Svar

Tycker du om att gå i foppaskor?
Svar: Jadå (:

Vart är du på Monster bilden?
Svar: Jag vet inte exakt, men det var på väg hem från Göteborg iallafall, förra sommaren när jag hade varit på klassresa.

Du tar jättefina bilder och lägg ut typ såna filmer och bilder som Linnéa, då kommer folk börja kolla!
Svar: Tack! Men ännu en gång, jag har ingen kamera! Hur svårt är det att förstå? Pappas systemkamera använder jag bara när jag har den i närheten och ska ta kort på nån sak, men den är ju inte direkt lika smidig som en liten digitalkamera. Och den får jag inte ta med nånstans. Dessutom kan man ju inte filma med den. Och min mobil suger och högtalaren är cepe, så.. Ja ni fattar.

Update: Nej, jag får inte låna nåt av Linnéa och knappast att jag skulle få låna hennes nya kamera.. Jag och mamma fick inte ens ha med den på Lady Gaga ju (;

Answer

Du sa att du inte hade nån bra bild att ha som header. Men dina modellbilder på dig är ju skitsnygga! Du kan ju ha nån av dem :)

Svar: Om du menar dom bilderna som jag, mamma & Linnéa tog i Stockholm, så blev jag inte alls nöjd med dom! Men tack ändå! Jag vet inte, jag tyckte inte någon av dom blev bra.. Tyvärr.

Bilden pratar!


Blå monster



I want


Jag vill ha en sånhär där det står Malmö Arena, fredag 19 november 2010 på...Jag ska fan se till att jag kommer dit på nåt sätt. Jag ska.


Sunday

Heeeej!

Idag är jag på bra humör, liksom jag var igår. Jag hade verkligen damp igår med Millah på msn! Lyssnade på massa musik så man blev helt speedad och allt! Asroligt var det (;

Men iallafall, jag har insett att jag vill åka utomlands. Till antingen New York eller Turkiet. New York för shoppingen, Turkiet för att sola och bada. Men det lär ju inte hända.. Så vi kan lika gärna glömma det direkt.

Sen har jag faktiskt insett hur lite tid vi har kvar i skolan innan vi får sommarlov alltså! Det är bara 6-7 normala skoldagar kvar! Annars är det typ 11. Vi har till exempel nattvandringen, miljödagar, klassens dag & sen ska 7A vara med våran klassföreståndare en hel dag så vi slipper vanliga lektioner. Jag har inte fattat att det snart är sommarlov, det känns liksom inte så än. Men det kommer väl sen när jag har köpt skolavslutningskläder och sånt.

Jag hittade förresten massa klänningar på modegallerian.se som jag hade velat ha på skolavslutningen, men det är ju mest märken, så då blir det så jäkla dyrt. Så vi får se om vi åker till Mora nån dag här i veckan och kollar där.


Black vs Blonde


Megan Fox


there
once was
a little
 girl who
never knew
love untill
a boy
 broked her
HEART


Svaaaaaaar

Varför skriver du "på byn"?
Ni cyklade väl i byn? inte på byn? :o ;)

Svar: AHAHAHA, men säger väl inte att man ska "ut i stan" heller va?
Och jo, man säger "på byn" här iallafall (;

Förlåt för inga bilder

Hejhej!

Idag så var skolan rätt chill. Förutom att jag frös asmycket av någon anledning. Men jag fick sluta 20 minuter tidigare än alla andra från slöjden idag! Och sen så var våran elevens val inställd, så då fick vi sluta typ en timme tidigare! Huuur nice?

Iallafall, för ett tag sen for Millah & Samantha hem efter att dom hade varit här. Vi var först ute och cyklade runt lite på byn, men sen blev det kallt så vi for hit sen och satt och pratade.

Nu är det inte mycket kvar av skolan alltså. Nästa vecka är det nattvandring och vi slipper fredagen. Veckan efter det slipper vi vanliga lektioner torsdag & fredag pga miljödagar eller nåt. Sen på måndagen innan skolavslutningen så ska vi bara vara med våran klassföreståndare och börja senare och sluta mycket tidigare! Och sen på tisdagen får vi sommarlov! Förresten så har vi typ "klassens dag" eller nåt också, men det vet jag inte när det är. Skitbra!

Hur som helst, nu är jag jättetrött så jag ska tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag dör på sängen ♥

Frågor och Svar

Elm är ju inte speciellt dyr, typ 1700 och särskilt bra är den inte heller. Köp en touch ist, det är bara onödigt att köpa med knappsats nu när det börjar sluta tillverkas :P
Svar: Nej jag vet att den inte är så dyr, men bra är den. Den har ju till exempel noise shield, och touch suger. Jag hatar touch telefoner som bara laggar fast hela tiden (;

För ett tag sen skrev du i bloggen om att ni misstänkte att det kanske spökar i ert hus eller pågick nån form av paranormal aktivitet.
Gör det fortfarade det?
Svar: Alltså jag vet faktiskt inte.. Jag märker inte av det alls och det verkar ingen annan göra heller. Men min kusin, Fiffi ni vet, hon säger att hon är sådär att hon känner av "spöken". Så när hon var här så sa hon att det kändes som att någon var bredvid henne.

Men jag har en fråga hur många lady gaga saker har du?
Svar: Hehe, typ två. En affisch och sen mitt Gaga linne.. Sen tror jag inte att jag har nå mer.

Ha gärna fler videoinlägg
Svar: Saken är den att jag hatar att höra min egen röst på typ tv eller så. Och sen har jag bara min mobil att filma med och den är ju kanske inte sådär jättebäst kvalité på. Men jag kan se till att jag och Linnéa gör något damp i morgon som vi filmar med hennes kamera isåfall, om ni vill? (:


Snart helg

Hellu alla som läser!

Idag har jag inte gjort något annat än att jag har setat här och ätit mat.. förutom varit i skolan då. Vi hade mattediagnos idag, och det gick nog bra. Men provräkningen nästa vecka vet jag väl inte om det kommer gå sådär super. Vi har på två kapitel, 5-6 och jag har typ glömt bort allt från 5... Men det får gå ändå, ska träna lite nu innan torsdag då vi har provet.

Jag ska förresten få en ny mobil. Min som jag har nu funkar, delvis. Luckan bak är lite lös men den lossnar inte och sen är den bakre högtalaren trasig. Men jag råkade tappa den ner för stentrappen i skolan en gång, och sen dess har den varit så. Så jag hör inte om nån ringer, smsar eller om jag har alarm. Men musik kan jag spela iallafall (tack och lov!) Jag är sugen på en Sony Ericsson Elm, en rosa. Men jag vill inte härma Emma som har en sån, och så är den ganska dyr också, så vi får se vad det blir.


del av min affisch

My day

Hello!

Gud vad trött jag är idag alltså! Jag somnade på soffan för ett tag sen, fast jag sov inget länge... men ändå. Jag vet inte vad det beror på heller. Luften i skolan är dålig vet jag och det säger folk att det kan bero på. Men jag vet inte. Annars så går jag väl kanske inte och lägger mig i bra tid heller på kvällarna när jag går upp 06:00 på morgonen. Inte så smart kanske. Men jag känner mig tvingad på tisdagar & onsdagar att kolla på Desperate Housewives och Grey's Anatomy, och då blir det alltid att jag blir vaken längre efter att det är slut.

Anyways, annars vet jag väl inte så mycket mer att skriva. Nästa vecka är det nattvandring! Wiiho! Får se om jag orkar med det hela natten, men det lär jag nog göra tror jag (;

Men nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa in i duschen, hörs imorgon! ♥

Sur vs Glad?

Men sopa, du tror att du kan allt, men lösnaglar får max sitta i 10 dagar och för det behöver man inte limma mkt. Huvudsaken är att man har naglar av ngt bra märke :o

Svar: Gör jag? Jaså du, det hade jag ingen aning om att jag trodde (; Jag skriver väl bara som jag upplever att det är att använda lösnaglar, eftersom att det var mig hon frågade? MEN om du är bättre kan du ju berätta för mig, så vet jag sen, eftersom du tydligen kan allt bättre än mig (;


Hej, jag gillar din blogg för du skriver så "bra" :)
Kul och intressant läsning, men oxå för att du delar upp texten i stycken och skriver rätt grammatiskt. Jag är typ allergisk mot bloggare som inte kan skriva rätt ;)
Tummen upp alltså!

Svar: Taaaack! ♥

 


Svar på kommentar

hur kommer det sig att din syster Linnea får så många komentarer men inte du?? :)
Jag tycker det är bra att du inte får så många komentarer för då kan jag komentera :) oh då läser du säkert dom! :D
Jag hoppas att det kommer en säsong 3 i familjen annorlunda och att ni är med :D<33
Men hur länge sitter lösnaglar på??:)

Svar: Haha, jag vet faktiskt inte varför Linnéa har mer kommentarer, men hon har lite fler läsare än mig så det kan ju bero på det. Oh ja, jag läser alla kommentarer.
Angående Familjen Annorlunda så vet vi ingenting än.
Lösnaglar kan sitta fast upp till över en vecka om man limmar ordentligt och är lite försiktigare med vad man gör med händerna (:

Varför?

Hur fan kan människor vara så jävla själviska egentligen?

Läääääxor

Hejhej!

Idag har jag ända sen jag kom hem setat med massa läxor! Boring, men dom måste ju göras huh? Jag hade matte och sen skulle jag skriva en bokrecension som ska vara inlämnad imorgon.

Eum.. annars då? Jag tror inte att jag har nåt annat att skriva om faktiskt. Jag är väldigt trött, för jag sov bara runt 5 timmar inatt. Men det är så det går när man råkar vara uppe hela natten innan och sova halva dagen.. Då går det ju inte lika bra sen att lägga sig i tid och så när man väl måste. Men men, jag ska gå och göra klart lite saker nu, vi hörs imorgon!

Fast vid datorn

Hej!

Inatt satt jag uppe till 03:10 bara för att spamma sönder allas gb på stardoll och hjälpa min kompis. Men han kom 2a idag också. Men idag kommer jag inte vara lika desperat som jag var igår. Jag kommer fortfarande att hjälpa han, men inte lika mycket. Men jag säger som igår, om ni har stardoll så gå in och rösta på MissEmilieA98.

Jag heter to-mandy för er som undrade (:

Annars då.. nu har typ alla åkt iväg till kompisar och på fotboll osv så det är bara jag hemma. Jag antar att jag blir fast här hela dagen idag också med VH1 på tvn.

Vad gör ni idag?

Stardoll.. hehe

Heejsan allihopa!

Inatt så hade jag världens sjukaste dröm alltså! Jag vet inte riktigt poängen med den heller... wierd.

Men iallafall, jag har bara setat här idag och varit inne på.. tro det eller ej. Stardoll. Men jag hjälper min kompis att bli covergirl. Vi försökte med det igår också och hamnade på andra plats. Men sen vann han istället bästa foto, och i det var även min medoll med i, och det var inte ens ett försök till att vinna, haha!

Men om någon av er som läser min blogg är medlem på stardoll så får ni gärna rösta på MissEmilieA98 (:

Nu måste jag gå. Hörs senare!

Paint




Jag fick tråkigt för en stund sen, så jag målade Lady Gaga i paint ^^
Fint / Fult ?

Frågor och svar

Vad betyder: (H) och (A)? Eftersom du skriver så ibland efter en mening.
Alltså, om man skriver dom där på msn så blir (H) en gubbe med solbrillor och (A) en ängel typ.

Hur många läsare har du per dag?
Runt 400 unika

I need money

Hej!

Jag är lite smått irriterad just nu. Jag har 400 kr. Jag behöver skolavslutningskläder och skor. Jag vill på Lady Gaga i Malmö den 19de november (lär aldrig hända). Pengarna kommer inte räcka. Jag får ingen månadspeng den här månaden pga att mamma inte får lika mycket pengar som hon brukar. Så det suger. Och jag vet inte hur jag ska ha råd med både skor och klänning. Med bara fyrahundra!

Men men, det är inget jag kan göra nåt åt. Jag ska fråga pappa Jesper om pengar kanske, mohahaha...?

Grillparty ?

Hallå i solskenet!

Idag på elevens val så grillade vi (H) Så här kommer det några (dåliga mobil) bilder från det!




The monster ball

Nu ska jag berätta om helgen då jag var i Stockholm på Lady Gaga konserten från början till slut.

DAG 1

På fredagen var jag ledig från skolan då vi skulle åka vid halv 12 till Mora. Sara Ek skjutsade oss.

min packning

Tåget gick 12:30 ungefär. När tåget kom så gick vi och satte oss vid ett bord med fyra säten runt om. Och där satt vi ett tag innan han som klipper biljetter kom och sa att vi skulle gå till vagn 8 (?) innan Borlänge då det skulle komma asmycket folk så alla platser skulle bli tagna eller nåt. Så vi gick dit och satt där ett tag. Sen kommer det två personer som har dom platserna. (Vi hade nämligen inga bestämda, så man får ta där det är ledigt). Sen skulle vi precis sätta oss vid ännu ett ställe men så kommer det fler folk och säger att det är deras platser. Suck! Så då går vi istället till restaurangvagnen och står där en stund tills det går undan folk från dom borden där, och så tar vi ett bord och sitter där resten av vägen.

Vi kommer fram till Centralen efter klockan fyra har jag för mig. Då är vi hungriga och äter pizza på Pizzahut.

pizzaslice

Sen blev vi sugna på att åka på Grönan, men vi gjorde inte det sen ändå. Så vi for till hotellet och packade upp lite grann och fixade till oss.

hotellrummet

Sen for vi in i stan igen och kollade lite i affärer.

Lady Gaga style

Efter ett tag så ville vi på bio, så vi ringde Camilla, Johanna & Robert och kollade om dom ville med, vilket dom ville. Så vi gick till nån bio som jag inte kommer ihåg namnet på och köpte godis & fika.

morotskaka & maräng

Sen blev det bestämt att vi skulle se Avatar i 3D. Varken jag eller Johanna hade sett den innan. Men haha, typ i slutet av filmen så somnade jag! Hur fan lyckas man att somna på en 3D film om man sitter på första raden och dom håller på att kriga?! Alltså, jag har aldrig somnat på en bio förut. Men sen somnade dom andra också, så jag var inte själv! Hahaha, tur man hade 3D brillor så det kanske inte syntes så mycket att man blundade..

Camilla med dom snygga brillorna (H)

DAG 2

Jag & mamma vaknade kanske vid 9 - halv 10. Då gick vi ner och åt frukost och pratade lite med två stycken som hade varit på Lady Gaga dagen innan. (Ni vet säkert att det var två konserter, vi var på extrakonserten).

När vi hade ätit så gick vi upp på rummet och fixade oss lite och sen for vi ut på stan igen och shoppade. Jag fick ett par treggins och en tröja. Sen köpte vi löshår! Wiiho!

mitt hår är fail pga regnet. Och så gjorde jag en jättekonstig min

Men det var inga clips på håret från början, men vi fick med tråd och clips som vi fick sy på själva. Så när vi kom tillbaka till hotellet så satt vi där och sydde löshår. Det tog ett bra tag så vi fick lite bråttom till Globen sen, för vi trodde att det var insläpp vid 18. Men det var tydligen vid 19. Men det var lika bra, så fick vi bra platser sen. Vi stod typ 5 meter från scenen (inräknat med mellanrummet mellan staketet)! Så vi var asnära när hon gick ut på det där podiet, eller vad man ska kalla det.

Men tyvärr så hade vi bara våra mobiler att ta kort med och filma. Så kvalitén på filmerna suger, så jag tänker inte lägga upp nån video här. Ni kan ju kolla andras på youtube. Men bilder kan ni få några styckna. Inte heller bästa kvalitén, men bättre än ingenting. Förresten så började det regna när vi stod och köade.. Så håret blev ju helt fail för mig. Men iallafall, konserten var grym, awesome, bäst! Finns inte så mycket mer att säga. Gaga är ju så jäkla cool!






Efter konserten iallafall så ville jag ha en t-shirt. Men då hade mamma typ inga kontanter, så hon skulle gå och ta ut i nån automat. Och så går det inte! Det var typ överbelastning eller nåt, SÅ DET GICK INTE! Då vart jag sur. Men jag har kommit över det nu när jag fick linnet från Marit. 



DAG 3

 

Vi åkte hem på eftermiddagen efter att vi hade lunchat med Milla, Johanna & Robert. Dom skulle med ett tåg senare än oss. Och förresten så var min väska helt knäpp. Ena hjulet gick av när jag gick med den i en trapp utan att lyfta den.. hehe... Så det lät värsta konstigt och gick segt att dra den.

 

Men vi kom hem sen på kvällen vid 20. Då vare bara att packa upp och typ gå och lägga sig? Jag var astrött! 


Torsdag

Okej, nu är jag på rätt dag.

Idag på NOn så skulle vi gå upp till Bäverdammen och leta efter djur i vattnet. Och så gick alla så "snabbt" så jag, Jeniffer & Josefin blev kvar sist och stannade på ett ställe och typ vilade. Och då råkade alla komma långt före oss, så vi tänkte att då gjorde det ju inget att vi komma ännu lite mer försent. Så vi gick in i sporthallen och drack vatten och gick på toa innan vi fortsatte bort mot dammen.

När vi väl kom fram så såg vi lite av grejerna vi hade med oss, men inte läraren och resten. Och det var tusen myror överallt! Jag fick panik för jag är rädd för myror. Så då sprang jag iväg en bit och såg dom andra som höll på att hova upp massa grodyngel från dammen... Euw! Och jag stod och trampade på en och samma plats för att inte myrorna skulle krypa upp på mina fötter tills Elin & Linda kom in med kanoten mot land så jag & Jeniffer kunde fly från myrorna och allt annat äckel, haha ^^

Sen så satt vi där mitt ute på vattnet. Vi är ju inte helt bäst på att paddla kanot direkt, och med en paddel dessutom. Men vi försökte att åka så långt ut som möjligt så att det skulle ta lång tid att komma till land igen sen. Busigt där.


Jeniffer i kanoten (y)

Onsdag

Igår så var jag med Minde.. IGEN! Och den här gången så hade vi tråkigt så jag sminkade henne och så tänkte vi gå ut och knäppa kort. Men sen så orkade ingen av oss gå ut, så vi struntade i det. Men jag skulle egentligen ha tagit kort på bara sminkningen och håret, men jag glömde /:

Men det slutade med att vi hamnade på rummet igen och så hade vi på musik och fick nån störd idé om att vi kunde sjunga asljust på verserna och asmörkt på refrängerna. Och så gjorde vi det samtidigt som vi spelade in, och jäklar vad vi garvade x') Men tyvärr så kan ni inte höra, för det var Minde som spelade in. Haha, det var nästan lika bra ^^


Haha, en bild jag tog på henne innan hon skulle hem i tisdags. Hon skulle likna ett litet skolbarn ^^

Tisdag

Hej!

Sorry, nu har uppdateringen varit låg igen.. Men nu kommer det några inlägg på rad (:

I tisdags så var jag med Minde igen. Men vi gjorde inget speciellt. Vi cyklade runt lite och satt inne på rummet och pratade. Så mycket mer hände faktiskt inte. Jag hade däremot fortfarande ont i fötterna sen Månsta... Att gå nästan 12 km i Converse är inte direkt det smartaste jag har gjort ^^ Men nu är det bra så jag kan gå på hela foten igen och slipper gå på "sidan".

I skolan på håltimmen så hade jag & Anna-Lotta tråkigt förresten. Så, hehe, vi täckte Lotta med gräs ^^ Och så gjorde vi två videos... Retarded edition. Fail kvalité jag vet.








Dagens frågor

Vad har hänt med Matilda?
Om du menar med käken/kinden? Hon har blivit sparkad av en kille i hennes klass. Men det är bra nu.

Vad har du gjort då du har ont i fötterna?

Haha, gått Månsta runt i Converse! Inte smart..


Vilka tider börjar du skolan på morgonen?
08:05 måndag, onsdag & torsdag
08:30 tisdag
08:20 fredag


Lalala

God morgon!

Nu snart sticker jag till skolan med mina onda fötter och ben.. hehe...

Svar på kommentar



Svar: OMG! Det har jag helt glömt bort! Haha, jag ska göra det så fort jag får tid och då ska jag skriva om allt vi gjorde osv. Tack för påminnelsen!


Lady Gaga stuff

Hej!

Det här fick jag av Marit i lördags som hon hade köpt åt mig (:
TACK!





Ont

Såhär snygg är min fot just nu (;


Sommarkänslor & ont i fötterna

Hellu i solskenet!

Som sagt, idag var det Månsta runt och jag kan säga två ord om hur det var. JAG DOG. Fyfan vad jobbigt det var, även om jag gick hela tiden. 11,8 kilometer är långt! Och så gick jag ju såklart i converse.. gissa om jag har blåsor under fötterna? Vi får verkligen hoppas att nattvandringen är värd det här, annars skiter jag i det nästa år ^^

Men men, nu sitter jag iallafall här i värmen och lyssnar på Erik Grönwall. Great! (Förutom att mina fötter gör så jäkla ont...) Man får verkligen sommarkänslor nu och det är ju inte helt fel.

I'm gonna take a shower

Hello!

Gud vad trött jag är alltså! Och skola äre imorgon.. suck! Vi ska dessutom springa Månsta runt, vilket är lite mer än 11 km. DÖÖÖÖ! Jag hoppas verkligen att det inte regnar för då blir jag inte glad, men det lär det väl göra bara för det.

Anyways, nu ska jag gå och duscha och sen byta sängkläder och städa lite i mitt rum innan Wipeout börjar. Så vi hörs imorgon, och då ska jag visa er en sak som jag fick igår av Marit (;

Min ledighet är över

Hejhej!

Nu är jag tillbaka efter min "ledighet". Jag har varit ledig nu i fem dagar, från och med onsdag eftermiddag tills idag. Så nu tänkte jag skriva lite kort om vad jag & Minde har gjort alla dagar, eftersom hon har sovit hos mig.

Onsdag: Jag var i skolan till efter 2. Minde kom hem till mig på kvällen. Vi cyklade till Thomas klockan 22 på kvällen i spöregnet. Han var inte hemma. Vi for hem och pratade tills vi somnade.

Torsdag: Alex fyllde 16 år - grattis! Jag och Minde cyklade till henne en stund i spöregnet. Sen for vi hem till mig igen. Vi kollade på Fullt hus igen. Vi låg och pratade om samma sak i två timmar och lyssnade på gamla låtar mitt i natten.



Fredag: Olivia fyllde 5 år - grattis! Det kom folk och åt fika. Jag och Minde bestämde att vi skulle göra en sak. Vi for hem till henne och pratade med hennes mamma. Sen genomförde vi saken... Jag kan tyvärr inte berätta vad. Jag får inte. Vi kollade på Så ska det låta på kvällen. Vi pratade med folk i telefon.



Lördag: Vi vaknade och det spöregnade ute. Vi for hem till Minde och laddade hennes mobil. Sen blev det sol och vi for och köpte godis. Sen for vi hem och satt ute en stund innan vi skulle åka hem till en person och prata om det vi gjorde. När vi var klara där så cyklade vi hem och åt grillad mat och satt ute i det varma vädret. Sen for vi till scenen och satt där ett tag innan vi åkte hem och kollade på Kalle och chokladfabriken.



Söndag: Vi har endast legat i soffan och kollat på film. Vi kollade först på Hairspray. Sen på Girls just want to have fun och sist Mean Girls.




Svar på fråga

men snälla vrf ens blogga om man aldrig uppdaterar..

Svar: Men snälla, varför ens läsa om man tycker det är tråkigt? (;

Födelsedagsfika

Hej!

Nu börjar det komma folk till oss. Olivia fyller nämligen år idag & Alex fyllde år igår.

Minde har sovit hos mig från i onsdags och kommer fömodligen att sova här inatt också. På onsdagskvällen så hade vi tråkigt, så vi tänkte att vi skulle åka och våldgästa någon, trots att klockan var 22 på kvällen, hehe.. Men vi for iallafall hem till Thomas fast det spöregnade, och var svinkallt. Och så är han inte hemma! Han har åkt till Linköping utan att säga nåt, så bara för att vi stod där i regnet utanför hans hus så ska vi få glass av honom sen! Hahaha!

Jag uppdaterar med bilder och sånt senare ^^ För nu ska jag gå och äta fika!

Min tisdag

Hellu!

Idag efter skolan så gick jag inte hem och lagade mat som jag annars brukar göra på tisdagar, utan jag, Millah, Lotta, Emma & Samantha stannade kvar utanför skolan och pratade. Sen gick Emma och Samantha så jag och dom andra blev kvar där. Så vi tänkte varför ska vi gå hem? Vi hade ändå inget bättre för oss, så vi gick upp till Montessori (våran gamla skola) och smög runt och kollade i fönstrena. Sen när dom såg oss så gick vi upp till Gläntan och lekte i klätterställningarna och sånt, haha! Och så såg vi trähästar! Så vi satte oss på dom och dampade ett tag. Efter ett tag gick vi till några "stockar" och satte oss på dom alla bakom varann. Sen kom Lotta på att det var hästar och att vi skulle flyga, så vi satt där och viftade med armarna och höll på tills min kompis kom och TOG KORT PÅ OSS! HAHAHAHAHAH, men efter att han hade tagit kort så gick vi därifrån och fortsatte dampa lite överallt tills jag dissade dom och gick hem och åt ^^

Nu sitter jag iallafall här, lyssnar på Lady Gaga och bråkar med Linnéa. Jag ska väl snart hoppa in i duschen innan Desperata Hemmafruar börjar på tv (;


My week

Hejhej!

Ny vecka, nya tag! Vi får se vad som händer, men vi går iallafall bara i skolan tre dagar den här veckan. Torsdag och fredag är vi lediga. Så det är ju nice! Men såhär ser min kommande vecka ut just nu iallafall:


I Stockholm

Hejhej!

Nu sitter jag vid en dator på Centralen i Stockholm och bara tråkar. Vi skulle egentligen ha låst in vårat väskor i sånna här bagageboxar så vi slapp dra dom med på stan, men alla var upptagna.. Så vi sitter här istället och ska snart in på Wayne's Coffee och fika innan tåget hem går 15:45.

Jag kan säga att Lady Gaga konserten igår var awesome! Det var bäst! Det var helt klart värt att stå ute i regnet in ungefär en timme så håret blev fail och frysa! Jag vill åka på hennes konsert i Malmö den 19de november också! Men det får vi se, jag kommer iallafall lägga upp bilder och berätta mer när vi kommer hem. Förresten så hade vi ingen kamera med oss, för Linnéa skulle såklart ha sin nya med sig på ett bowlingparty igår, så vi fick inte ta med den hit ;/ Men vi filmade iallafall och knäppte kort med våra mobiler.. Ljudet blev kasst, men man såg ändå rätt så bra. Men ni får se det sen. Nu ska jag kolla andra saker innan datortiden går ut (;


Sista skoldagen den här veckan

Hello!

Nu är min depression över! Idag har jag varit helt speedad som vanligt och dampat med Lotta, haha! Fast en grej sög och då vart jag skitsur. Och det är bara för att våran klass är stökigast på hela skolan, och då fick vi lov att byta platser och bli placerade av klf och lärarna på SOn. Och vad händer då? Jo, jag får sitta omringad av folk som jag nästan aldrig pratar med! Dessutom sitter jag bredvid en som jag hatar, alltså fyfan, jag hade precis fått slippa honom på NOn, men ja då ska såklart lärarna göra så att jag får sitta bredvid han på nästa lektion istället.. hurra... tack så mycket! *suck*

Men aja, det är iallafall ingen skola för mig imorgon! För då drar jag till Stockholm! Tåget från Mora går typ halv 1 tror jag, så vi kommer fram efter 4. Sen ska vi bo på hotell och på lördag är det ju Gaga konserten! Wiiho! Det är även flera Älvdalingar som ska dit, så vi ska försöka komma på ungefär samma plats som dom under konserten (:

Öhm.. Annars då? Jo, på NOn idag så hade läraren sånna här blodprovsnålar eller nåt sånt, och så tog jag & Emma en varsin och skulle sticka oss med dom. Men sen vågade vi inte så vi tvekade aslänge, men när Sandra sa att vi skulle få två tuggummin var av henne och vi insåg att det var två sekunder av våra liv som vi skulle ha "smärta" så gjorde vi det, haha! Och det gjorde knappt ont heller, så när vi hade stuckit oss så sa jag
"åh, jag vill göra det en gång till".


Frågor & Svar

Börjar ni göra mat klockan 3? Eller ja.. Är det för att ni är så många eller?
Det är bara på tisdagar & onsdagar som vi gör mat tidigare för att det ska vara klart tills alla kommer hem från skolan, jobb och dagmamma som kommer hem mellan 3-5. Och anledningen till att jag eller Lovisa gör maten då är för att vi slutar 1-2.

Har Blondie blogg? Svara snälla!
Nej, tyvärr. Jag frågade om hon ville gästblogga igår, men hon bah "vad är det?", haha!

Har dina föräldrar skilt sig ? o:
Eller what, dom var ju typ jättekära i "familjen annorlunda" ? :)
Nej? När det var nån som frågade om jag träffade min pappa ofta så var det min biologiska pappa hon menade, alltså inte Jörgen.

 


Blondies intelligens

Hejjjj!

AHAHHA, alltså jag måste berätta att Blondie (min kompis typ) är den roligaste människan i världen ibland! Jag satt lite vid datorn nere och kollade på Linnéas msn konversationer. Och så ville hon se en grej för att jag skrattade. Så hon gick dit och kollade i rutan och sa:

Blondie: Nej, jag orkar inte läsa
Jag: Hahaha, det är typ tre meningar?
Blondie: Ja, men när jag skriver med folk på msn så brukar jag bara skriva "Hej"
Jag: Hahaha, och sen "Vgd?" eller ?
Blondie: Ja, jag skriver alltid förkortningar.. och ibland kommer jag på egna.
Jag & Linnéa: AHAHAHHAHA *asg*
Blondie med as seriös röst: Men det är bara ibland!
Jag och Linnéa garvar ännu mer xD

Alltså, ni fattar inte det roliga säkert, för hon är sååååå blond i huvet så det är inte klokt, och hon menar att det är seriöst det hon säger, och man kan inte sluta skratta. Så TACK Blondie för att du gjorde så att min depression gick över! AHHAHAHAHAH


Blondie

Tråkiga dagar

Hej allihopa!

Idag har skolan varit rätt OK. Eller, nej förresten, det har varit drygt. Vi hade först engelska och kollade på några "sagofilmer" som sög. Sen hade vi svenska med nån vikarie så jag satt bara och klottrade i mitt block. Efter det var det bild och där var jag faktiskt ganska aktiv och gjorde något för en gångs skull. Men sen var det mat, idrott och franska.. Alltså tråkigt.

Vädret gör mig irriterad. På morgonen är det soligt och så, och när man går hem är det nästan att det börjar regna. Och sen är det kallt! Vart tog värmen vägen?

För övrigt så är jag liiite gladare idag, iallafall när jag är i skolan, för där har jag mina kompisar och träffar folk. Men när jag kommer hem så sätter jag mig bara vid datorn och lyssnar på musik så jag inte bryr mig om något annat. Jag känner mig som ett emo, haha ^^

Imorse förresten så försov jag mig en halvtimme också.. Det gjorde mig inte precis gladare kan jag säga.

Men nu måste jag gå och säga till Lovisa att vi ska börja göra mat. Hörs senare!

Några snabba frågor

1. Hur ser man skillnad på Isac och Noel?
Jadu.. Jag kan se skillnad på dom, oftast. Men annars så har dom ett varsitt namnhalsband där det står deras namn som man kan kolla på.
2. Kan du ha dagens outfit oftare?
Än en gång, jag behöver en kamera till det, och det verkar inte finnas självutlösare på systemkameran
3. Hur ofta är du hos din pappa?
Typ aldrig

Cykeljävel

Hejsan!

Som jag skrev tidigare så skulle jag egentligen ha gått på cirkelträning idag. Men undra om inte min cykelkedja är av på mitten. Och jag kunde inte ha mammas cykel heller för att den var låst och vi visste inte vart hon hade nyckeln. Matildas cykel har punka på framdäcket och Lovisas cykel är för liten. Jag hade kunnat tagit Linnéas (min gamla) cykel, men den skulle ju såklart hon ha, och hon kunde inte då ta Matildas om man pumpade den eller Lovisas, så då sket jag i att åka dit. Då gick jag och duschade istället, och nu sitter jag här. Jag ska väl gå och torka håret snart och kolla på Desperate Housewives.

Vilket sjukt inlägg det här blev märkte jag ^^

Ha en fortsatt bra kväll ♥

Tuesday

Hejhej!

Jag vet inte vad det är som händer.. Jag tror att jag håller på att bli deprimerad. Jag är trött hela tiden och sitter bara och tänker på massa konstiga saker. Det känns som om jag har beslutsångest, fast över vad vet jag inte.. Jag vet kanske en sak som orsakar att jag tänker och känner beslutsångest, men det tänker jag inte berätta. Tyvärr. Men just nu känns allting meningslöst på nåt sätt. Jag äter inte ordentligt för att jag känner ingen direkt matlust. Jag ligger ofta på sängen och lyssnar på massa depplåtar.. Och vädret påverkar även mitt humör, liksom, det snöade idag, och det är maj! Inte okej. Men ändå, jag vet inte vad jag ska göra heller som kan få mig att må bättre. Jag känner inte heller någon ork eller inspiration till att fixa mig eller gå upp på morgonen längre. Och dessutom så tror jag att min locktång som jag plattar håret med håller på att gå sönder. Inte okej det heller. Jag antar att jag behöver denna weekend i Stockholm för att få upp mitt humör igen.

Men okej, annars då. I skolan idag så fick vi veta vad vi fick för betyg på hemkunskapsproven. På att baka bullar fick jag VG- och på köttbullar fick jag G+. Alltså mer än godkänt.

Senare idag ska jag tvinga mig själv upp till sporthallen på cirkelträning. Det känns som att det var ett bra tag sen nu. Det blir nog att jag tränar med Emma som också ska dit (:

Förlåt förresten för att jag verkar så depp och inte lägger ut några bilder, men som sagt, ni ser ju själva här ovanför vad anledningen är till att mitt humör inte är på topp, och bilder behöver man en kamera till..

Svar på fråga

Vem är Jim? Jessica har man hört om innan men inte Jim.

Svar:
Haha, när jag har nämnt Jessica? Jessica & Jim är våra kusiners låtsas syskon typ..

Måndag

Hellu!

Kom hem från skolan för drygt en timme sen. Jag har bara hunnit äta lite grann och läst bloggar sen dess. Och nu sitter jag här och lyssnar på Lady GaGa. Och nu kan jag berätta att på fredag drar jag till Stockholm för att gå på konserten som är på lördagen! Jag & mamma bokade hotell igår som ligger nära Globen. Egentligen skulle vi ha bott i Södertälje hos Rosa och dom som var med i första säsongen av Familjen Annorlunda, men sen insåg vi hur "långt" det kommer bli att åka fram och tillbaka in i Stockholm sen när själva konserten är.. Så det fick bli hotell istället. Mamma hade ändå premiecheckar eller nåt så det blir billigare (:

Anyways, skolan har varit tråkig idag. Långa lektioner och bara tråk. Imorgon har vi hemkunskapsprov förresten. Hälften av dom som gjorde bullar förra gången ska göra köttbullar imorgon. Och jag är en av dom som ska göra köttbullar.. Får se hur det blir, men jag tror att det ska gå bra, även om jag var sjuk den dagen dom fick "träna" att göra det på lektionen.

Haha, jag kom också på en sak idag förresten, det är ju maj! Jag har inte hunnit reagera på att april tog slut i fredags. Men ändå, vad nice, snart i slutet av maj ska jag och mina kompisar till Borlänge och shoppa skolavslutningskläder! Det är bara ju 44 dagar kvar till sommarlovet!

Igår kväll/natt

Heeeej!

Först måste jag bara säga tack till Fiffi, Jim & Jessica som gjorde kvällen igår bäst! Nu ska jag ta kvällen/natten kortfattad så det inte blir så mycket.

Vid 16 så började det komma folk och grillen var i full gång. Vi åt mat och efterrätt. Vi kollade på Körslaget och det var efter det som allt blev roligt! Vi tyckte att det vart så drygt inne för att alla pratade högt, skrattade och det var asvarmt, så vi gick först ut på studsmattan en stund och sen for vi vidare på byn för att se vad som hände där. Det första vi såg var "föräldrar på byn" med stora gula jackor som gick runt och kollade att det var lugnt - vilket det verkligen var. Alltså inte en människa ute! Det kanske kom en bil var 7de minut.. Men vi gick vidare iallafall, och plötsligt hörde vi musik från nånstans. Så vi letade efter vart det kom ifrån och så var det en epa, haha! Och det var typ Jims kompis eller nåt så vi gick dit. Jessica gick åt sidan, Jim gick till dom som var där och jag & Fiffi bah ännu en gång kände "finn två fel".. Haha, men efter en stund gick vi hem igen för att det blev så kallt. Vi gick in i mitt & Linnéas rum och låg på sängarna och pratade ett tag. Sen for vi ut på studsmattan igen, men det var så kallt så vi la oss bara ner och kollade på stjärnorna. Och man kände typ mig och Fiffi bara skakade mot varann, haha! Sen for vi in igen och då var det väl dags för folket att börja dra sig hemåt, men då blev istället Fiffi, Jim & Jessica kvar här. Så Jessica sov i Linnéas säng och Fiffi & Jim på madrasser bredvid varann med ett täcke! Och bara för det så tjaffsade väl dom om vem som skulle ha mest av det osv. Vid 4 på morgonen gick vi ut i köket och åt kebabspett och doppade direkt i tzatsiki (stavning?) och bearnaisesås. Sen efter ett tag gick vi väl in och la oss igen och somnade inte förrän vid 6 ungefär. Och dagen började vid 10 sen.. Så därför är jag rätt trött just nu kan jag säga.. 4 timmars sömn (y)