I found money!

Hallå!
Vet ni? Jag hittade pengar igår. Så jag har alltså 998 spänn. Stört? Jag trodde jag var pank för att mamma och pappa fortfarande inte hade gett mig mina pengar de var skyldig mig, men jag hade fel. Såå, nu återstår shoppingen! Synd bara att Minde skulle till sin farmor i helgen och SHOPPA. Utan mig.

Nej, nu ska jag gå och prata med mamma. Hörs sen.

I'm gonna get there

Tjo!
Idag cyklade jag till skolan! Awesome! Förutom att jag märkte efter halva vägen att det var aslite luft i bakdäcket.. Men det är ändå mammas cykel så det gör inget (a).

Annars då? Nej, jag kommer inte på nåt. Jag måste städa i mitt & Linnéas rum. Eller så tvingar jag henne att göra det. Mahaha, närå men jag börjar få stor brist på kläder! Och på tal om det så vill jag shoppa. Mora, Borlänge, Valbo, whatever. Nånstans! Men mamma och pappa är fortfarande skyldig mig pengar så jag har inte så mycket. Månadspeng, men inget mer.

Men nu ska jag gå och tjata om gratis sms eller pengar på mobilen. Hareee!


Praoplats, check!


Lite småsexig bild från förra veckan.. höhö inte. Men digga pokébollen på min mobil!

Nu har jag fixat praoplats! Det blev som väntat - hos dagmamman. Men det är lugnt, korta dagar och så leker man ju i stort sett bara med barnen.

Just nu har jag huvudvärk och lyssnar på musik. Ingen bra kombination egentligen, men musiken är bra så det skiter jag i.

Skämtar dom?


AHAHAHAHAHAHA fail? Det tog inte ens fem minuter...

Sluta tidigt

Hejhej!
Både igår och idag slutade vi 11 i skolan. Chill. Anledningen till det är utvecklingssamtal, som jag faktiskt ska på klockan två. Kommer inte bli roligt. Jag gillar verkligen inte läraren jag ska ha det med, så det gör inte saken bättre.

Sen måste jag fixa en praoplats också. Jag vill inte ens praoa, men man måste. Annars räknas det som skolk, och jag vill inte direkt ha en veckas skolk. Men jag ska fråga hos dagmamman som Olivia, Theo, Isac och Noel går hos om jag får vara där. Det är ändå rätt lugnt där. Det är bara det att jag praoade där i femman också..hehe. Men idag fick jag reda på att man skulle lämna in lappen imorgon, bra där.

Men nu ska jag dra, hörs sen!

Svar på kommentar


Haha, menar du från senaste säsongen? Isåfall.. nee. Det är ju bara två (?) som är över 10 isåfall. Kevin och Victor och asså.. Njaa. Victor är väl söt, men nej. Haha..

Fast jag kan erkänna att jag hade en crush på James Cotino från första säsongen när vi även var med.. Fast det glömmer vi nu.. Hahaha...

Update: Har bara sett två program från senaste säsongen.. men jag kom på nu att det fanns fler killar i Dingle.

Svar på fråga

Det var en som undrade ifall jag, Linnéa, Matilda eller Lovisa blev kompis med någon/några från dom andra familjerna. Svaret blir ja. Matilda och Lovisa var med Selma från Dingle, Victor från Motala och Kevin från Märsta på lördagkvällen. Sen igår var jag, Linnéa, Matilda och Lovisa med Victor och kastade badbollar på varann och tog varandras helium ballonger.. Men vi var självklart med alla andra som var där också. Fast inte lika mycket, haha.

Bilder från Barnmässan


Söta handdukshundar på hotellrummet

Vi käkade på Subway

Mamma tränade och vi andra bastade i bastun som syns i bakgrunden

Hotellfrukost ♥

Familjen Annorlundas största fan kom dit, Hannes.

Några från familjen Norrström

Victor Ilmrud

Victor, Selina och Oliver

Skulle ta en bild på barnen...

...som blev fler...

...och fler...

...sen kom några mammor och joinade...

...sen kom familjen Göransson-Stenman...

Några av alla Dagispåsar som skulle delas ut.

Småfolk russin

Agnes från Dingle

Kevin Norrström

Lovisa och jag

Ludde och Victor "bråkar"

Victor Norrström

Söta Adam Ilmrud blev målad som sin giraff

Linnéa och Charlie (tror jag.. eller så var det Colin)

Den sista bilden från Barnmässan.

Lite kortfattat nudå - det har varit tre superroliga och superjobbiga dagar i Karlstad. Roligt att få träffa allt folk osv med jobbigt att gå upp tidigt och dela ut Dagispåsar som egentligen var anledningen till att vi åkte dit, hehe. Men jag ska inte klaga, för om man tänker på det roliga så väger det upp det mindre roliga så att säga! Igår var det ju nästan roligast, för då hängde vi i montern, som familjerna Norrström och Ilmrud hade, i stort sett hela dagen förutom den stunden vi jobbade. Jag längtar redan tills vi får träffa alla igen!

Barnmässan 2011

Hejhej!
Om en timme ungefär ska vi dra iväg till Barnmässan. Vi var där ett tag igår också men idag ska vi jobba. Vi ska dela ut såkallade Dagispåsar som loppi.se har fixat.

Nu ska jag upp till rummet igen, hörs senare!

Karlstad next

Godmorgon!
Tänkte göra en snabbt inlägg innan vi påbörjar våran lilla resa till Karlstad. Jag och Linnéa följer ändå.

Jag kanske uppdaterar lite från mammas dator sen som hon ska ha med sig.

Men ha en bra dag så länge!

My haircut



Här var då dom otroligt dåliga bilderna på min nuvarande frisyr. Men det är iallafall page. Var lite svårt att ta kort från sidan då man inte direkt såg vart man tog, men det kanske ni förstår.

Men vad tycks?


Nu är jag frisk

Tjoooo!
Nu är jag tillbaks för en stund. Kanske. Beror på om jag får följa till Karlstad imorgon på Barnmässan. Mamma, Matilda och Lovisa ska dit, men nu är det såhär att jag och Linnéa också vill.. hehe. Men det är inte bestämt än då vi inte vet om en kompis till mamma följer eller inte. För om hon ska med så får inte jag och Linnéa plats. Återkommer med besked senare. För OM jag följer så blir jag borta hela helgen utan internet och dator. Vilket blir no blogging.

Men då vet ni! Nu ska jag gå och käka lite penicillin. Jag är frisk egentligen men ska fortfarande äta penicillin.

Juste, ska försöka få till en bild på mitt hår också.. Hade glömt det faktiskt, men igår färgade jag det igen så nu är det som jag vill. Seriöst, jag trivs verkligen inte i "ljust" hår eller slingor. Mörkt ska det va!

With this fever

Jahapp, då har man feber och halsfluss. Har precis börjar käka penicillin. Känns ju "väääääldigt" bra att missa Fjätervålen imorgon också.

Så tills jag är frisk så kommer jag i stort sett ligga i soffan och glo på film. Så om ni vill veta vad jag gör på dagarna kan ni läsa det här inlägget om och om igen tills jag börjar uppdatera som vanligt.

Sjuk

Hejhej.
Jag är inte tillbaka riktigt än då jag har blivit sjuk med feber och halsont - jag orkar alltså inte blogga då.

Men jag kan dra en snabb uppdatering om vad som har hänt sen sist.

I torsdags var jag i Wäsa med Jimmy och åkte slalom. Anledningen till att jag gjorde det var för att vi ska till Fjätervålen på tisdag och jag hade inte åkt på ett år, så jag ville bara se att jag "fortfarande kunde", hehe.

Igår så vaknade jag och hade lite ont i halsen. Men det gick över under dagen. Fast sen började jag nysa och blev täppt i näsan och hade lock för öronen hela dagen. Men iallafall, sen följde Minde med mig hem efter skolan för att vi skulle åka till Rättvik på Club Delight Whitenight. Och vårat första intryck var "vad litet det är?". Så redan efter tjugo minuter ville vi därifrån, för ingen dansade och musiken var dålig. Men vi tänkte att vi ger det en chans i ett par timmar, men det blev inte direkt bättre. Så vid tio ungefär ringde vi efter mamma och Rakel som kom och hämtade oss. Då for vi på Donken ett tag och sen hem igen. Var hemma vid halv ett (Club skulle ha slutat ett, haha) och både jag och Minde var döda. Så vi somnade direkt vi kom hem typ.

Idag vaknade jag med feber och mera ont i halsen. Så vi spenderade dagen i soffan framför TVn.

Och ja, nu sitter jag här, men det är jobbigt för jag har ont i hela kroppen. Så jag ska snart återgå till soffan. Ha det bra. Är tillbaks till veckan.

Tar en bloggpaus

Hej.
Den här dagen, eller nej förresten, hela den här veckan har varit dålig! Jag vet inte vad det är, men allt verkar bara vilja vara emot mig. Mitt hår går inte och fixa, mina kläder är fula, jag är astrött och har ont i huvudet, och så har vi massa läxor och prov. Kuuuuul. Juste, sen har jag lite panik över kläder till Club Delight Whitenight som jag ska på på fredag. Bra.

Såå, bara för att allt är så dålig så tänker jag inte blogga på ett tag, tills det går över. Är nog tillbaks i helgen.

Peace

Sovmorgon

God morgon!
Just nu har jag tråkigt i väntan på att klockan ska bli typ fem över halv nio så jag kan gå till skolan.

Igår så var jag med Minde. Vilket var kul till en början tills vi började bråka med en annan kompis till oss.. Alltså vad är det med tonårstjejer? Jag orkar inte, alltid ska man börja tjaffsa om något som egentligen inte är en stor grej, som sen slutar med att man inte är vänner längre, typ? Men men, jag tänker inte gå in på det nå mer här iallafall, får se om det löser sig.

Men ha en bra dag så bloggar jag när jag kommer hem. ♥


Bilden är inte nytagen

Sleepless

Hej jag heter Amanda och jag uppdaterar aldriiiiiig!
Men jag ska bli bättre, så fort jag får något bra att skriva om.

Iallafall, igår klippte jag mig igen. Så numera har jag page och ljusa slingor i håret. Nice, har ingen bild än så länge men det kommer. Aj pråmis!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är verkligen astrött. Så vi hörs väl imorgon igen.
Godnatt.


Nostalgi på hög nivå

Som de flesta redan vet så gillar jag Pokémon. Och någon dag förra veckan så fick vi fyra Pokémonfilmer! Har inte hunnit kolla på någon av dom än - förrän idag! Började såklart med ettan (vi har ettan-fyran). Gud vad mycket man kommer ihåg fast det är flera år sen man såg filmen! Jag tror nog att jag ska gå och se andra filmen snart också, hehe..



Light Lilac




Söndag 13 Mars

Hello!
Kul att höra era åsikter om Mello igår, haha. Antingen är man asglad över att Eric Saade vann, eller så hatar man han. Men alla kan ju inte tycka likadant. Jag tyckte till exempel att förra årets vinnare (Anna Bergendahl) sög..

Nog om det, idag ska jag klippa mig igen. Blir nog lite mer page med kortare i nacken och längre fram. Sen vill jag färga håret. Frågan är bara om jag ska ha slingor eller inte.

Vad tror ni?


I will be popular

YEEEEEES! ERIC SAADE VANN! AWEEEEEESOMEEEEEE!


Vem tyckte ni skulle vinna?


Fire red




Just dance

Hejhej!
Idag hände det en liten oväntad sak. Jag tänker inte berätta vad det var, det är för pinsamt. Men jag kan säga att det var väldigt roligt! Nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig tror jag.. Eller kanske inte. Men godnatt iallafall. Hörs imorn.

Vill ha lov igen

Hellu!
Kass uppdatering idag, men som alla andra veckodagar så gör jag ingenting när jag kommer hem från skolan. Och då har jag inte mycket att skriva om.

Imorgon är det iallafall äntligen fredag! Känner att jag saknar lovet lite grann.. Än så länge har jag inga planer inför helgen, men jag är sugen på att åka till Mora någon dag iallafall. Fast vi får se hur det blir med det.

Vad ska ni göra i helgen?


Saknar sommaren...

Converse och snö är inte bra tillsammans

Hejsan.
Den här veckan ska våran klass, var och en, prata med våran ena klassföreståndare. Varför vet jag inte. Men idag var det iallafall min tur. De som hade gjort innan mig var klara typ efter tio minuter. Jag satt där i 40 minuter. Asså wtf? Haha, först så frågade hon mig om Familjen Annorlunda? Bara att förklara det tog tio minuter ungefär. Sen pratade vi om några grejer vi har gjort på engelskan och fick veta betyg på dom. Det jobbigaste med det där lilla mötet var att hon blandar svenska och engelska ibland samtidigt som hon bryter på tyska... Ni kan ju tänka er att ha ett 40 minuters samtal med henne. Asjobbigt.

Anyways, efter skolan följde jag Lotta till biblan och satt där ett tag. Fast först var vi på busshållplatsen bland alla som var där. Men vi fick lov att gå in för att mina fötter frös ihjäl! Jag hade converse. Men det var inte frivilligt, för någon hade lagt snö eller nåt i mina vanliga skor som sedan hade smält och gjort dom blöta. Det hade inte gjort något att jag hade conversen OM det inte hade börjat snöa igår och idag igen. Jag trodde att det skulle börja gå mot vår jag, men nejnej.


Bild från förra året


Hatar stödord

Haha, jag tror inte det finns fulare stödkort än dom jag just har gjort. Gud vad hemskt. Men som tur är så ska bara jag se dom. Jag har liksom klippt ut alla delar jag ska säga och tejpat fast dom på linjerade papper för det var det enda jag hade, hahaha. Inte fint kan jag lova. Men nu måste jag träna så jag vet vad jag ska säga också.. Redovisningen är i morgon bitti.


Time for school

Tjo!
Nu sitter jag i min säng och väntar på att klockan ska bli typ halv nio så jag kan gå till skolan. Har sovmorgon idag, nice. Men jag blir så irriterad på att när jag går upp en timme senare så blir jag ändå klar i stort sett samma tid? Hur går det till? Störande är det iallafall.

Kommer ihåg förut när jag åkte buss till skolan och man fick åka till skolan vanlig tid även om man hade sovmorgon. Det går nämligen aldrig bussar i Älvdalen typ..

Här stod jag varje morgon och väntade på bussen när vi bodde i Rot...

...och här när jag skulle hem


You're the best

Heeeeej!
Så mycket som jag har skrattat i dag har jag inte gjort på länge alltså. Gud vad kul jag har haft, men det går bara att skratta så mycket med Hanna och Johanna! Får se om vi hinner träffas nå mer innan Johanna åker till Sveg igen, men om inte så kommer jag fan aldrig glömma den här dagen. Älskar er ♥

Bild från förra året

Show me how to lie

Jahapp, nu ska jag snart ta och bege mig mot skolan.. Kommer inte bli roligt.

Bild från en av korridorerna


Peppad? Nej.

Tjoho!
Nu ska jag snart lägga mig och iallafall försöka sova. Kommer nog misslyckat rätt stort med tanke på att jag har varit uppe till minst tolv varenda kväll/natt och sovit till efter nio varje dag. Så att gå upp imorgon runt klockan sex är jag inte så peppad på.

Fast det finns en bra sak med imorgon, och det är att jag äntligen får träffa Johanna! Wiiho! Det blev ju aldrig av sist då vi inte hade något att göra på byn och det var svinkallt ute. Men nu har hon sportlov och är i dalen så nu jävlar!

Godnatt ♥

Lediga idag

Hejhej!
Idag är vi lediga från skolan, riktigt nice att slippa börja på en måndag direkt efter lovet. Så idag har jag inte gjort någonting nästan, jag vaknade runt nio av att jag hade en asjobbig dröm där jag blev misshandlad typ. Inte kul. Men sen dess har jag bara kollat på film. Jag såg Luftslottet som sprängdes, det var så längesen jag såg nån av dom filmerna.

Jag funderar på om jag ska kolla på Burlesque eller I rymden finns inga känslor nu. Jag verkligen älskar dom! Burlesque för musiken och allt och I rymden finns inga känslor för att den är så jäkla rolig. Men vi se hur det blir.

Det blir nog kanske inte så mycket uppdatering idag. Jag har inget att skriva om direkt.


Svart Svan

Tjenare!
Kändes som att det var ett tag sen jag gjorde ett ordentligt inlägg. Så nu kör vi.

Igår kväll kollade jag, Minde, mamma och Linnéa på Black Swan. Vi hade förväntningar om att den skulle vara bra eftersom många har pratat om den osv, men alltså, vafan? Jag kan ärligt säga att jag inte fattade ett skit. Alla fyra satt som frågetecken när filmen var slut och bah: "Fattade ni nåt?". Skulle man berätta handlingen för någon som inte har sett den så skulle man misslyckas, för det fanns ingen. Haha asså nej, se den någon som förstår psykiska filmer och kom sen och förklara vad dom ville få fram, för jag förstod då inte iallafall.

Ja, nog om den störda filmen. Vi började kolla på 127 hours också, men sen dog datorn (kopplade den med tv:n) så vi orkade inte kolla klart. Då gick vi och la oss och pratade en stund innan vi somnade. Klockan 4 sen mitt i natten ringer det någon först två gånger med dolt nummer och sen en gång utan dolt. Jag svarade inte. Men jag kollade numret sen idag på morgonen och det visade sig att det var en älvdaling som hade ringt. Haha jag frågade han på fb vad han ville men då hade hans kompisar tagit hans mobil och ringt massa random nummer.. Tack för att ni väckte mig och Minde.

Minns ni att någon ringde och väckte oss förut en gång också klockan fyra på natten och frågade efter nån? Vad vill dom oss, haha.


Svar på frågestunden del 2

Vem är din bästa kompis?
Minde

Är du ovän med någon kompis nu?
Nej

Har du bråkat via nätet någon gång?
Haha ja

Har du många killkompisar?

Nej, bara en

Hur mycket tid lägger du ner på din blogg varje dag?
Inte så mycket

Hur ofta sitter du vid datorn?
Väldigt ofta

Vad gör du oftast på datorn?
Facebook, läser bloggar, lyssnar på Spotify, kollar på film

Har du en egen dator?
Yes

Hur många datorer har ni i hela eran familj?
Fem

Vilken typ av kamera är det ni tar med? 
Pentax k20d tror jag

Snyggaste kändis killen?
Cam Gigandet (han är bl.a. med i Burlesque, Twilight)

Vart har du köpt den grymt fina rosettringen?
På H&M

Hur gammal var du när du börja de sminka dig till vardags?
Tolv

Strulade du och den där killen på Coz eller bara pussades?
Haha, jadu det var strul på dirr........

Är det jobbigt att dela rum med Linnéa?
Ja det är det, för hon är så störd. HAHA skoja, närå men det har väl sina stunder

Har du någon gång stuckit från ert hus/lägenhet mitt i natten?
Haha, nej

Vilket är ditt BÄSTA samt SÄMSTA tv program?
Bästa Nikita. Sämsta Fairly odd parents, haha.

Du har ju lovat att göra en videoblogg när du sminkar dig, kommer den snart?
Ja jag gjorde en men som jag sa så funkade det inte att ladda upp det på YT pga fel format.

Jag vill veta mer om killen på Coz. Kan du berätta hur det gick till osv?
Haha, ja.. Vi kan ju börja med att säga att jag hade kollat på han tidigare på kvällen och tänkt att han var rätt snygg. Sen helt random så kommer han fram och lägger händerna på mina höfter och Minde skriker "VÄND DIG OM!!!!!". Sen gjorde jag väl det och sen var det inte så mycket mer som hände mer än att vi börja strula. Fail, jag vet. Jag vet inte ens vem det var eller vad han hette eller nånting..

Vad heter du i mellannamn?
Tove

Var det roligt att vara med i Familjen Annorlunda?
Ibland, jag hatade vårat team, men sakerna vi gjorde var oftast roliga

Tyckte dina vänner/klasskamrater att det var häftigt osv?
Dom brydde sig inte

Vad använder du för smink?
Foundation, puder, rouge, eyeliner, kajal, mascara, ögonbrynspenna. Det till vardags.

Går du i någon sport?
HHAHAHAHA, jag + sport = </3

Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad?
Jag shoppar inte ens varje månad så jag vet inte.

Vilka är dina intressen?
Datorn och leka med Minde, mahaha

Har någon av dina syskon någon blogg?
Ja, Linnéa och Matilda

Har du stardoll? I så fall vad heter du där?
Haha ja det har jag. Jag heter to-mandy men jag är typ aldrig inne där.

Hur många kusiner har du?
9

Vilka sidor på Internet är du mest inne på?
Facebook

Vilka bloggar läser du?
Fokis, Kenzas, Keelas, Lindas Sminkblogg, Ebba Zingmark, och sen mina kompisars

Ska ni resa något i år?
Inte vad jag vet

Kan du inte göra film med alla dina syskon, skulle vara kul eftersom ni inte är med i Familjen
Annorlunda längre.
Kanske det

Varför kan inte ni vara med i Familjen Annorlunda igen?
För att vi inte har något mer att visa typ.

Rakar du fittan?
AHHAAHHAHAHAA, hursåååå? Mår du bättre av att veta det eller?

Vart vill du flytta när du blir stor?
Utomlands

Vill du inte ha ett förhållande?
Nej, inte just nu

Har du något emot negrer?
Nej det har jag inte och jag är inte homofob heller ifall någon undrar

Vilka är du mest med i skolan?
Mina kompisar kanske

Har ni mycket läxor?
Nej, inte speciellt. Bara innan det är lov och sånt

Vad har du för ögonfärg?
Grön

Kan inte du skaffa en msn för oss läsare?
Det har jag redan, den heter [email protected]

Är du typ bästis med Linnéa eller bråkar ni mycket?
Hon är inte min bästis. Hon är min syster. Och ja, vi bråkar väl ibland, fast mest retas vi, haha.

Vilka säsonger av Familjen Annorlunda är du och din familj med i, och vet du om man kan köpa dem
någonstans?
Vi var med i första och andra. Och nej, man kan inte köpa dom.

Ser du på Hannah Montana?
Ja, ibland.

När du var med i Familjen Annorlunda, var du någon annan än dig själv ibland?
Vem skulle jag vara om jag inte var mig själv menar du?

Var köper du stenarna som du sätter på naglarna?
Typ Depend. Brukar finnas där dom säljer Viva La Diva. Typ Cubus, Åhléns.

Var har du fotat bilden som du har som header?
Bakom Mindes hus i snön.

Kan du lägga ut en bild på Minde efter att hon klippte sig?
Jodå, här kommer en söt bild på oss den dagen vi klippte oss.



Hur många läser din blogg per dag i genomsnitt?
Runt 450

Vad är rekordet du har på antal läsare?
538

Hur mycket väger du?
Runt 65 kg

Hur lång är du?

Typ 168 cm

Tycker du inte det är tråkigt att inte kunna få fler syskon? 
Nej, för jag vill inte ha något mer

Visst brukar du och Linnea och din mamma dansa Zumba? Men hur dansar ni, åker ni till en sal och
så tränar en danslärare eller har ni en DVD?
Yes, vi har en DVD

Har du gjort något mycket pinsamt någon gång? Som du aldrig glömmer bort.
Har jag säkert, men jag kommer inte på något just nu

Detta är nog en lite annorlunda fråga, men hur gör du så att allting är på höger sida?
Man ändrar en grej i stilmallen, men det är så svårt att förklara så kolla på www.designadinblogg.se istället.

Hur lärde du dig sminka så bra?
Vet inte, youtube, bloggar, träning.

Är det du själv som lärt dig?
Ja


Svar på frågestunden del 1

Du eller Linnéa har berättat att ni har varit i Mellbystrand. Och sovit i en Husvagn, var ni i Mellbystrand i Halmstad eller finns det en till Mellbystrand där ni bor?
Ja, vi var i närheten av Halmstad. Det finns inget annat.

Något bra tips på att få vänner?
Vara sig själv och inte låtsas vara någon annan för att få vänner.

Hur gammal är du?
15

Hur varmt är det i snitt på sommaren hos er? Alltså inte den dagen då det är som kallast och inte heller varmast!
Typ 25 eller nåt

Hur är din och Alex relation? Bråkar ni mycket eller umgås ni mycket, alltså gör saker tillsammans kan sitta och prata och sådär?
Nej vi pratar typ aldrig. Vi sitter i våra rum vid datorn och ses när vi äter, mer än så är det inte tyvärr.

Träffar Alex eran riktiga pappa mer än vad du gör?
Nej

Ska du också flytta som Alex har gjort sen?
Jag lär väl, för det finns inget bra gymnasium i närheten som jag vill gå på.

Vilket år är du född? Och vilket år är Linnéa född?
96 och 97

Kan du lägga ut en video när du filmar huset?
Linnéa skulle det, men det verkar inte bli av.

Hur många syskon har du?
9

Har du varit med och bestämt namn åt de, eller har din mamma och pappa bara gjort det?
Jag gav förslag på att Lovisa skulle heta Elin i andranamn, vilket det även blev i slutändan. Men det är det enda.

Vad är det sämsta respektive det bästa med att ha en så stor familj som du har?
Det bästa är väl att man aldrig är ensam och att man kan låna saker av varann och det sämsta är tvärtom, när man vill vara ensam men inte får och när man tar saker som man inte får. :)

Är det jobbigt att behöva passa småsyskon osv? Hur ofta får du göra det typ?
Vi behöver inte passa dom små så mycket längre eftersom det oftast är så många hemma att man ser efter varandra.

Om din mamma och Jörgen gick isär, vem skulle du bo hos då?
Mamma såklart eftersom Jörgen inte är min riktiga pappa.

Vilken är din favorit affär?
Gina Tricot

Favorit smink?
Märke eller produkt?

Vilken är din favorit sak?
Min mobil

Vad är det bästa med Älvdalen?
Att alla känner alla

Vad är det sämsta med Älvdalen?
Att alla känner alla

Vem bråkar DU mest med av dina syskon?
Linnéa

Vilka bråkar mest av dina syskon?
Dom små

Skulle du önska att Linnéa, Matilda, Lovisa, Evelina, Olivia, Theo, Isac & Noel var dina hel syskon, eller är du glad att dem är dina halv syskon?
Jag tänker väl inte på om dom är mina "halv"syskon.

OM du skulle få fler syskon (vet att du inte kan få det men ändå) skulle du vilja ha en/flera småsystrar eller småbröder?
Vill inte ha flera syskon

Kan du inte lägga ut bilder på hur du sminkar dig?
Jo

Vad vill du läsa till på gymnasiet?
Ingen aning

Har du trä eller sy slöjd?
Sy

Var skulle du vilja bo någonstans när du flyttar?
Inte i Älvdalen iallafall

Om du skulle blivit en kille, vad skulle du haft för namn då?
Victor eller Sebastian, höhö

Har du något tips på var man kan praoa?
Nej jag undrar detsamma

Kommer din familj att vara med i Familjen Annorlunda igen någon gång?
Förmodligen inte

Kan inte du och Linnéa videoblogga tillsammans någon gång?
Vi har gjort det en gång redan men det var bara hon som la upp den. Kolla i hennes kategori för videos eller nåt sånt så finns den säkert där.

Har du hett temperament?
Vet inte, tror inte det iallafall

Hur ofta går du på fest?
Inte ofta, det är väl Coz, Made in Älvdalen, Luciafestinatt, M&M och sånt bara.

Vad har du för klädstil?
Jag har ingen klädstil. Jag tar det jag tycker är snyggt bara

Hur många barn har Jörgen?
8

Hur många barn har din mamma?
10

Har du något annat syskon på din pappas sida?
Nope

Hur många gånger har du varit kär?
Kanske två på riktigt

Är du kär nu? Om inte vill du vara?
Nej det är jag inte och jag kan inte påstå att jag vill det heller

Hur många killar har du haft?
Ingen

Har du någon kille nu?
Nej

Hur skulle din dröm kille se ut?
Bruna ögon, mörkt hår, snygga armar och händer, gärna magrutor. Ja, typ så. Och sen vara snäll och sånt såklart.

Hur mycket betyder utseende för dig?
Mig själv eller på andra? Det är ju utsidan ger insidan en chans så..

Tycker du själv att du ser bra ut?
Ibland


Hej intressanta rubriker

Som ni märkte så bloggade jag inget igår. Vilket betyder att jag missade en dag, så nu kommer två stycken igen. Det jag gjorde igår var att jag va med Minde. Ovanligt, höhö.
__________________________________________________________________

Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar många saker. Typ när man var mindre och hade mindre problem och kunde göra i stort sett vad man ville. Alla små partyn på Dikeskanten, Nässjön, Mellby, sommaren 2009 - whatever, finns hur mycket som helst.

Dag 29 – Mina ambitioner

Ingen aning.

Den oseriösa delen






Vad gör jag? HAHAHA

Biker Chick?






Ja, som ni kan se blev det lite photoshoot idag med Minde. Kööööl för oss. Hennes bilder kan ni se på hennes blogg HÄR.

Mellby

Dag 27 – Min favoritplats

Lätt, Mellbystrand. Vi har varit där 8-9 gånger och alla har varit underbara! Fast jag måste nästan säga att gången vi bodde i husvagn på Marias camping i två veckor var bäst. Helt stört, men kul. Nu är det nog tre år sen vi var där sist, men vi ska dit minst en gång till.


Jag och min dåvarande bästis Hanna. :)

STOPP!

Okej, nu får ni inte fråga något mer. Jag kommer svara på frågorna nångång under veckan. MEN jag kommer inte svara på frågor jag har svarat på förut. Ni kan kolla svaren till mina tidigare frågestunder i kategorin.

Burlesque

Hejsan!
Idag blev det en liten tur till Mora, för att mamma skulle besikta bilen, och efter det blev det lite shopping. Fast jag köpte bara ett nagellack, ögonskugga och tuggummin. Bilder kommer imorgon, orkar inte hämta kameran.

I förrigår laddade jag hem Burlesque som vi kollade på igår. Och jag kan säga att jag har fått en ny favoritfilm, gud vad bra den var! Christina Aguilera är ju grym, och Cher med för den delen även om hon har blivit rätt gammal nu, höhö. Men jag rekommenderar verkligen den filmen för den var jättebra.


Tönt

Dag 26 – Mina rädslor

Nu är det såhär att jag inte har så många rädslor. Fast den största är nog hundar, asså jag är så barnsligt rädd för hundar. Men anledningen till varför jag är det är bara för att jag blev skrämd två gånger när jag var liten, och sen dess sitter det liksom kvar. En annan rädsla är mörker, fast oftast är det bara när jag är utomhus. Oh, just det, tandläkaren. Det är nästan lika hemskt som hundar, fast hundar kommer alltid vara värst. Haha.

Frågestuuuuuuund

Äh, vafan. Vi kör igång en frågestund! Fråga på! Ställ alla frågor i det här inlägget bara. Säger till när det är stopp.


Bjuder på denna småheta bild också.

It's a brand new day

Tja!

Idag har jag inte gjort någonting. Jag vaknade runt halv tio första gången men somnade om tills klockan blev tolv. Hela natten har jag haft ont i magen, och innan jag somnade igår så trodde jag att jag skulle spy, fast jag gjorde aldrig det som tur var. Jag har fortfarande lite ont nu, men jag vet inte varför. 

Det här lovet börjar kännas rätt tråkigt, jag gör ingenting. Fast det är ju bättre än att vara i skolan såklart. Så jag ska inte klaga.

Jag tror att jag ska göra om min design nångång framöver iallafall, måste bara fixa några fler bilder.


Nostalgi

Dag 25 – Min första...

...mobil. Det var en Nokia 3310 som jag fick när jag gick i ettan tror jag. Jag använde den endast till att spela Snake ungefär. Den hade ett ljusblått skal med ett hjärta som blinkade när jag fick sms eller om någon ringde.


Hittade en dålig bild på google, men ett sånt skal hade jag iallafall, haha.