Big girls don't cry

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det är faktiskt inte mycket som får mig att gråta om jag ska vara ärlig. Det är inte ofta jag gör det heller. Men ibland kan jag göra det för att jag blir arg, asså riktigt förbannad. Ni vet om man till exempel står och bråkar med någon och blir så arg att man börjar grina? Jag hatar när det blir så, men det är en anledning till att jag kan göra det. Sen kanske om jag tänker på jobbiga minnen eller sånna saker, men det är inte ofta det heller händer.

Vad får er att gråta?

It doesn't matter if you love him


Hej på er!
Idag har jag och Linnéa städat i vårat rum och kört Zumba. Mer än så har i stort sett inte hänt. ELLER VÄNTA JO, BORN THIS WAY VIDEON KOM UT IDAG! Jag satt och väntade i tio minuter innan den släpptes, och gud vad awesome den var! Ni måste kolla på den!



Hörs senare!

Nu är håret kort!



Ja, som jag sa så skulle jag förmodligen bli korthårig idag, och det blev jag också, OCH MINDE dessutom. Är asnöjd!

Copycat, mohaha

Godmorgon! Längesen jag skrev det...
Idag skiner solen och jag är glad! Varför vet jag inte riktigt, men jag är det iallafall.

Igår när jag pratade med mamma om att Lovisa ska klippa sig så fick jag ett vääldigt sug efter att klippa mitt hår kortare. Typ page nästan. Inte riktigt kanske, men ungefär. Så förmodligen kommer jag hem med nästan 1 dm kortare hår idag. :)


Lånar bilden av snygga Sofi, för det är typ så som hon har som jag vill ha.

Happy

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Ja, det beror ju förstås på vad som har hänt och anledning till det. Men om jag har blivit arg så går det oftast bara över efter ett tag vid datorn med musik ungefär, haha.


Telephone vs. Enter Sandman

Heeeeej!
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har typ växlat från att ligga i sängen med datorn och gå ett varv runt i huset för att se om det händer nåt. Farmor, farfar, Daniel och Fiffi var förbi en stund och fikade för att Isac & Noel fyllde år i torsdags. Annars har det inte varit så mycket, därför har jag inget att blogga om heller. Minde frågade i och för sig om jag ville komma dit och kolla på film, men jag tror inte jag har någon skjuts och det snöar som fan ute så jag har ingen lust att gå direkt heller. Jag tror nästan att jag ska gå och duscha. Är några dagar sen jag tvättade håret. Hej bregottfabriken typ.

Så länge bjuder jag på ett musikklipp som jag tycker är awesome!

Mitt och ingen annans

Dag 22 - Det här upprör mig

Heter det inte "det här gör mig upprörd"? Aja, men jag kan säga att om någon tar någonting från mig, det kan vara allt från smink till kläder, så får jag damp. Det finns nog inget som jag hatar så mycket som när folk tar saker från mig som dom inte får.


MINA

MITT

MIN

MITT

MIN

Man ska bjuda på sig själv




Hejhej!
Idag har jag varit med bästa Hanna, och det är anledningen till dålig uppdatering. Vi har ätit chips, skrattat till gamla videos och bilder och tagit kort med vindruvor under läpparna! Ungefär en vanlig kväll med en kompis om jag får säga det själv.. Haha!

Le lapins

Dag 21 - Mitt husdjur

Ja, just nu har vi två kaniner - Pancakes och Sotis. Det är mest de små som tar hand om dom, särskilt Olivia tycker om att vara ute vid buren och mata osv. Själv är jag allergisk mot kaniner men eftersom vi har dom ute så gör det ingenting.

Tyvärr blir det ett tråkigt inlägg då jag inte har någon bild på den här datorn.


Puss på det!


SPORTLOOOOOV ÄNTLIGEN!!!!!

Tack för en rolig kväll

Hejhej!
Vill bara slänga in en snabb hälsning innan jag somnar. Har kommit hem från Hanna för drygt en timme sen och duschat lite snabbt. Just nu verkar min huvudvärk ha gått över, men jag är väldigt trött.

Så godnatt så hörs vi imorgon!

One day left

Hejs!
Idag har skolan varit dryg. Huvudvärk och jobbiga lektioner. Nu snart ska jag väl läsa igenom en grej vi har förhör på imorgon innan jag drar till Hanna för att fira henne eftersom hon fyller år! Har dock ingen present, men det ska jag fixa på lovet.



Finns väl inte så mycket mer att säga än att jag HOPPAS att mamma inte har blivit magsjuk igen! Alltså vad som helst men inte magsjuka EN GÅNG TILL! Inte nu när det blir lov! Då gör jag som Linnéa gjorde och flyr till hem till någon tills det är över, höhö.


Grattiiiis


Grattis Hanna på 14års dagen! ♥

Happy Birthday


Grattis på 3års dagen sötisar! ♥


It's killing me

Dag 20 - Den här månaden...

...har varit sämst. Närå, men mest dålig. Men vi kan börja med det som varit bra - och det är att jag fyllde år direkt månaden började och fick massa pengar. Sen har jag haft kul med Minde på helgerna (förutom de senaste då hon har varit sjuk i två veckor). Ja, det är väl typ det enda. Det dåliga är att skolan tar död på mig. Så otroligt mycket hit och dit med redovisningar och sånt som ska vara inlämnat innan sportlovet! Blir galen! Jag ska inte göra nånting på lovet nästan, inte vad jag har planerat iallafall, och det ska bli sååå skönt.


Bild på mig från igår kväll

Dåligt samvete

Dag 19 - Detta ångrar jag

Åh, det finns massor. Närå, men några saker. Och faktiskt så var det en sak idag som kändes jättedåligt efter. Det var såhär att en liten pojke i kanske förskolan-ettan hade ramlat i tunga dörren till matsalen, och alla typ gick förbi han. Han var jätteledsen. Och hade jag haft tid hade jag gått dit, då ingen lärare var i närheten, men jag började typ en minut senare och fick lov och hämta några papper som jag och Lotta hade skrivit ut och sen upp till mitt skåp igen, så jag hade kommit försent isåfall (läraren vi skulle ha blir skitsur om man kommer försent, så jag tog inte risken). Men jag kände mig iallafall jättedum eftersom ingen annan hjälpte han. :(

Sminkpenslar


Ni är ju några som undrar över vad jag använder för sminkborstar/penslar. Så nu tänkte jag visa er lite snabbt vad för slags borstar jag använder. Från vänster till höger har vi först en stor puderborste, sen en rougeborste, foundationborste, två skuggborstar, sen en smart grej som har två penslar i varsin ände. Jag använder den som är uppåt till att sudda kajal och den snedskurna till att fylla i mina ögonbryn med. Sen har vi en mindre skuggpensel som jag även använder till att sudda kajal med ibland. Näst sist har vi en pensel som jag har till highlighter och den sista är en vanlig sak till ögonskugga. :)

Kan Dee


Gud vad jag är sugen på att köpa ett Kan Dee linne alltså! Jag tycker dom är så otroligt snygga.. Frågan är bara vilket av dom här ovanför jag vill ha. Jag tycker att alla är lika snygga så jag har vääldigt svårt att bestämma mig. Vilket tycker ni?

Här kan ni förresten hitta hennes blogg och webbshop.


No more Diva

Hej gurkor.
Den här dagen har inte varit bra! Vi ska tydligen göra redovisningar överallt! Jag hatar det. Och bara för att vi förmodligen ska göra en imorgon så har jag setat i en timme på SO lektionen ungefär och skrivit och skrivit och skrivit lite till, bara för att få uppsatsen klar. Sen satt jag och Lotta på rasterna och gjorde klart planschen. Ful blev den också.

Förresten så har min dubbelring som det står "diva" på gått sönder också.. Ni vet den från Style by Tyra. Den har gått sönder förr en gång också så att hela texten ramlade av (?), men då gick det att limma fast. Men asså nu vet jag inte ens var andra delen är. Åh vad arg jag blir.






Dagen i bilder

 


Two Days

Hehe, ojdå, nu har jag visst missat två dagar.. tar båda i samma inlägg.

Dag 17 - Mitt favoritminne

Enkelt. Det är sommaren 2009. Jag gjorde så mycket då, allt var så stört. Jag försökte dygna typ varje natt och jag gjorde massa andra roliga saker. Jag minns till exempel att jag och två kompisar brukade vara nere vid en ramp där det låg stora rör som man precis fick plats att rulla i, haha, det var asroligt. Sen massa dagar vid Nässjön, när Johanna och Hanna var hos mig och vi for och badade elva på kvällen och blev bitna av vattenloppor. Omg, klassresaaaaaaaan! Den var bäst på hela sommaren. Eller Lady Gaga på Grönan.. Gud jag kan komma på hur mycket som helst. Saknar ♥



Dag 18 - Den här veckan

Den här veckan har varit rätt bra hittills iallafall. Jag fick G på teknikprovet, vilket jag blev väldigt glad över eftersom jag räknade med ett IG då jag inte kunde så mycket. Imorgon kommer förmodligen inte bli lika kul, då ska jag och Lotta ha en SO-redovisning om luftskepp som vi inte är klara med bara för att hon var borta i måndags. FAN VAD KUL. Jag fattar inte varför vi ska ha massa redovisningar hela tiden för. Nu ska vi tydligen göra EN TILL på engelskan, där vi får välja själva vad vi ska prata om. Precis som vi gjorde på svenskan för nån vecka sen. Hatar redovisningar.

Baby, it's so cool

Hellu!
Ny vecka igen då. Bara en vecka tills vi får sportlov. Äntligen! Imorgon har jag teknikprovet jag aldrig gjorde förra tisdagen eftersom jag inte var i skolan.. Kommer ju gå dåligt. Jag kan verkligen ingenting, det går inte att lära sig. Men men, det får gå som det går.

ASSÅ FAN, NU GLÖMDE JAG VAD JAG SKULLE SKRIVA IGEN. Jag gör så hela tiden, varför? Oftast kommer jag på det igen, men inte nu tydligen.


Jag vill ha en tatuering sådär, asså inte BTW, utan peace märket. Soooo Gaga style!

My first kiss

Dag 16 - Min första kyss

HAHAHAHA, kan börja med att säga att det var rätt fail så jag kan dra det kort, utan detaljer och sånt. Det var med en random pojk på Coz som jag inte vet vem det var eller vad han hette eller nånting. Bra gjort..


Söndag

Hej!
Idag är jag riktigt uttråkad. Jag har fixat i ordning alla mina kläder, gjort iordning i min sminkväska, lyssnat på musik, legat i sängen, kollat på massa nätbutiker, läst bloggar.. Inte mycket till liv här alltså.

Igår vid fem så åkte vi till Väsa för att fira Daniel som fyllde år i veckan. Det blev strips & korv, smörgåstårta, kladdkaka och massa läsk. Det blev som det alltid blir när släkten är samlad - barnen går in i tv-rummet och lyssnar på musik och kommenterar det dom vuxna gör. Haha.

Det dåliga med igår var bara att jag fan aldrig träffade Johanna ändå som det var tänkt! Men grejen är den att det finns inget att göra på byn och Hanna var inte i Älvdalen heller.. Sen så skulle ju jag iväg senare, så det blev inget. Det är också dåligt att vi inte har sportlov samtidigt.

Nu ska jag äta, vi hörs. 

I have a dream

Dag 15 - Mina drömmar

Min dröm är nog att flytta till en stor stad, eller utomlands. Jag vill jobba med något jag tycker är kul, antingen foto eller smink alltså. Jag vill även ha mycket pengar så jag kan resa mycket. Platser jag vill besöka är bland annat Thailand, Paris, Karibien och USA.

Vet inte om det är så mycket mer, det är väl mina "livsdrömmar". Här och nu, just at the moment så vill jag ha en biljett till Peace & Love och gå på en till Lady Gaga konsert. Jag vill också shoppa och göra något riktigt roligt! Jag vill ha lika roligt som man hade när man var mindre, typ 2008 brukade jag och mina kompisar hyra en lokal och ha sova-över-partyn i. Vi var alltid ett gäng då som alltid var med, och vi hade jättekul! Nu är det inte lika enkelt att roa sig..


En random bild från ett av våra små partyn


Ingen bild

Hej på er!
Idag skiner solen *happyface*. Imorse vaknade jag tjugo över åtta av smärta! Jag hade asont i magen, men det gick över med en ipren. Så efter det kollade jag på Another Cinderella Story som jag hade på min dator.

Just nu funderar jag på om jag ska gå och duscha och fixa mig och sånt innan jag drar mig ut. Johanna är nämligen i Älvdalen den här helgen och jag måste träffa henne! Har inte gjort det sen luciafestinatt ju! Det är illa.

Men ni får ha en bra dag så hörs vi senareee!

Vad är Coz?

Det var en som undrade vad Coz var förnåt. Och det kan jag säga är mer eller mindre ett fjortisdisco. Det är från 7an till 20 år eller nåt sånt. Man dansar helt enkelt. Höhö.

Back in Black

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Jag hade på mig svarta leggins, ett svart linne och en svart, lång stickat tröja med stor krage. Svart är en fin färg.

Ledsen för sånna lama inlägg, men det finns inget intressant att skriva om, förutom att jag kanske är väääldigt partysugen eller shoppingsugen. Seriöst, jag måste på Coz nästa fredag, bara för att. OCH MINDE OM DU LÄSER DET HÄR, DU SKA FÖLJA!

Dålig på rubriker idag

Dag 13 - Min favoritfödelsedag

Det är lätt. Förra året. Eller kanske min senaste. Förra året är iståfall för att så många sa grattis i skolan och på facebook (höhö) och för att vi åt gott och sånt. Den senaste var inte så speciell egentligen. Det som var bäst var att jag inte var i skolan. Men annars gjorde vi inte direkt något. Fast visst, vi åt tacos och cheesecake, men annars var det inte nåt.

Tjoho, här får ni dagens Amanda





Känner mig så oseriös idag!

Bra fantasi jag har på rubriker va?

Hellu!
Som ni ser har jag ändrat lite i designen igen. Vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha, så därför håller jag på och provar mig fram. Nån vacker dag kommer väl en färdig design upp!

Den dåliga uppdateringen idag beror på att vårat internet inte började fungera förrän ett par timmar sen, så då gick det ju inte att blogga.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och försöka sova iallafall. Godnatt.

What's in my purse?

Dag 12 - I min handväska

(Lite dåliga bilder)
Okej, jag har inte direkt en handväska, men vi kan ta min skolväska istället. Och i den finns följande:

Ett block, kalender, pennfack och glasögonfodral

Två stora block

Astmamedicin, allergitabletter, skåpnycklar och ett läppglans

Hörlurar, bokmärke (av nån konstig anledning) och en borste

Och här är själva väskan.

Brothers & Sisters

Dag 11- Mina syskon

Ja, 10 stycken är vi ja ;)

Alex, (Amanda), Linnéa, Matilda, Lovisa, Evelina, Olivia, Theo, Isac & Noel.


Svar på kommentar

1. Dom gör inte det. Men jag gjorde det ändå.

2. Jag tycker fortfarande att touch suger. Men alla mobiler kommer bli touch så småningom så det är lika bra att vänja sig. Sen så tycker jag personligen att Sony Ericsson är bäst. Hatar Samsung och Nokia.


Luster White

Hej på er!
Idag ringde mobilen som vanligt vid sex. Men jag somnade om, och då hade ljushuvudet Linnéa ställt in snooztiden till 59 minuter? Bara för att hon hade sovmorgon och skulle upp senare, så då ringde alltså inte mobilen förrän vid sju. Och redan då insåg jag att jag inte skulle orka gå upp så jag brydde mig inte och somnade om istället. Sen kommer alla andra upp vid halv åtta typ. Och då skulle det vara en kvart kvar tills jag skulle gå, så istället struntade jag i skolan idag. Med andra ord skolkar jag. Men lika bra eftersom min och Millahs engelskaredovisning skulle suga om vi hade gjort den idag. Hon hade nämligen inte gjort klart sina stödkort. Och sen så hinner jag träna mer på tekniken tills nästa vecka istället.

Just nu sitter jag iallafall i sängen med datorn och har asont på min tunga! Jag skållade den när jag drack varm choklad och nu svider det som fan!

Men jag kan berätta en annan rolig sak (som iallafall jag tycker är bra), och det är att jag har fått en xperia x10 nu! Så äntligen har jag en fungerande mobil! Måste bara fixa in låtar och sånt, och vänja mig vid att det är touch..


Sportlov? Redan?

Hej! Det var några som undrade om inte jag har sportlov, och svaret är nix. Vi har inte det förrän vecka 9, haha. Vi har alltid så det blir mars under lovet.

När får ni lov, eller har ni redan? Vart bor ni som har lov isåfall? Vet att folk som bor längre ner i Sverige har det tidigare och vi som bor lite längre upp får senare.


Happy Valentines Day


Tjoho! Vet inte riktigt vad jag ville när jag tog bilden men, jag bjuder!

Idag var skolan riktigt lam! Imorse när jag skulle gå upp fick jag tanken igen om jag skulle skolka eller inte, gud vad segt det gick att gå upp.. Men det gick till slut.

Nu snart ska jag och Linnéa till Sara och klippa oss. Det blir väl bara topparna och sen vill jag ha som ett V där bak. Alltså så det inte är helt rakt. Det blir en så skarp kant när jag använder löshåret annars. Sen kommer väl min kväll att gå till plugg, plugg och sen lite plugg på det. Vi har nämligen teknikprov imorgon vilket jag inte kan ett dugg till. Plus att jag och Millah ska ha en engelskaredovisning imorgon, som jag knappt vet vad jag ska säga på.. Bra där.

Dagens Outfit

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Tröja & linne från H&M
Jeansleggins från Gina Tricot

Turkos & Beige


Testade att ha H&Ms nagellack U must have this och graffitilacket Latte Queen tillsammans, vet inte riktigt vad jag tycker om färgkombinationen nu i efterhand men det får duga ett tag.


Ingen bild nu heller

Hej!
Som ni kanske ser så har jag bytt header. Vet inte om jag kommer behålla den.. Vill helst inte ha en svartvit blogg, tycker det är rätt tråkigt. Men färgerna som är i t.ex. rubrikerna, presentationen och nu headern passar ju inte ihop med varann heller så det spelar ingen roll. Tror nästan att jag ska fixa det nu efter att jag har blåst och plattat håret..

Ledsen för att det inte har blivit så mycket bilder och roliga inlägg idag, men jag och Minde var helt döda. Minde blev sjuk med feber och sånt (lite var pga igår när vi låg ute i snön) och jag har bara varit uttråkad och inte gjort nåt. Inte så kul att läsa om direkt.

Ett till inlägg dyker kanske upp lite senare där jag visar mina naglar.
Annars hörs vi imorgon!

Ang. sminkvideon

Som jag skrev tidigare så skulle jag göra en sminkvideo till er. MEN när jag hade gjort en så funkade det inte att ladda upp den på youtube pga att jag hade filmat med webbkameran. Och jag vet inte hur man gör om formatet. Någon som vet? Det funkar inte om man typ ändrar namn t.ex.

Annars får jag väl helt enkelt göra steg-för-steg med bilder eller nåt?


Det här är bara en vanlig sotning med endast svart ögonskugga. Och självklart eyeliner, kajal och mascara (och i det här fallet lösögonfransar).


I don't believe in God

Dag 09 - Min tro

Jag har ingen. Slut.

She rolled my hair and put my lipstick on

Dag 08 - Ett ögonblick

Haha, jag kan berätta om ögonblicket igår när Lady Gagas nya låt kom ut. Det var rätt fail, jag stod och redovisade om henne på svenskan och bah "...och hennes singel släpptes för typ en kvart sen". Sen hade vi en lektion till innan jag kunde gå och kolla på datorn, MEN DÅ FUNKADE INTE DATORERNA TYDLIGEN. Så jag fick lov att gå in på youtube genom mobilen och lyssna. Då var den inte såå jättebra, för jag hade världens sämsta ljud och hörlurar och satt på en lektion, så det gick inte så bra att koncentrera sig. Men direkt jag kom hem gick jag in på ladygaga.com och lyssnade. Jag kan bara säga att jag fick gåshud över hela kroppen och kände mig high on life. Den var så jävla bra! Jag har tappat räkningen helt på hur många gånger jag har lyssnat på den nu.. Över 30 iallafall. Den har gått på repeat hela dagen, haha.



Underbart!
Förresten, tack för alla fina kommentarer om bilderna jag och Minde tog idag ♥

Don't be a drag, just be a queen







BORN THIS WAY, BABY


Har ni hört Lady Gagas nya låt än? DEN ÄR SÅ OTROLIGT JÄVLA BRA! Jag kan inte sluta lyssna på den. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har hört den nu, men sååå awesome!

Minde Lok

Dag 07 - Min bästa vän

Innan jag börjar så vill jag säga att ALLA mina vänner är bäst, men jag väljer Minde den här gången.

Jahapp, vad ska man börja här då? Vi har gjort så otroligt mycket. Några exempel är ju när vi försökte få ihop "han och den", när vi åt gurka mitt på byn, när vi sprang från fönstertittarn och åt choklad under bron. Sen har vi ju gjort allt från att gå på Club Nordic och Coz till att vara random och fara på City och äta strips & beasås klockan nio på kvällen! Men mer ska det bli! Älskar dig ♥


My Day

Dag 06 - Min dag

Ja, vart ska man börja. Klockan ringde 05:50 (ställer alltid 10 minuter tidigare så jag hinner dra mig ett tag) och det var asjobbigt. Så jag gick inte upp då. En tanke var till exempel "ska jag skita i att gå upp idag och skolka..?". Sen snoozade jag tills klockan blev 06:20. Då hade jag somnat om emellan. Jag gick iallafall upp och började fixa mig som vanligt, astråkigt. Sen valde kläder och åt frukost. Fick skjuts av pappa till skolan vilket uppskattades eftersom det snöade. Sen hade vi klf och skulle skriva ett brev till oss själva (?) som vi ska läsa igen i slutet av terminen typ. Sen hade vi SO, NO, engelska, mat, håltimme som vi spenderade vid SYO-datorerna, matte och bild. Lam dag. Sen gick jag med Millah (och Seren en bit) hem i snöovädret. Då var Matilda hemma och en stund senare kom Linnéa. Resten var hos kompisar och på jobbet. Då börjar Linnéa baka kakor och jag gör nudlar och thaisoppa. Sen fick vi lov att städa bort allt och så diskade vi (tjänar pluspoäng, höhö) och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Just ja, jag har också tränat lite på min svenskaredovisning jag har imorgon om Lady Gaga. Börjar nästan bli lite nervös..

Hur har eran dag varit?


In school

Heeeeej!
Nu sitter jag i datasalen på SO-lektion och ska egentligen leta information till ett grupparbete om luftskepp/zeppelinare. MEN det är roligare att facebooka och sånt istället. Anna-Lotta gör jobbet.

Hörs senare!


Ingen video

Åh vad arg jag blir! Jag har nämligen gjort sminkvideon nu, men såklart ska det inte gå att ladda upp det på youtube för att det är fel format pga webbkameran. Fan.

What is Love? Actually.

Dag 05 - Vad är kärlek?

Den där frågan hade vi på ett engelska projekt vi gjorde i skolan. Jag tyckte det var jättesvårt att komma på vad man skulle skriva. Kärlek behöver ju inte bara innebära killar/tjejer. Det kan vara familj, vänner, musik, djur osv. För mig är nog kärlek mina vänner och min familj. Men även musiken faktiskt, för jag skulle aldrig överleva en dag utan musik. Det finns liksom musik för alla tillfällen - fest, depp, ilska, kärlek. Allt helt enkelt. Sen säger vänner och familjen sig självt. Vänner ställer upp och man har roligt tillsammans. Familjen finns alltid där och man kan även ha roliga stunder.


Tired

Hej!
Sen jag kom hem från skolan har jag bara lamat. Först åt jag, sen gjorde jag läxan och sen har jag typ legat med datorn på magen i sängen och nästan somnat. Gud vad trött jag är! Egentligen skulle jag ha duschat, men jag orkar inte. Hade bara velat lagt mig och sovit nu, men jag är hungrig så jag måste väl ner och äta en macka eller två. Sen måste jag tvätta bort sminket och sånt och efter det kan jag sova. Jag säger bara tack och lov för att vi har sovmorgon imorgon! Älskar onsdagar pga det.

Nej, vi hörs imorgon igen, jag ska försöka samla kraft till att gå ner nu. Hejdå.

Random

Dag 04 - Det här åt jag idag

Haha, okej. I skolan vad det köttbullar, potatis, sås och lingonsylt. Hemma var det makaroner och köttfärssås. Jag kan säga att jag hatar skolans potatis, men lingonsylten är kärlek. Köttfärssås är inte en av mina favoriträtter. Men konstigt nog är det godare om man äter det till makaroner än spaghetti (?).


Väldigt intressant inlägg va, haha!

Skotertur




Slänger in tre bilder från skoterturen igår! Jag och Minde lekte i snön och det var jättedjup snö, asroligt, haha!


Detta sitter på mina naglar just nu


Nagellacket Gold från H&M och Graffitilacket All City Brown

White Bow



Kolla min rosett jag gjorde klart på slöjden idag! Jag har gjort en större blå innan, men den försvann nånstans när vi flyttade..

HISS ELLER DISS?

My Parents

Dag 03 - Mina föräldrar

Jadu, vad ska man säga här då, den här grejen var rätt svår faktiskt. Men jag ska försöka få ihop något bra här.

Mamma och pappa är världens bästa föräldrar, när dom är på det humöret. Haha, okej skojade lite där. Dom är alltid bäst, även om man inte alltid tycker det. Man älskar sina syskon och föräldrar lika mycket hela tiden egentligen, även om man inte känner så. Ni förstår nog hur jag menar. Bråkar man med dom hatar man dom, fast man egentligen inte menar det. Jag vet faktiskt inte vad det finns mer att säga än att jag älskar er, ♥


Älskade vänner ♥



Nog är vänner en bra sak? Jag har alltid kul med dom! Jag saknar speciellt dagen då vi fick sommarlov och var hemma hos mig och åt pizza, spelade hög musik, hoppade ut genom fönstrerna och hade allmänt damp. En av de bästa kvällarna jag har haft i hela mitt liv!

Vi måste hitta på något snart igen brudar ♥

Namnbyte

Tänkte bara ta upp en fråga som kommit angående "Om mig" inlägget där jag skrev att jag heter Tove Amanda Johansson Nylund men snart bara Johansson. Jag ska alltså byta efternamn till bara Johansson. Jag heter egentligen inte det på papper, så att säga, där heter jag Nylund. Ända sen i förskolan har jag velat byta men inte fått för min biologiska pappa. Men i somras blev det bestämt att jag ska göra det, bara att mamma aldrig fixar papprena. Men snart så heter jag bara Johansson i efternamn. Om någon undrar varför jag vill byta så är det den enkla anledningen att jag vill heta som mamma, eftersom jag knappt träffar min biologiska pappa.


Yesterdays look





Såhär såg jag ut igår då. Det kändes jättekonstigt att sminka mig med ögonskugga igen. Jag har nämligen inte det i skolan längre och så sminkar jag mig oftast inte på helgerna, så det var jättelängesen. Jag saknar nästan att välja färger och sånt i paletterna på morgonen, men jag ska försöka vänja mig till att gå utan smink. Jag menar, varför gå upp tidigt på morgonen och "göra sig fin" till skolan, egentligen? Det finns ingen kille som är speciellt snygg som man inte vill vara ful inför heller så, det är rätt onödigt. Men ända sen jag började sminka mig har jag blivit så beroende, det går inte att sluta.

Känner ni igen er?

Tha Shopping

Hellu!
Igår kom som sagt Minde hem till mig. Vi pratade och for på City och åt strips och beasås. Sen slutade det med att hon sov över hos mig (som vanligt) och idag har vi åkt skoter. Gud vad längesen det var jag gjorde det! Jag måste göra det igen någon dag här framöver.

Just nu ligger jag på sängen med min dator och tänkte visa bilder på det jag köpte i fredags. Blev aldrig av igår eftersom Minde kom. Men nu så!

Graffitilacken Latte Queen och All City Brown

Nagellack från H&M - Gold och Why Not?

Vitt linne från H&M

Tröja från Cubus

Tröja från H&M

Jacka från Lindex

My First Love

Dag 02 - Min första kärlek

Jahapp.. nu ska vi tänka efter här. Jag tror att min första kärlek var när jag gick i förskolan, i en kille som var fyra år äldre än mig, haha. Jag och min bästis var båda kär i honom. Vi brukade skicka kärleksbrev och sånt och jag var till och med hemma hos honom en gång. Sen brukade vi ringa och lägga på så fort han svarade. Jag minns att en gång skickade jag och min bästis en varsin ballerina kaka med mintchokladsmak till honom, bara för att det var ett hjärta på den, haha.

Bild tagen från google


Blev inte som planerat

Hellu, det blev ändrade planer. Ingen lekledare och ingen barnvakt. Så nu har jag slängt iväg ett sms till Minde så hon kommer snart hit. Vad det slutar med vet jag inte, men förmodligen skitsnack och Melodifestivalen.

Just ja, jag ska gå och ta kort på det jag köpte igår förresten. Bilder kommer snart!

Kaffe Drottning



Graffitilacket Latte Queen är från Åhléns och vita nagellacket Why Not? är från H&M.

Då börjar vi

Dag 01 - Om mig

Jag heter Tove Amanda Johansson Nylund, men snart bara Johansson. Jag är 15 år och går i 8an på Älvdalsskolan med världens bästa klass och vänner. Mina intressen är fotografering och smink, som de flesta redan vet. Plus musik, vänner och datorn såklart ;) Något ni kanske inte visste om mig är kanske att jag är väldigt rädd för hundar, jag har aldrig haft en pojkvän och att jag har astma och är allergisk mot pälsdjur, kärnfrukter och nötter.


Snodde den av Fiffi

Det här kan bli intressant......

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min favoritfödelsedag
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Den här veckan
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Mitt husdjur
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Koll på läget

Heeeej!
Förlåt för att jag inte har bloggat något de senaste dagarna.. Så nu ska jag bortförklara mig lite, höhö. Igår var jag med Minde och helt oplanerat så for vi till Wäsa på tacobuffé och idag for jag, mamma och Linnéa också helt oplanerat till Mora efter skolan. Det blev lite shopping som jag visar bilder på imorgon.

Imorgon kommer jag iallafall ha fullt upp, typ. Först ska jag och Linnéa städa i vårat rum (även om det inte behövs lika mycket nu eftersom bästa Lovisa städade!!!!), sen ska jag vara lekledare på Evelinas pyjamasparty och sen ska jag vara "barnvakt" med Minde till Selvi. Så vi får se om jag hinner blogga nå, annars blir det väl på söndag.

Så nu har ni lite mera koll på läget och vad som händer. Jag ursäktar att det blir så lama inlägg utan bilder, men jag har inte orkat ta några. Och på VAD vet jag inte heller vad det skulle va.... Nej, nu säger jag hejdå och godnatt, hörs imorn ♥

P.S. Jag hjälpte Minde med en ny bloggdesign igår som ni kan se HÄR.

Bilder på presenterna


Läppglans och små parfymer

Block och nessesär

Christina Aguileras nya parfym Royal Desire

Demons & Angels Face Kit

Nagelgrejer

Hårsnoddar och borste

T-shirt

Mjukisset

Linne

Första februari 1996-2011

Hellu!
Det var en som visste vad det var för dag idag - DET ÄR MIN FÖDELSEDAG! Jag har fått några presenter och senare ikväll så ska vi äta cheesecake och sånt. Mums!

Det roligaste när man fyller år numera är nästan alla jäkla gratulationer man får på facebook! Det är helt sjukt! Hur många som helst skrev förra året och redan nu är det rätt många, men den här gången ska jag svara på varenda litet grattis, det gjorde jag aldrig förra året, haha.

Jag ska visa er bilder på sakerna jag fick lite senare. :)

Okej, lite konstigt inlägg men, whatever :D