A Touch of Pink




Haha, mobbat leende ^^

Lalalala

Hellooooo!

Dagen har spenderats med Millah och Samantha (ett tag). Jag har bland annat tagit hål i örat på Millah.. Läskigt är det! Haha, hennes öra blev biff, astjockt. Men sen gick det över. Hon for typ hem nyss också btw.

Annars råååå? Jag känner mig glaaaad! Fast varför vet jag inte, jag glömde ju typ matten i skolan som jag hade behövt här och tränat lite på tills imorn då vi råkar ha en diagnos som jag knappt kan hälften till.. Men äh, det går säkert bra ändå, hehe..

Bjuder på två bilder på Lotta från igår!


Kärlek på hennes byxor alltså :o


Minty Green





Coooooz bilder


Sminket hade blivit lite fail eftersom klockan var 23 på kvällen och det är asvarmt där..

Nöjda?

Jonthe och alla från Mora typ

Chill dag

Godmorgon allihopa!

Idag börjar jag inte skolan förrän 9. Lite segt bara att jag har varit klar en stund nu och har fortfarande massa tid över.. Jag sov till och med 45-50 minuter längre än jag brukar, och ändå hade jag kunnat (om jag hade varit lite snabbare) hinna i tid om vi hade börjat 8! Men vi ska iallafall bara kolla på film i skolan och fika.. Gaaanska chill, huh? Men det beror på att våran klassföreståndare är gravid så vi ville ha en egen dag med henne bara innan hon slutar jobba, så då blir det två filmer - The Proposal och The Notebook. The Proposal är ju så jäkla rolig så jag kommer ju sitta och garva till den.. Hehe... Typ när hon dansar i skogen!

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla facebook och lite sånt tills jag ska gå, ha det bra!

Fail inlägg

Hello alla gurkor! (Bara sa nåt)

Just nu är jag vääääldigt hungrig! Ska nog ta och äta nudlar eller nåt.. Men anyways, seriöst så vet jag inte vad jag ska skriva egentligen. Men jag kan berätta att jag ska börja på en ny design inom en snar framtid! Men ha det bra så länge, jag måste käka nu alltså, haha, hejdå!

Graffiti Nails




Grattis!

Hej på er!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och är allmänt uttråkad. Jag har gjort matteläxa och kollat lite på Hairspray som Olivia satt på för ett tag sen. Det är bara jag, pappa och dom små som är hemma. Resten är på fotboll och mamma och Alex är i Borlänge.

Förresten, nu kom jag på en sak, det är nämligen såhär att Fiffi fyller 18 idag! Grattis Magnus! Jag skickade ett sms till henne igår klockan 00:00, hoppas jag var först, haha.

Bild från Made in Älvdalen

Fjortis


Här är den enda bilden jag har från igår (ser knappt).. Ni får se bättre sen när bilderna kommer upp på deras hemsida eller bdb (;

Halloween i förväg

Hejhej!

Idag vaknade jag runt ett. Och sen dess har jag typ i stort sett bara ätit och sminkat Matilda och hennes kompisar. Hon ska nämligen ha ett "skräckparty" för att hon har fyllt år (fast det var i mars). Jag skulle egentligen ha tagit kort på dom men jag hann inte innan alla gäster kom.. Men sen gjorde jag vampyrbett på Elin & Linnéa. Dom och jag ska ut om ungefär en timme och skrämma Matilda och hennes kompisar. Mohahhaa!

Elins vampyrbett


Fail "blod" från munnen.. hehe...

Snabbt

Hej, slänger bara in en snabb hälsning innan jag ska börja fixa mig inför Coz. Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha på mig eller nå, så jag tänker fan börja i tid den här gången så det inte slutar som sist jag skulle dit, haha..

Men ha en bra kväll så hörs vi imorn! ♥

Beslutsångest!


Ska jag på Coz imorn eller inte?

Updade: JAG SKA PÅ COZ!

Skryyyyyter

Ohja, det gör jag! För jag tog skolrekordet i kulstötning för årskurs 8 tjejer! Det skolrekordet som var innan mig var taget 2007 och var på 8,87 meter. Jag stötte 9,25 meter! Känner mig riktigt duktig just nu om jag ska vara ärlig. Men kan jag säga att jag inte är stolt över min insats på längdhoppet alltså.. Fan vad jag suger på det nu för tiden! Haha, jag var bland dom sämsta..

Har tyvärr inga bilder från dagen.. Men nu ska jag äta, hörs ♥


Mercredi, 22 Septembre

Hejsan allaaaa!

Kom hem från skolan för ett tag sen, sitter här och äter banan och dricker o'boy, har jätteont i ena höften och vet inte vad jag ska skriva om. Dåligt bloggande igår för att jag var typ död. Orkade ingenting. Sen var jag även på cirkelträning med Emma, och när jag kom hem var det Idol och duschen som gällde. Sen somnade jag typ lite efter tio bara, var helt slut!

Har varit lite smått segt i skolan idag faktiskt.. Men imorgon är det friidrottstävlingar som jag ska vara med i. Men bara två grenar. Kulstötning och längdhopp, hur nu längdhopp ska gå till med min onda höft.. Hehe.

Nej, det här blev ett ointressant inlägg kände jag, ska nog sluta babbla och gå och göra nåt vettigare, hörs nog senare! ♥

Show me your teeth

Hello!

Just nu sitter jag för tillfället och äter nudlar och lyssnar på Lady Gaga, och med närmare eftertanke råkar jag faktiskt ha mitt Gaga-linne idag. (:



Senare ikväll blir det cirkelträning för min del och sen Idol. Och nu har inte så mycket annat att skriva faktiskt, så vi hörs kanske senare.

Här är det tvättning på gång



Just nu håller jag på och ska tvätta mina sminkborstar. Det behövs verkligen! Och för att göra det på enklaste sätt tar jag en mugg med diskmedel och babyolja (brukar ha olivolja, men den var slut) och sen doppar jag en pensel i det och rör penseln i cirklande rörelser i handen så att skummet blir nästan vitt. Sen är det bara att skölja av med ljummet vatten och låta penslarna plantorka. Låt aldrig penslar torka stående, då rinner vattnet ner i fästet till limmet och då kan håret lossna.

Skolfotografering

Hejhej!

Idag har vi haft skolfotografering i skolan. Och till min stora förvåning så fick jag sitta den här gången! Jag har alltid fått stå längst bak innan, förutom när jag gick i ettan, och nu. Men men, jag känner på mig att det blev fail, för vi var utomhus nu också. Det har vi aldrig varit innan heller..

Anyways så har jag fått kläder från H&M idag. Ni ska få se bilder på det senare. Fast det fattades en tröja.. Men den kommer väl senare.



Såhär såg mitt hår ut idag.. fast mer lockar (jag har löshår också)

Färgat håret



Nu har jag färgat håret! Mycket mörkare än innan, men det var det jag ville ha, så jag är nöjd. (: Det är inte svart ifall nån tror det, men det är inte långt ifrån. Ni får bättre bilder någon annan dag.

Sååå Älvdalen


Jaha, igår slutade kvällen med att jag, mamma & Fiffi for till Bunkris på Älgrock, som ligger typ mitt i skogen! Men kul var det. Massa folk som stod och dansade inne i ett brandtorn så hela golvet skakade. Det är bara sååå Älvdalen alltså. Först spelade Billy Opel där och sen gick det över till disco. Vi kom inte därifrån förrän vid två typ.

Förresten så kan jag berätta en läskig sak som hände när vi skulle hämta Fiffi i Väsa. Det kom nämligen fyra skenande hästar mitt i vägen som vi höll på att köra in i. Fatta vad rädda vi blev! För först såg vi dom inte ens, bara en människa som viftade som en galning med armarna.. Men det gick bra ändå.

Tio år på bilden, eheehhe

Hej allihopa!

Idag har dagen bestått av: fika.. höhö. Nejdå, men först kom farmor, farfar & Daniel hit och fikade (för Lovisas födelsedag igår) och sen kom Marie och Stella. Så det har varit fika framme hela dagen i stort sett så man har bara gått och små ätit av det hela tiden.. inte bra!

Haha, och på tal om nåt annat så satt jag och Olivia och kollade på gamla foton vi har här på datorn, och då fanns det en mapp från när jag var liten!

Den här bilden till exempel är från 2006..


Johanni fyller fjortiiiiiis


Grattis bästa Johanna! Saknar dig tranis ): <3

Grattis Lovis

Hejhej!

Låg uppdatering idag, men jag har varit helt off sen jag kom hem från skolan. Jag sov nämligen bara sex timmar inatt och har haft både idrott och gått skoljoggen på 5 km i spöregnet. Inte det roligaste men man måste ju. Jag och Millah kom väl bland de sista som vanligt. (:

Iallafall, när jag kom hem så kastade jag mig in i duschen och duschade aslänge med kokhett vatten för jag vart så jäkla kall av regnet. Sen hoppade jag i mina mjukisbyxor och har legat i soffan och kollat på Camp Rock 2 och Idol. Sen har vi även haft lite kalas för Lovisa som fyller 10 år idag. Grattis! ♥ Så det har varit fika och tårta och godis och dricka och massa här ett bra tag faktiskt. Och nu känner jag att jag aldrig mer vill se något sött, haha.


Kul med kartonger?

Hejhej!

Nu sitter jag här och väntar på att Lovisa ska duscha klart så jag kan göra det nångång. Sen efter det blir det Idol och sen ska jag nog kika lite på reprisen av VMA som börjar klockan 20:50.

Annars då? Ni kan få se en fail video från idag när jag och Millah lekte i aulan, hehe. Jag råkade ha mobilen lite snett så man ser inte sådär jättebra, men ni kan nog se ändå.


Svar på tal


Varför läser du ens? Och för det första är jag fan inte fjortis, isåfall mer emo om du frågar mig, men jag är ändå inte det heller.. Jag bloggar för att jag tycker det är kul, varför läser du? Och vem har inte tuperat hår? Skulle knappast tro att du går med håret helt platt och inte gör några poser när du tar bilder. Har jag rätt? Äh, palla lägga energi på dig egentligen, ville bara säga som det var (;


Fler bilder från Coz







Ja.. några fler bilder från när vi var på väg till Coz. Haha, kan vi inte vara lite normala för en gångs skull?

Röda läppar

Hej allihopa!

Idag skiner solen! Trevlans. Men det är kallt.. Det är en en sak som är störande, när man på morgonen tar massa kläder för att det bara är mellan 5-10 grader ute, och sen när man ska hem på eftermiddagen och det har blivit dubbelt så varmt.. Men men, kallare kommer det bli.

Anyways, när jag kom hem idag så hittade jag en röd läppenna inne i badrummet.. Gissa vad som hände då! Haha, jag målade antagligen läpparna med den. Så här ser ni hur det blev.. dock inte så bra bilder då dom små började komma upp för trappen och jag inte ville visa dom vad jag gjorde, haha..


Fail bild, sa ju det

Tävling på Lindas Sminkblogg

Nu är jag med och tävlar om ännu en goodiebag på Lindas Sminkblogg (:


Regn och brännsår, perfect

Hello!

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Jag gjorde en ring på tekniken och fick brännsår på idrotten. Sen cyklade jag hem i regnet på min cykel utan stänkskärmar och min väska var så full att dragkedjan sprack. En perfekt dag med andra ord! (Jag var ironisk..)




Nu är det höst




God morgon!

Nu är det verkligen höst! Massa löv på marken och gula/orangea löv i träden. Men det gör ingenting för mig. Jag vill ha vinter så fort som möjligt jag! Tänk er på vintern när man kan gå runt i stora halsdukar och mössa och se snön falla ner runt om en. Underbart! Sen kan man ju åka slalom på vintern, nåt jag också längtar efter! Sen Lucia, julafton, nyår, min födelsedag.. Ja, det finns massor!

Men nu ska jag gå och duscha tror jag. Hörs senare ♥

Svar på tal

HAHAHAHHA MÅSTE BARA KOMMENTERA EN SAK! Någon bad mig "puffa" ner håret och att det inte var fint på den här bilden. Men asså, det var ETT ÅR SEN! Då plattade jag inte håret, men det gör jag hela tiden nu. Haha tyckte bara att det var skrattretande!


Glitzy Purple




Tråååååkigt

Hejhej!

Den här dagen känner jag på mig kommer bli tråkig. Vädret är dåligt, allt är tråkigt och det finns inget att göra. Egentligen skulle Johanna ha kommit i helgen, men det blev inget.. Så jag vet inte vad som händer istället.

Jag hade velat åka till Mora på Ica Maxi och köpt lösnaglar, Ben&Jerry glass och sedan tillbringat dagen framför en bra film. Men då är det ju så att man behöver pengar till lösnaglar och glass, vilket jag inte har. Och så måste någon köra till Mora, vilket inte jag heller har. Nej, den här dagen kommer nog vara lite lam känner jag.

Ge mig tips på vad man kan göra en sånhär dag!


Bilden hör inte till, men skorna är grymt snygga!

Hörs senare, ♥

Konversation mellan mig & Theodor

Han: Manda, kan du inte släcka datorn?
Jag: Men det går väl inte heller?
Han: Jo, men man klickar bara på den där knappen!
Jag: Men då ser jag ju ingenting..
Han: Men...


Bild från Turkiet

Han ska nämligen sova och ville att det skulle bli mörkt.. Så jag måste väl göra som han säger och gå härifrån då. (:

Today



Heeeeej!

Idag som sagt så hade vi hälsodag i skolan. Jag hann göra 9 av 12 aktiviteter. Vilket var bland annat aerobic, tipspromenad, springskytte, orientering osv.

Annars då? Mina naglar ser ut som skabb för att nagellacken färgar av sig och sätter sig i nageln.. Dom ser ju lite ut som Sveriges flagga just nu. Gula och blåa. Och så fick jag lov att klippa av min längsta nagel igår då den bröts, haha! Ska väl måla dom sen igen så man slipper se dom ^^

Egentligen använder jag nagellack hela tiden bara för att jag inte ska bita på naglarna. Jag vill liksom inte förstöra nagellacket genom att bita på dom, så därför har jag i stort sett alltid målade naglar! Och det hjälper faktiskt. :)

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik i hörlurarna så högt att dom vibrerar... hehe..

La Isla Bonita


Måste faktiskt erkänna att Paow & Hugos låt är rätt bra! Vad tycker ni?

Snyggt... eller också inte


Såhär ser jag ut just nu.. Sminket rann lite grann när Lovisa kom och sa: "MAN LYSSNAR INTE PÅ TOKIO HOTEL" (råkade lyssna på EN låt) och sen slog hon mig i ögat med fotbollsstrumpor! Fatta vad det sved! Jag kunde typ inte kolla så därför blev jag helt tårögd på ena ögat, och därför blev det såhär! Jag tänker fan säga: "Man lyssnar inte på Justin Böger heller" och slå henne också..

Careface typ

Hej alla barn nu blir det barnprogram... eller också blev det inte det, haha!

Nej men okej, idag var den sista normala skoldagen den här veckan. Imorgon ska vi nämligen hålla till vid sporthallen och runt Naturbruksgymnasiet, för att Ica har ordnat en hälsodag för högstadiet eftersom det är hälsoveckan. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. Vi ska typ göra massa aktiviteter, vilket inte är min grej. Men jag ska iallafall klättra klättervägg och vara med på aerobic saken tror jag.

Sen i slutet kommer det vara basket turnering, dragkamp och fotbollsmatch... Jag hatar fotboll för det första och sen suger jag på basket. Dragkamp är jag bra på, men inte det andra.


Ett egopic taget 090912 (Omg! ett år sen snart ju..)

Men nu ska jag gå och äta, vi hörs förmodligen senare ♥

Lame Wednesday

Förlåt för seg uppdatering idag, men jag har inget att blogga om.. Kom med förslag? (:
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen blir det sängen för min del, ♥

Hörs imorgon!

Träningsvärk

Hej allihopa!

Idag har skolan varit väldigt jobbig! Jag har fan inte kunnat röra mig utan att jag har sagt aj. Jag var nämligen på cirkelträning igår, och var med på idrotten. Det resulterar i världens träningsvärk om man inte har rört på sig på flera månader.

Förresten så har alla börjat kommentera mitt hår.. Dom typ frågar om jag har klippt mig, men asså, det var en vecka sen? Och folk märker det NU? Kanske för att jag inte har orkat fixa det innan? Annars vet jag inte, haha, men lite kul är det. (:



 Lady GaGa - You and I

Jag är med och tävlar..


...om en goodiebag på Lindas sminkblogg. (:

Red lips





Det blev tyvärr inte så många då Blondie fick lov att åka hem..

Pictures


Jag, Hanna & Minde

Det är vi som hoppar..

Ja.. jag har inte kunnat blogga pga att internet har dampat. Det har typ inte gått att göra nånting, men nu verkar det funka ett tag så jag passar på. Som ni ser så är det bilder från i fredags när jag var på Coz i Borlänge. Ni ska få fler bilder, men på Linnéa och Blondie som jag tog igår på dom. (:

Discoball


Tack för en GRYM kväll!

Heeeej!

Nu är jag hemma från Coz (har varit hemma i typ en timme) och jag kan bara säga att det var grymt alltså! I början kanske det var lite segt, men sen blev det nice. Haha sen kändes det lite fel när jag, Hanna & Minde kom i heeeeeeelt fel kläder till skillnad från alla fjortisar som hade jättekorta shorts och magtröjor... Eeehehe..

Jaja, annars var det kul. Vi drack 4 drickor på hela kvällen och sen for vi på Donken innan vi åkte hem till dalen. Gissa om jag var kissnödig när jag kom hem eller, haha! Alla hade damp i bilen både på vägen ner och hem ända tills vi kom till Mora, då somnade alla.

Jag har inga bilder tyvärr, men när dom kommer upp på Club Novas hemsida så kan jag visa er nån. Vi blev nämligen med på några bilder.

Tack alla för en awesome kväll! ♥

Nice

Hejhej!

Jag känner mig smått stressad just nu.. Jag blir nämligen hämtad 18:30 för att åka på Coz (Club Nova) i Borlänge! Och jag känner på mig att det kommer bli grymt!

Anyways, just nu är Fiffi här och ska vara barnvakt då mamma & pappa är i Stockholm för att gå på Kristallen galan som är ikväll. Den sänds även på tv4 klockan 20:00 ikväll, ifall ni vill kolla. Familjen Annorlunda är nämligen nominerad för.. nånting (?) som jag har glömt, hehe.

Men här får ni ett par bilder från dagen! Söta vänner jag har va? (;




Nu ska jag käka pizza, hörs kanske innan jag far, annars blir det imorgon! ♥

Yesterday look

Slänger upp två snabba bilder jag tog innan jag for till skolan igår.


askfjlasf

Heeeeeej!

Sorry för dåligt bloggande men igår var jag först i skolan och sen var jag med Millah. Sen hade jag matteläxa såå..

Men jag skriver mer när jag kommer hem, ♥

Yes!


NU HAR JAG HITTAT EN BILD PÅ HUR JAG VILL HA MIN LUGG! Men det kommer ta lång tid innan min lugg blir sådär lång igen.. Och sen vill jag ha massa uppklippt. Sen kan det duga. (;

Ocean Blue




Åh, vad irriterad jag blev nu! Jag hade precis skrivit ett inlägg och allt och sen när jag ska spara och publicera det så laggar internet och allt försvinner.. Såå nu är det bara att göra om.

Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Och när vi hade haft sista lektionen så fick vi reda på att vi ska få en ny tjej i klassen redan imorgon! Wtf, det hade dom väl kunnat sagt liiiite tidigare kanske? Haha, men aja, det blir säkert bra. Men jag förstår inte varför 8a och inte 8b får en ny för.. Vi är liksom redan två mer än dom, så nu kommer vi bli tre mer..? Och sen hade jag faktiskt hoppats på en kille, men det är väl som det är ^^

Annars då, jag måste klippa mitt hår! Kluvet i topparna och assssslitet, igen! Och sen har det fått nåt fel och blivit jätte elektriskt, det gillas inte! Så jag får väl be Sara klippa mig igen då. Det är inte ens längesen ju sen jag gjorde det innan. Men jag nöter ju sönder det med den där jävla plattången varje dag typ.. Utan värmeskydd och allt. Bra Amanda, bra. Men nu vill jag klippa mer frisyr än bara uppklippt och snebena. (Har inte lugg längre förövrigt). Men jag vet bara inte vad för frisyr isåfall.. Förslag?

Ojdå, nu vart det här inlägget längre än det jag skrev innan.. Men vi hörs senare, ♥