Valborg

Heeeej!

Idag är det valborg och snart (om typ 40 minuter) drar jag bort till busshållplatsen och sen bär det av till Borlänge för att "spela" laserdome! Åh, det är så jäkla roligt alltså! Jag har kört den en gång tidigare - på våran klassresa i somras. Och det var ju skitkul, och nåt som är lite extra fult är ju att allt som är vitt lyser! Typ tänderna och det vita i ögonen, och om man är riktigt blond så kan håret lysa lite också, haha! Så man ska satsa på svarta kläder. Men det lyckas jag väldigt bra med eftersom den enda färgen jag har på kläder i stort sett är svart! Men som sagt, sen kommer vi äta på MAX och sen är vi hemma vid 1 inatt.

Men nu måste jag snart gå och äta och fixa klart innan jag drar, ha en bra valborg! Jag uppdaterar mer imorgon!

Laserdome

Hejhej!

Dålig bloggat idag med.. Förlåt för det, men jag har inte orkat bloggat idag pga av att jag har varit väääldigt trött och bara har setat vid datorn hela dagen sen jag kom hem från skolan.

Men jag ska berätta en sak som jag ska göra imorgon, och det är att jag ska på laserdome med fritte! Det kommer bli asroligt! Och så verkar det som om att det bara är jag, Millah, Emma & Lotta som är tjejer som ska dit av 38 personer! Ännu roligare, haha! Vi åker klockan 17 från busstationen och kommer hem klockan 1 på natten. Och då verkar det som om folk ska ut på byn, så vi får se om jag henkar eller inte.

Anyways.. Jag har inget mer att berätta tror jag... Haha, jo att jag somnade nästan på SOn idag, alltså det var riktigt nära ett tag. Och samma för Millah och Emma så när lektionen var slut så gick vi in i aulan och la oss på typ fyra stolar var som en säng och höll på att somna där med nästan ^^ Jag var verkligen astrött, så därför ska jag snart sova för att först klara av en lång skoldag till klockan 15 och sen fara på laserdome och vara där och sen komma hem klockan 1... Ja, herregud, det kan bli en lång dag, så det är nog bra om jag går och lägger mig nu. Men som ni kanske förstår då så blir det kanske bara ett snabbt inlägg imorgon precis innan jag åker till Borlänge.. Eller så får det vänta tills på lördag (:

Men godnatt iallafall!

Nej!

Hej!

Igår blev det inget bloggande då internet laggade hela tiden på typ alla datorer.. Men jag hade ändå inget viktigt att säga. Men nu ska jag börja med att göra en sak klar för alla: jag dricker INTE alkohol! Vad tror ni, jag är 14 år bara! Och vart skulle jag få tag i det liksom? Nej, så bara för att jag drack en liten cider innan Made så var det bara som en läsk. Så ni kan sluta fråga och kommentera det hela tiden, för nu är det klart! Jag dricker inte!


Läsläxa

Haha, alltså jag måste berätta en aslöjlig sak som vi ska börja med igen i skolan på svenskan. Vi ska läsa en kvart om dagen för en förälder, 3 dagar i veckan, i 3 veckor! Alltså what!? Det gjorde vi i lågstadiet! Och så ska vi göra det i 7an? Varför liksom? Jag kan redan läsa, och ofta en förälder har tid att sitta och höra på när sin tonåring läser.. AHAHAH, alltså é dom seriösa!? Vad tror dom? Att vi går i trean eller?


That really made my day ♥


My Monday

Hello!

Idag har skolan varit rätt chill. Förutom att vi skulle vara ute och springa direkt på morgonen på gympan så håret blev fail och det var kallt.. Förutom det, så var dagen ganska bra.

Jag och Millah har nu bestämt att vi ska följa med till Borlänge på Lazerdome på fredag med fritte! Det kommer bli hur nice som helst! Vi åker runt 5 på kvällen och kommer hem 1 på natten. Och så ska vi stanna och äta på MAX.. Vilket tar emot lite då jag inte alls tycker om hamburgare som man köper på t ex Donken, Burger King, MAX osv... Men det får gå ändå. Och sen kanske det blir att vara ute med folk sen när vi kommer hem? Vi får se hur det blir (: Det är ju lixom Valborg ändå så..

Falu Kuriren är här för övrigt och gör ett repotage om oss. Så vi fick lov att gå ut och ta gruppbild, vilket var kallt för det blåste. Och den lär inte ha blivit så bra heller då varken Isac eller Noel ville vara stilla och ingen stod där dom skulle ^^

Men helt random nu så får ni se mitt hår ännu en gång. Men jag vet inte hur man ska göra för att man ska se slingorna på ett bra sätt på bild, man måste se det i verkligheten för att man ska se dom bra.. Men ni får ett par bilder iallafall, för att jag är så snäll!


haha, det ser ju "fläckigt" ut här! Det ser inte ut såhär irl!

Dagens Frågor

Kostar det inte ganska mycket att hela tiden slinga håret?
Jag slingar inte hos frisör, utan mamma gör det. Men vi köpte faktiskt hårfärg på.. (haha) H&M! Alltså deras egna hårfärg. Men då var det "slingfärg" (kan man kalla det så?) med i förpackningen. Och vi köpte två paket för jag, mamma & Linnéa skulle göra slingor. Så då hade vi ett paket kvar när vi skulle gör om.

Kommer det någon frågestund snart??
Skriv då gärna vad du inte svarar på för frågor !!
Kanske det! Vad menar du med "frågor jag inte svarar på?" Jag svarar på nästan alla fågor, fast inte om jag har svarat på samma fråga förut eller om det är flera väldigt lika.

Vad hade du för hårfärg? :)
Först när jag färgade hela håret så hade jag MOOD...? Jag kommer inte ihåg vad själva färgen hette. Och sen när jag gjorde slingorna hade jag H&M-färg.

Hej! en fråga till dig! :) Är du egentligen blond? :)
Nja, det kan jag inte påstå. Men jag är väldigt ljus i håret normalt. Jag är rödhårig. Egentligen så vet jag inte exakt vad min riktiga hårfärg är då jag har färgat och tonat håret sen jag var 7 år.


Här gick jag i ettan

Är inte jörgen och tina din mamma och pappa? :)
Haha, jo. Men egentligen är inte Jörgen min biologiska pappa, fast han är som det då jag har växt upp med honom och inte Jesper - som är min riktiga pappa.


Bio

Hej alla!

Nu har jag sett Alice in Wonderland. Jag tyckte den var jättebra, och jag tycker att Johnny Depp lever sig in i sina rollen så himla bra, så det är ett stort plus. Och nu har jag laddat hem filmen också, så jag har den nu på min dator (a'



Men nu ska jag gå och äta kvällsmat och sen blir det sängen.. Skola imorgon *suck*

Slingar... IGEN

Nu har jag slingat håret igen! Vi fick lov att "dra ner" färgen längre, för det blev mest längst upp först, men nu ska jag torka håret och se hur det blev. Bild kommer!

Förklaring

Alltså, jag måste bara gör en sak klar för alla innan det blir massa misstankar. Jag dricker inte alkohol. Inte på det sätter som ni säkert tror eftersom jag håller i en cider på bilden. Jag & Fiffi fick en varsin liten 2,25% cider som man kan köpa på Domus. Mer än så drack vi inte eftersom man måste visa leg och varken jag eller Fiffi är 18 eller dricker. Så tro inte massa saker nu, det är så som jag skrev!


Sminkningar & mitt hår



Sara


Fiffi


Mitt hår med slingor


Dans till Larz Kristerz


Made In Älvdalen

Hejhej!

Nu ska jag berätta om kvällen igår, från början till slut.

Först så kom Fiffi vid 5 och så började jag leta kläder. Och efter typ två timmar hade jag valt, haha! Så det blev en klänning med paljetter upptill och sen klackskor, men seriöst, jag & mamma gick hem och hämtade ett par "vanliga" skor ifall vi skulle få ont i fötterna.. Vilket jag fick! Så jag hade inte klackskorna speciellt länge. Kanske en och en halv timme bara. Men iallafall, först när vi kom ner till ishallen så träffade vi farmor, farfar & Daniel, så vi stod vid dom ett tag när Thomas Petterson stod och babblade på scenen. När han var klar så fick man lyssna på Team Stefan. Dom körde låtarna från Körslaget. Och när dom var klara så började Larz Kristerz spela så alla började typ dansa. Så jag och Fiffi dansade två gånger och sen gick man väl bara runt där mest och såg folk man kände igen. Men alltså, det var typ bara 30+ folk där ^^ Det fanns några i Fiffis ålder, men inte så många. Mot slutet sen så blev jag och Fiffi ashungriga (vi hade redan ätit mackor som vi fick av Sofie, haha) så vi gick ut och köpte en hamburgare för 40 spänn! Så vi delade på den, och Fiffi bah: "Vilken basic hamburgare!". Det var bara ketchup på den liksom! Förresten så fick Fiffi en stalker, haha! Han bah kom fram och typ smekte hennes mage och sa att hon var fin eller nåt (?). Sen så ville han dansa med henne men vi gick därifrån och så gömde vi oss för han (: Sen också en grej, vi kom backstage med Team Stefan och Linda Bengtzing! Det ni, haha! Sen vid klockan 2 så började vi gå hem, och fyfan vad kallt det var! Det var -6, och vi hade typ bara ben, klänning & skinnjacka.. Great! Men tur att det inte är så långt hem från ishallen då. Haha, och så fick vi lov att ta en bild mitt i buskarna, typ "finn tre fel". Och när vi kom in jag bah till kylskåpet och såg ett kebebspett! Omg, jag tog det och ett stort glas o'boy och en banan ^^ Sen gick vi och sov..

Här kommer bilder:

Innan vi skulle gå


Inne på toan


Hahah, underbart!


Hej vi kommer från en annan del av Älvdalen!


Backstage


Finn fem fel?


Taggad

Hellu allihopa!

Nu har jag slingat håret, ätit och sminkat Sara. Nu återstår det att sminka mami & Fiffi, välja kläder och fixa mig. Men nu är jag på bättre humör än jag var innan, nu är jag rätt taggad faktiskt (; Väntar bara på att Fiffi kommer, sen blire goood!

Frågor & Svar

Varför har du en bild på selena gomez och inte du?
För att jag inte har några bra bilder på mig just nu. Och så ville jag ha en ny header fort, för den andra såg cepe ut (:

Vad står det på den där skivan där du gör dina designer??
Microsoft Works

Hur gammla är Evelina och Oliva?
Är inte de lite unga för att färga och tona håret osv? :P
Evelina är 6, Olivia snart 5. Men det är bara toning, så det är ju inte lika starkt (:

Blir sugen på hur dina andra syskon färg blev, efterom jag funderar på att också tona, men har aldrig fått grepp på hur man gör det.
Är det som att färga håret ??
Jag har inte tagit kort på de andras hårfärger, men det blev inte nå mycket skillnad, så därför har ni bara fått se min & Lovisas då Lovisa gjorde mer skillnad från hennes hon hade innan. Och att tona är precis samma som att färga bara att det inte är permanent färg och sitter kvar tills det "växer" bort. En toning försvinner ju mer och mer varje gång man duschar.

 


Svar

varför ska du på Made in Älvdalen för du sa ju på familjen annorlunda att du tyckte att Älvdalen sög

Svar: Vad spelar det för roll? Det var . Och just då var mitt liv inte så roligt. Det fanns ingenting att göra i Älvdalen då och så hatade jag vårat tv-team och det var jobbigt med skolan och ingen ledig helg på 10 veckor. Du kan ju tänka dig att aldrig kunna träffa kompisar eller göra fria saker på helgerna, i 10 veckor... Inte speciellt kul nej.

Stress

Hej!

Nu är vi tillbaka från Mora. Det blev en foundation, en eyeliner och.. hm... just ja, hårfärg! Sen lite andra grejer men inte till mig. Och nu återstår det bara att jag ska lista ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det kommer bli svårt! Sen så ska jag sminka mamma, Sara & Fiffi. Fiffi kommer vid 5, och så ska jag be henne fixa mitt hår. Det är lite panik här just nu, men på med partylåtarna osv så ordnar det väl sig i slutändan!

Vad ska ni göra ikväll?


Mora

God morgon!

Nu snart susar jag ner till Mora ett tag för att leta hårfärg med slingor! Det finns f*n ingen här i Älvdalen! Sååå.. det närmaste stället är då: Mora! När jag kommer tillbaka blir det väl att leta kläder som jag ska ha på mig ikväll.. Och det kan bli riktigt svårt.. Har inte en aning, jag har vissa förslag, men kan inte bestämma mig.

Men vi hörs senare!


Haircolor

Hejhej!

Igår så färgade jag ju håret som jag skrev. Det blev inte mycket skillnad för att jag skulle ha haft en ljusare färg egentligen, men det var mamma som hade köpt en i Mora, så då blev det som det blev.. Matilda, Lovisa, Evelina & Olivia färgade också håret förresten. Eller, Evelina & Olivia tonade. Lovisas vart skitsnyggt för hennes var typ rödbrun med ljusa slingor! Jag skulle kanske ha fått slingor av henne först, men det räckte inte. Så det blir till skolavslutningen istället. Men här ser ni resultatet iallafall:

Före


Efter


Ja, som ni ser.. Inte speciellt mycket skillnad, men jag fick ett ångestanfall nyss om att jag ska dra upp till Domus och köpa ny hårfärg med slingor! Så mitt hår är snyggt tills imorgon då det är Made in Älvdalen ^^ Så nu blir det ljusare med ljusa slingor.. Får vi hoppas!

Här får ni se Lovisas hårfärg också!


Svar

Får man se resultatet av dig och matildas färgning i så fall :D ?

Svar: Min hårfärg iallafall (;

Ny design till bästistranis

Nu har jag gjort om Johannatranis bloggdesign :')



http://johannnagruundin.blogg.se/ - check it out!
Berätta gärna vad ni tycker :3

Magnum Gold in my ♥

Hellu!

Följde Matilda för en stund sen upp till Domus för att hjälpa henne med att välja hårfärg. Och så fick jag lite beslutsångest om jag skulle köpa ett puder eller en hårspray.. Men det blev inget av dom. Det blev en Magnum Gold idag igen! Så jäkla god!

Jag ska se om mamma kan färga mitt hår idag också.. Hoppas på det, annars får det bli imorgon. Men då blir det ljusare med slingor (: Kan det bli bra tro?

Svar på tal

Ska du inte ha en bild på dig själv i din header? Varför har du en bild på Selena Gomez när din blogg handlar om dig?

Svar: Jag har inga bra bilder på mig, och på den förra headern såg jag ju förjävlig ut! Sååå, därför har jag en bild på Selena Gomez.

Minishopping

Hejhej!

För en stund sen så var jag & Evelina på Domus för att jag skulle köpa foudation, mascara och kanske hårspray. Men sen fanns inte min foundation som jag brukar ha! Alla färger utom min fanns! Men som tur är så har både jag, mamma & Linnéa samma foundation färg, så det är bara att ta av någon av deras, tills dom har fått in fler! Mohahha! Men sen så köpte jag ingen hårspray ändå, jag vart så snål ^^ Det blev i slutändan bara mascaran och ett nagellack som bara kostade 10kr! Och förresten en glass. Den nya Magnum Gold! Den var skitgod, helt klart den godaste Magnum!


+ ett minilack från Wonder Nail

Lol

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Haha, bjuder på en sån här idag också x'D

No toiletpaper!

Hellu!

Hemma idag igen, och även Evelina. Men imorgon blir det skola och dagmamma för oss. Imorgon kommer även mormor & Janne, så i natt ska jag och Linnéa njuta av att sova i våra egna sängar, för sen blir det madrass på golvet tills på söndag.. Hurra...

Men men, jag & Evelina har iallafall kommit tillbaka från Ica, för vi fick lov att köpa mat igen, som vi ska laga. Och toapapper! Det fanns inget toapapper i hela huset! Haha ^^

Men nu ska jag nog lägga mig på spikmattan en stund, hörs senare!

Jag dööööör!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

AHAHAHAHAHAHHA, jag dör x'D

Bak & mat

Hejhej (:

Nu har jag och Evelina bakat tårta och gjort tacos. Pappa fyller nämligen 40 år idag, så då måste man ju ha tårta (; Fast varför vi äter tacos vet jag inte, haha! Närå, men mamma & pappa ska till Mora & äta på China resturang. Så då fick vi äta tacos här hemma istället.



Frågor

Lite frågor som har dykt upp igår & idag!

Gör du dina bloggdesigner själv? Vem är det på bilden i din header? Vad använder du för program till dina designer? osv osv

Svar: Ja, jag gör mina designer själv, och använder ett program som heter Photo Premium nånting tror jag ^^ Och det är Selena Gomez i min header, inte jag!

No school today

Hejhej

Hemma idag igen, och känner mig inte speciellt bättre om jag ska vara ärlig. Det är nästan "värre" för nu har jag blivit täppt och snorig i näsan också.

Evelina är också hemma idag igen. Så vi har legat i soffan och kollat på film. Sen så har vi också varit på Ica för att vi fick lov att köpa grejer till tacos som vi ska äta ikväll.

Förresten, vissa har nog märkt att jag håller på att byta design.. Men jag är inte klar än, så det kommer nog vara lite rörigt en stund idag.

Dagens fråga

Vart har du köpt silver ögonskuggan som hon har på sig? och vad har hon för smink kan du inte skriva de? jätte fina bilder ;)

Svar: Tack! All ögonskugga Evelina är sminkad med är från min Viva la Diva palett som jag fick i julklapp. Den är köpt på Åhlens tror jag. Annars har hon kajal, eyeliner och mascara bara. Sen i ansiktet har hon bara lite puder och rouge.



Sjuk

Hejhej!

Det blev ingen skola idag. Jag har vaknat flera gånger i natt och hostat som en galning. Sen har jag ont i halsen och så får jag svårt att andas till och från. Jag blir förmodligen hemma imorgon också, kanske. Så jag blir någorlunda frisk. Men annars blir det skola på onsdag..

Evelina är förresten också hemma. Hon hade krupphosta igår och i natt. Så hon & jag har kollat på film/tv och nyss låg jag på spikmattan, och nu ligger hon där. Alltså, gud vad ont det gör! Iallafall i början innan ryggen har börjat "domna" bort, haha!




Mamma gick för ett tag sen och skulle hämta de små hos dagmamman, så när dom kommer tillbaka försvinner väl lugnet vi har haft här hela förmiddagen ^^

Får inte bli sjuk!

God kväll alla läsare!

*Suck* Det känns som om jag håller på att bli sjuk.. Jag hostar så det gör ont i halsen och känner mig inte direkt på topp... Jag orkar inte bli sjuk nu.. Jag orkar inte ta igen massa i skolan om jag blir sjuk... Jag vill inte missa helgen om jag blir sjuk! Det är ju Made in Älvdalen på lördag! Och mormor & Janne kommer på torsdag eller fredag. Jag orkar inte! Även om det kanske hade varit rätt chill att slippa skolan ett tag, för jag är rätt less på den just nu, bara massa läxor och läxor och läxor och långa dagar och dåliga lärare! Så på det viset hade det ju varit ganska skönt att vara hemma ett par dagar och ladda upp ordentligt.. Men det lär ju knappast hända. Jag blir säkert inte nå sjuk så det är någon idé att vara hemma från skolan, det lär väl bara vara vanlig förkylning med hosta som man inte kan göra nånting åt förrän det går över av sig självt antar jag.. Så det är bara att hålla ut. Jag får tänka positivt, att vi har kommit en bra bit in i våren, och att det är "bara" lite mer än en och en halv månad kvar till sommarlovet.. Sen att jag ska försöka att inte äta massa fika, glass och godis i veckorna inför beach 2010 you know (; Haha, vi får se hur det går med det, och om jag nu blir sjuk så ska jag ju kanske ta det rätt lugnt och inte vara ute och cykla så det drar i halsen och vara på cirkelträning och massa.. Men vi får se, jag får väl ta hostmedicin och inte vara ute i bara lite kläder, eller nåt.



Men aja, nu har jag berättat lite om läget just nu, jag skriver väl imorgon, ha det bra!

Svar på läsarfråga

vad använder du för program när du redigerar bilder och sätter ihop sådär många till en? :)
tacksam för svar!

Svar: Haha, ärligt så använder jag paint! Eller iallafall i det förra inlägget, annars kan jag även använda samma program som jag gör min header i.. Men jag vet inte vad det heter, det är nåt som vi har på nån skiva och installerar direkt i datorn (:

Inspiration




No Lady GaGa?

Hello!

Jag och mamma kom på en sak idag.. Ni vet ju att det har varit ett vulkanutbrott på Island i veckan. Och då går det ju inga flyg nånstans pga askan i luften. Senaste gången den vulkanen hade ett utbrott så höll det på i över ett år! Tänk om den har det jättelänge nu också, så inte Lady GaGa kommer den 7-8 maj på grund av den j*vla askan! Det är ju ändå "bara" tre veckor kvar tills dess, så vulkanhelvetet kan ju hålla på då fortfarande.. Tänk om hela konserten blir inställd! Fan! Då blir jag riktigt sur, det är nåt jag verkligen ser fram emot! Men om det nu inte blir av, så kan jag ju iallafall gå på Rättviks marknad... Lol..


Brun utan sol

Kolla mina ben! De är inte bleka längre, haha ^^


The Photoshoot











Isac

Heeej!

Alltså jag måste bara berätta en sak! Pappa hade varit upp hit med Isac för att byta blöja eller nåt, och så blev Isac kvar här, för han ville inte gå ner igen. Efter ett tag kom jag på det, för innan tänkte jag inte på att han var här, och så var han inne på toan. Så jag ropade "Isac? Är du där inne?". Sen hörde jag att han sa nåt på "sitt språk", haha! Men så jag gick iallafall in dit och kollade vad han gjorde, och så står han och borstar tänderna. MED MIN TANDBORSTE! Hahaha, omg! Och jag bah "Öh, vad göru? Det där är min". Han tittade på mig som ett fån och såg lite skyldig ut. Hahaha!




Lördag

Hej bloggen!

Nu har jag tagit en lång dusch och gjort hårinpackning och så har jag smort in mig med brun utan sol (:



Mamma & Linnéa är i Orsa och pappa är och lagar sin bil, så det är bara vi barn hemma just nu, och det går väl bra. Mamma hade gjort en lista om vad vi kunde göra och så fick vi pengar för det, men jag orkar inte, och så hade alla de små redan börjat och paxat alla grejer typ, så jag struntade i det ^^

Idag vet jag inte vad som händer, kanske far ut på byn med folk ikväll igen. Igår var jag iallafall med Hanna och vi for först på Östäng och åt glass. Sen åkte vi och mötte Samantha innan vi for på byn. Där träffade vi Hampus & Pontus så vi for in på fritte och satt där till typ 22:45. Sen åkte jag och Hanna hem, för vi fick tråkigt, hehe. Vi skulle egentligen ha gjort en grej, men Samantha ville inte och sen vare så kallt ute, så det blev inget. Men kanske ikväll (;

What's happening?

Förresten, en sak bara..

Vad händer med mina läsare!? Alla försvinner! Statistiken sjunker! Visst för att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera, men jag har ett liv, och det har varit påsklov så jag har velat vara med kompisar och massa då.. Och nu har jag skola igen, men jag försöker uppdatera så ofta när jag har nåt att berätta...Men sluta inte läsa min blogg, snälla?

Idag blir det fredagsmyyyyyyys ?

Hej alla läsare!

Nu är det äntligen fredag! Alltså dags för en härlig helg! Tanken var att jag, Linnéa och Fiffi skulle ha varit hos farmor & farfar i Väsa från imorgon tills på söndag.. Men sen skulle Fiffi jobba eller nåt så det blir inget... Tråkigt! Men vi får ta det längre fram (;

Ikväll blir det nog Hanna med massa folk på byn skulle jag tro! Det kan bli roligt, eller hur? ;)

Vad ska ni göra i helgen?

Abbatema

Hellu igen!

Nu har solen kommit fram :'D Wiihoo! Och jag har sminkat mamma & Sara nu, så checka bilderna nedan. Det kanske inte blev dom bästa bilderna då det blåste och dom hade solen rätt i facet ^^




Less på skolan

Hejsan!

Idag har det varit en deprimerad dag.. Det började med att jag vaknade 04:55, men jag lyckades somna om, MEN sen vaknade jag var tionde minut ända tills jag egentligen skulle gå upp vid 05:50... Skitstörande, och så var det dåligt väder ute, så det gjorde inte saken mycket bättre. Sen så var Lotta i skolan idag, och hon var överspeedad och jag & Millah värsta seriösa och orkade inte göra nånting än att klaga över våra liv, hehe. Men sen också så fick vi över 25 franskaglosor tills nästa fredag! Vi brukade aldrig få glosor av Karro när vi hade henne som lärare, men nu när vi har "Kossabella Isagnälla Koskälla" (Isabella) så får vi läxor nästan varje vecka! Och om vi nu brukade få av Karro så var det kanske bara 10-15 glosor vi hade och inte nästan 30! Åååh, jag blir så j*vla sur på henne, hon är inte ens en lärare, och så kan hon inte ens uttala alla saker som man ska! Imorgon har vi läxförhör i franska på 14 verbsaker. Och den läxan fick vi igår, och vi ska kunna dom imorgon.. Knappast att jag klarar det!

Men aja, nu ska jag sluta avreagera mig och kan istället berätta en ganska kul grej som vi gjorde på NOn idag, höhö. Vi vred fram klockan igen, så vi fick sluta nästan en kvart tidigare! Busigt av oss (:

Snart ska jag gå och äta och sen ska jag sminka mamma & Sara, för dom ska ha nån ABBA uppvisning med gospelkören. Jag ska nog även dit och kolla tror jag, eller så ska jag träna ännu mer på franskan...


Jag bjuder på min sminkning idag (:

Matdag

Hellue (:

Idag har skolan varit dryg. Vi har haft en lärare som jag hatar på TRE lektioner, och vi skulle inte ens ha henne på svenskan egentligen, men vi fick lov för att Mona som vi skulle ha haft var sjuk eller nåt! Usch, och sen så fick vi lov att ut och gå på gympan för att den var inställd (det var tydligen nån teater eller nåt i sporthallen), fast det var iof rätt bra för jag gillar inte gympa. Och på måndag äre jag och Sandra som ska hålla i stretchingen.. Hurra... Men ändå bra att få det gjort.

Anyways, idag var det också "matdag", så jag & Lovisa skulle laga mat, men hon hade glömt det eller nåt så hon hade med sig en kompis hem (oj, vad otippat att det var Malin), men jag tvingade dom att hjälpa till. Vi gjorde iallafall korvstroganof och ris.. Och det gick väl sådär. Korven blev inte helt genomstekt för att Lovisa stekte den, haha ^^ Men annars blev det väl rätt bra, det smakade i stort sett som vanligt. Jag glömde btw knäppa kort på det.. Men skit samma. Jag bjuder på dom här bilderna istället.


 


Recept på cupcakes



50-75 gram margarin eller smör
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk


Sätt ugnen på 250 grader.
Smält smöret och låt det svalna eller låt det stå framme tills det blir mjukt.
Vispa ägg och socker vitt och poröst.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten.
Tillsätt smöret och mjölken. Rör om tills smeten är jämn och slät.
Häll upp i muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter.






60 gram mjukt smör (osaltat)
5 dl florsocker
100 g philadelphia ost


Låt smöret stå framme i rumstemperatur tills det blir mjukt.
Vispa sedan smöret med philadelphiaosten till en "smet".
Blanda i florsockret.
Smaksätt eventuellt med t ex choklad, bär, vanilj eller nåt annat.
Spritsa eller bred ut frostingen på muffinsarna.



Lycka till!


Karlstad

Nu ska jag berätta med bilder hur helgen i Karlstad (26-28 mars) var på Barnmässan!

Vi blev hämtade av en minibuss som körde oss hela vägen

Inne i minibussen

Alla lyssnade mest på musik eller sov hela vägen

Frukost time! Jag hjälper mamma att sätta fast lösnaglar..

Inne i nåt lekrum som fanns vid frukosten som de små inte vill gå ifrån

Vi blev hämtade av limousine (y)

Inne i limmon

Framme på mässan

EDs monter som vi skulle hålla till vid vissa tider så folk kunde ställa frågor och sånt

Bilden till höger hade Linnéa & Lovisa på sina kläder.
Alla vi hade kläder från Me&I



Det fanns lego att leka med

Vi fick massa ballonger från MyKidoo

Bland annat jag var inne i en sån här "hamster"boll?


Matilda och Isac i ett litet bollhav?

Knapptillverkning

Barnmässan och limousinen

Här förresten så ser man min nuvarande hårfärg rätt bra..

Matlagning igen

Hej i solskenet!

Idag har jag lagat mat igen. Kommer ni ihåg att jag gjorde kycklingwok för några veckor sen? Det är nämligen bara jag hemma som kan laga mat på tisdagar då jag slutar runt 14. Eller, jag gör väl mest det för att annars måste jag och resten som kommer hem vid 15 vänta tills mamma kommer hem runt 17.. Såå, det är därför. Men det blev iallafall makaroner, köttbullar & gräddsås idag. Och det gick väl bra, det är ju inte så svårt egentligen. Men här kan ni få se resultatet iallafall (:



Ja, jag äter makaroner dränkta i sås med sked ^^


Sommaren kanske kommer ändå?

Tjenare!

Alltså, ni ska bara veta vad otroligt härligt väder det är ute! Solen skiner och det är jättevarmt ute så man knappt behöver ha jacka alls på sig! Igår så låg jag ute i solen och solade hela dagen, och så lyckades jag bränna mig till och med.. Plus att jag fick massa fräknar som jag hade klarat mig utan...hehe.

Men iallafall, jag har inte fått bilderna från Johanna eller Hanna än, alltså från lovet, så de visar jag när jag får dom. Men nu äntligen så har jag laddat in bilderna från systemkameran sen vi var i Karlstad.. Bättre sent än aldrig? Hehe, så nu ska ni få ett helt inlägg med bilder och sånt därifrån!

Svar på kommentar

hej amanda vart har du köpt dina lös naglar för 45 kr ?
är dom bra lösnaglarna ? sitter dom länge ??
tacksam för svar :)

Svar: Lösnaglarna som jag köper och målar själv osv är "genomskinligt vita", så jag tycker att dom är väldigt bra till det jag använder dom till. Dom sitter väl lika bra som andra lösnaglar. Men jag har iallafall köpt dom på Ica MAXI, just för att dom är så billiga där (:


Regn

Hej allihopa!

Idag regnar det ute.. Inte okej! För nu kan vi inte vara ute på byn och cykla och sånt. Men Johanna kommer iallafall till mig klockan 14, så då får vi se vad som händer. Klockan 16:45 ska vi iallafall till Salong Huvudgatan och kolla när Hanna tar hål i öronen. Får se om hon vågar ^^

Anyways, som ni märker har det varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna pga av att Johanna och Lina är här, så jag vill hinna umgås med dom så mycket som möjligt innan dom åker tillbaks till Sveg, och då har jag inte tid att sitta vid datorn.

Men ni ska få se bilder och så berättar jag i helgen vad vi har gjort den här veckan, okej?

Just ja, nu kom jag på en sak... Jag skulle ju visa er bilder från Karlstad, men jag hittade ju inte urladdningssladden tidigare, men nu är den funnen! Så jag visar er bilderna i helgen också, i promise!

Ska jag kanske bli piercare?

Måste bara slänga in en video på när jag tar hål i öronen på Johanna!



Men kom ihåg, det var hon som ville!

Statistik


You guys make my day!

Oh weah!?

Hej alla som läser!

Den här veckan kommer jag inte skriva så mycket här på bloggen, för att Johanna är här (: Jag kommer visa er massa videos och bilder från det senare!


Våren är här..?

Hej alla läsare!

Idag skiner solen och det är +12 grader ute! Och om typ en halvtimme så ska jag gå bort till busstationen och möta upp Johanna som kommer! Sen ska vi väl gå runt på byn ett tag skulle jag tro (:

Senare ikväll skulle jag & Johanna och massa andra folk ha varit på byn, men nu visade det sig att nästan alla ska åka epa med Jonas.. Hm, så vi får se vad som händer...Men vi kan annars ha kul ändå! Jag har en heliumballong som vi ska suga i oss, mohaha (;

Ha en bra dag, see ya!


Johanna

Jippi! BästaJohannatrana kommer imorgon! Det kommer bli så jävla bäst! Vi ska dra ihop massa folk och sen blir damp på byn imorn kväll! Yeah! Fatta vad glad jag är just nu! Wiiiiihoo!


Film

Hejhej!

Idag har jag haft tråkigt. Jag har haft så tråkigt att jag till och med har haft tid att kolla på två filmer! Jag kollade först på "Another Cinderella Story" och för en stund sen såg jag "Grease". Jag ska kanske se på "Aquamarine" sen.. Men jag vet inte.

Jimmy och alla var hit utanför huset och lämnade en cykel som dom skulle hämta sen igen :s Men jag gick aldrig ut för att jag har bara pyjamas fortfarande och är osminkad, men annars hade följt med dom ut, kanske..

Nu sitter jag och pratar med Johanna som kanske kommer till Älvdalen imorgon! Wiiie! Så hon ska kolla upp busstiden och sånt, så snart vet vi hur det blir, see ya!

Haha, vilket förvirrande inlägg det blev, men skit samma ^^

Svar på tal

Om vi inte har med det att göra tkr jag inte du ska skriva det på din blogg? Hur smart är det?

Okej, vi säger såhär: HUR många skriver inte sånna saker i sin blogg för att avreagera sig, eller bara få ur sina känslor!? Jag menade kanske bara att ni inte behövde kommentera "Finns" eller "Hänt?" osv.. För det hade jag ändå inte behövt. Jag hade bara ingen annan att prata med, så jag skrev det här på bloggen istället. Och hur smart det är... Vad spelar det för roll egentligen? Du vågade ju inte ens skriva vem du är ^^

Glad Påsk...

Hej & Happy Påsk!

Sorry för mitt avreagerande i förra inlägget... Hehe.. Men det är bara en grej som jag blev en aningen irriterad på, men nu är jag glad igen. Och så har jag städat i mitt & Linnéas rum, så nästa gång är det fan hennes tur (:

Men iallafall, solen skiner, det är påskafton.. Seriöst så känns det inte som påsk alls! Jag vet inte varför, men det gör bara inte det. Vi har knappt nå pynt.. Vilket iof är bra tycker jag, för jag tycker bara att det är störande. Ehm.. sen så fyller mami år, grattis, och sen är alla utom jag, Linnéa, Lovisa och tvillingarna i Wäsa på påskplasket, som jag egentligen också skulle ha varit på, men sen vart jag så sur så jag struntade i det den här gången, även om det hade varit roligt och se. Men men, man kan inte alltid få som man vill här i livet..

Men nu ska jag gå och skära potatis till potatisgratäng, vi hörs sen!

Lägg av nångång!?

Alltså, vad fan är ditt problem egentligen!? Måste du jämt och ständigt bara gå och gnälla på vad alla andra gör eller inte gör? Du är jämt så jävla sur och grinig, och jag fattar inte varför.. Och tydligen vet inte du det heller? Du går och tjatar konstant på vad alla ska göra och gnäller över ditt liv, och sen går det ut över alla andra, så dom också blir på dåligt hurmör. Det är rätt drygt ska du veta, och det är inte bara jag som tycker det! Om allt nu är så jävla hemsk så kan du ju ta och skaffa ett eget, nytt jävla liv, så får vi se hur bra du klarar det. Men jag är seriöst väldigt trött på ditt gnäll hela tiden! Så nu tänker jag börja ignorera allt du säger, för du lyssnar ändå aldrig på mig eller vad jag tycker! Jävla cepe!

Nu behöver ingen kommentera "vad har hänt?" eller liknande, för ni har inte med det här att göra eller vet vad det handlar om ändå..

Ut på bynn

Nu ska jag ut på byn med Samantha, Jimmy & Adam, hörs senare!

Tacos

Hej!

Idag vaknade jag klockan 12:38.. Hehe, råkade vara uppe lite länge igår. Men det är ändå lov, så vem bryr sig? Men iallafall, för ett tag sen kom jag och Alex hem från pappa Jesper och Marit. Vi har varit där och ätit tacos. Men sen när vi kom hem så skulle vi äta igen ^^

Ehm.. Nu har jag inget mer att skriva, och så säger pappa att jag måste städa mitt rum...Så vi hörs senare!

Sommar...

Här kommer det några härliga sommarbilder, ♥











Vill ha!


Alltså, guuuuud vad jag längtar till sommaren just nu! Jag sitter och kollar på massa sommarkläder, typ helt i onödan. Det är inte ens nära vår än här... Så varför sitter jag och plågar mig själv såhär egentligen? Vilken inspiration man får av att sitta och glo på massa onlinebutiker! Nej, jag får ta och lägga av med det här innan jag blir crazy! Tänk vad gött och sitta på rampen nere vid badet med massa roligt folk en sommarkväll när solen håller på att gå ner... Nej, usch för vintern säger jag bara! Den får gärna ta slut snart!


Snälla?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påsklov

Hej alla läsare!

Nu har jag kommit hem från skolan, och det regnar ute! Det gillar jag inte, iallafall inte när jag ska hem! Fast en fördel är det ju, och det är att snön försvinner snabbare, fast på samma gång är det dåligt, för då blir backen i Wäsa dålig.. Så därför ska jag kanske inte dit nu ändå. Men glöm det nu, det är PÅSKLOV! Wiihoo! Nu ska jag bara vänta på solen och vårvädret, sen är allt perfekt... höhö..

Vi fick iallafall sluta tidigare idag, på grund av att killarna inte hade nån hk, och då behövde dom inte vara med på våran lektion, vilket vi alltid brukar behöva om våran hk är inställd. Och sen sa läraren att vi skulle få sluta en halvtimme tidigare bara för det (: Men sen var vi lite busiga eftersom det är 1 april, så vi vred fram klockan tio minuter när läraren var i korridoren, vilket resulterade i att vi fick sluta 40 minuter tidigare! Great! Rätt bra start på påsklovet ändå, huh?

Har ni blivit lurade eller lurat nån idag?
Vad ska ni göra på påsklovet?