hopp om att det skulle finnas varm choklad i kaffemaskinen. Men det gjorde det tyvärr inte.. Så vi fick ett ryck och provade alla kaffesmaker som fanns i maskinen, men alla smakade skit. Vi gillar nämligen inte kaffe nån av oss, haha. (:

Här får ni en bild från tekniken vi hade i skolan när jag och Emma lekte "hästar" med skjutmåtten.. höhö...

Som ni ser så är det en häst som äter hö..?

Pink Mist



Såhär såg jag ut för någon dag sen. (:

Love you guys ♥







I lördags blev det lite fotografering med Hanna & Johanna. Vi skulle egentligen ta "modellbilder", men det slutade med nästan endast oseriösa bilder, haha!

Friends

Hejhej!

Slänger in en snabb hälsning innan jag hoppar in i duschen och sen går och lägger mig.

Jag har haft "fullt upp" hela helgen med kompisar så bloggen har hamnat åt sidan. Men det kommer bilder i veckan (:

Godnatt, ♥

Nail polish

Det är några som har frågat mig vart jag har köpt det lila nagellacket. Och svaret är H&M. Det var fyra stycken i samma förpackning (fanns två olika), och bland dom var det lila. (:


snodde bilden från colorelle.se

Kul liv.se ?



Haha, jag har glömt att berätta vad Isac & Noel gjorde igår när jag var i skolan.. Som bilderna visar så har dom alltså gått in i mitt rum till min dator (som faktiskt var avstängd och locket var nere) och fått för sig att dom ska dra bort alla tangenter! Alltså vad äre för liv egentligen? Är det kul på nåt sätt att dra bort massa knappar från en dator? Verkar iallafall så. Theodor gjorde nog också så en gång förr när han var mindre.. Men då var det inte alla. MEN som tur var så gick alla att sätta tillbaks igen och ingen var borta, tack och lov!

Look of the day





Ja, här får ni dagens outfit och facelook. (:

t-shirt från h&m, linne från gina tricot, lackleggins från lindex

Tranis & Sex and the City 2



Jag känner på mig att den här helgen kommer bli bra! Ikväll tar jag plats i biosalongen framför Sex and the City 2 och imorgon ska jag träffa Johanna, grymt! ♥

Helg äntligen

Hellue! Äntligen är det helg!

Idag har det varit en gaanska bra dag. Fast jag & Millah kom försent sju minuter till svenskan idag och senare kom jag, Millah & Emma försent till matten typ tjugo minuter.. Vi trodde vi började senare än vad vi gjorde, haha!

Sen har vi kommit fram till att byta elevens val, seriöst, den nya läraren suger. Hon sa till exempel att vi måste kunna jobba med alla, men det kan inte jag. Aldrig att jag jobbar med dom jag hatar mest på hela skolan, som också råkar ha hemkunskap som elevens val.. Never. Och förresten så tror jag knappast att dom vill jobba med mig heller ^^

Men nu ska jag gå och äta, ni får dagens outfit senare. Har likadant som jag hade i tisdags. (:

Svar på kommentarer!


Svar till Frida: Det silvriga nagellacket är köpt på Cubus för typ 50kr. (:

Svar till Tove: Tack! Jag brukar använda mallar som man klistrar på naglarna, men den här gången gjorde jag utan och det gick bättre än jag väntade mig. Så antingen skaffa mallar eller prova att måla på fri hand så att säga. Övning ger färdighet!


Purple nails



Haha?

Hej allihopa!

Nu tänkte jag börja det här inlägget med en fundering. Jag fick en kommentar om att jag skriver "setat" istället för "suttit". Haha, jag har aldrig tänkt på det, men jag säger både och, och skriver olika beroende på vilket som låter bäst i det sammanhanget..? Eller nåt. Jag säger också att jag skärde mig, istället för att jag skar mig. Jag vet inte vad det beror på, jag gör bara det ^^

Så, en fråga till er. Finns det något ni säger som egentligen sägs på ett annat sätt?

French Manicure


Nu har jag setat och pysslat med mina naglar och såhär blev resultatet.


Rain

Hej alla läsare!

Just nu hatar jag skolan sååå mycket. Och vädret. Det har spöregnat hela dagen! Sen så blåser det samtidigt så det regnar snett.. Otroligt störande. Men det är inget jag kan göra nånting åt. Man kan verkligen säga att sommaren tog slut direkt sommarlovet tog slut. Rätt tråkigt, isåfall kan det lika gärna bli vinter tycker jag (:

Egentligen så skulle ni ha fått "dagens outfit" också men jag tog av mig kläderna när jag kom hem för att dom var blöta..


Bläää

Nu snart drar jag till skolan i detta äckelväder vi har.. Spöregn... Hurra..

Dagens outfit



Dagens outfit består av en oversize t-shirt och leggins från H&M

Alors on danse

Hellu!

Nu är jag tillbaka från skolan, även kallad helvetet.. Gud vad jobbigt det har varit idag. Schemat sög, vi går nästan till tre varenda dag och har ingen håltimme, maten kommer vara dålig hela veckan och jag är astrött! Det här året kommer suga som fan! Och plus allt det där så har ju de nya 7orna kommit upp också och dom förra 9orna är borta.. Vilket är ännu dåligare! MEN jag får försöka överleva helt enkelt, det är ju inte bara jag som lider.. Höjden av den här dagen var att vi fick sluta en halvtimme tidigare än vad vi skulle ha gjort och att jag fick VG på en bokrecension jag lämnade in förra terminen. Hurra.

Svar på fråga

Går du nt tsm med Matilda,Lovisa & Evelina också ?
Alla ni 5 går ju på samma skola elr?

Svar: Nej, jag & Linnéa går på högstadiet, Matilda & Lovisa på mellanstadiet och Evelina i förskolan. Högstadiet är i en bygnad, låg- och mellan är i en annan bygnad och förskolan är i ännu en annan bygnad.

Back to school again

God morgon!

Jag lyckades gå upp i tid! Fast ärligt så vaknade jag först en gång vid tre och hade panik för jag trodde att jag hade försovit mig, haha! Men sen gick jag upp när jag skulle.

Jag har gjort allting som behövde göras innan skolan, och har typ tjugo minuter kvar innan jag & Linnéa ska börja gå. Jag vet inte om jag tycker att det ska bli kul eller inte. Kul att träffa alla igen, men lektionerna.. Naah...

En sak till förresten så måste sommaren ha tagit slut direkt skolan börja! Det är alldeles dimmigt ute och typ +8 grader.. Det är askallt ju nu när det har varit värsta varmt i flera dagar...

Blue Jeans


Hiss & Diss



HISSAR!

- Helger, sovmorgon, lov, semester.. Ja, ni fattar! Hur underbart som helst att kunna sova länge och göra i stort sett vad man vill på dagarna.

- Musik! Behöver jag säga något mer?

- Affischer. Fick bara lov att hissa det nu när jag & Linnéa har sånna på alla väggar i hela vårat rum. Det är ju perfekt om man har en tråkig tapet (vilket vi råkar ha) och vill få nåt roligare att titta på!

DISSAR!

- Nagellack som aldrig torkar! Hur störande är det inte när man precis har lackat naglarna och tror att det har torkat, och så tar man i något och stöter nageln och nagellacket blir fail..

- Att vara sjuk på sommaren! Det är väl det tråkigaste som finns, det hör liksom inte till sommaren att vara förkyld och ligga inne hela dagarna och ha ont i halsen! Nej, tummen ner för det!

- Att städa. Det är nog det tråkigaste som finns att göra i hela världen! Plocka grejer från golvet osv.. Nej, det är nåt jag inte gör ofta kan jag säga, haha..

Mum



Tog lite bilder på mamma innan hon skulle på klassträff/kräftskiva. Jag har sminkat, men närbilderna på sminket blev inte bra pga solen.. Så dom får ni inte se.

Nicke Nyfiken & cheeseballs





Todays nails


Vårat rum

Hallå gott folk! (fail)

Som sagt, igår städade och möblerade jag & Linnéa om i vårat rum. Det blev mycket bättre än innan! Förutom att vi inte har något skrivbord längre att lägga saker på, hehe. Men här kan ni få se hur det såg ut innan vi började städa och allt, och sen hur det ser ut idag.


Alltså, det ser f-n fejkat ut.. Som om man hade dragit ut halva garderoben på golvet och rört om allt, haha! Synd bara att det råkade vara såhär naturligt.




Och såhär blev resultatet! Det är även affischer över alla väggar! Riktigt nice tycker jag.

I like it a lot

Hej, idag har heeeeela dagen gått åt till att städa och möblera om mitt & Linnéas rum. Men nu är det så fint så. Ni får före-och-efter bilder imorgon!

Bilder från Musik & Motorfestivalen


Hanna & Linnéa i karusellen

En ful sak som någon vann.. Ser även lite fail ut mellan hans ben, haha!

Jag vann på chokladhjul.. Men inte det jag hoppades på... Hade det bara blivit en röd lampa hade jag fått en stor jäkla chokladlåda med massa chokladkakor, men jag fick en gul lampa och vann bara detta istället.

It's raining men




Hejhej, idag har jag varit med Hanna. Vi har ätit kokosbollar, grillat äpplen över stearinljus tills dom blev kolsvarta och cyklat.. Inte så händelserik dag, men det var lugnt för det har regnat hela dagen. Imorgon ska jag & Linnéa städa vårat rum som liknar mer åt ett bombnedslag! Usch, men jag har typ alla mina kläder liggandes på golvet just nu så jag måste få bort det till tvätten, hehe..

Men på tal om någon annat så tror jag att jag har gett mina tänder en syra attack, haha. Jag har ätit 15 äpplen (direkt från ett träd) på två dagar... Kanske inte det bästa att göra, men alltså det är ju sååå gott och det är också dom enda äpplena jag kan äta. Jag är allergisk mot sånna som man inte plockar direkt från träden..

"Bra" start på dagen

God morgon!

Idag när jag vaknade och var på väg att äta frukost, så kommer Evelina och förstör hela dagen. Hon berättar att hon och Olivia kommer få ta Alex rum istället för mig som det var tänkt från början. Och då resulterar det i att jag och Linnéa blir kvar på nedervåningen! Jag hade liksom sett fram emot att flytta upp ditt och fixa i ordning osv, men nej, nu blev det inte så. Och här i mitt och Linnéas rum kan man inte ens möblera om. Allt måste vara som det är just nu.. Sämst!

Piercing



Hellu, sorry för dålig uppdatering idag. Men jag har varit ute med Hanna och några till hela dagen. Och sen när jag kom hem orkade jag inte blogga..

Men anyways, på tal om nåt annat så jag vill pierca mig som på bilden! Skitsnyggt ju! Jag har bara hål i öronen som vanligt annars, alltså ett hål i varje, men jag vill ha såhär också (:

Some beauties


Alyson & Amanda Michalka

Chelsea Staub

Christina Aguilera

Demi Lovato

Foki

Hayley Williams

Kenza

Megan Fox

Noomi Rapace

Rihanna

Selena Gomez

Jag vill

Gud vad jag känner att jag vill åka utomlands just nu. Hur härligt hade inte det varit på en skala? Antingen ligga på en strand i Thailand eller Turkiet, eller shoppa i New York eller Paris! Det hade inte setat fel alls.


Los Angeles

New York City

London

Paris

Amalfikusten, Italien

Phra Nang, Thailand

Alanya, Turkiet

Längtar inte

Hellu!

Det gick inget bra att gå upp imorse som jag hade tänkt, så jag sov till tre istället.. Men idag ska jag iallafall försöka. Det lär inte gå bra, men jag kan ju alltid försöka som sagt. Jag har precis en vecka på mig. Usch, jag längtar inte tills skolan börjar! Någon av mina läsare som gör det?


Suddig bild från slogboden på skolan.. (Snodde den från Millah)


Hot


Erik Grönwall

Taylor Lautner

Eric Saade

Johnny Depp

Robert Pattinson

Beau Mirchoff

Nattblogg

Hallå mitt i natten!

Kan ni gissa vad jag har gjort nyss? Jag har städat! Ofattbart, jag vet. Men Isac har varit vaken ett tag och varit här nere med mig (eftersom jag typ var den enda vakna). Och eftersom jag inte är trött så tänkte jag att det var lika bra att jag tog hand om han och sen städade lite eftersom det såg förjävligt ut. Fast jag skulle ha städat i mitt & Linnéas rum också, men jag orkar verkligen inte. Fyfan vad mycket kläder det är på golvet alltså! Det ligger massa täcken och kuddar och plastpåsar och kläder över hela golvet så Isac till och med snubblade när han skulle gå här inne... Inte bra. Jag var nära på att ta rätt på det, men jag ångrade mig, hehe. Men jag städade i köket/vardagsrummet och hallen så det ser skapligt ut iallafall. Så det fattas bara att dammsuga och sånt så ser det väl okej ut.

Vid halv åtta (imorgon bitti) så hade jag iallafall tänkt att jag skulle hjälpa pappa att få iväg de små barnen till dagmamman. Och om jag kommer upp då så kanske jag blir väldigt trött eftersom jag inte kommer sova nå mycket, och då kanske jag lägger mig i vanlig tid och vänder tillbaks dygnet! Bra idé va? Det är bara en vecka kvar tills skolan börjar nu (vi börjar den 23e), så det hade varit bra om jag inte går och lägger mig den tiden jag ska gå upp och vaknar när skolan har slutat, haha!

Ojoj vad långt inlägg det här blev, och bara onödiga saker, roligt för er att läsa!


Svar på fråga


Svar: Om du kollade på Familjen Annorlunda den senaste säsongen så fick man se är jag började 7an, men det sög, och jag hade inget att säga till om när det gällde om dom ville följa med eller inte, för jag sa att jag inte ville, men dom följde ändå -.-

Million thoughts in my head right now

Hej allihopa!

För ett tag sen kom jag och Linnéa hem från ännu en kväll på parken. Inte lika roligt idag, och definitivt inte lika varmt! Gud vad vi frös där ett tag..

Egentligen borde jag kanske sova nu, men jag känner att jag inte har lust med det.. Finns mycket som snurrar i mitt huvud just nu... Jag känner mig rätt ensam just nu om jag ska vara ärlig.. Fast hur jag kan vara det i ett hus med 11 personer vet jag inte riktigt? Haha, jag hoppas att jag drömmer än lika sjuk dröm som jag gjorde inatt! Alltså det var som en film, huuur lång som helst kändes det som! Men den var asrolig, hehe..

Anyways, på måndag är det exakt en vecka kvar tills vi börjar skolan igen också, gud vad jobbigt! Men det lär bli en bättre skolstart den här gången än förra året iallafall. Då hade jag ju ett jävla tv-team med mig, fast jag inte ens ville..

Jag känner att jag kommer bli deprimerad.. Jag vill att Millah loggar in på msn, i need to talk to her...

Nej, nu ska jag göra nåt bättre än att sitta här och skriva onödiga saker, godnatt.

P.S. Jag är jätterädd för nattfjärilar.. iallafall om dom är bruna och har feta "kroppar".. Fyfan vad äckligt!


Gifts

Idag kom det hem någon till oss, och hon hade med sig en drös med saker från till exempel H&M. (Jag vet inte vem det var eller vad hon gjorde hos oss eller nå för att jag vaknade typ direkt när vi fick grejerna) Och då fick vi väl ta det vi ville ha och då valde jag det här:


Läppglans från H&M - Coco Kiss in Aruba & Moonstruck in Mustique
(dom luktar sååå jäkla gott)

Wet wipes från H&M - persika & melon

Sminkborttagnings servetter

Fotoram från Lagerhaus

Doftpåse - Himmelska Dofter

My yesterday

Hej alla fina läsare!

Idag vaknade jag runt tre. Jag kom hem sent igår natt och hade jätteont i fötterna! Det var alltså värre än (om ni kommer ihåg) när jag hade gått Månsta runt i converse! Gud vad ont jag hade, och en jättestor vattenblåsa under foten.. Inte så roligt. Men nu gör det inte så ont längre som tur är.

Jag ska på parken ikväll också (: Och hoppas på en lika rolig kväll som jag hade igår!

Jag visar er bilder och nåt videoklipp senare!

Taggar!

Hellu!

Nu håller jag på att tagga inför kvällen då jag ska på parken och ha kul på Musik & Motorfestivalen! Jag hoppas att vädret håller sig och att det inte regnar iallafall, sen får det väl vara hur det vill, men snälla, bara inte regn!

Jag ska väl sminka mamma och Linnéa lite senare. Och så måste jag försöka komma på vad jag ska ha på mig.. Det kan bli svårare. Men jag hittar väl på nåt.

Jag har inte heeeelt bestämt vem jag ska gå med sen, men det är ju så mycket folk ändå som man träffar så det är lika bra att gå själv ^^

Vad ska ni göra ikväll?

Svaaar

Det var någon som undrade om Alex ska flytta. Svaret är ja. Men det är för att han börjar ju gymnasiet nu. Så han ska gå i Borlänge (:

Sen i headern är det Lady GaGa för dom som inte visste det. Och jag orkar inte ha en bild på mig själv där för jag tycker inte att jag har några bra bilder.. Men jag lär väl ändra designen senare igen, och då får vi väl se vad det blir.


New design

Som ni ser har jag en ny design. Fick ett ryck och gjorde en ny, bara sådär (:
Gillar ni den?

Snyggt?


Är det bara jag som tycker att svarta klackskor med röd sula är skitsnyggt? Det är Christian Louboutin som gör dom skorna. Jag vet att t.ex. Selena Gomez har sånna skor i sin video till låten Round & round.

Men tänk er en svart klänning, röda läppar och så ett par sånna här skor till, hur snyggt hade inte det varit? Jag hade lätt velat äga ett par svarta skor med röd sula.

Snabba svar

Tänkte bara slänga in några snabba svar på ett par frågor.

Det är folk som undrar över det där med Patricia Wetterholm, men alltså, det är inget som är nödvändigt att dra upp här. Det är liksom över för längesen, och det var inte ens en stor grej (:

Sen undrar några över vad ambassadör menas med. Och det är väl mer som en hyllning kan man säga. Att vi har gjort reklam för Älvdalen i tv och lite sånt bara.

Isac & Noel


Såhär kan det gå om man ska mata kaniner och två stycken 2 åringar ska filma det hela (:

Numera ambassadör för Älvdalen

Hejhej!

Nu sitter jag vid mammas dator och lyssnar på en "gammal" låt av Lady GaGa. Nämligen I like it rough... Det är inte en av dom låtarna jag brukar lyssna på, men den är ju faktiskt väldigt bra har jag insett! Den och Paper Gangsta är ju riktigt bra låtar från hennes album The Fame. Jag lyssnade typ sönder alla låtar från det albumet förra sommarn. Och nu i vintras lyssnade jag sönder The Fame Monster, haha.

Anyways, idag har hela våran familj utsetts till ambassadörer för Älvdalens kommun. Team Stefan (körslaget) och Larz Kristerz (dansbandskampen) har också blivit sånna. Och nu var det våran tur pga Familjen Annorlunda. Så vi fick ett varsitt inramat "diplom". Men lite pinsamt var det eftersom det var massa folk som stod och kollade. Och pappa fick prata lite i mikrofon ^^




Dagens make-up - Svart sotning


Idag provade jag att göra en svart sotning på ett sätt som jag aldrig gjort innan - och det blev faktiskt rätt bra. Men jag ska nog göra det några gånger till innan det blir jättebra..

Anyways, nu har jag klippt mig, igen. Så nu är luggen kort, igen. Och så klippte jag upp det lite mer, nu fattas bara att färga sen är det bra (y)

För Johannas skull

Heeeeej!

Nu bloggar jag för Johannas skull (;
Jag har egentligen inte nånting att skriva om, men jag ska försöka få ihop ett helt inlägg iallafall.

Det blev inget kalas för min del hos Sara idag.. jag somnade om så alla hann åka, haha! Och sen när jag vaknade fick jag panik för att min mobil var borta, men sen var den i fotändan.. hehe... Men jag har spelat Super Mario idag iallafall, och setat vid datorn.

Nej, nu vet jag inget mer att skriva, så nu säger jag hejdå, ni får en video på Johanna bara för att hon är så jävla snygg i slutet!


I scream to the ice-cream

Hejhej!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har gjort en ny design (enkel) till Linnéa och varit på Östäng's med folk och ätit glass. Sen for vi runt en stund på byn, men det var så dött så vi for hem rätt snabbt. Och nu sitter jag här..

Såhär brukar det kunna se ut när vi är i farten.. (bild från Nässjön)

Imorgon ska jag upp "tidigt" för att vi ska på kalas hos Sara som fyller år idag, grattis! Men, nu ska jag måla naglarna, haha.

Tack för en rolig kväll

Hellu!

 

För bara en liten stund sen så kom jag hem från Mora där jag varit med Hanna, Jonthe, Samantha, Millah & Lotta. Vi gjorde allt från att klämma fingrar i bildörren till att åka karusell till att äta på Donken. En rolig kväll alltså! Tack alla <3

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sånt och sen blir det sängen! Vi ska väl försöka hitta på nåt imorgon igen (:


Nattprat

Hej mitt i natten!

Jag är inte direkt trött just nu. Det borde jag vara. Men det är jag inte. Men det brukar kanske bli så om man lägger sig 6 på morgonen och går upp sent på eftermiddagen. Jaja, inget jag kan göra nåt åt just nu.

Iallafall.. Jag har insett vad mycket jag behöver och vill ha. Till exempel en ny mobil eftersom luckan är lös och ena högtalaren är sönder, nya kläder, nya grejer tills skolan börjar - kanske en ny väska vore bra? Ja, det vore det. Och sen är det mycket mer. Men mobil kommer jag få, oavsett. Men det verkar ta så lång tid för pappa att bestämma sig, haha. Gud vilka ilandsproblem jag har..

Nej, nu ska jag sluta sitta här och prata onödiga saker. Jag ska gå och borsta tänderna och försöka sova iallafall... Vi får väl se hur det går med den saken.

Haha alltså vilket konstigt inlägg det här blev, men ja.. Enjoy!

Klockrent!


HAHAHAHA, min underbara kompis Hanna på film! (Ni vet hon som grillade korv)

Kommer inte på nån rubrik

Hellu!

Nu har jag bestämt mig för att klippa luggen kort igen och sen om jag inte vill ha lugg en dag så äre ju bara att göra snebena och snelugg ^^

Men på tal om nåt helt annat. Igår kväll var jag på Boggberg, vilket inte slutade enligt planerna. Men det var roligt sen ändå! Men inga kommentarer.



My look yesterday (smutsig spegel..)

För ett tag sen kom jag hem från Hanna där jag, hon, Minde och Jonthe har varit och varit osociala med varandra, haha! Nejdå, men vi hade väl damp och åt popcorn typ.

Slööö

God morgon!
Oj, vad längesen jag skrev det kände jag nu ^^

Idag blev jag väckt av att Hanna ringde mig och ville att jag skulle komma upp på byn och va med henne och Jonthe. Men jag vet inte hur jag ska. Jag hade egentligen inte velat fixa mig och sånt förrän ikväll då jag ska på Boggberg.. Men jag ser ut som "hej kom och hjälp mig" just nu, så jag vill inte ut bland folk heller, haha!

Äh, vi får se hur jag gör. Men nu ska jag bara läsa några bloggar medans jag bestämmer mig. Ni får en bild på Evelina (som jag sminkat) som är tagen (av mig) för ca 1 år sen.


Beslutsångest

Lugg eller inte lugg. Det är frågan.

Jag har lite beslutsångest... Min lugg har blivit för lång nu så jag skulle ha behövt klippa den igen. Men jag vet inte om jag vill göra det eller om jag ska låta den växa ut igen. Vad tycker ni? Jag är ju nöjd med lugg, men jag saknar nästan att ha lång lugg åt sidan... Men jag tror att jag ska klippa den nu innan Musik & Motorfestivalen och innan skolan början. Men jag är inte helt 100% säker. Men OM jag klipper luggen kortare igen, så kan jag inte ha uppsatt som på andra bilden heller ^^




Sen så hade jag nästan velat färga håret mörkare igen.. Men då blir det inte samma färg som löshåret. Åh, vad svårt det blev nu kände jag, haha!

Purple nails


När jag var hos Minde så fick vi för oss att måla naglarna. Vi gjorde det till och med två gånger. Efter första gången så målade vi ju hyllan och sånt.. Vilket slutade med färg fulla naglarna som inte gick bort. Så vi gjorde nytt ^^ Men det här är det som sitter på mina naglar just nu. Det är ett lila nagellack från Depend och ett glittrigt ovanpå, som jag inte vet vart det kommer ifrån.

Blue and hot pink

Hellu!

Idag har jag inte gjort mycket. Legat i soffan, setat vid datorn, ätit och sminkat Evelina beskriver min dag väldigt bra.

Jag sminkade Evelina efter att jag hade kollat Lindas Sminkblogg och blev så inspirerad av hennes fina sminkningar. Så jag försökte göra en liknande make på Evelina som jag hittade på Lindas blogg. Evelina var väldigt trött, som kanske syns på andra bilden..



Trött Evelina

Inspirationskällan

Valentine's day


När jag var hos Minde så hyrde vi denna film - Valentine's day. Mest var det för att Taylor Lautner (hehe) är med i den, men ärligt så var filmen inte alls lika bra som vi hade förväntat oss. Den var liksom så "rörig" pga alla kändisar som var med i filmen. Men visst, den var inte dålig, men den levde inte upp till förväntningarna heller.


Five days at Minde's place

Okej, hej allihopa!

Really bad update, huh? Men det är såhär att jag har varit hos Minde nu sen i fredags. Vi har i stort sett inte gjort såå mycket mer än att ligga i soffan och kollat på tv. Eller okej, vi har gjort mera saker som till exempel att måla en hylla, varit med Thomas, kollat på film, cyklat, sovit ute på verandan (alla nätterna), bakat äppelpaj, lagat mat och ätit konstant.. Ja, som sagt, men mest kollat tv - och ätit.


bild från när vi bakar äppelpaj

Men nu är jag hemma igen. Så nu ska det väl bli lite mer uppdatering (:

Men en grej bara.. Som jag och Minde insåg nån natt här innan vi somnade. Det är fan bara tre veckor kvar av sommarlovet! Fyfan vilken ångest jag har! Vad har jag gjort liksom? Ingenting nästan! Det är inte ett dugg okej! Men nu ska jag leva varje dag som om det vore den sista alltså! På torsdag ska jag på Boggberg, på fredag ska jag & Hanna till Mora och sen nästa helg är det Musik & Motorfestivalen! Awesome! Måste bara hitta på saker dagarna emellan.. Men det blir nog inte så svårt nu när alla börjar komma tillbaka från deras semestrar igen (;