It's fridaaay, friday gonna get down on friday..?

Helluuuu!
Nu snart ska jag och två kompisar ut och göra Älvdalen osäkert! Har ingen aning om vart det kommer sluta, men jag kan slå vad om att det lär bli rätt awesome, mahaha.



Vad gör ni ikväll?

Helt vanlig onsdag

Hellu!

Uh, idag har jag och Minde gått runt på byn och ätit, heeeela tiden! Först kokosbollar, sen fika, sen polly, sen pizza, sen mera polly. Det på typ fyra timmar. Inte bra. Jag mår illa nu..

Meeen det struntar vi i nu. Jag gillar mat. Även om det inte var direkt mat då, haha, men whaaatevah?

Jag känner mig lite oseriös just nu förövrigt. Kanske märks det? Kanske inte? Jag vill ha blåbärssoda. Det är sååååå gooooott, jag drack det idag. Jag älskar typ allt med blåbär. Jag skojar inte, blåbär in my pink heart. Ungefär. Just det, på tal om rosa. Jag har typ massa rosa på mig idag. Rosa baseballjacka, rosa nagellack, rosa örhängen, rosa hårspänne och en fet rosa ring. Rosa är fint. :')

Nu ska jag nog tvätta bort sminket och försöka att inte försova mig imorgon bitti. Haha har gjort det alla dagar den här veckan, och typ hela förra veckan också. Jag ooorkar inteeeeee. Nån som håller med om att skolan börjar för tidigt? Vem lär sig saker klockan åtta på morgonen liksom? INTE NORMALT. Tack och hej!


Känner att jag har varierande bilder, NEJ.

Tuesday

Good morning!

Nu sitter jag hemma själv och dunkar musik innan jag ska dra till skolan. Väldigt trevligt. Solen skiner förövrigt idag, mera trevligt. Synd bara att det är så förbannat kallt..

Åh, jag hittade just en nål! Blev sugen på att göra ett till hål i örat.. Var på väg att göra det igår, men vågade inte. Kan inte trycka igenom något i min egen hud frivilligt. Det känns liksom fel. Helt enkelt.

Anywayssss, jag vill ha mera o'boy med grädde. Fast jag har inte tid med det.. *sadface*

Vad som händer i och efter skolan återstår att se. Förmodligen är jag med Minde eller nån efter skolan, så då kan uppdateringen bli lite sämre, men vi får som sagt se.

Nu ska jag borsta tänderna och säkert stå och fjolla framför spegeln ett tag. Vi höreees!


.


Piercing?

Hallå!

Nu har det gått lång tid sen jag bloggade.. Elakt av mig. Men jag har helt enkelt inte varit på humör. Jag har till och med övervägt att lägga ner bloggen helt. Eller åtminstone sluta blogga. Jag skulle nog aldrig ta bort den, har för mycket minnen och bilder här. Men iallafall sluta blogga ett bra tag eller nåt.

Men iallafall. I fredags var jag, Minde, Hanna och Kevin ute på byn och frös ihjäl. Vi satt först inne på City och när det stängde gick vi runt lite bara.

I lördags hade fritte och något annat fixat en såkallad "eldfest" nere på parken. Och om jag ska vara helt ärlig så sög det verkligen. Det var från klass 6 och uppåt, men det var yngre folk där också.. Det var nåt dåligt Eddie Meduza cover-band som spelade och världens sämsta DJ. Jag och Hanna var de enda som dansade i stort sett. Lite pinsamt. Det var askallt också, förutom vid eldarna där det var dövarmt istället. Inte bra nånstans alltså.

Såå, idag är jag jätteförkyld. Blev egentligen det igår, men idag var det jobbigast.

Förresten, jag och Minde fick ryck och ville pierca oss igår. Men vart? Jag tycker att septum är fett snyggt, sen hål i läppen också.. Och i tungan.. Och industiral, och helix.. Kommer bli svårt att välja alltså!

Sorry för putläpparna förresten... höhö.



Jag och Minde tog örhängen och gjorde dom till fejkpiercings. :D



Cold

Ah maaah gaaad! Idag har jag inte haft roligt alls! Fast.. nu ljög jag, jag hade lite kul ibland. Men vi fick lov att sitta mitt i spöregnet på blöta sittunderlag och ta tid på småbarnen som sprang i flera timmar. Det var sååååå kallt! Så just det var inte roligt, men i pauserna hade jag kul.

Ja, ingen fattar för jag skriver så konstigt. Nu är jag iallafall hemma och längtar efter att få duscha vaaaaarmt! Jag är fortfarande kall. Buhu. Sen ska jag förhoppningsvis klippa mig och färga mitt fula hår.

Hajdå ♥


I'm happy

Hej på er!
Som jag skrev tidigare så skulle jag inte blogga på ett par dagar, men som ni förmodligen märkt så blev det lite längre.

Men iallafall, liten kort resumé av min helg/vecka hittills då (har tyvärr inga bilder att bjuda på):

Lördags: Lovisa fyllde 11 år ♥, jag gjorde massa läxor, var på byn och City med Hanna, Minde, Kevin och Linnéa.

Söndags: Gjorde läxor, var på badet med Minde och bastade, åt på City med Mimmie och Linus.

Måndags: Jag köpte tuggummin (intressant att veta kände jag), satt på scenen och träffade Mimmie och Linus, satt på City med massa annat folk.

Igår: Vi hade friidrottstävlingar i skolan, jag tog skolrekord i kulstötning i år igen (9,03 meter, har rekord i 7an och 8an också *skryter*), var med Hanna på City, träffade massa folk och gick upp till Våfflan och satt där till halv tio ungefär.

Idag: Var med Minde på City (nää, no shit?), träffade på massa folk igen och gick med dom upp till Våfflan igen och satt där tills för en timme sen typ.

Imorgon ska jag vara funktionär på mellanstadiets friidrottstävlingar, sen ska jag förhoppningsvis klippa mig och färga håret. Skulle egentligen ha farit till Mora med Hannipanni men känner att jag inte har tid. Såå vi får se vad som händer sen, nu ska jag iallafall gå och sova. Ne, inte än, men äta ska jag göra. Ha det!

Sorry

Är det okej om jag inte bloggar varken idag eller imorgon? Oavsett vad ni tycker så kommer jag inte göra det. Är inte på humör just nu av olika anledningar..



Puss på er!

When you look me in the eyes..


And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes ♥

Snabb uppdatering bara

Good morning..

Snart ska jag dra mig bort mot skolan då. Rätt chill dag. Bara svenska, bild och sen skoljoggen. Seeeen vet jag inte vad som händer. Förmodligen byn och City. Strips & beasås ♥

Vi höööörs!

Ha inte bråttom...

...när ni rakar benen! Hahahaha alltså kolla på mitt ben! Det är så fult! Hur lyckas man? Det ser mer köttigt ut på bilden än vad det egentligen är, men det är fett stort ändå.. Kommer nog bli ett fint ärr där sen, hehe...


Weird

Helloooooooo alla barn!

Den här dagen har seriöst varit helt sanslös. Först när jag precis skulle cykla till skolan så kommer jag på att jag hade glömt min bok till svenskan uppe på rummet, så då sprang jag och hämtade den. MEN jag glömde även ta mina hörlurar. Så jag slängde iväg ett sms till Linnéa som inte hade hunnit åka än att hon skulle ta med dom. Men jag hann inte få dom innan första lektionen sååå mattelektionen sög för att jag inte hade någon musik.

Seeeen på NOn skulle vi dissikera ett jävla ÄLGÖGA! Fattar ni huuur äckligt det va? Läraren satt och klippte i det och hällde ut massa saker och uuuuuh, det var så vidrigt. Ah, sen tappade jag bort min nyckel. Eller så tog någon den. Så jag kom inte in i mitt skåp på hela dagen för jag hittade varken rektorn eller vaktmästaren så jag kunde klippa upp låset.. Jag som till och med hade tagit med mig min chokladkaka till skolan kunde inte äta av den på hela dagen. :(



Men till slut kom vaktmästaren så jag kunde få upp skåpet och gå hem. Men på allvar, helt sjukt. Störd dag.

Nu ska jag gå ut på byn tror jag. Fast inte äta stips faktiskt, som jag har gjort nästan varje dag sen förra tisdagen..........


Walnut Pearls

Haha, älskar att hitta på töntiga rubriker till sminkningar! Fast den här gången råkade ögonskuggorna heta så..




Bestis!




Hellu! Idag har jag varit med Minde. Vi har varit på byn (nooo shit?) och setat under ett random tak för att det regnade och haft damp. Vi satt och lyssnade på musik, asgarvade och tog fula kort. Det var kul. Nu är jag trött och ska väl försööka sova iallafall. Jag har seriöst haft jättesvårt att gå upp på morgonen den senaste veckan, asjobbigt D:

Men godnatt ♥

Dagens outfit & facelook



Rainy Sunday


Det har regnat i stort sett hela dagen idag också. Sen såg jag en fett äcklig spindel inuti fönstret...

Jag, pappa Jesper och Alex for till Mora på China restaurang och åt. Tog bara bild på efterrätten, som var glass, grädde och chokladsås. :)

Gårdagen


Min frukost blev varm o'boy i min snygga mugg!

Det regnade hela dagen, fast sen blev det sol och det blev en regnbåge på himlen.

Jag och Minde for till Bunkris på älgrock mitt i skogen och dansade i ett brandtorn.

Haha, ganska random dag. Men det var kul.

This is style..?


Hahahaha, pappa kom upp i mitt rum idag när jag och Minde satt där och har en jävla gympapåse på skallen! Jag seriöst låg på golvet och garvade! Han sa att han inte hittade det orangea bandet man ska ha på sig när man jagar, så han tyckte att det här var en fin lösning..... Håller ni med eller?

Strips & beasås ♥

Sho!

Igår kväll drog jag och Hanna ut på byn ett tag. Vi gick och åt strips på City.. höhö. Sen satt vi i en busskur och pratade jättelänge innan vi gick hem vid elva ungefär. Det var askallt ute! Bara tre grader eller nåt..



Ikväll har jag, Hanna och Minde planerat att röja Bunkris! Haha, det är såkallad älgrock där ikväll i ett gammalt brandtorn. Jag var där förra året också och det är faktiskt kul! Det är disco i slutet, det gillar vi.

Nu ska jag gå ner och äta frukost, vi hörs!

Thank God It's Friday

Hejhej!

Idag hade vi hälsodag i skolan som Ica fixade - precis som förra året. Fast skillnaden från förra året och nu är att jag bara gjorde två saker (förutom dom man fick lov att vara med på) istället för sju.. Men jag tyckte att provsmakning och luftpistolskytte passade mig rätt bra. Man behövde inte röra sig nå, och sen var det ju mat. Mat är alltid bra, haha.

Anyways, sen kom Mimmie och Linus upp dit och så gick jag med dom ner till Trädgårdsvillan och sen till bussen då dom skulle hem.

OH DAMN, nu gick förövrigt mina timmar på spotify ut... Men det är ju tur att man har 8 konton till, right? Haha!

Nej, nu ska jag nog gå och duscha. Sitter med hårinpackning i håret i hopp om att kunna ge mitt übertorra hår lite fukt eller nåt? Tror inte att det hjälper så mycket, men vi kan ju alltid hoppas. Hajdå!


Idag är en ful dag!

Häääääääj!
Idag har jag och Linnéa käkat pizza och strips med Fiffi på Cityyyy! Det var nice. Vi fick lov att fetta lite innan hon flyttar till Göteborg.. *sadface*

Men iallafall, det här var en fuldag igen. Riktigt illa. Jag ska snart ut och dampa med Mimmie! Då blire City igen. Tjockt av mig att ha ätit där tre gånger på två dagar snart och sen kebabtallrik i tisdags med... Kommer bli fet. Men whoooooo cares? Inte jag! Nog är inte utseendet allt? Även om jag har haft fuldagar hela veckan, men alltså, det finns viktigare saker i världen. Right? Jag bryr mig inte om vad jag äter och jag rör inte på mig överhuvudtaget, ganska härligt!


Random bild jag hitta på datorn bara.

Nej, nu ska jag sluta babbla och pallra mig in på byn igen. Vi hörs!

Tired

Hej på er!

Idag har jag haft världens sämsta dag. Vädret har sugit, lektionerna sög, mitt hår, mina kläder och mitt smink var fult och allt har varit allmänt dåligt bara. Så därav inget bloggande.

Jag var med Minde efter skolan och vi for och åt kebabtallrik. Sen satt vi på scenen ett tag innan vi for ner till campingen och satte oss i en slogbod och pratade. Jag kollade nyss på Idol och ska nu gå och duscha. Sen sovaaaaaa. Längtar efter att sova. Godnatt ♥


Random bild från arkivet.

Smokey




Noodles and math

Halloj!

Fy satan vad trött jag är alltså! Jag sov typ tre timmar inatt. Sen somnade jag på SOn IGEEEEN. Vi måste sluta kolla på ointressanta filmer hela tiden om läraren vill att jag ska vara vaken..

Men iallafall, nu ska jag gå och göra nudlar (♥) och sen räkna lite matte. Vi höreeeees.


Sov Gott


Nu ska jag alldeles strax slå på en film som jag har tänkt somna till. Imorgon är det skola igen, suck. Någon mer än jag som verkligen hatar måndagar?

Godnatt ♥

Tove Styrke


Toveeeee

Minde och Hanna (vet att ni inte ville att jag skulle lägga ut bilden, men ni va så söta :3)

Tove sjunger High and Low

Det här är det enda jag hade att komma med i bild/video väg insåg jag precis.. Jag hade inte en tanke på att ta kort eller filma varken Crashdiet eller Rebecca & Fiona. Men Linnéa hade sin kamera med sig så jag ska väl sno lite bilder från henne sen när hon har in dom på datorn. Minde och Hanna tog väl också lite bilder som jag kan låna, moahaha.

Fiskdamm ♥



Granny Goes Street

Heeeeej!
Nu blev det såhär konstigt igen. Jag sa att jag inte hade något planerat i helgen och skulle blogga och massa och sen gör jag det inten ändå. Men det blev en liten oplanerad tur till Falun på Granny Goes Street igår nämligen.

Först var det inte tänkt att jag skulle dit alls. Man skulle ha anmält sig till fritte ifall man ville åka med och alla platser hann ta slut. Fast sen ville jag så gärna följa med, så jag slängde iväg ett sms till våran fritidslärare och frågade ifall det råkade finnas nån plats kvar på bussen, och han bah "ja vi åker kl 17:00". Så då var det ju bara till att fixa sig och sånt. Jag var på väg att blogga innan vi for, men då var det nå fel med datorn så jag kunde inte.

Men iallafall, jag hade aaaaaskul. Det var verkligen värt att följa med. Vi kollade på Tove Styrke, hoppade till Crashdiet och skaka rumpa till Rebecca & Fiona i regnet på slutet! Vi åkte nån karusellsak, åt thaimat och fiskade fiskdamm. Bra kväll med andra ord! När vi kom hem vid typ två inatt så somnade jag typ på en gång och gick inte upp förrän halv tre idag.



Jag kommer visa er bilder lite senare. Nu ska jag gå och äta, hajdå!


Svar på kommentarer


Hej! Nej, hon har inte lagt ner bloggen, och jag vet inte varför du inte kan gå in på den. Jag kan det utan problem. Adressen stämmer så jag vet inte vad det skulle bero på..


Tack! Matildas blogg heter http://lifeofmatildajohansson.blogg.se/ ;) Hon slutade blogga ett bra tag men nu verkar hon uppdatera lite oftare igen.

You smile, I smile ♥


Tror det här är det första kortet EVER som jag ler med tänderna och inte tycker att det är fult. Huuuuuuge moment.

This is our song


Hejhej!
Jag måste bara få säga hur skönt det är att bara sitta hemma en hel kväll utan att göra någonting. (Dock är ju inte kvällen slut än, och man vet ju aldrig om det händer nåt lite senare, men iallafall). Varje kväll sen söndagen den 21 augusti har jag varit ute på byn. Tolv kvällar alltså. Sen skola på det. Inte konstigt att jag somnar på lektionerna och försover mig på morgonen. Fast egentligen klagar jag inte, för jag har haft jävligt kul hela tiden! Jag har träffat folk och till och med varit social, (EPIC MOMENT!!!!), till skillnad från vad jag vanligtvis brukar vara. Men det har varit lite jobbigt ibland. Fast som sagt, jag klagar inte!

Nu blev jag sugen på chips... Dumma "det är dags för fredagsmyyyyyyyyys" låt.

Juste, nu ser ni mitt hår. BROWNIE. Åh, nu vill jag ha brownies också. Jag måste sluta.

Simple


Slänger in dagens då. :)


Bloggtorka och kolasås

Hellu! Haha ful rubrik.

Jag vet att jag har bloggat megadåligt på sistone. Men vet ni vad? Jag har inget planerat på heeela helgen. Jag vet dock inte om det är något positivt eller negativt när det gäller bloggen. Antingen har jag massa tid över till att blogga men inget att blogga om, eller så bloggar jag massa. Det visar sig.

Jag tycker bara att min blogg är så tråkig. Den är så ful. Jag vill ha en intressant och fin blogg. Följer massa fina och riktigt snygga bloggar. Stilrena och enkla bloggar som är jättebra. Jag vill också ha en sån. Egentligen hade det ju inte varit så svårt att fixa, MEN jag är för lat. Och jag litar inte på min dator om jag håller på med massa saker och inte hinner spara till exempel, för den kan dö när som helst. Alltså inte stendö, utan bara lägga av helt random.

Jag kan inte ta någon annan dator heller, för ingen annan har det braiga programmet jag gör allting i. Mammas dator hade, men de små välte den så den inte funkar längre, haha.



Men som sagt, jag vet egentligen inte vad jag ville få fram... Men jag kan berätta att jag brände mitt finger på stekvarm kolasås idag. Det gjorde ont. :(

Brownie

NU HÅLLER JAG PÅ ATT BLI BRUNETT IGEN, den ni!

Nu ska jag gå och bita Minde, vi hörs!