Hej soliga väder

Hej alla glada barn!
Idag har det varit en riktig... ja, faktiskt... en riktig RÖVdag. Bortsett från det underbara vädret dock. 23 grader i skuggan liksom, aaasnice! 

Igår bloggade jag aldrig nå mer för att efter att jag och Minde hade tagit kort så hängde vi där ett tag och lagade och åt mat, städade hennes rum, rodde ut med båten och fikade osv. Sen for vi hem till mig och städade. Det tog ett tag men bra blev det. Ska bara ta rätt på alla kläder. 

Förresten, jag kom på att igår var det exakt ett år sen jag var på Lady Gaga konserten D: Sorgligt. Ni kan läsa om det här.

Åh, juste. Jag tror jag ska göra en ny kategori med "inspirationsbilder" på kläder. Typ som den där sno stilen av Selena Gomez, fast utan kändisar. Vad säger ni om det? Jag gjorde massa sånna när jag hade tråkigt i helgen.

'

Här har vi en bild som exempel som jag gjorde i helgeeeen. Allt är från H&M.


Kommentarer
♥ Skriven av: Emma

Hej, jag har följt din blogg nu i några månader och jag diggar verkligen den och dig!!!!! Tycker verkligen att du ska ha en sådan kategori :) Tycker det e bra, för ibland har man typ ingen insperation och vet verkligen inte vad man ska ta på sig.... P.S gillar att du tar från H&M :)

2011-05-09 @ 17:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback